PDA

View Full Version : Ами... Едно мненийце...

rosskata
11-17-2005, 21:28
:? Не че се надявам на нещо, но все пак искам да се оплача... Чудесно е че върнахте форума "Фън,фън и пак фън", ОБАЧЕ... В него има само и единствено игри... И ако човек иска да влезе там и да види нещо смешно, остава с пръст няма -да -кажа-къде...
Та мисълта ми беше(сори ако някой го е предлагал вече), да се направи за тези игри отделен форум и там който не иска да играе, да не влиза и толкова. А във"Фън" да си се постват само смешки, както беше в "Доброто старо време" :roll: Неко си спомнят по- старите юзъри колко по- добър стана "Всичко тийн накуп" като се разкараха игрите оттам... Сигурна съм, че и със "Фън" ще стане така, ако се махнат оттам. И понеже явно няма как да се разкарат изцяло, поне да се преместят в отделна категория... Ако е възможно...

Плийс :roll:

RoSsY88
11-18-2005, 03:46
ами аз съм ЗА :)

Breakaway``
11-18-2005, 07:29
Идеята на мен лично ми харесва :) Имаше още няколко такива предложения между другото...

morsmordre
11-18-2005, 08:34
Идеята на мен лично ми харесва :) Имаше още няколко такива предложения между другото...

Ами да, може би защото ти го предложи ето тук :wink:
:arrow: http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=21776&postdays=0&postorder=asc&start=15

На мен ми е се тая дали ще се казва "Фън, фън и пак фън" или игри, но само знам, че на мен ми стигат сичките тея раздели.Така че аз съм 50/50.Според мен идеята не е лоша, но, пак казвам, разделите стават много..

Murderdoll
11-18-2005, 08:39
^ mordsmordre е незнам дали помниш преди как
беше форума...ама никой не се оплакваше че са
му много разделите...кфо ти пука че са много, и
без тфа никой няма да влиза в шибаните игри освен
тия дето им трябват неизвестно за какво си повече

действотелно, и аз съм съгласна, даже преди 2
дни мислих и аз да пусна същата тема :lol:
кофти е такаочакваш да прочетеш нещо смешно, а
се натъкваш на тема с подмазвачески мнения
"за предишния"

rosskata
11-18-2005, 08:46
Да... В един друг форум- американски май беше- си имаше раздел за игри, НО там мнения не се трупаха... ЕЕх, да можеше и тука така... Просто чувствам как игрите биха умрели много бързо... :lol:

BABY_SEXY_GIRL
11-18-2005, 12:06
Да... В един друг форум- американски май беше- си имаше раздел за игри, НО там мнения не се трупаха... ЕЕх, да можеше и тука така... Просто чувствам как игрите биха умрели много бързо... :lol:

Колко много истина има в тези думи... :idea: Аз усещам и как тъпите мнения ще изчезнат, или поне повечето :) Аз не съм виждала форум, без отбелязани мнения, и не ми е и хрумвало, ала е супер за доброто за форума :roll: Сигурна съм обаче че това няма да се промени :(
Колкото до "Фън" - еми аз спрях да го посещавам заради игрите!!! Влезна ли и първите 20 реда само игри :x А преди беше пълно със фън темички, с весели линкчета, абе истински ФЪН! А сега за мен този раздел е раздел "Игри", а не "Фън" :!:

machoka
11-18-2005, 12:55
Прави сте,

Това, да не се трупат бройка постове в даден раздел не е толкова сложно. Дори така е настроен форума на евронет.

Бройките постове и сега изчезват, тъй като трия темите, след като достигнат 50 страници. Така, надявам се става ясно на всички, че постовете им се трупат бавно, бавно, но много бързо изчезват всичките, писани в игрите :D

Имаше някаква идея за нови раздели, но админите са хората, които имат думата.

А аз съм против игрите също, но...админите са толерантни към желанието на масата потребители :) А за останалите ни остава единствено да не ги посещаваме, както правя аз.

11-18-2005, 18:05
Съгласна съм с мнението. Хубаво е да си има отделен раздел. Предлагам да го кръстите "За потребителите, които нямат връзка с главния мозък". Не бе, ебавам се. Но си има нужда. Ако можете и да направите потребитерлска група флууд-ъри, където да са всички такива и само те да си виждат раздела. Да е скрит за нас. Пф. И тва не беше сериозно. Абе, като цяло, съм съгласна с идеята, защото "Игрите" могат да са много фън за някои... но има хора, които не искат да четат глупости, а просто искат да се позабавляват с някое весело сайт-че.

miloto_girl_4e
11-18-2005, 19:28
opredeleno sum "ZA" tazi ideika :!:
naistina e gadno,4e kato iska6 da vidi6 ne6to sme6no,ne6to zabavno i vlezne6 vuv "fun,fun i pak fun" se natukva6 samo na nqkakavi bezmisleni igri i podmazvania ..
dobre 6te e da ima otdelen razdel "games",kudeto flood-er4etata da si pi6at na volq :!:

sherry
11-20-2005, 20:50
Az sym "ZA"!V "Fun" ima6e nqkakva tema,koqto mnogo me be6e izkefila,be6e super zabavna,iskah da pokaja linka na moq priqtelka i ot tolkova igri ni6to ne mojah da namerq :x

teenkopele
11-21-2005, 18:24
На мен сегашното положение не ми пречи кой знае колко...верно малко такова...ама какво ми пука, да става flooD и купон! :lol:

:arrow: Направете една анкета и да се гласува.