View Full Version : Имам ли шанс?
преди време проведох сериозен разговор с едно момче което харесвам...мисла разбирате за какво сме говорили...и така!Той ми каза че ме харесва,но и той незнае какво иска!!Проблема е че сме от различни градове и се виждаме по състезания..но той живее в София затова по всяко време когато ми скимне мога да отида да го "посетя"...амм и така да се върна на темата...имало моменти когато много искал да сме заедно но се замислял и се плашил от такива сериозни връзки защото е бил наранен от момиче и то много!!!Незнам сега какво да правя?Другата година/следващото състезание,когато ще се видим/ да разговарям пак с него или да зарежа работата!!!???Моля ви помогнете ми защото ми е стршно трудно!!
LP_girl_14
10-16-2005, 20:09
само ти си решаваш дали да започнеш тази връзка,но ти казвам от личен опит че никак не е лесно да устоите на съмненията,разстоянието,ли псата.Но ако и двамата имате чувства един към друг и сте готови на това-давайте!Трудничко ще е,но пък от друга страна ще си залипсвате и ще сте още по-щастливи когато се видите.Прецени плюсовете и минусите и най-вече послушай сърцето си! :D
priti_kiti
10-16-2005, 20:17
само ти си решаваш дали да започнеш тази връзка,но ти казвам от личен опит че никак не е лесно да устоите на съмненията,разстоянието,ли псата.Но ако и двамата имате чувства един към друг и сте готови на това-давайте!Трудничко ще е,но пък от друга страна ще си залипсвате и ще сте още по-щастливи когато се видите.Прецени плюсовете и минусите
:D
:wink: ako naistina tolkova mnogo se obi4ate mu obqsni 4e ti nqma da go narani6 taka kakto predi6nata :!:
само ти си решаваш дали да започнеш тази връзка,но ти казвам от личен опит че никак не е лесно да устоите на съмненията,разстоянието,ли псата.Но ако и двамата имате чувства един към друг и сте готови на това-давайте!Трудничко ще е,но пък от друга страна ще си залипсвате и ще сте още по-щастливи когато се видите.Прецени плюсовете и минусите
:D
:wink: ako naistina tolkova mnogo se obi4ate mu obqsni 4e ti nqma da go narani6 taka kakto predi6nata :!:
И аз съм на мнение,че трябва да го накараш да му стане ясно,че ти не си човека,който би го наранил...
mis_marry_jane_13
10-17-2005, 04:42
ako naistina go obi4a6 bori se za nego nastoqval da bude6 s nego
Uspeh :)
krisi_sl
10-17-2005, 14:14
меси много...и се извинявам че предното не съм писала че е от мен..забравих да влезна!!!!ще се боря другата година....или поне сега така мисля.До другата година ще видя на какво мнение ще съм и ще имам ли още сили да се боря!!Но аз съм такава....като си харесам някой го харесвам мноооогооо далгаооо!!
А относно обичането...все още не мисля че го обичам,можеби защото вече съм се влубвала веднъж,но за съжаление останах самичка защото той не ме харесваше!!!Но за това момче ще се боря!Благодаря ви много че ме укоражавате!!!
Не мисля че имате шанс щом сте далеч един от друг
krisi_sl
05-15-2006, 12:35
e aко някой го интересува....по тази тема вече сме заедно.решихме си проблемите.аиде чао....и да знаете мн съм щастлива :D :smt007