Влез

View Full Version : Насилственият секс...

razzyel
12-17-2005, 10:47
Не става въпрос за изнасилване... Приятелката ми (едно момиче което доскоро не можеше да изрече думата "секс" наведнъж) сега иска да се държа с нея, все едно я изнасилвам... Да я бия, да я скубя (та дори си пожела да го правим когато не го иска)... Трудно го възприемам, отгоре на всичкото ме е страх от самият мене си (какво ли мога да й направя)... Кажете ми нещо, което да ме направи нормален... Искам да й изпълня желанието, но ми е странно...

`Death`Whore`
12-17-2005, 10:51
Боят не бих казала, че е удачен. Ще вземеш да я удариш прекалено силно...но може някое шамарче, да я плесваш лекичко...яко е. Но ако ти не го искаш, недей. Нея може да я изкефи, но ако на теб не ти е комфортно...недей.

dj_tigrica
12-17-2005, 10:54
Боят не бих казала, че е удачен. Ще вземеш да я удариш прекалено силно...но може някое шамарче, да я плесваш лекичко...яко е. Но ако ти не го искаш, недей. Нея може да я изкефи, но ако на теб не ти е комфортно...недей.
to4no toiva i spored men e nai dobre da napravi6

girlka
12-17-2005, 11:57
Mi i men me kefi no ne sam go kazala na gadjeto mi shoto me e sram :oops: :wink: ta she ti kaja spored men kvo da napravish :) primerno na zadna prashka da q poshlqpvash po dupeto ili da q hvanesh za kosata :wink: ili primerno da q sublechesh burzo i da q butnesh na legloto razbira se ne mnogo silno, no tq da pochuvstva che e po - slabata a ti si po - silniq :wink: nqkvi takiva ne boi i kryv :wink: uspeh :lol:

SliPKnoTT
12-17-2005, 12:09
Не става въпрос за изнасилване... Приятелката ми (едно момиче което доскоро не можеше да изрече думата "секс" наведнъж) сега иска да се държа с нея, все едно я изнасилвам... Да я бия, да я скубя (та дори си пожела да го правим когато не го иска)... Трудно го възприемам, отгоре на всичкото ме е страх от самият мене си (какво ли мога да й направя)... Кажете ми нещо, което да ме направи нормален... Искам да й изпълня желанието, но ми е странно...

mi na6ibai q kut kurva nqkva razgonena tam da se radva bii i 6amrai mamari da se vuzbujda muzbujda i da se radva i tolkoz po grubo ;)

dj_tigrica
12-17-2005, 12:11
Mi i men me kefi no ne sam go kazala na gadjeto mi shoto me e sram :oops: :wink: ta she ti kaja spored men kvo da napravish :) primerno na zadna prashka da q poshlqpvash po dupeto ili da q hvanesh za kosata :wink: ili primerno da q sublechesh burzo i da q butnesh na legloto razbira se ne mnogo silno, no tq da pochuvstva che e po - slabata a ti si po - silniq :wink: nqkvi takiva ne boi i kryv :wink: uspeh :lol:
e saglasna sam s tova.mnogo me kefi.pi4 pomisli si tova e dosta pravilno koeto go napisa girlka

nasty_13
12-17-2005, 14:17
to4no toiva i spored men e nai dobre da napravi6
saglasna!

Waterhand
12-17-2005, 15:00
заеби я... иска да те преебе

Oyama
12-17-2005, 15:14
Ахаха позната история. Тва е една от най скиритите фантазии на момичетата, особено па като са девствени им се ебе та две не виждат ама ги е страх да си го помислят. Като ги караш и те отказват ама подсъзнателно го искат, затова трябва да насилваш, няма начин пък и на тях им харесва така, естествено без да я биеш или нещо такова, просто знай че НЕ значи Да :lol: .

shady baby
12-17-2005, 15:55
e saglasna sam s tova.mnogo me kefi.pi4 pomisli si tova e dosta pravilno koeto go napisa girlka
saglasna sam :wink: ...taka 4e sladur ne se 6a6kai, vse pak i nie momi4etata obi4ame po-gruba igra ot vreme na vreme...da ne kaja vinagi :twisted:

DeSiTo0o
12-17-2005, 20:00

12-18-2005, 02:30
ima dosta otkachalki koito praviat teatro i posle se oplakvat che sa iznasileni taka che vnimavai

12-18-2005, 04:03
Momi4eto si iska svoeto.Rakavicata e hvarlena.Ti si na hod!Uspeh!

korn___
12-18-2005, 04:47
ama taq tema e tolkova bezmislena 4e neam dumi :x :shock: ni6to ne shvanah i mi se struva 4e e nqkva super glupost tva dte e napisal toq baluk bih go narekal za tva 6te spodelq mnenieto na

Oyama
12-18-2005, 10:52
Вуйчооо, споко не е безмислена, кротни малко.

razzyel
12-20-2005, 19:42
ama taq tema e tolkova bezmislena 4e neam dumi :x :shock: ni6to ne shvanah i mi se struva 4e e nqkva super glupost tva dte e napisal toq baluk bih go narekal za tva 6te spodelq mnenieto na

А за тва че ти си тук в тоя форум не знам кой отговаря, но явно е сбъркал... За кво ме мислиш бре? Аз не съм путьо на 13 годинки, да те таковам де... Вземи се дръж все едно си в форум с пубери, щот си в такъв, а не някъде дето всички са на 40... Човек да не попита... Тоя сайт все му нямах доверие за такива като тоя, ама сега се отчаях... оправаяте си проблемите, мене ме интересуваше, ама явно има некви дето се мислят за МНОГО големи...

KUMBa
12-21-2005, 14:36
Аз бих казала,че момичетата обичат момчето да е по-силно,да е нежно(особенно първия път),внимателно...но понякога и на нас ни се прави по-бурен секс-естествено някои момичета обичат по-хард
А наистина,ако това не ти е по вкуса-не дей!Внимавай да не прекалиш нещо,за да не те накисне тя пред други хора,ако стане некф фал!!

Стеснителната
12-21-2005, 14:38
По принцип трябва някой бая мъжествен за да ме покори, то аз затва си падам по разни бабани, иначе ако е некой нежен и мил смешник и почвам да властвам над него, ставам строга господарка и на оня му падат акциите :twisted: .

12-21-2005, 14:48
Nachi zimash reis 280 i slizash na 4-ti kilometyr i tam pitash i she te nasochat. Moje dvamata da otidete za po - sigurno :twisted:

razzyel
12-21-2005, 14:52
Nachi zimash reis 280 i slizash na 4-ti kilometyr i tam pitash i she te nasochat. Moje dvamata da otidete za po - sigurno :twisted:

Не ми дават да влизам там... казват че съм подлудявал персонала... Да не мислиш че не съм опитвал :)

Mandy2
12-21-2005, 14:56
moje pak takakva da i e fantaziqta be!Ako tolkova mnogo go iska go napravi ama ne da q prebie6 ot boi a dokato ste na zadna q 6lqpni po dupeto nqkolko pati sas razli4na sila i po reaktsiite i 6te razbere6 dali i haresva ili ne!Are uspeh v na4inanieto :lol: :twisted:

`Death`Whore`
12-21-2005, 14:59
Не стига. Важното е да не го очаква и да няма време да реагира. Хващаш я и брутално я изчукваш. Даже ако е с пола, грубо я вдигаш нагоре, а ако е с панталон, сваляш само него. :)

TheSoulOfDeath
12-21-2005, 16:46
zenska mu rabota ama ako ne iska6 nedei 6oto sie za pritisnenie da ne stana nakav gaf

`Death`Whore`
12-21-2005, 17:08
Мъжете също имат фантазии. Какво толкова?

girlka
12-21-2005, 21:39
Не стига. Важното е да не го очаква и да няма време да реагира. Хващаш я и брутално я изчукваш. Даже ако е с пола, грубо я вдигаш нагоре, а ако е с панталон, сваляш само него. :)
opredeleno

scorpiass
12-21-2005, 23:43
това ми се струва малко извратено
+ :roll:

01-17-2006, 09:19
ne vijdam locho v tova..priatelkata ti e s razvita seksualnost..taka 4e po dobre ia zadovoli,vmesto da ronich salzi)))) :lol:

Oyama
01-18-2006, 11:28
По принцип трябва някой бая мъжествен за да ме покори, то аз затва си падам по разни бабани, иначе ако е некой нежен и мил смешник и почвам да властвам над него, ставам строга господарка и на оня му падат акциите :twisted: .

не си търсила на правилните места... :wink:
Тя по такива вертепи е ходила дето мене ме е страх да влеза вътре па ти и на картинка не си ги виждал. :lol: