Влез

View Full Version : Как да го/я сваля???

11-21-2005, 15:31
Здравейте...значи понеже имаше около 100 теми от рода на "как да я сваля", "как сваляте", "как да го спечеля", "как да го накарам да ме забележи", и какви ли още не, които са с почти еднакви отговори, аз реших да отбера някой мнения (много от тях са доста еднакви) от различни форумци и да ги постна в една тема, а всички други да изтрия и така всеки, който се интересува от подобни неща ще гледа тази тема и така......

roller_boy написа:
kakvo obi4ate edno mom4e da pravi za da vi svali :

~*Cover Girl*~ написа:
Ami...parvo da ne e sramejliv...Da mi obra6ta vnimanie...Komplientite nqma da sa v izli6ak ,no da ne sa i prekaleno mnoogo..
Vaob6te da mi pokazva ,4e me haresva...Da e mil da me gleda v o4ite...i t.n.

liony-baby написа:
абе думи....... направо да действа :wink:

Lady_Az написа:
кви са тия думи, да няма да й кажеш: "искаш ли да ходиш с мен?", директно я целуваш, ако не се дръпне, начи и тя те харесва... айдее....

honey написа:
ami vsi4ko koeto moje,za da si pokaje 4ara i za da go zabeleja.
za mene e mnogo vajno da ne e sramejliv,da moje da govori po vsi4ki temi bez da se sramuva,i da moje dobre da tanzuva ,da se durji normalno.

vra4ka написа:
Trqbva da se darji otvoreno
da moga da prikazvam s nego!Da vidq 4e me haresva,da se 4uvstvam dobre s nego!Da ima golqmo 4uvstvo za humor!Abe da e zabaven!
I vaob6te da ne mi predlaga a da deistva! :lol:

estelle написа:
da me gleda v o4ite
da mi se ysmihva/ne da mi se zubi/)p
da NE me opipva
da ne flirtyva s vsi4kite vuzmojni momi4eta na dadenoto mqsto
i dr :arrow: tova sa osnovnite ne6ta ,koito me draznqt

Keri написа:
4esno kazano obi4am az da svaliam. Ideiata niakoi da mi se mazni, za da me vkara v legloto ne mi dopada osobeno...

Rachel Bils0n написа:
mi az si haresvam po staromodniq na4in da mi kaje da hodim !AZ sum staromodno momi4e!nemoga se promenq! :oops: Kefi me t'ka
a q si predstavi ti nego haresvash it oi ti se nahvyrlq te kiss!

divata_x написа:
Rachel Bils0n написа:
mi az si haresvam po staromodniq na4in da mi kaje da hodim !AZ sum staromodno momi4e!nemoga se promenq! :oops: Kefi me t'ka
a q si predstavi ti nego haresvash it oi ti se nahvyrlq te kiss!

be mili4ka to nestava taka idva i te kiss .... izlizate na kafe .. ala bala govorite si .. i taka razgovor sled razgovor tema sled tema ala bala .. taka staat ne6tata i to posle si idva momenta za kiss .... a ina4e ako ti nego haresva6 prosto se durji6 nesaznatelno razbirase .. taka 4e toi da razbere 4e prosto nemu e vremeto da re4em i mqstoto .....

Naughty Girl написа:
Da me pregru6ta da pita neprekusnato za men i da mi pravi komplimenti :lol:

slun4ice написа:
ami vajno e da me sly6a s interes i da proiaviava razbirane

Zlobil написа:
ami prosto ne se opitvai da bude6 tozi , koito ne si .budi sebe si .druj se normalno .pokaniq na cafe .opoznaite se malko .ae uspeh

luda_liubov написа:
>>>ta vaprosa mi e.. kak trqbva da se durja s edno momiche koeto haresva?
- Отиваш, хващаш я за косата и й казваш "Еи п..ко мЪ кефиш! Дай целувка!"
>>>kakvo da pravq kato q vidq za da q sfalq i vobshte?da hodq li pri neq da q zagovarqm ili da si seda na edno mqsto i da se pravq na nedostijim za da doide tq pri men
- Значи първо да се правиш на нестостижим е много глупаво и повечето момичета не харесват такива момчета, които се надуват! И второ - ако имате нещо общо(примерно сте комшии или приятелите/приятелките ти я познават и обикалят с нея иди и ти с тях. Или просто я покани на кафе, или... на разходка И така няколко пъти като излизате тя ще разбере колко много си падаш по нея и ще се усети че трябва да ти обърне внимание.

AbandoN-OurHope написа:
Ami purvo trqbva da se zapoznae6 s momi4eto. Da se durji6 estestveno za6toto ako se durji6 po dryg na4in i da kajem 4e trugne6 s neq sled vreme tq 6te razbere 4e ne si bil takuv 4ovek i ima veroqtnost da te zareje. Za tova se durji6 estestvenno i se starae6 kato za na4alo da si pokazva6 samo dobrite ka4estva. I ako tq te haresa i stane ne6to ve4e bavno malko po-malko 6te te opoznae. Vsi4ko e do kusmeta koe momi4e da yceli6. A ako iska6 da si nqkuv svalq4 6te trqbva da se potrudi6 dosta... i mi povqrvai dokato stane6 takuv 6te ima6 dosta otkazi
Yspeh i be your self!!!

5ar4o написа:
:lol: XaXAxa ami lice..kakvo da ti kaja..moga da ti dam kato primer...moqta purva lubov..s koqt osum si vse o6te..s rosito..!4e za neq..zna4i kat ose zapoznahme..na men stra6tno mi haresa...i qvno iaz an neq sym bil simpati4en..i ob6to vzeto trqbva da ostavi6 ne6tata sami da stanat ot samo sebesi..bez izli6ni vuprosi..naprimer..tova.."haide da hodim" bi q speklo mnogo ..po dobre...se opitai da izdrazi6 4uvstvata si...tai pri nas..s neq kkava be6e rabotata..sled akto se zapoznahme..taka..malko po malko..zehme da izlizame po 4esto zeedno..vzeh i tel-a i ..zapo4nah da q tyrsq,..vse po 4esto..izlziahme..tva e 2-3 dni..nai mnogo sedmica da e bilo..i ediniq den..tq mi kaza 4e..ima 4uvstva kum mene..celuna me..i az e gu6nah i ot togava..se tai..!e..samo 4e v tvoq slu4ai..sigurno tq nqma da napravi purvata kra4ka..tai 4i..deistvai..kakto ti akzvam..napravi tova..stani s neq dobyr priqtel..i nakraq..i priznai kakvo 4uvstva6 kym neq...i mislq 4e ako si iskren bi ospql da polu4i6 tyrsenoto...!adi uspeh....! :wink:

divata_x написа:
brummmmmmmmmmmmmmmmm stia be basi vaprosa kak svalqm ... mi svalqm ei taka kakto se kazva edna buhalka v glavata i ve4e e svalen haha basi ne tva sa nqkvi gluposti deaznam prosto se durja taka 4e .... ) gledam v o4ite durja se estestveno govorq si s nego ala bala znam li obiknovenno vinagi deistvam kakto mi doide na momenta ..... i pri vseki e razli4no taka 4e nqmam si napisano na list4e kvo da praa seki edin moment xixixik

XcentriC написа:
Как свалям някой ли ? - С Поглед :arrow:
Как да свалим момиче с поглед от XcentriC
1. Отивате в градската библиотека и взимате под наем един (1) брой на вестник "Поглед". Намират се в архивите от началото на 90-те години.
2. Минавате през някой строеж и се снабдявате с парче арматурно желязо, не по-дълго от 60см , но не по-късо от 30.
3. Увивате парчето арматурно желязо във вестника "Поглед", който сте наел от градската библиотека.
4. Пристъпяте към обекта на вашите желания (ОВЖ) и "с бърз0 резк0 движение", нанасяте удар от форхенд с описаното в 3-та точка пособие.
5. Прихващате припадналия вече ОВЖ, преди да е паднал на земята за да избегнете по-нататъшни порезно-контузни рани по главата, торса и крайниците.
6. Censored
Това беше от мен. Останете си със здраве!
XcentriC

GRaverr написа:
Са като прочетох и някой беше написал "Буум с бухалката."
Та начи сещам се един виц по тоя повод..просто няма как да не ви го разкажа . Ако ви се стори тъп и не - смешен не съм виновен аз , просто се бяхме напушили в една градинка и се хилехме на всичко .
Вица :
В едно кралство , принцесата не пускала на никого ( :lol: ) Уплашил се царят , че ще остане без наследник и обявил : "Който успее да оправи принцесата , получава половината царство и неземни богатства!Който обаче не успее му режа главата" . Много славни момъци се мъчели да опнат принцесата , но тя не давала на никого . Един ден храбър войн обиколил всички старейшини да ги попита как да се спрви със задачата . Всеки , обаче , му казвал : "Взимаш една тухла и БУУУМ в тиквата ! Ще изпадне в несвяст и ти ще се възползваш през това време!" Но този план не му харесвал и тогава той обиколил всички магьосници в царството . Но те също му казвали "Взимаш една тухла и БУУУУУМ в главата" .
Най - накрая момъкът отишъл при най - мъдрият от всички на земята - Мастерът Моджо . ( ) Той му казал : "Синко , през девет замъка в десети , през девет реки в десета , през девет земи в десета , има едно цвете . Ще ти отнеме 15 години да стигнеш до там и 15 години да се върнеш . Донеси го ." След 30 години пътешествия той донесъл заветното цвете на Мастерът Моджо. "Сега слушай внимателно,след като сложиш цветето в спалнята на принцесата , изчакай я да влезе и като каже "Ау колко красиво цвете" и ти от зад БУУУМ с тухлата в главата!!"
Хахаххаххаххахахах пълна простотия ама ...

vra4ka написа:
lubo555 написа:
Ami klikvam s desen buton na DOWNLOAD USING FLASHGET i toi se svalq ))
Bazikam se Ami zapoznavam se s nego lafq i...taka

e lubo 4oveka te pita za momi4e ne za izvanzemno

XpYnKaB написа:
bu..em pi4...ako men pita6 izob6to da ne ti puka 4e ima i drugi svalka ne vinagi stava kogato ste nasame...puk i ako ima fr okolo neq i ne si glatne6 ezika 6te ostane s dosta dobro vpe4atlenie...znam go ot li4en opit :wink: ne sam go probval mn pati...no do sega se e polu4ava drug e vaprosa 4e trqbva da se zmisli6 kakvo da q zagovori6...ne prosto da q pita6 kak si...probvai s ne6to ot sorta "zdrasti gotini kecki...ot kade gi vze" iliii..."zdrasti ,stra6no ti lepqt dankite...ot kade si gi zela 4e sestra mi iska takiva.." a ako nqma6 sestra i se raz4ue..o6te po dobre :wink: ili ne6to takoa...de da znam...izmisli...sega ne mi hrumvat prosto za6toto nqmam momi4e sre6tu men ...a nqkav monitor ina4e mn qsno 4e ima6 6ans...a ako mn darji6 da probva6 nasame...mi debni q dokato ostane sama...no ne v golqmo mejdu4asie...ili ne6to takova...togava nikoi nikoga ne e sam ...ai uspeh

sLaK написа:
Chakai sia da ti kaja edna rabota...
1)preceni si v kakvi vzaimootnoshenia ste bili predi da se "razdelite"
2)preceni si kakvo to4no bi iskal ot neia
3)Mnogo vajno..razberi dali si ima priatel - za da niamash izlishni problemi
4)prosto otivash pri neia i zapo4vash da si lafish se edno ste ot edin klass
5)ako ne te pomni ne obrashtai vnimanie prosto leko i pripomni koi si ... i ne se iadosvai ...
6)badi mil ZABAVEN no ne PROSTAK !!!
7)vzemi i telefona
8)oredi si sreshta za kaffe
9)zavedia ia na razhodka no ne prekaliavai s racete... :wink: i badi po-nejen
10)ako prodaljavash taka moje i da ti se otvori parashuta za neshto po-intimno :wink:
bratle po-dobri saveti ot tia zdrave mu kaji...
Desette saveta na sLaK za elementarno svaliane na gotini macki :wink:

AkAsHa написа:
mi e takoa prosto de da znam na4iii otia6 do neq vika6 i ae pile tolky li ne via6 4e sam lud po tebe fe ??? ai pone mi dai 6ans i tq ako te aresva 6te si go pokaje hahah ma tfa purvo q pokani na kafe mnou puti sam poftarqla i sa pak nii jenskite ne hapemeee e sa ako ni nakarat drug vapros :wink: ai good luck

Tedituu написа:
Nqma takova neshto Nqma da se sramuvash! Nqma smisyl nie momichetata ne qdeme hora (e nqkoi de) Emi.... az haresvam primerno romantikata.... vecher v parka... na nqkoq peika si sedime. Momcheto da mi govori... da mi pravi komplimenti....da si govorim za jivota... za lubovta... ei takiva raboti

lisi` написа:
az e taka se draznq kogato nqkoi ima da kazva ne6to puk mul4i mi vij ako ne opita6 i da iska6 nqma stane puk tq moje da ti kaje i da ako kaje ne kfo nqma da umre6 nqma e purvata ili poslednata koqto 6e haresva6 taka 4e davai

sLaK написа:
A pi4 are stiga gluposti bre bate... tva biaha varianti v 5 i 6 klas da hodish da i kajesh tam"iskash li da hodish s men" ili "iskash li da sme gadjeta" tva sa prostotiii !!!
Bate sled kato te keffi preceni tia do kolko e zaribena po teb...
nadyhai se malko pove4e izlezte niakade ...
zabavliavaite se...kakto vie si znaete....
i kogato precenish 4e momenta e podhodiasht prosto ia pregarni ...
poglednia ia v 04ite... ako pro4etesh prekaleno goliamo koli4estvo
na iznenada...shansa da ne oberesh shamar e malak...no ako vidish
4e niama nishto naprotiv daje 4e go iska... prosto ia celuni :wink:
sled tova si4ko e 50/50
ili obirash shamar ili stava tova koeto iskash....
Have Fun

СлеДи От СъЛзи написа:
emi srtemi se po 4esto da si mu pred o4ite da ne zabravq 4e s16testvuva6 i ne b1di v negovopris1stvie oteg4ena i t1jna mom4etata haresvatmomi4eta koito se usmihvat:) b1di usmihnata zagivarqi go po v1prosi sv1rzani s hobitata mutaka 6te go polaskae6 4e toi se zanimava sinteresni za dr hora ne6ta i bez da se sramuva6:) ti sili4nost i ima6 pravoto da v1rvi6 s gordo vdignata glava a ne kato go vidi6 da q navede6 ot strah 4e 6te razbere6 4e toi ne te poglejda...;| uspeh

СлеДи От СъЛзи написа:
emi to ne6tata se slu4vat ot samosebesi akoplanira6 si4ko se provalq... i ne si struva...b1di sebe si(pisna mi da vi go povtarqm) i taka 6te q vpe4atli6 za6toto nie momi4etata ne obi4ame naglaseni ne6ta...ne6to spontanno e mn po dobre ot izkustveni i iz4isleni domilimet1r post1pki...uspeh:)

P^i^c^a^s^s^o^ написа:
като за начало трябва винаги да и се усмихваш,след това да и правиш комплимент за почти всичко което виждаш в нея,ако някой път се разхойдате и подари какво то е да е цвета дори и сега някое кокиче (нинам дали още има де)
расмивай я често,бъди и пръво приятел,опознай я така се едно ти е сестра да знаеш точно кога какво ще направи и какво ще кажи.
после вече няма да ти давам съвет

w8in4u написа:
Ах, много мразя такива теми. Човече, сто пъти съм го казвала просто бъди себе си... ти не си някакъв си клоун, че да ти казваме как да се държиш и ти да симулираш такова държание. Ти си си ти ... симпатичен си по свой си начин...
Както и да е ... нямам намерение да нареждам или да се карам... Ще се опитам да ти отговоря:
- усмихвай се по-често
- дръж се общо казано добре...
- първо опознай момичето, разбери какво й харесва, имате ли сходни интереси а-у...
- може да и пускаш комплименти от време на време (ама в границите на нормалното, защото аз съм от хората, които мразят да им се правят комплименти.. или поне не през 2 минути).. супер досадно е по някои път...
- предразположи я така, че да може да говори свободно с теб... без да се притеснява от нищо...
- остави я и да диша малко все пак... никой не обича прекалено много да му се бъркат в личния живот. нека има време, както за теб, така и за приятелите си и заниманията си...
Колко още елементарни и малки неща има, които могат да ни зарадват. Жалко че по някога не ги откривате... Абе каквото и да ти говорим просто BE YOU !!! (Никакви пози, сценки, фалшове и т.н)
А и между другото... Никога не потъпквай принципите си заради някоя мацка!

P.S.......TEMATA E NA BiBoNdA.......))))))))

LOVEZA NEO!!!

VSASTNOST ZABRAVIH DA KAJA MOIATA VERSIA PO TOIA VAPROS OT MAJKA GLEDNA TO4KA...TA ZNA4I,KAM EDNO MOMI4E ILI JENA TRIABVA DA SE PODHODI S NUJNOTO VNIMANIE,DA I SE POKAJE KOLKO E VAJNA ZA TEB/DORI DA NE E TAKA/,SPORED MEN NIKOGA EDNO MOM4E NE TRIABVA DA BARZA....VAV PSIHOLOGIATA IMA TERMIN..BARZAI BAVNO))))TAKA MOMI4ETO NE SE 4UVSTVA PRITISNATO I NESTATA IDVAT OT SAMO SEBE SI,KATO RAZBIRA SE NE TRIABVA I DA SE PRAVIM NA GLUPAZI,NENUJNO PREIGRAVAIKI...

A KAK BIHTE SVALILI VIE...

Daqncheto
11-21-2005, 17:22
spored mene momcheta se svalqt kato se zapoznae6 s nego posle ako se dviji s tvoite priqtelki i priqteli tva e mn qko 6toto vinagi 6te e s teb i ako toi te haresva i ti nego vseki den 6te ste zaedno i taka.....izlizate nqkade s va6tite priqteli i toi e tam naprimer otivate na kafe i ti se prilblijavash do nego no ne mu kazva6 ni6to prosti slaga6 rakata si varhu negovata i go poglejda6 sas mn seksi pogled i se usmihvash bavno.toi shte ti kaje ne6to naprimer mn si seksi dnes i ti se usmihva6 i kazvash mersi blagodatq ti i ti si mn seksi i taka zavarzvate razgovor i postepenno malko po malko zapo4vate da s eopoznavate 4atite si redovno naprimer zvanite si izlizate i ti ili toi pravite parvata kra4ka no nali tq go svalq taka 4e tq i go celuva po ustata a posle ako toi i pusne i tq mu puska i taka kazvash mu 4e mn go haresvash 4e naprao te podludqva 4e iska6 da badesh s nego nqkvi takiva i toi ti kazva i 4uvstvata i edin kam drug sa izqsneni i ve4e ste gadjeta.....aide dano da svar6i rabota :D za6toto s mene beshe taka po sa6tiq na4in i sq hodq s moeto gadje ot 2 godini a sam na 17 upitai i danos e polu4i :P

Aneliq
11-21-2005, 17:25
spored mene momcheta se svalqt kato se zapoznae6 s nego posle ako se dviji s tvoite priqtelki i priqteli tva e mn qko 6toto vinagi 6te e s teb i ako toi te haresva i ti nego vseki den 6te ste zaedno i taka.....izlizate nqkade s va6tite priqteli i toi e tam naprimer otivate na kafe i ti se prilblijavash do nego no ne mu kazva6 ni6to prosti slaga6 rakata si varhu negovata i go poglejda6 sas mn seksi pogled i se usmihvash bavno.toi shte ti kaje ne6to naprimer mn si seksi dnes i ti se usmihva6 i kazvash mersi blagodatq ti i ti si mn seksi i taka zavarzvate razgovor i postepenno malko po malko zapo4vate da s eopoznavate 4atite si redovno naprimer zvanite si izlizate i ti ili toi pravite parvata kra4ka no nali tq go svalq taka 4e tq i go celuva po ustata a posle ako toi i pusne i tq mu puska i taka kazvash mu 4e mn go haresvash 4e naprao te podludqva 4e iska6 da badesh s nego nqkvi takiva i toi ti kazva i 4uvstvata i edin kam drug sa izqsneni i ve4e ste gadjeta.....aide dano da svar6i rabota :D za6toto s mene beshe taka po sa6tiq na4in i sq hodq s moeto gadje ot 2 godini a sam na 17 upitai i danos e polu4i :P

ei tva me kefi 6te opitam oh naistina dano da sepolu4iiii :roll:

Kristina baby sex
11-21-2005, 17:29

ei tva me kefi 6te opitam oh naistina dano da sepolu4iiii :roll:

da qka ideika zashto pak da ne opitam sa6toto dali shte stane ama shte opitam az go obicham iskam da reazbera dali toi me obi4a taka 4e blagodarq ti daqnche 4e mid ade savet thanck you :)

hamilcar
11-21-2005, 17:36
Аз съм от момчетата тип "дърво" седя си пред компютъра,като излизам някаде,ако някоя ме заговори може да си полафя с нея,а за да заговоря някоя трябва доста голямо впечатление да ми е направила(и не само външно) ... и съответно я заговарям -> влизаш ли в www.teenproblem.net(хихихи),почвам със здрасти,как си,от каде си ... стандартните въпроси(и ако тя ме пита нещо),продължавам с други въпроси.