View Full Version : ISkam da popitam dali boli mnogo pri pyrviq pyt i poprincip
Moje temata da q ima,no ne moga da tyrsq..molq vi,ne me kritikuvaite.. neka tezi koito iskaat da mi otgovorqt.Devstvena sym i iskam da razbera mnogo li boli pyrviq pyt.Vchera si bryknah pyrvo s edno prystche..i ne beshe osobeno priqtno,posle reshih s 2 prystcheta i beshe bolezneno.Momicheta... boli li pyrviq pyt.. a drugite pyti boli li?Otgovorete mi pls.. mn. se naplashih.I kyde tochno se namira devstvenata cipa ?a osven tova.. samo v momenta na skysvaneto li boli . ili i po-natatyk?Molq samo tezi deto sa go pravili da mi otgovorqt.Mersi mnogo.
mi to4no pri skusvaneto na devstvenata cipa ne me bolia. No vaginata ti e tiasna kogato si devstvena i pri vkarvaneto boli po tazi prichina.. Kogato pronikne v teb te boli otnachalo no sled tova ne(pone pri men taka be6e). Zavisi ot teb dali 6te boli sledva6tiq put. Zavisi su6to i ot tova dokolko si razvita. Uspeh
hamilcar
12-27-2005, 15:39
Различно е.
П.П. Момче съм.
dj_tigrica
12-27-2005, 16:45
vij tva e vzavisimost ot organizma na momi4eto.pri men.ami malko me bole6e....no na edna moq priqtelka parviqt pat ne q e bolqlo a pak posle q e bolqlo..pri men osven parviq pat me bole6e malko i vtoriq i tretiq....no posle vsi4ko e o.k........
miloto_girl_4e
12-27-2005, 17:45
мен лично първия път ме боля доооста :roll:
но не е болка за умиране де :D
амммм какво да ти кажа,еми при всеки е различно,все пак всеки си е индивидуален :wink:
geri5555
12-27-2005, 18:18
Мен първият път ме боля доста! Ама не е чак да не може да се издържи! Имаше и малко кръв!
Но при всеки е различно! Така че може би при тебе да няма болки или кръв!!!
Мои приятелки са разказвали, че не са имали нито болки, нито кръв!
ti si luda,kak sama 6e si byrkash s prysti v...ne si dobre,i si devstvena!tva s vkarvaneto na pryst4eta e rabota na mom4etata,kogato qko sa te vazbydili!ili...pri masturbaciq no kogato ve4e si otvorena!ccc...mn qsno 4e 6te te boli...
lainagovna
12-27-2005, 20:21
Moje temata da q ima,no ne moga da tyrsq..molq vi,ne me kritikuvaite.. neka tezi koito iskaat da mi otgovorqt.Devstvena sym i iskam da razbera mnogo li boli pyrviq pyt.Vchera si bryknah pyrvo s edno prystche..i ne beshe osobeno priqtno,posle reshih s 2 prystcheta i beshe bolezneno.Momicheta... boli li pyrviq pyt.. a drugite pyti boli li?Otgovorete mi pls.. mn. se naplashih.I kyde tochno se namira devstvenata cipa ?a osven tova.. samo v momenta na skysvaneto li boli . ili i po-natatyk?Molq samo tezi deto sa go pravili da mi otgovorqt.Mersi mnogo.
иве, престани с тъпите въпроси
emi zna4i vsy6tnost ne boli...na tebe kato ti go nabiqt v glavata 4e bolqlo i nam si kakvi raboti i ti si mislish 4e e taka i kogato toi iska da vleze v tebe ti si mislish 4e 6te te zaboli ....a ne trqbva...bolkata idva ot mozyka...
`Death`Whore`
12-27-2005, 22:02
Не съвсем. Боли си...но не е задължително да е през цялото време. Дори ако оставим настрана ципата, боли заради теснотата.
NeNaSiTnA_TA
12-27-2005, 22:55
abe boli si ama do sega 4ovek ne e umrql ot tazi bolka :lol: :lol: :lol: vazmojnoo e i 2-3 pat da te nabolqva ako ne se skasa cipata parviq pat napalno!no ne se pla6i 6te boli v na4aloto no polse 6te ima samo udovolstvie! :)
Боли страшно много. Ще имаш странно усещане с седмици.. Да не говориме че после няма да можеш да ходиш на физическо :shock: :lol: .
една умряла докато я отваряли.внимавайте момичета горзи ви голяма опасност.тва не е шега!!!
Ако някоя ми умре на хуя ще се чувствам като най великия мъж в вселената :twisted: .
Ако някоя ми умре на хуя ще се чувствам като най великия мъж в вселената
Ti si ebati i izroda kak moje6 da govori6 taka?Ne si dobre!
lainagovna
12-29-2005, 14:41
Ако някоя ми умре на хуя ще се чувствам като най великия мъж в вселената :twisted: .
а вие знаете ли че иван вазов е умрял ебейки няква, тамън е стигнал до оргазъм и му се е пръснало сърцето. ест взел е некво хапче ама...
боли така се едно те е пребил Гробаря и кървиш като заклано прасе.. :) за всеки е индивидуално, но принципно едва ли е чак такава болка, която не може да се преживее .. всичко зависи от партниора ти..ако е свестен човек, ако те обича .. и не е за единия секс съм сигурен, че ще се погрижи да се почувстваш максимално добре при първия ти акт.. но не разчитай само на него.. ти също се отпусни и си мисля, че всичко ще мине добре:) Не възлагай големи надежди на 1-я секс.. не е от най-приятните нито за момичето, нито за момчето.. магията идва със всеки следващ път:)
Се едно та колят,но важно е да му е добро на човека сърцето, оти вие млдайте се ебете бързо и некадърно.Помислете си!Аз деца съм на 72 и до ден днешен помня как болеше!
LiLeNcEtOoO
12-29-2005, 19:08
mi mili4ka men purviq mi put be6e mnogo dobre ne em bolq mnogo i kruv daje ne m te4e cipata mi se okaza elasti4na mi pojelavam ti si4ko da mine idealno i ne se sduhvai s nekvi ama to mnogo boli nz kvo nzproriv mislisi samo hubavi raboti i gledai da si spokoina i da si se otpusnala NE SI OTNEMAI DEVSTVENOSTTA SAMA tova e nai cennoto deto moje da de6e6 na 4oveka koito zaslujava ne go pogubavai na vqtura aide tva e ot men dano sum ti pomognala :P
ILoveNELI
12-29-2005, 21:54
:) една приятелка ми каза, че първия пат не я е боляло а и кръв е нямало но много зависи и от момчето ако разбирате какво искам да кажа ако е някой който му е за първи път... незнам аз като спах с сегашното ми гадже за първи път и я отворих я болеше доста поне така каза но кръв нямаше...
Parviqt pat boli a za sledva6tite zavisi i ot teb kolkoto pove4e si vazbudena tolkova po 6iroka stava6 i po ne te boli!
а вие знаете ли че иван вазов е умрял ебейки няква, тамън е стигнал до оргазъм и му се е пръснало сърцето. ест взел е некво хапче ама...
хахахахахаа ти уби рибата :D
Пепи та матя
01-03-2006, 14:04
хахахахахаа ти уби рибата :D
Право е момчето... а твойта риба си е мъртва... по-принцип
mi mili4ka men purviq mi put be6e mnogo dobre ne em bolq mnogo i kruv daje ne m te4e cipata mi se okaza elasti4na mi pojelavam ti si4ko da mine idealno i ne se sduhvai s nekvi ama to mnogo boli nz kvo nzproriv mislisi samo hubavi raboti i gledai da si spokoina i da si se otpusnala NE SI OTNEMAI DEVSTVENOSTTA SAMA tova e nai cennoto deto moje da de6e6 na 4oveka koito zaslujava ne go pogubavai na vqtura aide tva e ot men dano sum ti pomognala :P
Браво мила евала ти правя за този отговор просто повечето момичета не осъзнават колко е важно това за едно момче
Purviqt put boli...Seki sledva6t put zapo4va da stava vse po priqtno i po-priqtno!Spoko.Boli no ne e 4ak tolkova lo6o!
Vij sega...zavisi mom4eto kak 6te se durji s teb,no ako e mil ne bi trqbvalo da te boli tolkova...Men li4no ne me bolq..da-nebe6e ot nai-priqtnite ne6ta,koito bqh izjivqvala,no te boli samo 1q pyt..i ne tolkova mnogo de,a pri nqkoi momi4eta boli i 2q i natam ve4e prestava da ima bolka,a ima samo priqtni izjivqvaniq :) :) I to..ako naistina si s podhodq6toto mom4e,nqma da e to4no bolka a nepriqtno 4uvstvo...koeto..nemoga da go obqsnq to4no :) no vse pak USPEH!!!!!!! 8)