View Full Version : проблем с влизането
Като вляза в сайта и нали си пиша сичко юзер парола и сичко е ок ама като вляза в някой от разделите или в някоя тема и ми изписва че не съм регистрирана и трябва да влизам пак и тъй секи път..Надявам се да сте ме разбрали..Що става така ?? Мноо е тъпо през 2 мин да се налага да си пиша паролата.До ся не беше ставало от днес е така
milo az nqmam toq problem i neznam kak da ti pomogna no vse pak 6te vidq dali moga da napravq ne6to po vuprosa :wink:
Na men nqkoi pat mi stava slednoto:
vlizam vav foruma,pi6a si potrebitelskoto ime i parola i davam"vhod",zarejda i pak prazno pole mi pokazva,bez da e gre6no imeto ili parolata :shock: :shock: i taka 10 pati nai-malko edin sled drug,sled nqkolko 4asa se opravq problema,no e kofti...za6toto izob6to ne moa si vlqza v profila :? Neznam 6to stava taka ot vreme na vreme
aaaaa ne moga da si vlqza s nicka si ..pisna mi ..golqma preebavka e tfa.kajete ko da napraq dee :(
Felinus Catus
09-03-2005, 19:43
Според мене или имаш вирус, който ти преебава браузъра, или нещо в профила ти не е в ред. Прати ЛС на някой админ, ако проблемът ти е в профила, може да ти помогне. Ако пък не е, значи си сканирай РС-то за вирусчета.
skanirah si pc-to i nqmam virusi..Nqkoi ima li takyv problem ??
ProstoAz
09-04-2005, 11:42
DeSsi, на мен ми става така като си оставя форума включен и не разглеждам нищо по него, а само си седи така и след половин-един час като се сетя да погледна нещо и натискам някоя тема и виждам, че съм Гост.
sherry, а ти пробвай да рестартираш компютъра. :wink:
DeSsi, на мен ми става така като си оставя форума включен и не разглеждам нищо по него, а само си седи така и след половин-един час като се сетя да погледна нещо и натискам някоя тема и виждам, че съм Гост.
sherry, а ти пробвай да рестартираш компютъра. :wink:
Да,това и аз съм го забелязала но сега случая не е такъв..Разглеждам дадена тема и реша да пиша отговор и дам на "отговори" и пише че съм гост.Влизам пак с ника си влизам пак в темата и пак изписва че съм гост..Не мога да пиша на админ ЛС щото после няма как да си го проверя като не мога си вляза с юзера