Влез

View Full Version : kakvo mi e?

emotion`f
09-08-2005, 04:43
Здравейте:> ... Преди месец го направих за първи път и беше много хубаво.Не съм изпитала някаква болка или нещо такова,но след като приключихме като отидох да се оправя отрких,че ми е дошло.Знам,че е нормално след като го направя за първи път да имам малко по-тъмна кръв,но при мен целия ми цикъл беше променен.Възможно ли е да е станало така,защото пих "Пустинор дуо"(тъй като презервативът се беше скъсал).Преди седмица пак го направихме и вчера отново имах малко тъмна кръв по бельото си,като се има на прдвид,че не ми е време за цикъл.Аз съм на 15години.

joro_tev
09-08-2005, 05:07
Според мен проблема е при разкъсването на девствената ципа. При някои момичета болката е голяма, а при други не. Най-гадно е ако имаш т.нар синдром на "Еластичната девствена ципа" - ципата много трудно се разкъсва, а при секс само се опъва във встрани. Ако до 4-5-ят път няма промяна отиди на гинеколог. Запомни PostinorDuo - макс.2 на месец(това не е противозачатъчно). Използвайте качествени презервативи. Sportex - много лесно се късат. Аз използвам само LifeStyle - Tuxedo. Голямо удоволствие и от 1год. насам само един път се е късал.

An`Ji_l4
09-08-2005, 11:05
moje da ne te e otvoril napulno i kat ste povtorili malkoto ostanala cipa da se e doskasala i ot tva..nz mn stranno mi izglejda

Tenebrus
09-08-2005, 12:14
Според мен проблема е при разкъсването на девствената ципа. При някои момичета болката е голяма, а при други не. Най-гадно е ако имаш т.нар синдром на "Еластичната девствена ципа" - ципата много трудно се разкъсва, а при секс само се опъва във встрани. Ако до 4-5-ят път няма промяна отиди на гинеколог. Запомни PostinorDuo - макс.2 на месец(това не е противозачатъчно). Използвайте качествени презервативи. Sportex - много лесно се късат. Аз използвам само LifeStyle - Tuxedo. Голямо удоволствие и от 1год. насам само един път се е късал.просто други мнения да не се дават това е проблема.
За да си сигурна отиди на гинеколог, но и аз съм сигурен че така е станало.
Един път една приятелка ми се оплака от подобно нещо, и общо взето това излезе. Но да ти кажа гинеколога не хапе ;)

09-08-2005, 12:21
Здравейте:> ... Преди месец го направих за първи път и беше много хубаво.Не съм изпитала някаква болка или нещо такова,но след като приключихме като отидох да се оправя отрких,че ми е дошло.Знам,че е нормално след като го направя за първи път да имам малко по-тъмна кръв,но при мен целия ми цикъл беше променен.Възможно ли е да е станало така,защото пих "Пустинор дуо"(тъй като презервативът се беше скъсал).Преди седмица пак го направихме и вчера отново имах малко тъмна кръв по бельото си,като се има на прдвид,че не ми е време за цикъл.Аз съм на 15години.

To4no taka!Otidi na ginekolog o6te dokato e vreme za6toto znam 4e(pri mnogo malko slu4ei de)sled kato cipata ne se e skusala i sled vreme momi4eto se otvra6tava ot sexa!Taka 4e vuzmojno nai0burzo otivai pri doktora!

Tenebrus
09-08-2005, 13:13

To4no taka!Otidi na ginekolog o6te dokato e vreme za6toto znam 4e(pri mnogo malko slu4ei de)sled kato cipata ne se e skusala i sled vreme momi4eto se otvra6tava ot sexa!Taka 4e vuzmojno nai0burzo otivai pri doktora! пълни глупости. Да се отвратиш от секса не става ей така. Трябва някаква силна психологическа травма че да стане такова нещо. Единственото което може да стане така е да се притесниш, да ти падне кръвното, да те закарат в болница и да те нахакат на системи. Затова споко, отиди на гинеколог, той човека ще си каже...това му е работата :)

Не искам да те плаша, но до колкото знам при този синдром споменат по горе, ципата е до толкова еластична че се налага лека хирургична намеса за да се премахне (а най-вероятно бъркам)

Dijeto
09-08-2005, 14:00
moje puk taq razlichnata kruv da e bila ot hapchetata zashtoto znam che te ponqkoga vliqqt i se poqvqva neshto kato menzis no suvsem slab i za 2 dni nqkude...

Just`a`GirL`
02-04-2007, 10:40
zdraveite, i az imam syshtiq.. kak da go nareka.. problem. i az predi dve sedmici spah s priqtelq si za pryv pyt no dosta me zabolq i.. pochti nishto ne stana, na sutinta mi beshe doshlo. snoshti pak go napravihme, toq pyt vypreki che pak dosta me bolq go napravihme kakto trqbva, nqmashe kryv, no.. kogato se pribrah u doma sled nqkolko chasa poteche dosta kryv, napravo vse edno mi e doshlo, a do cikyla mi ima oshte pochti 2 sedmici :(, ot kakvo moje da q taq kryv.. i dosta me nabolqva sega kato sym sednala.. molq vi, posyvetvaite me kakvo da pravq..

ProstoAz
02-04-2007, 10:43
zdraveite, i az imam syshtiq.. kak da go nareka.. problem. i az predi dve sedmici spah s priqtelq si za pryv pyt no dosta me zabolq i.. pochti nishto ne stana, na sutinta mi beshe doshlo. snoshti pak go napravihme, toq pyt vypreki che pak dosta me bolq go napravihme kakto trqbva, nqmashe kryv, no.. kogato se pribrah u doma sled nqkolko chasa poteche dosta kryv, napravo vse edno mi e doshlo, a do cikyla mi ima oshte pochti 2 sedmici :(, ot kakvo moje da q taq kryv.. i dosta me nabolqva sega kato sym sednala.. molq vi, posyvetvaite me kakvo da pravq..

Пусни си собствена тема, защото така никой няма да ти обърне внимание! :wink:

Тази тема не е актуална и ще бъде заключена!