PDA

View Full Version : Не ви ли писна..?

morsmordre
10-15-2005, 07:59
Не ви ли писна от непрестанните флуудърски теми..Не ви ли писна от непрестанните повтарящи се теми..от увеличилата се напаст, която само разваля форума..от глупави ебавки между различните юзъри..от цялото това флуудене?Аз..честно да ви кажа..мн се изморих от всичко това!Направо нямам желание да пиша в темите.Преди влизах във форума с мисълта "еха сега ще вляза и ще постна в някоя хубава темичка", сега дори не мога да си го помисля - до такава степен всичко е станало безинтересно..А аз не съм човек, който мрази забавленията!Напротив, първоначално мн ми беше готино да гледам разни ебавки, но те просто..писват!Да, смешно беше, когато агентите завладяха форума, но по-късно станаха еднообразни.Питам ви ето това всички вас:::
Защо правите нещо, което няма смисъл, защо пропилявате времето си само с детски неща?Защо трябва да флуудите само и само да окаляте форума!Не ви ли е приятно, когато всичко е подреденичко и има ред?Защо обичате хаоса толкова много :evil:

Предлагам никой да не ми трие темата или да я заключва, каквото и да става вътре в нея!Когато й дойде редът, аз ще помоля някой мод или админ да я заключи!Благодаря!

rosskata
10-15-2005, 09:00
Оф ами да ти кажа писна ми,но гледам по- темерутски на нещата, като видя скандали, не им обръщам никакво внимание... Намират се все още и смислени теми, и заради тях си струва поне малко да си губиш времето във форума... Вярно, че бая флуд има, но айде не е болка за умирачка, просто не обръщай внимание...В интерес на истината, и по- зле е било (поне така ми се струва)- когато имаше !1! действащ модератор, който влизаше веднъж седмично най- много... :roll:

DeSsi
10-15-2005, 09:30
Pff ot mnogo otdavna mi e pisnal foruma.Ostanaha 1-2 smisleni temi vsi4ko drugo e flood i povtarq6ti se temi.Poqviha se mnogo novi useri koito samo sysipvat foruma.Po edno vreme sprqh da vlizam ama mi stana lubopitno kakvo e polojenieto i pak vlqzoh..

IStinata e 4e ve4e foruma ne e kakto predi vreme..

Dharma
10-15-2005, 09:58
da verno foruma zatupqva! Predi kato vlizah be6e mnogo zabavno, a sega nqma 1 qka tema(dobre de 1-2 moje bi :) ) i mai v skoro vreme nqma da se opravi :roll: pone spored men....

GreenLadyM
10-15-2005, 10:48
da verno foruma zatupqva! Predi kato vlizah be6e mnogo zabavno, a sega nqma 1 qka tema(dobre de 1-2 moje bi :) ) i mai v skoro vreme nqma da se opravi :roll: pone spored men....
az vlizam vuv foruma i otivam na aktivni temi...pri koeto vlizam v purvite 10 novi...ot koito prosto gi otvarqm vijdam 4e nqmat smisul i gi zatvarqm!A tova kudeto neprekusnato nqkakvi gosti si pravqt ebafki me poburkva!To ne sa 1 i 2!Hilqdi bezsmisleni temi....ne znam zashto stana taka... :(

BABY_SEXY_GIRL
10-15-2005, 11:07
morsmordre, с теб много сме обсъждали тази тема, писали сме и в други теми по проблема ама...ГЛАС В ПУСТИНЯ ЩЕ СИ ОСТАНЕ! :evil: И аз не виждам никаква логика в това флуудене, ок, правете се на интересни щом искате, ама за целта си има много други варианти, защо точно с този :x За мен лично това го правят хора без капка интелект или морал! А да не говорим колко е егоистично спрямо другите...А защо във форуми, където потребителите са по-големи, няма такова чудо? Замисляли ли сте се? Простотията е толерирана само от хора на нашата възраст, неизрасли психически напълно! Честно да си кажа крайно съм разочарована от днешната младеж... :roll: Аз лично видя ли един подигравателен и лишен от смисъл пост - съжалявам човека, вместо да се хиля като поредната плиткоумна хлапачка! Някой ден тези, които правите това ще осъзнаете колко заблудени сте били, ще има много да се смеете на себе си и да се чудите защо сте го правили...а да не говорим, че ще има и такива, които дори няма да осъзнаят това! Абе продължавайте, вместо да се захванете с нещо по-стойностно продължавайте в същия стил да затъпявате!!! :evil:

П.П. Сега ще завалят обидиииии :lol: Толкова сте предсказуеми и прозрачни, че няма накъде повече! Нека който се счита обиден от мен да ме обижда :wink:

sherry
10-15-2005, 11:30
И на мен ми писна тва положение...
заради това вече почти не влизам :(

BABY_SEXY_GIRL
10-15-2005, 12:02
Можеше да ми кажеш каквото мислиш без да ме обиждаш! Както виждаш аз не го направих, ала ти много се изнерви май и не се стърпя :x Карай, простено ти е, то се очакваше. Не, дори нямам намерение да се хваля от колко време съм тук, то се вижда, ала не мисля да споря с човек като теб, не си ми на нивото! Айде приятно поставане с обиди по мой адрес във всяка тема :lol:

sherry
10-15-2005, 12:04
И на мен ми писна тва положение...
заради това вече почти не влизам :(
И съвсем да спреш на никой не му пука !

Ти пък кой си тук, че да си позволяваш да говориш от името на целия форум, бе?!? :evil: Най-малкото на мен и morsmodre съм сигуна че ще ни липсва, така че недей много да знаеш ами говори само от свое име!!!

П.П. Да не говорим, че си тук само от 8 дни!
Ти па ква си, че да ми казваш кво може и кво не може, МА ? Нещо караш ли ми са ? ахгахгахгах
Ся не ми вкарвай лайната от типа "ооо аз съм стар юзър, форумът беше друг едно време флфалфллфалффла" че вече ми се присира като ги прочета!
Не се прави на нещо, което не си - демек умна ахгагхаагххг !
П.П. Ти няма ли да си ходиш ? хгахгахгагх
Престани да се драчиш вече.Каква ти е целта,не мога да разбера.При условие,че нищо не сме ти направили :?

morsmordre
10-15-2005, 13:53
Юри, нека ти кажа нещо:::
Ти си точно от онези малки комплексирани дяволчета, които не могат да се справят с проблемите си и затова са толкова плиткоумни и кръвта не стига до мозъка им.Смея да кажа, ти, като че ли, си им предводител!Толкова ли не разбра - никой не обръща внимание на тъпите ебавки, никой не обръща внимание на детското ти поведение - има хора, които умеят да флуудят, но не развалят форума.Мога да ти дам пример, ако го поискаш.Опитай се да бъдеш като тях - добре, флууди си, но не така, че да разваляш целия труд, хвърлен за този форум :!: И, да, мен ще ме интересува страшно много, ако разбера, че Шери си е тръгнала от този форум!Забелязах, че тя вече не пише толкова активно, но причината не е, защото не го посещава, а защото няма смисъл да се пише в темите :!: Мога да ти кажа, че Шери е една от най-полезните юзърки, който някой форум може да има :!: Ако тя сметне, че форумът трябва вече да се назовава с кодово име "К.Е.Н.Е.Ф.", по-добре й повярвай!Мн съжалявам, че не те познавам лично, за да ти разкажа играта под дългия нос :!:

expl0de
10-15-2005, 14:17
Ти си точно от онези малки комплексирани дяволчета, които не могат да се справят с проблемите си и затова са толкова плиткоумни и кръвта не стига до мозъка им.Смея да кажа, ти, като че ли, си им предводител!Толкова ли не разбра - никой не обръща внимание на тъпите ебавки, никой не обръща внимание на детското ти поведение - има хора, които умеят да флуудят, но не развалят форума.Мога да ти дам пример, ако го поискаш.Опитай се да бъдеш като тях - добре, флууди си, но не така, че да разваляш целия труд, хвърлен за този форум :!: И, да, мен ще ме интересува страшно много, ако разбера, че Шери си е тръгнала от този форум!Забелязах, че тя вече не пише толкова активно, но причината не е, защото не го посещава, а защото няма смисъл да се пише в темите :!: Мога да ти кажа, че Шери е една от най-полезните юзърки, който някой форум може да има :!: Ако тя сметне, че форумът трябва вече да се назовава с кодово име "К.Е.Н.Е.Ф.", по-добре й повярвай!Мн съжалявам, че не те познавам лично, за да ти разкажа играта под дългия нос :!: пра си.Ако го видя,обещавам,че ще го набия :lol:

Murderdoll
10-15-2005, 14:18
тцъ.не ми писна щото тоя форум
е мноо повече от кенеф за мене...
тфа е некво бунище бе за кфо си говорим
изобщо?!и как мое още да има толко
тъпи хора дето да питат в интернет
ф коя дупка да си заврат аспирина?
или колко тряя да им е дълга патката
или дълбока путката?еби му мамата и деградация...
верно..за кво се впрягате толко?

LiNkiN4eTo
10-15-2005, 14:20
офффффф
а на вас не ви ли писна да се тровите заради тоя тъп форум а?
що го взимате толкова на сериозно бе? тва е просто някаф си смотан форум , дет са се събрали някви си прости лапенца и пишат някви си простотиики!кво толкова , баси ко се впрягате!сякаш заради тоя форум живеете да ва еба ...

Breakaway``
10-15-2005, 14:51
Не ви ли писна от непрестанните флуудърски теми.. отдавна ми писна...
Не ви ли писна от непрестанните повтарящи се теми.. дам :P
от увеличилата се напаст, която само разваля форума.. оооооо от това определено!
от глупави ебавки между различните юзъри.. е заради тва ме дразни този форОм понякога 8)
от цялото това флуудене? Абсолютно!!!
Този форум вече е заприличал на кенеф... даже е обидно да го наричаме форум, защото той е едно бунише :P Ще попитате защо влизам?! Еми за да се смея на простотии, за кво друго? И може би да драсна ред-два в някоя смислена тема (осрана преди това от някой потребители, ама тва е друг въпрос :P)

Yuri
10-15-2005, 15:12
Ти си точно от онези малки комплексирани дяволчета, които не могат да се справят с проблемите си и затова са толкова плиткоумни и кръвта не стига до мозъка им.Смея да кажа, ти, като че ли, си им предводител!Толкова ли не разбра - никой не обръща внимание на тъпите ебавки, никой не обръща внимание на детското ти поведение - има хора, които умеят да флуудят, но не развалят форума.Мога да ти дам пример, ако го поискаш.Опитай се да бъдеш като тях - добре, флууди си, но не така, че да разваляш целия труд, хвърлен за този форум :!: И, да, мен ще ме интересува страшно много, ако разбера, че Шери си е тръгнала от този форум!Забелязах, че тя вече не пише толкова активно, но причината не е, защото не го посещава, а защото няма смисъл да се пише в темите :!: Мога да ти кажа, че Шери е една от най-полезните юзърки, който някой форум може да има :!: Ако тя сметне, че форумът трябва вече да се назовава с кодово име "К.Е.Н.Е.Ф.", по-добре й повярвай!Мн съжалявам, че не те познавам лично, за да ти разкажа играта под дългия нос :!: пра си.Ако го видя,обещавам,че ще го набия :lol:
Ела ми копеле само ми ела хгагхагхахга !

Ае не мога да разбера защо всички се имат за големи психолози ахгахгахга. Напсуваш някой - комплекс. Кажеш на някой метъл или чалгарка - миришеш - айде пак комплекс ! Всяка втора дума на вас ви е комплекс ! Всяко, действие което не можете да обясните автоматично става комплекс на извършителя !
Ай сиктир ш ви обясняям !
Морсмордре да ти кажа бая внимание ми обръщат ! Изяж са :Р И носа ми си е мноо хубав ! Не говори така, че почнах да развивам комплекс вече хгахгахгахгахг То като се замислиш, точно вие комплексирате хората :Р ахгхгахга Ама как го измислих само, а ? :) Гадни комплексатори ! УМрете в cum !

machoka
10-16-2005, 19:22
офффффф
що го взимате толкова на сериозно бе? тва е просто някаф си смотан форум , дет са се събрали някви си прости лапенца и пишат някви си простотиики!кво толкова , баси ко се впрягате!сякаш заради тоя форум живеете да ва еба ...

Това, че форума не ни е цел в живота не означава, че тук ще се шири простащина и олигофренизъм и това ще се толерира. Тук сме се събрали да помогнем на хора, имащи даден проблем. Това, че за някои форума не представлява това - прав им път, лично ще ги изпроводя до Изхода.

--------------

Не ви ли писна от непрестанните флуудърски теми.. отдавна ми писна...
Не ви ли писна от непрестанните повтарящи се теми.. дам :P
от увеличилата се напаст, която само разваля форума.. оооооо от това определено!
от глупави ебавки между различните юзъри.. е заради тва ме дразни този форОм понякога 8)
от цялото това флуудене? Абсолютно!!!
Този форум вече е заприличал на кенеф... даже е обидно да го наричаме форум, защото той е едно бунише :P Ще попитате защо влизам?! Еми за да се смея на простотии, за кво друго? И може би да драсна ред-два в някоя смислена тема (осрана преди това от някой потребители, ама тва е друг въпрос :P)

Едно е да четеш, друго е да пишеш. Защо пишеш в този 'кенеф'? Смей се колкото си искаш, но недей да пишеш. Когато решиш да спреш да се смееш над това, колко сме прости и да напишеш нещо смислено, тогава давай. До тогава - No Way. .

На Гагарина защо му обръщате внимание? Не го ли виждате, че това иска? Трябва някой програмист да създаде Игнор функция във форумите и да можеш да настройваш да не виждаш постовете на дадени юзери. Тази опция я имаше в IPB ако не се лъжа. Игнорирате тези човекоподобни като него и това е.. Това е начина, я вижте как игнорирахме агентите и вече не ги виждам или се явясват от дъжд на вятър - защото разбраха че вече не са интересни. Детска му работа.

----

Може да не ми цел живота или първа работа през деня, но като вляза тук искам да видя един подреден форум, с помагащи потребители, кадърни, свестни, умни. Повечето тук сме такива, ами хайде да си използваме капацитета. Днес в една тема да помогнем качествено - свърши ли сме много работа - някои нямаме време за повече.

И на края, ако стане 'една работа', /надявам се да се получи/, форума ще 'се оправи' до известна степен, гарантирам.

Сполай Ви приятели, разбирайте се, обичайте се, бъдете големи хора, не свадливи тийнчета.

С уважение,
.: machoka :.

MAD-DEVIL
10-16-2005, 20:56
офффффф

Евалата!

Но ето какво мисля лично аз по въпроса:

Множество от най-старите потребители са флуудили във форума. Постепенно тва им е писнало, но са се появили други, които са почнали да го правят. И така се получава затворен кръг, от който най-страдат първите. Като цяло, флууденето е лишено от смисъл изхабено време. Може би, като малко по-големи сме станали и малко по-мъдри.

Така, тва беше цензурираната версия, а ето я и нецензурираната.
Забранена за лица под 18 години.

Ще им еба майките на всички тея глупаци. Нямат капчица мозък в главата, просто кухи, кухи. И, заради тва, намират за интересно да си показват няве колко са глупави. Пример: Елеонора. Знае си, че е супер глупаво, малоумно създание и т.н., но й е весело да си го показва. Кво да правим като целия форум е един боклук заради ей такива пикли, които изкарват плиткоумието си в чат. Извинявам се, но са супер глупави. Просто не могат да напишат едно свясно мнение, но могат да напишат 823642375483945у823658743653246857645783468756783 4657832694785634782658456 хиляди милиона флууд. Извинявам се, но това вече е натурална тъпота (както я бяха нарекли преди).

LunaTriCk
10-17-2005, 10:00
Хах, като някой пенсионери сме се събрали на стачка под наслов "Върнете старите цени на киселото мляко!". Еми, и на мен ми беше по-интересно преди, повече неща ме задържаха да натисна "Х" горе в дясно ама...ясно ни е на всички, че вече не е така. Даже обратното, повече неща се събират и те карат да натиснеш "Х"-а. На тези, на които им липсва стария форум, мога да им кажа само да си останат с добрите спомени и да продължат да гледат напред. На нас ни мина мандата.

Yuri
10-17-2005, 12:37
На Гагарина защо му обръщате внимание? Не го ли виждате, че това иска? Трябва някой програмист да създаде Игнор функция във форумите и да можеш да настройваш да не виждаш постовете на дадени юзери. Тази опция я имаше в IPB ако не се лъжа. Игнорирате тези човекоподобни като него и това е.. Това е начина, я вижте как игнорирахме агентите и вече не ги виждам или се явясват от дъжд на вятър - защото разбраха че вече не са интересни. Детска му работа.

----

Може да не ми цел живота или първа работа през деня, но като вляза тук искам да видя един подреден форум, с помагащи потребители, кадърни, свестни, умни. Повечето тук сме такива, ами хайде да си използваме капацитета. Днес в една тема да помогнем качествено - свърши ли сме много работа - някои нямаме време за повече.

И на края, ако стане 'една работа', /надявам се да се получи/, форума ще 'се оправи' до известна степен, гарантирам.

Сполай Ви приятели, разбирайте се, обичайте се, бъдете големи хора, не свадливи тийнчета.

С уважение,
.: machoka :.

Сносен ден драги ми Васко. Сполай и на теб. Не гледай треската в очите на другите, а гредата в своите, инак няма да прокопсаш. Освен това ти казах, че ника ми не идва от Юри Гагарин ! Презрението, което показваш не обижда мен, а паметта на този човек !

Що се отнася за агентите .... хгагхахгахг ние сме тука ве прошляк ! Кое е по-дразнещо ? Масов флуд или флуд по темите ?

С уважение: Special Agent Fox Mulder & Spec. Agent Jo Dee Fostar

Eleonora
10-17-2005, 14:56
офффффф

Евалата!

Но ето какво мисля лично аз по въпроса:

Множество от най-старите потребители са флуудили във форума. Постепенно тва им е писнало, но са се появили други, които са почнали да го правят. И така се получава затворен кръг, от който най-страдат първите. Като цяло, флууденето е лишено от смисъл изхабено време. Може би, като малко по-големи сме станали и малко по-мъдри.

Така, тва беше цензурираната версия, а ето я и нецензурираната.
Забранена за лица под 18 години.

Ще им еба майките на всички тея глупаци. Нямат капчица мозък в главата, просто кухи, кухи. И, заради тва, намират за интересно да си показват няве колко са глупави. Пример: Елеонора. Знае си, че е супер глупаво, малоумно създание и т.н., но й е весело да си го показва. Кво да правим като целия форум е един боклук заради ей такива пикли, които изкарват плиткоумието си в чат. Извинявам се, но са супер глупави. Просто не могат да напишат едно свясно мнение, но могат да напишат 823642375483945у823658743653246857645783468756783 4657832694785634782658456 хиляди милиона флууд. Извинявам се, но това вече е натурална тъпота (както я бяха нарекли преди).TO4NO TI LI 6TE GOVORI6 ZA MORAL BE SKLEROSTI4KO :!: :D :D :D Pfu 4e si nekadarna,devil4e,mad-devil,aaaa opla6i me,sme6nik si otsekade :!: metalka skapanna,se s mene 6te dava primer,kato si niama6 druga rabota,hodi se pregledai... :!: :!: :!:

DarkInside
10-17-2005, 18:47
Не ви ли писна от непрестанните флуудърски теми..Не ви ли писна от непрестанните повтарящи се теми..от увеличилата се напаст, която само разваля форума..от глупави ебавки между различните юзъри..от цялото това флуудене?Аз..честно да ви кажа..мн се изморих от всичко това!Направо нямам желание да пиша в темите.Преди влизах във форума с мисълта "еха сега ще вляза и ще постна в някоя хубава темичка", сега дори не мога да си го помисля - до такава степен всичко е станало безинтересно..А аз не съм човек, който мрази забавленията!Напротив, първоначално мн ми беше готино да гледам разни ебавки, но те просто..писват!Да, смешно беше, когато агентите завладяха форума, но по-късно станаха еднообразни.Питам ви ето това всички вас:::
Защо правите нещо, което няма смисъл, защо пропилявате времето си само с детски неща?Защо трябва да флуудите само и само да окаляте форума!Не ви ли е приятно, когато всичко е подреденичко и има ред?Защо обичате хаоса толкова много :evil:

Предлагам никой да не ми трие темата или да я заключва, каквото и да става вътре в нея!Когато й дойде редът, аз ще помоля някой мод или админ да я заключи!Благодаря!
Да, пич, флъдъри сме(сте). Но форума не е ли за това? За распускане? Има милиарди такива теми. И няма ефект. Единствения начин е да се назначат още, по строги модератори, на които да се дадат права!
Ето, аз се кандидатирах, къде на шега-къде на истина, но малко хора видяха кандидатурата ми.
Обявявам открито моята и на Морсмордре кандидатури за модератори.

Yuri
10-17-2005, 18:56

Да, пич, флъдъри сме(сте). Но форума не е ли за това? За распускане? Има милиарди такива теми. И няма ефект. Единствения начин е да се назначат още, по строги модератори, на които да се дадат права!
Ето, аз се кандидатирах, къде на шега-къде на истина, но малко хора видяха кандидатурата ми.
Няа да стане ! Преди време, аз и колегите издигнахме кандидатурите си, но резултатите бяха фалшифицирани, а нас ни баннаха ! Варвари !

morsmordre
10-17-2005, 19:09

Няа да стане ! Преди време, аз и колегите издигнахме кандидатурите си, но резултатите бяха фалшифицирани, а нас ни баннаха ! Варвари !

Ахахахахахаххаха, това беше готино :twisted:

Ами виж сега..Аз нямам нищо против модераторски права.Въпросът е, че Цоки го решава, а и аз нямам мн време да влизам във форума.Само вечерта за малко!Е, бих могъл да върша мн работа, но нз...Това си е решение на админите, а аз на тях не им се бъркам в работата :wink:

DarkInside
10-17-2005, 19:24

Ами виж сега..Аз нямам нищо против модераторски права.Въпросът е, че Цоки го решава, а и аз нямам мн време да влизам във форума.Само вечерта за малко!Е, бих могъл да върша мн работа, но нз...Това си е решение на админите, а аз на тях не им се бъркам в работата :wink:
Аз пък по цял ден съм в форума, и бих могъл да върша двойно повече работа.

Това за кой беше?

morsmordre
10-18-2005, 06:27

Аз пък по цял ден съм в форума, и бих могъл да върша двойно повече работа.

Това за кой беше?

Беше за Юри :lol: Ето това наистина беше смешно!
Щом ти си по-често във форума, значи админите могат да разчитат на теб, че ще триеш всякакъв флууд, но пак казвам - админите сами си решават - ние не можем да ги накараме да станем модове, колкото и да обсъждаме темата!

DarthRevan
10-18-2005, 08:52
vie leko na 4at go obyrnahte...a kolkoto do moderite...nzn dali sym kazal ve4e...ama e KRAINO VREME da se slojat o6te okolo 5-10 primerno...are admini coki i ceco i alex malko poopravete ne6tata 6toto e kraino vreme ve4e...

10-18-2005, 15:42
Трябва да сложат мен за модератор ! Аз съм доктор по математика !

DiEsEl_GiRl4eTo
10-21-2005, 17:38
Ве тоа форум е смешен. Има си форуми, където може да се обсъждат някакви сериозни въпроси. Но тва не е такъв форум вече. Емии ебала съм го. Който иска да го оправя и тва е. Не ми дреме. Не за пръв път има такава тема, няма и да е за последен. Нищо обаче няма да се промени. Кво повече да говорим?

morsmordre
10-22-2005, 09:15
Нищо обаче няма да се промени. Кво повече да говорим?

Нищо!
Предлагам темата за заключване.Ще уведомя някой админ още сега.

Coki
10-22-2005, 11:18
Предложението се приема, темата ще бъде заключена!