PDA

View Full Version : Кой ще избереш м/у гаджето и ... ?!

11-22-2005, 13:13
Кой ще избереш м/у гаджето и добрия приятел ?! Ако я "обичаш" и ходите дълго време и т.н. , ако знаеш , че по - добър приятел не би си намерил , кой от тях ще избереш когато се наложи Или накратко - кое ще избереш между любовта и приятелството

DeaD_mAn
11-22-2005, 13:20
Хмм наистина труден избор.но предполагам,че акои двете страни държат на мене няма да се наложи да избирам или да ме поставят пред такъв избор.Иначе лично аз бих избрал любовта си. :D

LaBanDa
11-22-2005, 13:21
Ako Trqbva Da Sym chestna bih zibrala Priqtelstvoto zashtoto to e vechno dokato lubovta trae izvestno vreme i psole se izparqva imala sam takuv slucahi moq nai dobur pr mi e predlagal obache sum mu otakzvala i sma mu obqsnqvala zashto
za men priqtelstvotoe mnogo cenno neshto ne bih go arzvalila za da trugna s nqkogo i sled vreme da si arzvalim otnusheniqta
smqtam che e glupavo...... tova vse pak si e lichno moe mnenie :D

XePouH
11-22-2005, 13:44
Доста труден въпрос и едва ли бих отговорил някога,но се надявам да не се налага да избирам :)

LP_girl_14
11-22-2005, 14:05
Едва ли бих избирала.И двамата са много важни за мен и не бих искала да наранявам нито един от тях.С единия ме свързва любовта,с другия приятелството,така че ако случайно нещо не се понасят бих направила всичко възможно да ги сдобря и да ги накарам поне да общуват малко.Но ако те държат на мен ,не мисля,че биха ме накарали да избирам.Не мога да живея да живея без любимия човек,но не мога и без най-добрия си приятел! :wink:

11-22-2005, 14:43
a kak li bihte se spravili s problema,kogato gadjetata vi vazpriemat po skoro kato PRIATEL/PRIATELKA...s kogoto biha mogli da spodeliat vsi4ko,nesto kato duhoven izpovednik!!!A v sastoto vreme vie kopneete za blizostta na niakoi ot tiah...slojen problem nali....pri men 4esto se slu4va...iavno MAMA me e u4ila da razbiram momi4etata/jenite...)))))))))))TA KAJETE VACHATA GLEDNA TO4KA TUK... :arrow: :arrow: :arrow:

Sashka_Kaleina
11-22-2005, 14:48
ИЗбор между приятел не може да се направи лесно определено..ЧЧестно казано като се замисля може би бих избрала любовта...не ме питайте защо хаха защото незнам...А ако гаджето ми ме възприема като приятелка...няма да съм му гадже а ще сме приятели :D :D :D :idea:

VAMP_GIRL
11-22-2005, 15:42
Едва ли бих избирала.И двамата са много важни за мен и не бих искала да наранявам нито един от тях.С единия ме свързва любовта,с другия приятелството,така че ако случайно нещо не се понасят бих направила всичко възможно да ги сдобря и да ги накарам поне да общуват малко.Но ако те държат на мен ,не мисля,че биха ме накарали да избирам.Не мога да живея да живея без любимия човек,но не мога и без най-добрия си приятел! :wink:

`{`{KiSs`u{-{@}`}`}
11-22-2005, 15:48
aaamii nz... mn truden vupros... pove4eto biha izbrali gadjeto...,no priqtelstvoto oastava za cql jivot .. :?

NeNo_pz
11-22-2005, 15:57
Любовта ако знаеш не ми е споделена ... а пък ПРИЯТЕЛСТВОТО ми е Супер , такива приятели са .. в 3 през нощта ги викам и идват при това в 3.00 има 2 такива ама и другите са Д'БЕСТ .. Имам ли избор...

Roxy
11-22-2005, 16:02
истинските приятели не са ми приятели,защото имам свястно гадже.човекът,който наистина ме обича,не ме обича заради приятелите.=>не ми се налага да правя избор.иначе гадже под път и над пър но верни приятели по-рядко се срещат

lina15
11-22-2005, 16:53
bih izbrala priqtelstvoto

kimi_raikonen
11-22-2005, 18:16
ami sq 6ti kaja priqtelstvoto e za cql jivot dokato lubovta ne e ve4na

FATALNA_MACKA
11-22-2005, 18:23
tozi koito me e nakaral da izbiram 6te izguri,a nai-dobrata mi priqtelka nikoga nqma da me nakara da izbiram,izgarq :roll: gadjeto,abe ne moje li i dvete ko 6e izbiram,sqqqqqqqq?

SaD-MaN
11-22-2005, 21:48
Az pak 6te kaja 4e ne e vajno kakvo 6te izberete ami kakvo 6te se polu4i 6toot moje da izberete edno no da se polu4i savsem drugo ina4e i az bih izbral priqtelstvoto i ve4e mi se slu4i tozi gaden nomer na sadbata.

...s kogoto biha mogli da spodeliat vsi4ko,nesto kato duhoven izpovednik!!!A v sastoto vreme vie kopneete za blizostta na niakoi ot tiah...slojen problem nali....pri men 4esto se slu4va...
Res5kt Bro prekaleno dobre te razbiram s toq citat se edno govori6 za mene :) Problema si e verno mnogo shit ma nali znae6 jivota e gadne kakvo da se pravi na sarceto en se zapovqdva 6to e taka taka da e za si4ko na toq svqt si iam pri4ina. Az li4no na momenti se kefq 4e momi4etata spodelqt s mene taka i az se nau4avam na nqkoi ne6ta bez da mi se nalaga da gi ispitvam na moq grab makar 4e probelma s blizosta e qko trudno preodlim inema na4in da go izbegne6 :cry:

ElktR
11-22-2005, 23:47
mnenieto beshe iztrito

belluci
11-23-2005, 06:35
a za6to trqbva da izbira6?:)

DjyDjaNKa
11-23-2005, 06:38
Хмммм ... Ми , аз лично не съм съгласна с това , че приятелството е вечно , защото от личен опит съм се убедила , че не е :( Или просто не съм случвала на приятели ... Предавали са ме и гаджета и приятели ...
Но ... ако все пак м и се наложи да правя такъв избор , ще избера любовта , защото за мен тя е ПРЕКАЛЕНО важна , даже бих казала най - важна . Нищо не ме кара да се чувствам така щастлива както това да съм влюбена и да обичам ... По - добре да ме предаде гаджето , отколкото приятеля ...

Neron`The`Wolf
11-23-2005, 08:16
mi nz az sum 98% sigoren 4e shte izbera liubovta ne 4e niqmam istinski priqteli ama priqtelkata mi e prosto vurha i .................

DeSiTo0o
11-23-2005, 10:04
Hmm naistina tva e trudno vupros4e...
Ami az li4no ne bih izbirala mejdu priqtelstvoto i lubovta-ili vsi4ko ili ni6to! :roll:
No to si zavisi i ot obstoqtelstvata de... :roll:

NeNaSiTnA_TA
11-23-2005, 13:08
Хмм наистина труден избор.но предполагам,че акои двете страни държат на мене няма да се наложи да избирам или да ме поставят пред такъв избор.Иначе лично аз бих избрал любовта си. :D
absoliutno sam saglasna s tova tvardenie i az mislq taka

bebe power
11-23-2005, 17:19
Ами мисля,че не трябва да става въпрос за избор!Защото ако приятелството е приятелство ще проявява разбиране,когато си интимно обвързан!Докато с гаджета история е по-различна,отношенията се градят в момента,а приятелството си е вече изградено!Бих избрала любовта,може би,защото съм непоправима въздухарка и романтичка :P

Nicy
11-23-2005, 19:35
priqtelstvoto moje bi..

belluci
11-24-2005, 07:07
ako ti e tolkova nalojitelno....zavisi ot gajeto i ot priqtelite kakvi sa purvo!No gajeto ako ne ti e i priqtel,kakto bi trqbvalo da e ako e ne6to po-seriozno,po-dobre izberi priqtelstvoto...mnogo e otnositelno v kvi otno6eniq si s gajeto!No nai-dobre da su4etae6 dvete ne6ta spored men!

morsmordre
11-24-2005, 09:06
Избирам и двете!Или просто ще намеря начин да ги съчетая.Наприемер днес ще бъде любовта, утре приятелството и ще ги редувам.За да не стане някой гаф, ще обясня и на двете страни, че и от двете се нуждая страшно много и че време имаме.Единия ден ще бъда с най-добрия си приятел, другия с гаджето - щом си избрал точно това момиче за гадже и точно това момче за най-добър приятел, значи и двамата могат да проявяват разбиране и са разумни хора.Следователно ще схванат, че няма как да съм на две места едновременно и ще се наложи да приемат факта, че един ден няма да съм с тях.Който не може да го приеме, значи съм сбъркал в преценката си за него.

По принцип това е труден избор, пред който не трябва никой да бъде изправян, защото е страшно нечестно спрямо избиращия.Има един вариант, в който се съчетават и приятелството, и любовта - просто ги събирам в една компания и се старая да обръщам еднакво внимание и на двамата.На който не му харесва, знае къде е вратата!

worthy
11-24-2005, 12:01
bih izbrala priqtelstvoto

NqmamNickName
11-24-2005, 16:50
Със сигорност бих избрал приятеля ако той е от най-добрите

hell__girl
11-24-2005, 17:30
Ami,do sega ne mi se e slu4valo tva,nadqvam se i da ne se slu4i...no po princip zavisi ot gadjeto i ot priqtelq,ako gadjeto ne si stuva...prosto nqq smisal da se prai6 na guz-izbira6 best fr,no ako naistina go obi4a6(gadjeto),tvoq best fr bi trqbvalo da te razbere.....

Breakaway``
11-24-2005, 17:55
Естествено, че приятелите! Приятелството е за цял живот, а една връзка за доста по-малко! Говоря за истинско приятелство де :)

11-29-2005, 07:47
nesto zasxpahte po taia tema

miloto_girl_4e
11-29-2005, 13:32
Кой ще избереш м/у гаджето и добрия приятел ?! :arrow: зависи .. защо изобщо трябва да избирам?Защо да не съм в близки отношения и с двамата?!Всъщност,ако един от двамата(гаджето или фриенда(ката))ме накарат да избирам между него и съответно другия,ще се откажа от този,който ми е поставил ултиматума.. никой няма абсолютно никакво право да ми поставя каквито и да е било ултиматуми :!:

Remini
11-29-2005, 13:58
Vyprosa e tip - "Noj s dve Ostrieta"
I vypreki vsi4ko bix izbral priqtel pred gadje

HipHoP-MaNQk
11-30-2005, 08:28
6ax i mad...Mi az neobi4am da izbiram no lubovta
za6toto priatel priatel ama nqkoi den 6te me preebe kolko puti sam se dovorqval i se naebano staa!!

Adolf_Hitler
11-30-2005, 08:44
Ще избера родината :!:

fresh4e
11-30-2005, 11:47
trudni4ak vapros!dosta se dvuumqh predi da otgovorq no vse pak mislq 4e bih predpo4ela priqtelstvoto.

ZLA
11-30-2005, 19:44
Tva mn lesnu se re6ava koi 6te izbere6.Priqtelq mn qsnu liubovta gadjetata i t.n.t idvat i sio tivat a istinskiqt priqtel ostava za vinagi nqma vao6te smisal nqkoi da se zamislq.pyk ako ako gadjeto i pr me obi4at nqma da me ostavqt pred dilemata koi da izbera..No sas sigyrnost priqtelstvoto trqbva da naddelee :evil:

12-06-2005, 08:22
pove4eto taka i ne davate iasen ottgovor tuk a))))) :lol:

SouthPark
12-06-2005, 09:45
ne znam zashtoto ako imam chuvstva mnogo shte mi se iska da si e moe!!
no moje bi priqtelstvoto zahstoto to ostava dokato magiqta lubov vse nqkoga izchezva... :( za sajalenie e taka

TheSoulOfDeath
12-06-2005, 13:45
friendship ruls

renimarinova
12-06-2005, 17:34
Ehaaaa i na men mi se e sluchvalo takova neshto i e mnogo gadno,purvo si pomisli gadjeto naistina li te obicha i ti nego i priqtelkata sigorna li si che shte ti e priqtelka za cql jivot? Az v moq sluchai izbrah gadjeto,zashtoto priqtelkata ne mojeh da razchitam na neq,no ne znachi che i ti trqbva da napravish sushtiq izbor! uspeh s izbora,naistina e truden! :roll: :!:

voDevil
12-08-2005, 18:57
Po4ti sigurno liubovta...

Crazy'Wild'BeautiFuL
12-08-2005, 18:58
Ще избера този,който не ме принуждава да избирам!Да караш някой да избира между двама души,които значат много за него е глупаво и егоистично!Този,който ме обича и държи на мен не би ме накарал да го направя! :?

Tedka-Medka
12-08-2005, 19:07
ам нито едно от двете....;))))
тоест ако кажат тва или тва ше се откажа
и от двете..

Jony|R
12-08-2005, 20:29
dobur vupros ! miiiiiiiiii moje bi priqtel ! 60%40 za priqtela

WingsOfButterfly
12-09-2005, 10:48
Хмм ... надявам се да не изпадам пред такъва дилема.. много обичам гаджето си, но когато имаме проблеми приятелите ми са до мен и винаги са ми помагали .. немога да си се представя без тях, но и без него немога.

mil4eto_
12-09-2005, 11:03
зависи :arrow: с коя от двете страни/гаджето и приятелите/ съм по-близка?на кой повече държа?на кой мога да разчитам повече?
ако гаджето ми и приятелите ми не се разбират-ок то не може всеки с всеки да се обича.и просто ще гледам да не ги събирам заедно.но ако ме накарат да избирам май ще зарежа и двете страни защото тфа поведение показва че изобщо не ги е грижа за мен и за щастието ми.

LiL_MeoW
12-09-2005, 11:27
мъж ми много ясно той е и най-добрия ми приятел . Ако не беше той да ми отвори очите ся най-вероятно щях да съм на помпа и да съм адски деградирала

LoveSense
12-11-2005, 12:51
Приятелсво,разбира се !Любов може да възникне само от поглед,а приятелството не.В приятелството трябва да намериш характер много подобен на твойа,а в "любовта се гледа само да намериш някой да утолиш желанието ти за страст,целувки,милувки,сек и т.н.Винаги се намира нова любов и тя много по лесно се срутва,от колкото приятелството,то може да трае вечно,а любовта според мен може много трудно да е вечна и да запази искрата си с койато е тръгнала,пък и всяко ново нещо е по-хубаво от старото,така че трудно можеш да имаш двама човека в любовта,които да обичаш истински,а лесно можеш да имаш двама истински приятели на които можеш да разчиташ.

12-29-2005, 15:54
мъж ми много ясно той е и най-добрия ми приятел . Ако не беше той да ми отвори очите ся най-вероятно щях да съм на помпа и да съм адски деградирала

ama kakvo izkazvane.... :lol:

He3HauKa
12-29-2005, 18:32
Az bih predpochela lubovta zashtoto ako choveka sreshtu teb ti e istinski priqtel nqma da ti obarne grub za tova che iskash da si s tozi :lol: kogoto obichash

beB_
12-29-2005, 18:46
mnogo e truden toq izbor no si4ko
zavisi ot 4oveka koito si
ot priqtelite i ot 4oveka
koito e do tebe :roll:

TheMaggie
12-29-2005, 20:23
Moje bi nito edno ot dvete,zashtoto inache ednata strana shte likuva a drugata shte plache.Izberi sam.

NeNaSiTnA_TA
12-29-2005, 20:45

sladka_14
12-30-2005, 16:40
az li4no bih izbrala lubovta,no samo ako sam sigorna 4e 4ovekat do men me ceni i obi4a

Neko_Dream
12-30-2005, 16:58
Бих избрал любовта, защото според мен любовта е по-висша форма на приятелство.