Влез

View Full Version : как мога да открия точно определен юзер

lape6nik
09-09-2005, 18:04
как мога да открия определен човек с търсачката не става или поне аз не успях :!:
мерси предварително за помоща

UnPredictable`Girl
09-09-2005, 19:42
ето тука http://www.bgteen.net/f/memberlist.php

09-09-2005, 19:50
Ако става дума за изчезнал човек :arrow: обърни се към префесионалисти, а именно FBI

chupacabra:)
09-09-2005, 19:55
нема начин, приятелю.... :roll:

09-09-2005, 19:58
Всъщност грешите приятелко ! Начин има и ние от FBI го открихме ! Цаката става от панела за ЛС ! Но няма как да бъде обяснено !

09-09-2005, 20:41
Изглежда, че това място е с 20 години назад от света...Наистина има нужда от помощта на FBI:!:

BABY_SEXY_GIRL
09-09-2005, 20:59
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=235289#235289
Виж това мое мнение, там съм описала добре как става :wink:

Блейз Самър
09-10-2005, 13:44
/офтопик
Хахаха тия агентите ме кефят.

А иначе и аз се чудех как става номера с намирането на потребител. От мембърлиста трябва да търсиш 2 дни без да спираш.

Breakaway``
09-10-2005, 18:23
А иначе и аз се чудех как става номера с намирането на потребител. От мембърлиста трябва да търсиш 2 дни без да спираш.
Глупости! Има една опция "Изберете метод на сортиране", сортираш по потребителско име и става доста по-лесно.
Може и с търсачката, ако потребителя е написал мнение - има опция Тръсете по автор: :D [/quote]

amy lee
09-10-2005, 19:30
Всъщност грешите приятелко ! Начин има и ние от FBI го открихме ! Цаката става от панела за ЛС ! Но няма как да бъде обяснено !да, АМА АЗ ЗНАМ КАААААААААААК
начи ако му знаеш ника на тоя дет го търсиш пробваш да му пратиш лс. ако се изпрати значи такъв юзер има. ако няма ще ти изпише, че няма такъв потребител ;)

09-10-2005, 23:26
Всъщност грешите приятелко ! Начин има и ние от FBI го открихме ! Цаката става от панела за ЛС ! Но няма как да бъде обяснено !да, АМА АЗ ЗНАМ КАААААААААААК
начи ако му знаеш ника на тоя дет го търсиш пробваш да му пратиш лс. ако се изпрати значи такъв юзер има. ако няма ще ти изпише, че няма такъв потребител ;)
Г-н Лий! Възхитен съм :!:

Eleonora
09-11-2005, 07:15
Г-н Лий! Възхитен съм :!:HAHHA agenta sgre6i za 1-rvi pat v jivota si,g-ja Lii :!: :!: :!: :twisted: :twisted:

chupacabra:)
09-11-2005, 08:44
Г-н Лий! Възхитен съм :!:HAHHA agenta sgre6i za 1-rvi pat v jivota si,g-ja Lii :!: :!: :!: :twisted: :twisted:

а ти за 952959651951818 път в живота си. аз не съм очаквала всъщност да е правилно. май е Г-ЦА лий.
и не 'lii', a 'lee'. 2 в 1 :twisted:

Eleonora
09-11-2005, 10:52
O6te da niakoi da popravi mnenieto.Sega da ne kajete 4e e Lie :D :D

09-11-2005, 11:47

а ти за 952959651951818 път в живота си. аз не съм очаквала всъщност да е правилно. май е Г-ЦА лий.
и не 'lii', a 'lee'. 2 в 1 :twisted:

Млада приятелко не се бъркайте в работата на FBI. Имам данни че така наречената г-ца Lee е всъщност извънземна форма на живот променяща облика си на всеки 18 часа.В досието по случая има и информация, че тази нова извънземна форма на живот се нарича Lii, което обяснява постинга на колегата.Тои просто си е вършел работата и е използвал предоставените му факти :!: