View Full Version : Protiv - BTK-supermencheto
BTK SUPERMEN? e t'va beshe golqma prostotiq.vlizam vyv foruma -gledam liubo mi leti sreshtu monitora -vikam
ae zahapah virus-a ... dobre we hora mahnete go toq supermen - na vsqko cykane na nova tema ili da pusna post- pochva da mi leti iz monitora - vse edno s toq pryst iska da mi brykne v ochite... :cry:
miloto_girl_4e
11-18-2005, 12:28
sumnqvam se da go mahnat,makar4e i na men ne mi haresva osobeno .. ammm vse pak te sa sponsori na saita tui 4e... :roll:
sumnqvam se da go mahnat,makar4e i na men ne mi haresva osobeno .. ammm vse pak te sa sponsori na saita tui 4e... :roll:
e dobre e 4e sa sponsori no mi vtrysna da mu gledam fizionomiqta na toq liubo - da si sedi tam gore i da pishe ot strani "vkliu4i se na ,1312321, BTK adsl"
ama neshta da go gledam prez 10 sec.
tra^la^la
11-18-2005, 12:44
Чудех се за какво говориш...докато не отворих Интернет Експлорера и скивах...ползвам Firefoх...такова нещо отсъства тук;)
Master_88
11-18-2005, 12:52
досаден е въпросният супермен. Особено когато се търсят теми във форума.
Dr.OhBoli
11-18-2005, 12:56
Еми немисля, че ние сме хората който трябжа да решат това,защото се пак това е реклама, а този сайт печели пари от рекламирането.
Нали, или сам се заблодил?!
Еми немисля, че ние сме хората който трябжа да решат това,защото се пак това е реклама, а този сайт печели пари от рекламирането.
Нали, или сам се заблодил?!
ne si - no tova e kritika kym sait-a i ekipa ... mogat da go mahnat supermencheto i da si sedi ot gore reklamata :x
Adrianne
11-18-2005, 13:16
abe hora tva e reklama nqma da sedi cql jivot q?!!
IdontGiveaFuck
11-18-2005, 17:11
Ауу как ме нерви тоя тупан като почне да ми лети из екрана... :o
Уж си цъквам на някоя тема, а изведнъж се оказва,че съм в сайта на бтк :?
>@>>>@<
11-18-2005, 18:00
Хехехе...преди малко и аз го съпикасах...първите няколко полета ми бяха забавни..ама вече взе да ме дразни...
Долу супермен!!!
Не ми обяснявайте! Това е някъв пълен абсурд на този сайт. Не стига че дразни потребителите, но и забавя (не на мен де, принципно). Да не говорим, че ако докато лети цъкнеш някъде, ще ти се наложи да чакаш да се зареди страницата на БТК. Абе тва чучало ми е толкова противно, че според мен по-скоро е анти-реклама. То хубаво да си излиза, но не непрекъсното. Да кажем през 10 минути да си излиза. Но не!
Са, друг е въпросът, че тази тема въобще не трябва да я има. Просто ако ще сички да се изнесем, пак нищо няма да се направи. И най-глупавото е, че админите ще бъдат прави, щото това е реклама и е за това, за да я видиш. А тоя калъФ няма как да не го забележеш как си блъска мазната усмивка по монитора. Така че смятам всичко написано досега в тази тема за доста наивно мненийце. Животът е пари, деца мои :lol:
mani4eto
11-18-2005, 18:17
Ауу как ме нерви тоя тупан като почне да ми лети из екрана... :o
Уж си цъквам на някоя тема, а изведнъж се оказва,че съм в сайта на бтк :?
OF 15 pati go otvorih toz sait na BTK.aaaaahhh....mnogo me nervi
chupacabra:)
11-19-2005, 11:41
аре верно да махнете тоя путьо от екрана ми
Murderdoll
11-19-2005, 11:47
ей верно разкарайте го тфа лайно щот
ше си взривя монитора след малко
Breakaway``
11-19-2005, 15:09
Първо не е Любо, щото ако беше Любчо щях да се кефя :lol: Некъф друг смотляо е.
Те НЯМА да го махнат. Нали от това се печелят пари :wink:
Все едно да искаш да спрат да се пращат смси в Биг Брадър :wink:
Първо не е Любо, щото ако беше Любчо щях да се кефя :lol: Некъф друг смотляо е.
Те НЯМА да го махнат. Нали от това се печелят пари :wink:
Все едно да искаш да спрат да се пращат смси в Биг Брадър :wink:
Точно Любо е :wink:
Сега по същество... Както много от вас написаха, благодарение на тези реклами сайтът съществува, нито сме първият, нито последния сайт, който посещавате и гледате реклами по него нали. Като гледате телевизия и ви показват някакви досадни реклами по време на любимото ви предаване или филм(които виждате за 100-тен път), защо не звъните в телевизията да им кажете да ги спрат? Не мисля, че тези реклами са толкова фатални, колкото ги описвате.
Murderdoll, това което ще направиш с монитора си, няма да спре рекламата :) това в кръга на шегата..
Ще се постарая банера с летящия Любо да не ви пречи толкова!
С изчерпателното мнение на колегата, считам темата за приключена - каквото може ще се направи в интерес на потребителите и сайта.