View Full Version : Имаме ли нужда от повече модове ?
Блейз Самър
09-26-2005, 07:23
Админите явно че и вие сте хора и не можете денонощно да следите форума, защо не сложите още 2-3 модератори например. Форума е станал голям и ако има още хора които да чистят ще е добре.
morsmordre
09-26-2005, 09:18
Има нужда от повече модератори, да!Например по двама-трима на раздел - така ще е най-добре, защото, когато единият има работа, друг ще го замести и изчистването на форума ще става по-бързо и по-ефективно :roll:
Смятам, че тази тема скоро ще бъде заключена, поради нарушаване на точка три от правилника (там за месенето в работата на админите и модовете :roll: )
Бих казала,че повече от определено форума се нуждае от това :!:
I az mislq che trqbva ;) Pone oshte edin mod
Fallen_angel
09-26-2005, 10:01
НЕ :lol:
Не, ама да ... в момента форума се превръща отново в място, само и единствено за флууд.Преди пак беше станало същото и след тази случка се сбогувахме със изключително точни юзъри и дойдоха такива като MaRi.Усещам, че само такива хора ще останат след време, ако това не се спре.А за тази цел има нужда от нови модове, които да си вършат по-добре работата ...
babyunderground
09-26-2005, 11:21
И според мен има нужда от повече модератори..
Има някои хора във форума, които доста добре го познават, супер редовни са и биха били доста полезни ипълнявайки подобна длъжност..не, че старите не си вършат работата добре..но както е казал Мечо Пух - колкото повече толкова повече...
:P
Стеснителната
09-26-2005, 11:27
Да определено има нужда. Даже тези агентите които са са идеалните кандидати, поне са свикнали да прилагат закони и правила :wink: .
BABY_SEXY_GIRL
09-26-2005, 11:48
Аз ще съм поредната, която ще каже, че има нужда, и то голяма :roll: Но това са моите лични наблюдения и като бивш член на екипа смятам, че няма да е лошо разделите да се поделят наравно като на 1 мод се полагат 2 раздела. Няма да е честно ако всеки раздел си има мод и един модерира "Секс" където е много трудно, а друг "#TeenProblem.net", нали? Ще е хубаво ако 1 мод отговаря за 1 от по-посещаемите раздели и 1 от по-непосещаемите :roll: Но това отново казвам че си е лично мое мнение :wink: Сигурна съм, че нови модчета ще има, въпрос на време е...пак според мен :wink:
Стеснителната
09-26-2005, 11:53
Аз ще съм поредната, която ще каже, че има нужда, и то голяма :roll: Но това са моите лични наблюдения и като бивш член на екипа смятам, че няма да е лошо разделите да се поделят наравно като на 1 мод се полагат 2 раздела. Няма да е честно ако всеки раздел си има мод и един модерира "Секс" където е много трудно, а друг "#TeenProblem.net", нали? Ще е хубаво ако 1 мод отговаря за 1 от по-посещаемите раздели и 1 от по-непосещаемите :roll: Но това отново казвам че си е лично мое мнение :wink: Сигурна съм, че нови модчета ще има, въпрос на време е...пак според мен :wink:
Рени ти пък защо не си мод вече? :shock:
BABY_SEXY_GIRL
09-26-2005, 12:08
Рени ти пък защо не си мод вече? :shock:
Offtopic: Понеже сега ще завалят въпроси като твоят ще кажа тук - напуснах по собствено желание, никой не ме е обидил, всичко си беше ок, просто реших че вече мястото ми не е в екипа поради някои причини :wink: Щастлива съм дори че сега ми остава повече време за забавление из форума :)
Fallen_angel
09-26-2005, 13:27
Баща ми е учасвал в Българския Рали Шампионат като млад, сега прави колите на Жоро Танев и общо взето съм израстнала под капака 8) .
Защо не продължите с ЛС-та?!Все пак това е тема, в която се казва, че има нужда от повече модове да трият ей такъв безсмислен флууд ... ама нали трябва всички теми да се развалят ...
Понякога се чудя правите ли разлика между чат и форум?
Вие хубаво питате има ли нужда или няма, ами някакви предложения имате ли? Аргументирани обаче - защо точно той/тя, с какво заслужава и т.н.
/стига да не се затвори темата де../
Аз предлагам I^dont^give^a^fuck и sherry
Блейз Самър
09-26-2005, 19:19
Аз предлагам I^dont^give^a^fuck
И аз съм за нея.
Molia vi kujete kvo znache da pishesh na kirelica???
Стеснителната
09-26-2005, 19:31
И аз съм за нея.
А честито, щото току що я баннаха 8) .
И аз съм за нея.
ти пък от къде знаеш ? ко вътрешна ли си кфа си
Да има!Но това си е работа на админите,те да си избират.
Аз лично не мога да предложа :?
Стеснителната
09-26-2005, 19:41
И аз съм за нея.
Да съм казала нещо такова?
И аз съм за нея.
Да съм казала нещо такова?
От къде знаеш че е банирана и защо ?
IdontGiveaFuck
09-26-2005, 20:34
Мен властта ни мъ обича.Нямам шанс:)
Иначе подкрепям,че са нужни още модове :roll:
Неактивния
09-26-2005, 20:39
Да ще имат работа! :twisted: :lol:
Стеснителната
09-26-2005, 20:39
И по малко админи :twisted: .
Coki you want to kick me kick me now :lol:
rosskata
09-26-2005, 21:08
Еric Draven, уаааа... къф е тоя гнусен аватааарр? Направо ми се драйфа като го видяяя... И тва в подписа... ужас!
Сори за офтопика, по темата- съгласна съм че трябват модератори, не виждам обаче кой... Свестните юзъри, които биха вършили наистина полезна работа, избегаха...Или влизат , но рядко... :roll:
Всъщност бих предложила Fallen_Angel i fire_of_satan ...но и двете като че ли не влизат вече много често
А, сега се сетих, предлагам и Пор
Неактивния
09-26-2005, 21:18
А, сега се сетих, предлагам и Пор
Да аз предлагам Скункс, Енота, Плъх!
pinK_Baby
09-26-2005, 21:26
Оооо да определено има нужда!Наистина отначало беше забавно да четеш флуудърските теми обаче започват да нервят в един момент.....Пък за модератори...Май sherry мисля че е достатъчно сериозна,пък и беше доста активна в онази тема,която беше специално направена в помощ на модераторите
Оооо да определено има нужда!Наистина отначало беше забавно да четеш флуудърските теми обаче започват да нервят в един момент.....Пък за модератори...Май sherry мисля че е достатъчно сериозна,пък и беше доста активна в онази тема,която беше специално направена в помощ на модераторите
Ти пък кво разбираш от романтика?
има нужда, обаче аз мисля, че специално за тийн форума треа на един юзер да има поне по двама модове, които на смени да "чистят" след него. :roll:
THE_GANGSTA_GIRL
09-27-2005, 00:07
Абсолютно съм на мнението, че този форум се нуждае от повече модератори! Форумът никак не е малкък, а и прииждат все повече и повече флуудерчета, на които явно основната цел в живота им е да флуудят, така че колкото по-бързо се набавят нови модератори, толкова по-добре! Снощи като влязох в раздел "Секс" направо не можех да повярвам на очите си.....то винаги е имало безсмислени теми и такива, които са превърнати в чат, но такова нещо просто не е било! Как може по 1-2 дни да седят теми с по 50 страници чат.....еми всъщност може при положение, че има 2-3 модератора! Това просто не е нормално и вреди само и единствено на форума! Много съжалявам, но си мисля, че в най-скоро време останалите тук малко наистина полезни и опитващи се да помогнат на другите юзери хора ще си тръгнат и това наистина е жалко!
Стеснителната
09-27-2005, 00:09
Абсолютно съм на мнението, че този форум се нуждае от повече модератори! Форумът никак не е малкък, а и прииждат все повече и повече флуудерчета, на които явно основната цел в живота им е да флуудят, така че колкото по-бързо се набавят нови модератори, толкова по-добре! Снощи като влязох в раздел "Секс" направо не можех да повярвам на очите си.....то винаги е имало безсмислени теми и такива, които са превърнати в чат, но такова нещо просто не е било! Как може по 1-2 дни да седят теми с по 50 страници чат.....еми всъщност може при положение, че има 2-3 модератора! Това просто не е нормално и вреди само и единствено на форума! Много съжалявам, но си мисля, че в най-скоро време останалите тук малко наистина полезни и опитващи се да помогнат на останалите юзери хора ще си тръгнат и това наистина е жалко!
Ми като постоянно банват хора много ясно че ще флудят за да го върнат на админа. То е близко до ума :wink: . Вместо сички да се разбират.
THE_GANGSTA_GIRL
09-27-2005, 00:17
Абсолютно съм на мнението, че този форум се нуждае от повече модератори! Форумът никак не е малкък, а и прииждат все повече и повече флуудерчета, на които явно основната цел в живота им е да флуудят, така че колкото по-бързо се набавят нови модератори, толкова по-добре! Снощи като влязох в раздел "Секс" направо не можех да повярвам на очите си.....то винаги е имало безсмислени теми и такива, които са превърнати в чат, но такова нещо просто не е било! Как може по 1-2 дни да седят теми с по 50 страници чат.....еми всъщност може при положение, че има 2-3 модератора! Това просто не е нормално и вреди само и единствено на форума! Много съжалявам, но си мисля, че в най-скоро време останалите тук малко наистина полезни и опитващи се да помогнат на останалите юзери хора ще си тръгнат и това наистина е жалко!
Ми като постоянно банват хора много ясно че ще флудят за да го върнат на админа. То е близко до ума :wink: . Вместо сички да се разбират.
А на теб специално близко ли ти е до ума, че ги баннват именно защото флуудят?! И какво означава правят го за да си го върнат на админа.....еми според мен т'ва е повече от глупаво и детско! Ако не се занимават само с нек'ви простотии от рода на "Отбор Аспирин" и "Дайте тук да нахраним Марчето или еди кой си" няма да ги баннват много ясно ама при положение, че не правят нищо друго освен да си чатят к'во очакваш?! Като искате да си лафите правете го в mIRC, ICQ, Skype....за к'во го правите тук не мога да разбера, после защо ги баннвали, еми логично е!
Вземи се включи и ти и ще видиш колко е весело.Марчето я нахранихме защото спореше за нещо което е напълно невярно ама тя нали е теле и с рогата напред.
Това че сме наакали 2-3 теми нищо не е.Пък и темите не са от полза на никой така че не виждам какъв е проблема
THE_GANGSTA_GIRL
09-27-2005, 01:11
Вземи се включи и ти и ще видиш колко е весело.Марчето я нахранихме защото спореше за нещо което е напълно невярно ама тя нали е теле и с рогата напред.
Това че сме наакали 2-3 теми нищо не е.Пък и темите не са от полза на никой така че не виждам какъв е проблема
Да знам, че ви е весело и знам, че Марчето си заслужаваше да я нахраните ама това все пак е форум! Основната идея тук е да си помагаме един на друг, да сме полезни един на друг, да се опитваме заедно да разрешаваме проблеми и т.н. Опитвам се да ти кажа, че е нормално да не се толерира флууда и юзери, които не правят друго освен да пишат безсмислени постове не помагащи на никой с нищо и да задръстват форума с несериозни теми за чат или за обсъждане да един кой си да се баннват!
Аз освен че флуудя давам и полезни съвети.Не съм тук само за да гледам цирк.Пак казвам досега във наистина смислена тема не сме правили глупости.Ние действаме само там където преценим че няма да пречим а даже ще забавляваме и останалите.Не можеш да отречеш че форума е по оживен от преди.
rosskata
09-27-2005, 06:02
Не можеш да отречеш че форума е по оживен от преди.
Мога и го правя. Освен по- тъп, форума друго "по" не е станал. Осирани са ВСИЧКИ теми, просто в различна степен. КОгато двз юзъра минат на чатче, това е осрана тема ( за мен). А във почти всички е така. :evil:
Стеснителната
09-27-2005, 10:05
Трябва да отворят още един раздел на форума който да се казва "Хранилка", или "Сералник :lol: " може и "Мак-Драйф" :lol: :lol: :lol: и да се пренесат всички теми на нашия отбор.
Ако има още баннове, скоро форума ше бъде ритнат... :twisted:
:lol: :lol: :lol:
:D :lol: :D
Работата става сериозна...нали? :lol:
Стеснителната
09-27-2005, 18:39
Па ако знаете агентите кви проксита са подготвилиии :twisted: .
Споко знаем :lol:
Споко знаем :lol:
сериииии.Батенца нета ми варви с 4кб/сек и днес ще сера по малко щот се нервя
Breakaway``
09-29-2005, 20:11
ДА! Форума е доста голям, а има само 4-5 модератора... Тва не е на добре :lol:
DarkInside
10-13-2005, 15:57
Кандидатирам се за модератор. Мисля че имам всички нужни качества: Умен, забавен, красив, 0888 опс това е за другаде ;). Слушам Блек, Готик и малко Хеви метъл.
Oue Maue - Piue Sus Zeue
10-24-2005, 14:20
Защо ли никой не те послуша навреме... :oops:
Защо ли никой не те послуша навреме... :oops:защо да не е на добре?!
morsmordre
10-27-2005, 09:35
Аз викам да направим Избори за Модератори ;) Във форума на достафчика ги има всяка година :D
Брей, вече са направили Тифани мод :shock: Мн неочаквано решение :roll:
Поздравления на Тифани - дано да ни триеш мненията като за световно :D
Breakaway``
10-27-2005, 19:14
Нищо лично против Тифани, но не мислите, че модератора трябва да е за пример, а тя определено не дава такъв с размерите на аватара си :? Иначе се радвам, че тя, а не някой друг е взел поста :D
LiNkiN4eTo
10-27-2005, 20:14
LiNkiN4eTo
модератор
DiEsEl_GiRl4eTo
10-28-2005, 11:52
LiNkiN4eTo
модераторОооо за теб ще гласувам с две ръце и два крака :wink: Тва ше е неква мания - Нелито модератор 8)
LiNkiN4eTo
10-29-2005, 08:32
LiNkiN4eTo
модераторОооо за теб ще гласувам с две ръце и два крака :wink: Тва ше е неква мания - Нелито модератор 8)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Breakaway``
10-29-2005, 16:42
Па и аз ще гласувам за Линкинчету :P
Предпочитам такъв мод, а не някой сухар :D