View Full Version : ne6to kato pypka ot vynshanta strana na penisa
izperkal
09-10-2005, 23:48
zdravajte sega slu4aino zabelqzah 4e imam ne6to kato pypka ot vyn6nata strana na penisa , toest leko se e podula kato vulkan4e no malko , po prinicp ne me boli , ne me i syrbi , no ako go stisna leko boli , devstven sym o6te , dnes go nqma6e ei sega maj se e poqvilo kakvo moje da e tova , toest ei sega sled kato si bih 4ikii vyzmojno li e da e protykvane ili ne6to takova?
am brat az sum nqmal toq problem:)spored po dobre si idi na lekar i toi 6te ti kaje ot kakvo moje da e!!!az si mislq 4e moje da e ne6to zamursqvane ili ne6to ot roda no ako e proturkvane edva li 6te se polu4i pup4ica(vulkan)!!!
emi tova e mene :lol:
izperkal
09-11-2005, 14:16
ami zna4i tova neshto spadna toest stana po-malko , i ne e podkojno 6toto kato si mrydna kojata nagore ili na dolu da re4em i to se dviji s neq , kvo moje da e tova???
Брато немам си и на представа..чей ше питам майката, че тя е лекарка :Р
Начи глей са..понеже тва нещо ти се е образувало след кат си жулил е възможно да е травматичен хемангеон...тва е място кадет примерно кат си стискал много и къвоносен съд се е пренаситил...ако ме разбираш..попринцип е малко вероятно да е нещо друго освен ако не е венерическа болест...а ти си девствен тъй че нема такава опасност.. За всеки случай бегай на уролог...за всеки случай...Успех :)
user123456
09-11-2005, 18:28
Брато немам си и на представа..чей ше питам майката, че тя е лекарка :Р
Начи глей са..понеже тва нещо ти се е образувало след кат си жулил е възможно да е травматичен хемангеон...тва е място кадет примерно кат си стискал много и къвоносен съд се е пренаситил...ако ме разбираш..попринцип е малко вероятно да е нещо друго освен ако не е венерическа болест...а ти си девствен тъй че нема такава опасност.. За всеки случай бегай на уролог...за всеки случай...Успех :)
Shogi mojesh li da pitash maikata ti za moq problem. v syshtiq razdel temata za belite petna nai gore e v momenta.moite postove sa nai dolu. ako moje da mi otgovori mnogo e speshno
Пич и аз имах тоя проблем. Тва е нещо като младежка пъпка. Нема страшно и аз се изплаших ама като мина време я изтисках и ми мина. Прилича точно като вулкан както и ти каза. Адски боли като я стискап ама ако е "узряла" лесни се маха. Успеь с отстраняването !
DrSmurph
09-13-2005, 19:43
Не стискайте нищо по пишките си ако искате да ги ползвате достатъчно дълго!
imam nqkakvi bqli to4ki po glavi4kata na penisa kakvo da naprava ne me sarbat nitopak me bolat dori i kato gi natisna molq za pomo6t detstven sam !
ArrowsOfDeath
07-20-2011, 20:16
Спокойно. Не са нищо, за което да се тревожиш.
Кирилицата е задължителна!