Влез

View Full Version : Iskam da se 0pa4a !

zElEnA^mAsLiNkA
09-12-2005, 15:36
Pisna mi 0t GFunit i raznite tam g0sti k0it0 fl00dqt v SEKS ! M0lq vi napravete ne6t0 p0 vypr0sa1

chupacabra:)
09-12-2005, 17:40
не може ли на всички тъпи гости които непрекъснато пускат тъпотии да им се сложи бан по IP ?...

morsmordre
09-12-2005, 17:42
не може ли на всички тъпи гости които непрекъснато пускат тъпотии да им се сложи бан по IP ?...

Може, но те си намират proxy и усложняват нещата!После на админите им писва и ги оставят на мира, а те продължават :!: Ноу егзит :!:

09-12-2005, 17:45
ми че те админите за кфо са тука... да си веят краката ли ..!? аааама-ха!

09-12-2005, 18:30
Аз ви казах, че тук FBI контролира нещата :!:

`cannibal`girl
09-12-2005, 21:27
Аз ви казах, че тук FBI контролира нещата :!:offtopic
a we ne ti li pisna s tfa FBI ??!?!
ebahti smeshnika!da ne si na 5?! az kogat
bqh na tolko se zaribqvah po dosietataX :evil:

09-12-2005, 21:54
Toва си е лично ваш проблем. Колегата е напълно прав :!:

zElEnA^mAsLiNkA
09-13-2005, 06:19
I sy6t0 mi pisna 0t ei tiq Agenti! Tqh p0ne m0gat da gi bann ili p0ne da se sprat! 6t0t0 ve4e seri0zn0 draznqt i f0ruma stana na gyz 0tkakt0 Alex g0 nqma naistina1

sherry
09-13-2005, 06:39
I az nqmam dumi :? Teq gosti taka sysipvat foruma,4e nqma na kyde!
Puskat bezsmisleni,lujlivi temi,floodqt iz celiq forum,obijdat,psuvat :?
Naistina za6to ne im slojat na vsi4kite ban po IP,moje da ne im popre4i da vlizat za dalgo,no pone za malko 6te ni ottarvat ot tqh

DeSsi
09-13-2005, 07:54
Аз ви казах, че тук FBI контролира нещата :!:offtopic
a we ne ti li pisna s tfa FBI ??!?!
ebahti smeshnika!da ne si na 5?! az kogat
bqh na tolko se zaribqvah po dosietataX :evil:

Da be..kato neizjivqno detstvo sa

09-13-2005, 15:05
А мен мн0г0 ме дразни да пишат на маймуница, да пиша "кф0" и всичките останали простотии :!:
Банът по ИП ми попречи точно 5 минути :!: Дано сте си починали :!:

morsmordre
09-13-2005, 15:10
А мен мн0г0 ме дразни да пишат на маймуница, да пиша "кф0" и всичките останали простотии :!:

Axaxaxaxaxa, жалко...

09-13-2005, 15:12
Зависи от гледната точка...

amy lee
09-13-2005, 16:26
ае тфа с агентите първо ме нервираше много, ма ся е некфо забавно :lol:
БДУ мълдър е пич 8)
а форума си прилича на гъз от доооооооооооста време, а откакто алекс го няма-съвсем е заприличал

zElEnA^mAsLiNkA
09-14-2005, 06:29
Mi t0gava ... nqma kf0 da se prai v t0q f0rum ve4e!

DiEsEl_GiRl4eTo
09-14-2005, 08:39
а форума си прилича на гъз от доооооооооооста време, а откакто алекс го няма-съвсем е заприличал
Ти го каза, мацка :!:
Не се очудвам вече защо толкова много потребители ги няма :!:

DeSiTo0o
09-14-2005, 11:55

Axaxaxaxaxa, жалко...
morsmordre :wink:
I men toq agent mn0y me drazniii.Special Agent Fox Mulder verno da ne si na 5?Ako ne si...neizjivqno detstvo...kvo da ti kaja :lol:

09-14-2005, 12:08

Axaxaxaxaxa, жалко...
I men toq agent mn0y me drazniii.Special Agent Fox Mulder verno da ne si na 5?Ako ne si...neizjivqno detstvo...kvo da ti kaja :lol:
Виждам още потенциални лица, които искат да бъдат прибрани на топло, за възпрепядстване на федерално разследване и обида на агент от FBI :!:

morsmordre
09-14-2005, 12:55

Axaxaxaxaxa, жалко...
Виждам още потенциални лица, които искат да бъдат прибрани на топло, за възпрепядстване на федерално разследване и обида на агент от FBI :!:

Деси, не се притеснявай - тук те имат много работа и някой ден ще се отчаят напълно - няма да издържат и ще си подадат оставката :twisted:

Спец. Аг. Дъ Мини купър, моля, сменете стандартните си заплахи, че ще ни вкарате на топло с нещо по-новичко - май че вече нямате какво да ни кажете :idea: Очаквам скоро някой админ да ви уволни и да си намери нови тайни агенти :roll:

09-14-2005, 13:14
Колега Купър, Колега Мълдър - виждам че ви плашат с бан.Моля свържете се с мен на лични или по ICQ и ще ви предоставя 200 напълно работещи проксита проверени едно по едно от мен :!: Не вярвам админите да имат толкова здрави нерви, а относно годините ни - не е важно на колко сме години, важно е че можем да ви набием :D Хаххахаха

П.П. Извинявам се за това че хората ме видяха в друга светлина, а не като агент - непрофесионално е, но изложените факти така или иначе са факт :!: ЦНИП скоро пристигат :!:

Фостър КРАЙ

09-14-2005, 14:29
оф и мене вече почват да ме дразнят тия агенти. много им се смях в началото, но не мисля че трябва да флуудят с лиготиите си поне в сериозни теми...!

morsmordre
09-14-2005, 14:31
оф и мене вече почват да ме дразнят тия агенти. много им се смях в началото, но не мисля че трябва да флуудят с лиготиите си поне в сериозни теми...!

Най-накрая!

09-14-2005, 15:01
FBI са тук много преди вас и ще останат много след вас, независимо дали ви харесва или не, независимо дали ви се иска или не, независимо дали ни помните или не :!: Както вече и сами видяхте FBI са практически непобедими и супер умни :!:

09-14-2005, 15:13

Axaxaxaxaxa, жалко...

Деси, не се притеснявай - тук те имат много работа и някой ден ще се отчаят напълно - няма да издържат и ще си подадат оставката :twisted:

Спец. Аг. Дъ Мини купър, моля, сменете стандартните си заплахи, че ще ни вкарате на топло с нещо по-новичко - май че вече нямате какво да ни кажете :idea: Очаквам скоро някой админ да ви уволни и да си намери нови тайни агенти :roll:
Много интересно мнение имате. Какво друго да Ви кажа? Просто пречите и аз Ви казвам какво ще Ви сполети ако продължавате :!: Тук не постваме за да се правим на оригинални и да Ви разсмиваме :!: Тук сме за да ви спасим от Вас самите, по дяволите :!:

Блейз Самър
09-14-2005, 15:54
Добре, че са тук да ни спасят. И г-н Фостър вземети си оправете аватара - не се отваря, че така сте ми като без самоличност.

09-14-2005, 15:58
Добре, че са тук да ни спасят. И г-н Фостър вземети си оправете аватара - не се отваря, че така сте ми като без самоличност.

Това е само ваш проблем г-н Самър, и на всичкото отгоре забелязвам поредното ваше безмислено мнение, чашата прелива....по дяволите синко защо го правиш? Защо искаш да умреш ?

MAD-DEVIL
09-14-2005, 21:41
Дадохте ми една прекрасна идея за тормоз :twisted: :twisted: :twisted: