View Full Version : Тоя форум...
converse
09-16-2005, 14:45
Тоя форум е е*ати зарибявката...:) всичкото си свободно време в което седя пред пц-то го прекарвам в тоя "тъп" сайт...така че кфо мога да кажа освен БРАВО!!! :lol:
^I don't give a fuck^
09-16-2005, 15:09
Поздравления :lol: Ма влизаш само от 3 дни.
Айде да те видим след година,а :twisted: ?
Abuse_4_fun
09-16-2005, 15:23
Тоя форум е е*ати зарибявката...:) всичкото си свободно време в което седя пред пц-то го прекарвам в тоя "тъп" сайт...така че кфо мога да кажа освен БРАВО!!! :lol:
Браво, похвално... И на мен форума ми е приятен, най-вече поради наличието на маса хора на възраст около 12-13 години, които да ми дават тази доза смях, която просто ми прави деня.
Смело мога да твърдя, че намерих екзистенциалното в огромното пространство www.
Благодаря ви, пожелавам ви да ви има дори като тези 12-13 годишни деца станат на по 40. (те пак ще влизат) 8)
converse
09-16-2005, 15:28
Браво, похвално... И на мен форума ми е приятен, най-вече поради наличието на маса хора на възраст около 12-13 години, които да ми дават тази доза смях, която просто ми прави деня.
Смело мога да твърдя, че намерих екзистенциалното в огромното пространство www.
Благодаря ви, пожелавам ви да ви има дори като тези 12-13 годишни деца станат на по 40. (те пак ще влизат) 8)
ми аз като бях по-малък(не че са съм голям де на 14)някъде на 12 видях една приятелка да влиза в тоя сайт и й викам ти луда ли си бе как може да влизаш в тоя пробит сайт а я ме виж са повече от 3 часа вися на ден тука :lol:
и такъф газар бях и си мислих че от тоя сайт няма кфо да науча...мислих си че всичко знам...
Black_Orchid
09-16-2005, 15:33
Верно си е зарибявка. Някои такива дечица наистина много ме радват.
converse
09-16-2005, 15:35
Верно си е зарибявка. Някои такива дечица наистина много ме радват.
ми кфо да ти кажа...тъпичък си...мразя ги ей такива балъци дето се само се чудят с кой да се заядат
Гледай ти, 14-годишни пиянки посещават това престъпно място ! Това е недопустимо !
Abuse_4_fun
09-16-2005, 16:05
а я ме виж са повече от 3 часа вися на ден тука :lol:
и такъф газар бях и си мислих че от тоя сайт няма кфо да науча...мислих си че всичко знам...
Айде, като станеш на 17 да стоиш поне по 7-8 часа в сайта. Тогава вече всичко ще знаеш. 8)
converse
09-16-2005, 16:14
Айде, като станеш на 17 да стоиш поне по 7-8 часа в сайта. Тогава вече всичко ще знаеш. 8)
това е временна зарибявка поради наличие на прекалено МНОГО свободно време...
converse
09-16-2005, 16:15
това е временна зарибявка поради наличие на прекалено МНОГО свободно време...което от пон. ще запълня и я влеза веднъж на 3 дена я не ..
Само дето никой не го интересува !
Мамка му, синко :!: FBI ни прати тук за да отървем форума от такива като теб, а не ти да и дваш тук :!:
Само дето никой не го интересува !
хаха..голяма истина :) То и аз съм от сравнително малко време а набрах доста мнения ... Определено се радвам че го има...не бих казал че се кефя толкова на форума колкото на това че е имало някого достатъчно умен за да създаде начин да си помагаме взаимно и мисля че това е супер. И не вярвам да ми омръзне толкова бързо...все пак това да помагам на други не ми омръзва :) 8)
LiNkiN4eTo
09-16-2005, 18:41
ахам :roll:
Намери си нещо смислено да вършиш, вместо по цял ден да висиш по форуми :!:
Abuse_4_fun
09-16-2005, 19:26
[То и аз съм от сравнително малко време а набрах доста мнения ...
Ооо, да, ти чак си "ПОВЕЧЕ ОТ ФЕН", бързо събирай още мнения, като стигнеш 10000 ставаш "ПОВЕЧЕ ОТ (ОЛИГО)Ф(Р)ЕН".
А па двамата шапшали от FBI кво въобще се опитват, тук е ПОВЕЧЕ ОТ БЕЗНАДЕЖДНО.
Иначе си я зарибявка, да. :lol:
За това ни плащат ! Работата си е работа !
Eleonora е адски тъпа
09-17-2005, 11:28
мда...ще те видим след година дали ше имаш мнения колкото тая мизерна некъпана флуудърка :P вземаи пример от нея за 6 месеца 2000 мнения ся не казваи, че не бяха толкова преди да триинат игричките ви.
^I don't give a fuck^
09-17-2005, 11:38
Аз да съм сключвала някъв договор като се регистрирам ,че ще съм полезен юзър бълващ само полезни постове ?!НЕ.
така че си флуудя колкото искам и ще си пиша к'вото искам.Ако не ти харесва-не е мой проблем.Оправяй се
Eleonora е адски тъпа
09-17-2005, 11:45
Аз да съм сключвала някъв договор като се регистрирам ,че ще съм полезен юзър бълващ само полезни постове ?!НЕ.
така че си флуудя колкото искам и ще си пиша к'вото искам.Ако не ти харесва-не е мой проблем.Оправяй се
да се оправям?
Ама как? :shock: с колко пръста се оправяш ти?
4 или 5? Или цялата ръка може би :P
Трябва да ме научиш как се прави туи чудо знам, че имаш дългогодишен опит тъи като си толкова грозно, че караш на маструбация :P
^I don't give a fuck^
09-17-2005, 11:46
офф скъпа.Явно някви комплекси развиваш.
Пък дали съм грозна или не ,не си ти човека който ще каже.
Пък и не си интересна..
Eleonora е адски тъпа
09-17-2005, 11:49
скъпа
пак си в грешка то цялата си една грешка на природата не стига, че си грозна, че си и пълна нещастница.
Комплекси? Провери какво значи тази дума в Тълковния речник и тогава говори :D Не избивам комплекси :) забавлявам се просто с такива малки пикли като вас! Просто си вдигам адреналина :)
^I don't give a fuck^
09-17-2005, 11:50
Ми прав ти път бе.Пиши си и си се радвай.
Eleonora е адски тъпа
09-17-2005, 11:51
естествено
включвам се в конкурса флуудър на месеца :D
ще ви правя конкуренция на тебе и на ЕлИнЦиТУуУуу
Eleonora е адски тъпа
Струва ми се, че се заяждаш безпричинно и неосноватено. Също така мисля, че никът ти оскърбява потребител на форума, което освен, че не е позволено, не е етично и не говори добре за възпитанието ти.
Помисли си.. желая ти само хубави моменти занапред.
^I don't give a fuck^
09-17-2005, 11:58
Като е така - прочети тази тема
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=17180
И после ми говори к'ва флуудърка съм :?
Щото ако не виждаш темите ще се трият когато стигнат до към 50 страници.И така мненията ми няма да ги има.
Eleonora е адски тъпа
09-17-2005, 12:00
Eleonora е адски тъпа
Струва ми се, че се заяждаш безпричинно и неосноватено. Също така мисля, че никът ти оскърбява потребител на форума, което освен, че не е позволено, не е етично и не говори добре за възпитанието ти.
Помисли си.. желая ти само хубави моменти занапред.
оф не ти ли писна да се правиш на умен бе?
Първо съм в форума години преди теб и много добре знам кое как и защо го правя!
Еи тея 2те флуудърки направиха форума на гъз и аз сега ще им помагам :) Ника ми... ми да супер е красив не оскърбявам никого, защото не можеш да докажеш кого визирам :wink: Възпитанието ми... не си ти човека които ще го определяш аз мисля, че си имам първите 7 години тъй нещо друго ще ми кажеш ли?
И не ми говори за правилата, защото ги знам по-добре и от теб и знам, че ги нарушавам ама това не е проблем за мен :)
Лек ден
^I don't give a fuck^
09-17-2005, 12:02
Еи тея 2те флуудърки направиха форума на гъз и аз сега ще им помагам
Случайно да забеляза ,че си противоречиш !?
Първо ми мрънкаш,че мненията са ми само в игрите после съм била съсипала целия форум. :shock:
Как става тоя номер ?!Имайки предвид ,че във другите раздели не флуудя ?
Eleonora е адски тъпа
09-17-2005, 12:04
оф оф Мортиша пак не си чела като хората
еи заради такива флуудърки като тебе си заминаха всичките ми любими приятелчета ето така го провалихте! :wink:
^I don't give a fuck^
09-17-2005, 12:06
Офф...ако не си аверчето... :?
Не ви ли писна да оплаквате старите юзъри ?!
Е,те са си заминали.Няма ги вече. :? И изобщо не ме изкарвай мен виновна.както казах -флуудя само в игрите.Има къде-къде по големи флуудъри от мен.
И к'во не съм чела като хората ?
Eleonora е адски тъпа
09-17-2005, 12:11
не е аверчето
тя за съжаление повече не влезе след като каза, че напуска тя е в списъка на приятелчетата които напуснаха заради мизерния флууд и аз си го връщам заради всички които си заминаха
^I don't give a fuck^
09-17-2005, 12:14
Еми прав ти път.Щом мислиш,че тва е начина.Флууди и се заяждай наляво-надясно.
Но така няма да постигнеш нищо... :?
Само загуба на време.
mis_marry_jane_13
09-17-2005, 12:19
saita e super gotin
Bloody_Tear
09-17-2005, 15:57
Офффф...той човека иска да ни похвали вие го нападате!!!Нека се радваме бе стига сме се карали.Не стига,че всеки ден не може да нема по един скандал навънка ами и тука почвате....! :evil:
Това е животът по дяволите !
Spec. Agent Becker
09-17-2005, 20:19
FBI е признателно на всички цивилни, спомогнали за откриването на потенциални бъдещи престъпници, пристрастени към най-опасните наркотици - Тъпотин и Пуберин.
Special Agent Sydney Becker
FBI
kurabiika
09-18-2005, 16:20
Тая агентка Сидни Бекър от кой филм е че не я знам?? :o
Ааа Eleonora е адски тъпа сигурно е devil4e или LiNkiN4eTo.Sorry ако съм сбъркала на някой малко ника :roll:
Ааа Eleonora е адски тъпа сигурно е devil4e или LiNkiN4eTo.Sorry ако съм сбъркала на някой малко ника :roll:
Това е работа на FBI ! Не се бъркайте където не трябва :!:
Spec. Agent Becker
09-18-2005, 18:57
FBI не е филм! Ние не сме актьори, а агенти!
И, както каза колегата, FBI вече е поело разследването на тази цивилна.
Sydney Becker
FBI
SeXy^GiRl
09-18-2005, 20:15
Мдаааа .. много сдухана история е тука.
MAD-DEVIL
09-18-2005, 21:31
Мдаааа .. много здухана история е тука.
Сладурано, научи се да пишеш! Ходи на даскало или деа знам, но научи, че се пише "сдухан", а не "здухан". "с" е представката (ако знаеш кво е де), "дух" - коренът и "ан" - окончанието...
...май 8)
SeXy^GiRl
09-19-2005, 16:32
Благодаря ти за уроците по правопис, но не се прави на много знаещ, защото всеки допуска технически грешки. Много ме дразните такива без работа, които се чудите с кого да се заядете. И без да се обръщаш към мен със "сладурано" ако обичаш! А и не ми се вярва да си перфектен, за да съветваш кой да ходи на даскало. Ай много важни станахте всички тук! Дори не ме познаваш не говори за мен!
Тоя форум е е*ати зарибявката...:) всичкото си свободно време в което седя пред пц-то го прекарвам в тоя "тъп" сайт...така че кфо мога да кажа освен БРАВО!!! :lol:хах, гарантирам ти, че ако не след един месец, след шест ще ти е втръснало да гледаш "високо интелигентни" теми от типа на "защо имам сирене в гащите?" и други подобни. и тогава и форума ще ти втръсне и ще започнеш да се вясваш само, когато ти затъпее до толкова, че да се чудиш къде да се денеш от скука. :roll: говоря ти от личен опит (повече от една година) и напоследък влизам след като изпиша по всички форуми каквото може да се пише и за да си пиша лс с някои хора. :roll: