Влез

View Full Version : НАКАЗАНИЕ ! - IP адресите (УЖ поверителни)

SyLZaTa
12-22-2005, 07:51
Ето че пак ще пиша за нещо сериозно - гаф-а на miloto_girl-4e
Така ... IP адресите са СЕКРЕТНИ ... никой няма правото да издава личната информация за някои ...
допитах се преди време до COKI за да ми даде едно IP ... но ето какво ми отговори той :

Подобна информация е секретна и нямаме право да я издаваме!
значи ето ви и цитат какво е казала miloto_girl-4e :

еееехххх да бях мод и да можех да видя IP-тата... :roll:

Dj_tigrica e един е същи човек с Foxy, ловя бас :wink:
И аз съм сто процета убеден :wink: .

да,така е :!:
скифтах IP-тата и са еднакви :roll:
това е да си човек без работа и чрез друг профил да си правиш сам реклама :roll:
exploitedteen,току що направих и това ...
просто това с IP-тата ми зарежда бавно и за това така се забавих с проверката :roll:

та да попитам - МОЖЕ ЛИ ТАКОВА БЕЗОБРАЗИЕ?!?!?!
Хората си имат права ... неможе модераторите да се разпореждат и да дрънкат на кои адрес-а му бил еднакъв с на някои друг.Предлагам miloto_girl-4e да бъде наказана за това.
П.С. -> Рали сори ама грешката е твоя - би трябвало като модератор да го знаеш!
Анкетата ще бъде валидна 10 дни!

dataworm
12-22-2005, 08:46
Ne biva taka! :?

умиротворителя
12-22-2005, 08:48
... IP адресите са СЕКРЕТНИ ... :wink:

SweetBunny
12-22-2005, 08:50
Az li4no bih se po4uvstvala mnogo zle ako nqkoi napravi tova s mene i me razkrie taka, ne 4e imam 2profila, ama vse pak e gadno da napravqt taka :shock: :roll: :roll: Moje tova momi4e da si ima pri4ini da e s drug profil :evil: :!:

fabia
12-22-2005, 09:06
Да бъде ли наказана miloto_girl-4e ?
ДА!
94%
94% [ 16 ]
НЕ!
5%
5% [ 1 ]
Общо гласове : 17
Vuj tii!Prosto ne e za vqrvane kolko ste zlobni si4kite! :cry: :evil:

<Nikoleta>
12-22-2005, 09:11
NAistina e lo6o, 4e ve4e nikoi nqma neprikosnovenost na svoq li4en jivot! :evil: :cry:
4ao na poredniq potrebitel...Kakto e tragnalo tova glasuvane... :cry:

machoka
12-22-2005, 09:22
Е, много ви бива в линчуването, няма спор :evil:

МОЖЕ ЛИ ТАКОВА БЕЗОБРАЗИЕ?!?!?!
.. искам да попитам и аз - да си с бан и въпреки всичко нахално да отправяш обвинения към други хора? Не ти ли се струва малко нагло :?: Може би искаш и този профил да ти се забрани и да гледаш форума само от далеч?

Аз никъде не видях да се разкрива точно койе IP адреса, а именно това е забранено!

4ao na poredniq potrebitel...Kakto e tragnalo tova glasuvane...
Това не го решавате ВИЕ, а админ екипа. Ето защо подобни изказвания са неуместни и не отговарящи на истината.

Има кой да реши проблематиката, мисля, че коментиране от наша страна не е нужно.

Мега фен
12-22-2005, 10:17
Ne biva tai da stava!Kato mega-fen moga da kaja, 4i tui ni e rdno! :wink:

Coki
12-22-2005, 12:15
Наистина потребителите си имат права и подобна информация е забранено да изтича, но в случая с Miloto, има частично нарушение, тъй като самото ИП не е посочено( а главно то е секретното), поради което санкцията и няма да бъде наложена с пълната си сила, ами тя ще бъде смекчаваща/Последно предупреждение/.
И накрая искам да се извиня от името на екипа за случилото се и че няма да се повтаря, в противен случай санкцийте ще бъдат крайни.