Влез

View Full Version : REVNOSTTA......

11-21-2005, 16:20
Revnyvate li gadjeto si? Za6to? Pokazvate li go?
Izob6to kakvo mislite za revnostta i za neinoto vazdeistvie varhu li4nostta i mejdupolovite otnochenia?

LoRinSeR
11-21-2005, 16:28
Здрасти,
Мисля, че темата ти е за отдел "Любов", ( как го казах все едно съм от КГБ ).
Знаеш ли ревността е чувство, което го има и ще същесвува, докото има и любов между хароота. Няма човек, който да обича, и да не ревнува. Аз например съм зодия рак и ревността ми е постоянна спътница :wink: Обичам много, но ревнувам много. Отдавам се напълно на човека, когото обичам. Не мога да приема някой да харесва, заглежда приятелката ми. Буквално убивам човек заради нея. Това е "ревността" според мен. Ще ми е приятно да прочета и други мнения! :?

Chiana
11-21-2005, 16:28
Хмммм, абе доста си го ревнувам, ама досега не ми е давал повод за ревност. Не му правя тъпи скандали и т.н., ама като чуя, че са излизали с някакво хубаво момиче и изперквам... Ако някоя мърша се доближи до него ще откача.. Иначе ревността, но не сляпата ревност, а тази, която е в малки дозички; закачливата ревност, колкото да покажеш, че държиш на човека е полезна:Р

Sashka_Kaleina
11-21-2005, 16:33
Ревността е част от нашия живот.Неможе да я няма..Аз лично съм адски ревнива,ревнувам приятеля си дори и от приятелки което е моя глупава постъпка.Майтапим се за разни хубави мъже и разни хубави жени...но всичко е в кръга на шегата.Ревността понякога погубва хората.Всичко си има граници.ЗАтова и аз гледам да се ограничавам,за глупости не правя от мухата слон но за радост до сега не съм имала истински повод да направя BIG MAMA SCANDAL на мъжлето ми :D :D:D

SeXyTo_f
11-21-2005, 16:42
mii dosta 4esto osobeno kato vidq edna pa4a s gadjeto mi....! :twisted: idemi da q..............

mani4eto
11-21-2005, 16:50
Az po princip sam mnogo, ama mnogo revniva.Za nai-malkoto ne6to se palq, samo kato vidq priqtelq si da govori s nqkoq jenka-ide mi da q "izgarmq"( :) bb2 :) ) mnogo jetoko.
Na nego oba4e ne mu pokazvam,4e se vbesqvam ot nai-malkoto ne6to i ne mu pravq skandali.

Roxy
11-21-2005, 17:02
по принцип не.обаче лятото имаше един случай където една курва само му се лепеше щях да я смачкам :x

Worthless
11-21-2005, 17:07
точно когато се скъсвам от рев заради проклетата РЕВНОСТ ще видя тая тема начи... :cry:
ужасно съм ревнива... та аз дори приятелите си ревнувам... ако харесвам/обичам някой и той е с друга- е глей какво чудо става, истерий, сълзи, чупене на неща... :?
абе ужас... много съм ревнива

Master_88
11-21-2005, 17:41
Често ми се случва да ревнувам

hamilcar
11-21-2005, 17:43
Най-глупавото чувство което може да същесвува.Единственото нещо което може да стане от ревноста е да се разделиш с приятеля/ката си.

П.П. От тук следва,че не ревнувам.

SneJna_
11-21-2005, 19:45
priznak na nedoverie mejdu dvama koito imat vrazka :)

DjyDjaNKa
11-21-2005, 19:54
Мииии ... К'во да ви кажа ... Не мисля ,че има хора , които някога да не са изпитвали ревност независимо колко силна или към кого , но както и да е ...
Аз лично смятам , че ревността , когато е в прекомерни количества , като всичко останало , вреди ... Както е казано - Много сладко накрая става горчиво . Смятам , че ревността задушава една връзка и пречи и на двете страни , защото има една много хубава мисъл , на един много мъдър човек , която гласи , че "ДОВЕРИЕТО Е ПО - ВАЖНО ЗА ТОЗИ , КОЙТО ГО ДАВА , ОТКОЛКОТО ЗА ТОЗИ , КОЙТО ГО ПОЛУчАВА" ...и смятам ,че е така , защото вярно ,че когато единия ревнува , другия това много го натоварва ... но в интерес на истината и за този , който изпитва ревност не е особено лесно ... та той постоянно се измъчва ... и плаче , и се съмнява и си внушава някакви ужасни неща ...
Иначе сега що се отнася до мен ... Преди бях много ревнива ... ама направо болезнено , но благодарение на предишния си приятел го преодолях това и съм му благодарна , че ме кали откъм ревност :) Сега пак си ревнувам чат пат , но не се паля , не вдигам скандали , а се бъзикна такава , подметна нещо с широка усмивка и така ... Хем на мен ми е леко , хем надявам се и на мойта половинка :) хехехе

anichkaaa
11-21-2005, 20:08
Emi revnostta ne e hubavo ne6to.DOri moje da bade uni6tojitelna.Az specialno ne sam mnogo revniva,razbira se ako ne mi se dava povod(togava stava mnogo opasno),no moqt priqtel e stra6no revniv.Mnogo go obi4ma i toi go znae,no prosto ne moje da se prebori s tova i imahme do sega edin-dva seriozni skandala na taq tema,no se nadqvam za v bade6te da nqmam.Za tova savetvam vski4ki da vnimavat s revnostta-da q pokazvat,no v umereni koli4estva. :roll:

11-29-2005, 09:09
RAVNOSTTA bolestno sastoianie))))

Obrazovana`Burenosna_kaka
11-29-2005, 16:10
emi 4etoh v u4ebnika po etika i pravo na gadjeto mi 4e revnostta proizliza ot tova 4e 4ovekat kam koito izpitvame 4uvstva i saotvetno toi kam nas stava zavisim ot na6ite deistviq ili tova mai be6e ne6to drugo a we 4uvala sam 4e v lubovta ima 99% egloizam i 1%lubov no spored men ne e taka pr gadjeto mi mi e kazval 4e me revnuva ot vs..ot mom4eta ot momi4eta ot pc-ta ot tv-ta a we vs na koeto obra6tam vnimanie kogato toi go nqma demek nqmam si na ideq kakvo e revnostta za6toto ne sam ot revnivite :) ne 4e ne mi puka za nego prosto ne go revnuvam mn .. vqrvam mu :)

Worthless
11-29-2005, 16:48
Най-глупавото чувство което може да същесвува.Единственото нещо което може да стане от ревноста е да се разделиш с приятеля/ката си.

П.П. От тук следва,че не ревнувам.а замислял ли си се, че ревността от 1 страна е и признак на привързаност, че ти пука за тоя човек... или като видиш момичето, което харесваш с друг и ей така си седиш и не ти пука? гаджето ти се държи ужасно с теб, а с друг-идеално? и ти не ревнуваш? АЙДЕ БЕ

ZLA
11-30-2005, 17:26
Revnostta e raznovidnost na 4yvstvoto za sobstvenost.A ne trqbva da tretirame gadjetata si kato svoi ve6ti.vseki revnuva revnostta e gadno ne6ty kara te da se pobarkva6,vnu6ava ti kakvi li ne vsevazmojni tapi gluposti.Ne e polezno da revnuva6 da znaete moje da se pobolee 4ovek :evil:

ZLA
11-30-2005, 17:28
Worthless
revnostta ne e vid prevyrzanost,revnostta e pove4e ne6ty kato ot4aqn vik za obi4 :evil:

Michelle_la_charmante
11-30-2005, 18:24
От една страна съм съгласна,че ревността е един вид привързаност, но от друга, това е чувство,което отблъсква.Аз лично,Винаги съм изпитвала ревност към гаджето си, щото става въпрос за Ma Man, за този когото обичам и този за когото живея, и само мисълта, че може да бъде с друга, ме кара да полудявам., но Никога не съм го показвала. В такива моменти мъжът се чувства доволен, щастлив, недостижим и смята,че е открил слабото място на жената. И все си мисля, че при всеки удобен случай(не изяснявам обстоятелствата) той ще я кара да страда. Така или иначе по-добрият вариант е да не показвате ревността си.

HeDa
11-30-2005, 18:34
Napylno sym syglasna s mnenieto na Zla... {}

Manol.G
11-30-2005, 18:43
Manol.G is hre again!!![/img]

11-30-2005, 18:49
xaxa i az :D evala tree6e oba4e o6te predi 2 dena da se regna :D sa 6teh da imam 100 mneniq

summer
12-02-2005, 16:05
преди няколко дни си говарех за това с един приятел, който изглежда супер привързан към гаджето си, с което ходи вече почти година. стана дума за ревност и той каза, че не я ревнува, че бил неебателен.. нещо такова. Според мен не можеш да обичаш някого и да не го ревнуваш.. колкото повече държиш на някого - толкова повече го ревнуваш. Аз също ревнувам много, само че не го показвам толкова.

hamilcar
12-02-2005, 17:14
Worthless -> Ако се държи с мен зле,а пък с другия добре,просто ще я напусна,но иначе за какво да ревнувам ,защото си е говорила с някой ? Айде бе.

lowly
12-02-2005, 19:10
ahh kolko mnogo go revnuvam!!!ponqkoga dori sama se pla6a ot revnostta koqto izpitvam.Revnuvam go ot vsi4ko ,ama tova e taka za6toto mogo si go obi4kam!!!
Ne se sramuvam ot tova 4uvstvo,toi s16to me revnuva i na men mi haresva!4uvstvam se obi4ana!!! :D

batko
12-04-2005, 22:00
Когато господ е раздавал ревност на хората,аз съм се наредил два пъти :(
При мен е убийствено голяма и това създава много главоболия :cry:

Traffic
12-04-2005, 22:56
Izob6to kakvo mislite za revnostta i za neinoto vazdeistvie varhu li4nostta i mejdupolovite otnochenia?аз и да ревнувам в повечето случаи не го показвам и само ако реша да й кажа, момичето може разбере, че ревнувам. :roll:

zeleni_o4i
12-05-2005, 07:14
ne moje da se izbqga ot revnostta. vinagi chovek se sbluskva s neq. tq ne e neshto,koeto idva i si otiva. az imam dvama priqteli,koito hodqt otdavna i samo kato gi pogledna mi stava losho - momcheto revnuva momicheto, momicheto revnuva momcheto... abe ujas e. neprekusnato si vdigat nervite, vkarvat si absurdni filmi vseki den. opitvali sa se da ne se revnuvat, no ne se poluchava, te prosto sa si takiva... :roll:

Xitap
12-05-2005, 13:11
Mom4eta i momi4eta, revnostta e vid parvi4en strah,instinktiven, koito e geneti4no zalojen u vseki. Tova e kato adrenalina pri skok otvisoko, ili pri extremni situacii... S drugi dumi revnostta e instinkt, koito ne podleji na pulno, a samo na 4asti4no potiskane. Mislq 4e s tova temata se priklu4va, koi kakvoto iska da kazva. Horata sa go otkrili prez 17 vek i ottogava ne se e promenilo. Samo Froid go e dooformil. (Psihologiq na 4ove6kite vzaimootno6eniq 2, Purvi kurs,vtori semestar specialnost psihologiq)

01-17-2006, 09:41
Worthless
revnostta ne e vid prevyrzanost,revnostta e pove4e ne6ty kato ot4aqn vik za obi4 :evil:

saglasen sam)))) :wink:

Danielle
01-17-2006, 18:39
ama revnuvam eFstevstveno :)
vuv vsekie zalojeno tva malko ili mn nqma kak
ostaite teq gluposti det gi govorqt za revnosta...
gledam da ne si zipsukam nervite malcha si i si traq ama ako ne dai Boje nqkoi pat prekali she im biq shut i na dvamkata ...

01-18-2006, 10:30
Ревността е една озлобена и за съжаление ве4е бивша любов.

Svetlana_Pei4eva
01-18-2006, 16:26
az poprincip sum neveroqtno revniva...ponqkoga imam 4uvstvoto 4e se sasipvam ot revnost no po nikakav na4in ne go pokazvam na priqtelqt si.toi su6to e mnogo revniv samo 4e toi go pokazva mnogo qvno i ponqkoga stigame do spre4kvaniq,no vupreki tova se obi4ame

Lara Kroft
01-19-2006, 14:58
niama gram revnost v men!A tezi v koito ima si mislia 4e ne se mnogo nared

02-07-2006, 17:36
niama gram revnost v men!A tezi v koito ima si mislia 4e ne se mnogo nared

da be daaaaa :lol:

Worthless
02-07-2006, 17:41
Worthless -> Ако се държи с мен зле,а пък с другия добре,просто ще я напусна,но иначе за какво да ревнувам ,защото си е говорила с някой ? Айде бе.кой ти говори за тфа да си говори с някой...
ху или представи си, че момичето което харесваш се натиска с някъф друг. и ти сигурно не ревнуваш... даммм
ае мноол ми е интересно кфо се прайте сички, че не сте ревнували поне веднъж през живота си

KRaLiCa_na_OrGaZmA
02-07-2006, 18:11
Izob6to kakvo mislite za revnostta i za neinoto vazdeistvie varhu li4nostta i mejdupolovite otnochenia?

ami az go revnuvam i to mnogo koeto ne mi haresva osobenno no taka me kara ot vytre :cry: :cry: revnuvam go ot vsi4ki momi4eta bez bratov4edkite :( iii da pokazvam go . inache poprincip revosta kogato ne e prekalenno golqma ne e losho mai :smt017

deni_vd
02-07-2006, 18:15
revnuvam go kakto vseki normalen 4ovek revnuva polovinkata si. ne mu go pokazvam za6toto ne mi e dal povod. a mnogo golqmata revnost spored men moje da razru6i vrazkata

Mia
02-10-2006, 21:36

П.П. От тук следва,че не ревнувам.

napulno suglasna sum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to4no popadenie =D>
=D> =D>

deidiy
02-10-2006, 21:41
Здрасти,
Мисля, че темата ти е за отдел "Любов", ( как го казах все едно съм от КГБ ).
Знаеш ли ревността е чувство, което го има и ще същесвува, докото има и любов между хароота. Няма човек, който да обича, и да не ревнува. Аз например съм зодия рак и ревността ми е постоянна спътница :wink: Обичам много, но ревнувам много. Отдавам се напълно на човека, когото обичам. Не мога да приема някой да харесва, заглежда приятелката ми. Буквално убивам човек заради нея. Това е "ревността" според мен. Ще ми е приятно да прочета и други мнения! :?
napalno podkrepqm

4arovnica
02-10-2006, 21:49
az si padah malko revniva,no se staraeh da ne go pokazvam i sled vreme sprqh no gajeto mi e ujasno revnivo i ne znam kakvo da pravq ne mi pizvolqva dori da se vidq s mom4e priqtel ujasno e .tova e nai-golemiqt porok.4uvstvam se kato v zatvor

sk8girL
02-10-2006, 22:17
Абе аз съм си ревнива признавам си, не мога да понеса дори мисълта, че гаджето ми може да има нещо с друга кифла.Попринцип сега не го ревнувам, защото ми е показал, че държи на мен и му имам доверие, но все пак е момче и си имам едно на ум.

Попринцип ревността като цяло е мн гадно нещо.Аз лично мразя да ме ревнуват, колкото и да казват, че това било знак на обич.Или пък още по неловко ми става, когато гаджето ми усети, че го ревнувам.. за това се опитвам да го прикривам.Гадно е да знаеш, че човека до теб ти няма доверие и че можеш да му изневериш :( Винаги се стига до кавги и караници :smt014 За тва Хора обичайте се и си имайте доверие! Peace!

Sunny_stz
02-10-2006, 22:44
Eeee poleka s taq revnost be!!Eeeei mnogo e gadno tva ne6to revnostta!NE revnuvam,ako vidq gadjeto da lafi s nqkoq jenka ,ta kakvo lo6o ima v tova ?Ta nali znae6 ,4e si s tozi 4ovek,za6toto si struva???Prosto trqbva da mu vqrva6.

sh3_1s_7h3_0n3
02-10-2006, 23:49
staraq se da ne revnuvam. kazala sym mu da si opi4a akyla i da vnimava kvi gi vyrshi. ili e samo s men ili izobshto da me zabravi...

MiLiNkOtO^
02-11-2006, 11:48
Много съм ревнива но от горчив опит знам че ревноста убива лиубовта :)

Uraken
02-12-2006, 02:09
priqtelkata mi ne q revnuvam no popr sam revniv

Svetlana_Pei4eva
02-12-2006, 02:22
revnostta e mnogo gadno neshto!az naprimer sum mnogo revniva iotka4am pri misalta 4e priqtelqt mi moje da e s druga vupreki 4e znam 4e toi ne bi go napravil!a toi e fvoino po revniv ot men ama negovoto napravo e ludost!no kakto kazva edin poznat "4OVEK REVNUVA SAMO TOZI KOITO OBI4A" taka e i pri nas revnuvame se zashtoto prekaleno mnogo darjim edin na drug

zeleni_o4i
02-12-2006, 19:39
revnostta e bolest. koito e revnuval predis hte revnuva i v budeshte. tova e mnogo kofti, no e istina, pone az takiva nabludeniq imam. :smt012

Black_Cat
02-12-2006, 19:51
ayyyy ne mi napomnqite za revnosta tolkova sam revniva 4e ne se pobiram v kojata si vse se samnqvam v gadjeto si q vidq li ga si govori s drugo momi4e napravo OTKA4AM! #-o