View Full Version : Iskam da se 0pa4a !
zElEnA^mAsLiNkA
09-12-2005, 15:36
Pisna mi 0t GFunit i raznite tam g0sti k0it0 fl00dqt v SEKS ! M0lq vi napravete ne6t0 p0 vypr0sa1
chupacabra:)
09-12-2005, 17:40
не може ли на всички тъпи гости които непрекъснато пускат тъпотии да им се сложи бан по IP ?...
morsmordre
09-12-2005, 17:42
не може ли на всички тъпи гости които непрекъснато пускат тъпотии да им се сложи бан по IP ?...
Може, но те си намират proxy и усложняват нещата!После на админите им писва и ги оставят на мира, а те продължават :!: Ноу егзит :!:
09-12-2005, 17:45
ми че те админите за кфо са тука... да си веят краката ли ..!? аааама-ха!
Аз ви казах, че тук FBI контролира нещата :!:
`cannibal`girl
09-12-2005, 21:27
Аз ви казах, че тук FBI контролира нещата :!:offtopic
a we ne ti li pisna s tfa FBI ??!?!
ebahti smeshnika!da ne si na 5?! az kogat
bqh na tolko se zaribqvah po dosietataX :evil:
Toва си е лично ваш проблем. Колегата е напълно прав :!:
zElEnA^mAsLiNkA
09-13-2005, 06:19
I sy6t0 mi pisna 0t ei tiq Agenti! Tqh p0ne m0gat da gi bann ili p0ne da se sprat! 6t0t0 ve4e seri0zn0 draznqt i f0ruma stana na gyz 0tkakt0 Alex g0 nqma naistina1
I az nqmam dumi :? Teq gosti taka sysipvat foruma,4e nqma na kyde!
Puskat bezsmisleni,lujlivi temi,floodqt iz celiq forum,obijdat,psuvat :?
Naistina za6to ne im slojat na vsi4kite ban po IP,moje da ne im popre4i da vlizat za dalgo,no pone za malko 6te ni ottarvat ot tqh
Аз ви казах, че тук FBI контролира нещата :!:offtopic
a we ne ti li pisna s tfa FBI ??!?!
ebahti smeshnika!da ne si na 5?! az kogat
bqh na tolko se zaribqvah po dosietataX :evil:
Da be..kato neizjivqno detstvo sa
А мен мн0г0 ме дразни да пишат на маймуница, да пиша "кф0" и всичките останали простотии :!:
Банът по ИП ми попречи точно 5 минути :!: Дано сте си починали :!:
morsmordre
09-13-2005, 15:10
А мен мн0г0 ме дразни да пишат на маймуница, да пиша "кф0" и всичките останали простотии :!:
Axaxaxaxaxa, жалко...
Зависи от гледната точка...
ае тфа с агентите първо ме нервираше много, ма ся е некфо забавно :lol:
БДУ мълдър е пич 8)
а форума си прилича на гъз от доооооооооооста време, а откакто алекс го няма-съвсем е заприличал
zElEnA^mAsLiNkA
09-14-2005, 06:29
Mi t0gava ... nqma kf0 da se prai v t0q f0rum ve4e!
DiEsEl_GiRl4eTo
09-14-2005, 08:39
а форума си прилича на гъз от доооооооооооста време, а откакто алекс го няма-съвсем е заприличал
Ти го каза, мацка :!:
Не се очудвам вече защо толкова много потребители ги няма :!:
DeSiTo0o
09-14-2005, 11:55
Axaxaxaxaxa, жалко...
morsmordre :wink:
I men toq agent mn0y me drazniii.Special Agent Fox Mulder verno da ne si na 5?Ako ne si...neizjivqno detstvo...kvo da ti kaja :lol:
Axaxaxaxaxa, жалко...
I men toq agent mn0y me drazniii.Special Agent Fox Mulder verno da ne si na 5?Ako ne si...neizjivqno detstvo...kvo da ti kaja :lol:
Виждам още потенциални лица, които искат да бъдат прибрани на топло, за възпрепядстване на федерално разследване и обида на агент от FBI :!:
morsmordre
09-14-2005, 12:55
Axaxaxaxaxa, жалко...
Виждам още потенциални лица, които искат да бъдат прибрани на топло, за възпрепядстване на федерално разследване и обида на агент от FBI :!:
Деси, не се притеснявай - тук те имат много работа и някой ден ще се отчаят напълно - няма да издържат и ще си подадат оставката :twisted:
Спец. Аг. Дъ Мини купър, моля, сменете стандартните си заплахи, че ще ни вкарате на топло с нещо по-новичко - май че вече нямате какво да ни кажете :idea: Очаквам скоро някой админ да ви уволни и да си намери нови тайни агенти :roll:
Колега Купър, Колега Мълдър - виждам че ви плашат с бан.Моля свържете се с мен на лични или по ICQ и ще ви предоставя 200 напълно работещи проксита проверени едно по едно от мен :!: Не вярвам админите да имат толкова здрави нерви, а относно годините ни - не е важно на колко сме години, важно е че можем да ви набием :D Хаххахаха
П.П. Извинявам се за това че хората ме видяха в друга светлина, а не като агент - непрофесионално е, но изложените факти така или иначе са факт :!: ЦНИП скоро пристигат :!:
Фостър КРАЙ
09-14-2005, 14:29
оф и мене вече почват да ме дразнят тия агенти. много им се смях в началото, но не мисля че трябва да флуудят с лиготиите си поне в сериозни теми...!
morsmordre
09-14-2005, 14:31
оф и мене вече почват да ме дразнят тия агенти. много им се смях в началото, но не мисля че трябва да флуудят с лиготиите си поне в сериозни теми...!
Най-накрая!
FBI са тук много преди вас и ще останат много след вас, независимо дали ви харесва или не, независимо дали ви се иска или не, независимо дали ни помните или не :!: Както вече и сами видяхте FBI са практически непобедими и супер умни :!:
Axaxaxaxaxa, жалко...
Деси, не се притеснявай - тук те имат много работа и някой ден ще се отчаят напълно - няма да издържат и ще си подадат оставката :twisted:
Спец. Аг. Дъ Мини купър, моля, сменете стандартните си заплахи, че ще ни вкарате на топло с нещо по-новичко - май че вече нямате какво да ни кажете :idea: Очаквам скоро някой админ да ви уволни и да си намери нови тайни агенти :roll:
Много интересно мнение имате. Какво друго да Ви кажа? Просто пречите и аз Ви казвам какво ще Ви сполети ако продължавате :!: Тук не постваме за да се правим на оригинални и да Ви разсмиваме :!: Тук сме за да ви спасим от Вас самите, по дяволите :!:
Блейз Самър
09-14-2005, 15:54
Добре, че са тук да ни спасят. И г-н Фостър вземети си оправете аватара - не се отваря, че така сте ми като без самоличност.
Добре, че са тук да ни спасят. И г-н Фостър вземети си оправете аватара - не се отваря, че така сте ми като без самоличност.
Това е само ваш проблем г-н Самър, и на всичкото отгоре забелязвам поредното ваше безмислено мнение, чашата прелива....по дяволите синко защо го правиш? Защо искаш да умреш ?
MAD-DEVIL
09-14-2005, 21:41
Дадохте ми една прекрасна идея за тормоз :twisted: :twisted: :twisted: