View Full Version : revnosta me ubiva
baby-tajnoo
10-09-2005, 07:38
zapo4nax mn da revnuvam naposledak(predi go nqmax toz problem)Prosto 4yvstvam 4e mn darja na tozi 4ovek s kogoto sam sega e ne tsava duma za lubov ili ne6to takova(po to4no prevaznost)s nego sam ve4e 3 meseca na 18 sam i kogato en mi se obadi (primerno sled 2 dena max) i si mislq 4e ima dr pak naistina my vqrvam i nz kakvo stava s men 4uvstvam se nqkak bezjiznena postoqnno si mislq za nego iskam da bada postoqnno s nego.Dali ne sam mu omraznala ve4e :?:
(samnqvame da ima dr)pka i ne iskam da vqrvam v podobno ne6to (ne sma qnkoq debela svinq koqto primerno ne mopje da ima dr nop neznma ,do sega nikoi ne me e zarqzval pak i ne iskam tova da stane to4no s nego )ne 4e imam predvid 4e 6te em zareje no prosto sam ypla6ena i to mn straxme e 4e 6te zagubq edinstvenoto mom4e na koeto darja tolkova mn (do sega en mi se e sly4valo ,nqkoi d aem zareje ili da darja tolkova mn na daden 4ovek)no za sega e samo prevarzanost :}
Mislq 4e temata e za drugo mqsto, no nqma zna4enie ..6te ti kaja samo nqkoi ne6ta.zaradi sy6tata taq revnost bez vidima pri4ina zagubih 4oveka koito naistina obi4ah ..kazvam naistina za6toto pod taq ujasna revnost az naistina mu vqrvah i go obi4ah .Ne se ostavqi na tfa 4uvstvo ..A i tfa sys zvyneneto ..absoliutno sy6toto be6e pri men ..ako ne moje6 da jivee6 2 dena bez da 4ue6 glasa na 4OVEKA;} zna4i si se poddala na jelanieto da go kontrolira6 ,a tfa nikoga ne zavyr6va dobre .Bih te posyvetvala da pomisli6 seriozno dali obi4a6 ..ili prosto IMA6 NYJDA ot tozi 4ovek ..za6toto razlikata e ogromna.
Честно като прочета такива теми и се хващам за главата...
Ти какво сега,голямо самочувствие ли имаш,по написаното съдя само,че един вид,никой до сега не те е зарязвал,защото си хубавка(външността,ах тази външност,до кога ли ще си мислите,че тя определя дали една връзка е стойносттна или не...) и не искаш и той да е първият,защото ще ти падне ренюмето.Това ако не е тъпа причина пък на.И каква е тази връзка 3 месечна,в която той не ти се обажда 2 дена подред?
А и имам допълнителен въпрос към теб-дебелите свини нямат ли право да бъдат обичани и да обичат?
ПРОСТОТОЙУНУФРИ
10-09-2005, 08:45
и аз :lol:
chupacabra:)
10-09-2005, 08:56
ревността се усеща, и повярвай ми - много по-бързо ще изгубиш човека, когото обичаш.
какво значи 'да изгубиш' човек?
че нима го притежаваш ? тъй като никой не притежава никой, няма положение, при което да го изгуби.
всичко е въпрос на интереси. и да се държиш лигаво с него, и да не го ревнуваш и да се държиш като светица, ако чувствата му се изпарят, ти не можеш да направиш нищо, за да ги върнеш.
той няма да те зареже, само защото имаш 'хубава' /според тебе обаче/ външност ? погледни се отвътре, мойто момиче, какво е тва самочувствие?! нищо чудно да избере някое 'плашило' с вътрешен чар, и с което може да се чувства къде-къде по-добре, а не с някоя крава, която се чуди по какъв начин да си го сложи в буркан.
мисля, че е крайно време някой да ти бие шута, за да се осъзнаеш на кой свят живееш, но както и да е.
дай му свобода, иначе той ще е първия, който ще го направи..
zdraveite i men revnosta mnogo me ubiva ne izdarjam ot 2 godii sme s gajeto mi toi e po goliam ot men s dosta godini no az sam si revnva za neto koito niamat smisal revnuvam bez pricina osaznavam go no ne moga da se kontroliram :( :smt009 :smt011 :smt010 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :arrow:
ProstoAz
12-09-2006, 18:43
Темата е стара!