Влез

View Full Version : sexa s devstveno momche

12-28-2005, 13:09
taka..ta za 1 pyt mi se sluchva priqtelqt mi da e devstven..i se chudq kak da podhodq kym situaciqta..vqrno che s momchetatata ne e syshtoto kato s momicheta..no veroqtno pak ima nqkakvo pritesnenie ili neshto ot sorta. Na momichetata,na koito im se e sluchavlo takova neshto, pls daite syvet kak da napravq taka che da se chustva dobre i da ne se psihira ot tova che toi e a az ne sym devstvena. A vie momcheta, koito ste bili v podobna situaciq spodelete opita..kak bi bilo po dobre..da vi nastavlqvat kakvo i kak trqbva da vyrshite ili prosto momicheto da poeme aktivnata strana? I po kakyv nachin nai dobre bi bilo da go predrazpoloja..? :idea:

Стеснителната
12-28-2005, 13:13
Първияь ми път беше с яка кака, чеснто да ти кажа съвета ми е остави го него да действа, изобщо не се прави на царицата на ебането щото първо че си смешна и второ ще му пречиш да се концентрира.

lina15
12-28-2005, 13:30
ami kogato mom4eto e devstveno...Kakvo puk tolkova az nikoga ne sum bila v tva polujenie,ama golqma rabota-podhodi s nego taka kakto s drugite(predstavisi 4e ne e devstven) :D

6u6inka
12-28-2005, 13:33
И тук ще ти отговоря със същото:
"Първо гледай да не показваш колко много си опитна, защото той ще се почувства кофти и дърво. Хубава идея е предимно ти да поемеш нещата в свои ръце, не го пренатоварвай от първия път. Може да го оКУРажиш като почнеш да му "говориш отблизо". Тъкмо после ще се чувства по - изтискан и няма да се притеснява, че ще се точи толкова бързо. Защото сигурно от притеснение и от неопитност ще свършва по - бързо. Ако не знае той как да си сложи кондома, действай ти (може и с муцунка).
Ми умната, пък квото стане. Първия път с който и човек да е, не е чак толкова впечетляващ в сравнение със следващите. Така, че дори и да не мине много добре, не се отчайвай, после може да го превеърнеш в сексуален терминатор;))"

Mandy2
12-28-2005, 13:40
Dobra ideq e da poeme6 initsiativata<no da ne go ostavi6 savsem bezu4asten,4e nali trqbva da se u4i :wink: moge6 da mu kazva6 kakvo da pravi ama ne kato u4itelka,a nejno i bavno!Taka toi 6te se otpusne i nqma da se panira 4ak tolkova!Moje da svar6i dosta barzo no ti ne go sadi,a mu pokaji 4e ti haresalo kolkoto i dalgo da e bilo!USPEH!

SMoKe_BoY
12-28-2005, 20:19
ПриЕми Че НямА дА Се ЗадОВоЛИш И Го оСтаВи ДА ПРАвИ кАКФото Иска! :D :D :D

guzenzi
12-28-2005, 22:44
Първияь ми път беше с яка кака, чеснто да ти кажа съвета ми е остави го него да действа, изобщо не се прави на царицата на ебането щото първо че си смешна и второ ще му пречиш да се концентрира.

be ti kvo si M?F?Ili i dvete?

Po temata -- okurajavai go i ne mu davai nastavleniq kvo da pravi, navqrno ne e 4ak tolkoz tup da ne znae kvo da pravi :D

12-28-2005, 23:50
И тук ще ти отговоря със същото:
"Първо гледай да не показваш колко много си опитна, защото той ще се почувства кофти и дърво. Хубава идея е предимно ти да поемеш нещата в свои ръце, не го пренатоварвай от първия път. Може да го оКУРажиш като почнеш да му "говориш отблизо". Тъкмо после ще се чувства по - изтискан и няма да се притеснява, че ще се точи толкова бързо. Защото сигурно от притеснение и от неопитност ще свършва по - бързо. Ако не знае той как да си сложи кондома, действай ти (може и с муцунка).
Ми умната, пък квото стане. Първия път с който и човек да е, не е чак толкова впечетляващ в сравнение със следващите. Така, че дори и да не мине много добре, не се отчайвай, после може да го превеърнеш в сексуален терминатор;))"
Както винаги - най - точното мнение :) Поздрави!

lindeman_
12-29-2005, 01:02
има такава тема , олигофрен, стига си флудил с глупости. не ти ли омръзна всяка вечер да пишеш и на сутринта и спомен да няма от шибаните ти теми ?

PLAMENKO
12-29-2005, 06:57
ХАьхаьхаььахаьхАЬХАХаххаХ АхHAHXXAHhahAHXAhahAHhxaxaaxxaxaxXxaxaxaxaxa
ше ме закопате лелелелееле............................ .но коммент

sladurankata001
12-30-2005, 23:40
много искам да правя секс с девствено момче
това си ми е мечта
:)

да го научиш на това онова ...

NSрi4
12-31-2005, 08:06
това си ми е мечта

За теб съм девствен айде.... :twisted:
П.П. Останаха ли девствени момичета ве .....???

sladurankata001
01-01-2006, 02:30
хах нали :) ама само за мен :)

California
01-01-2006, 10:19
ъ?
абе и аз съм била с девствено момче,ама честно казано не се е налагало да правя нещо специално...
то зависи от човека...
не го мисли тва че е девствен и би треало сичко да е наред...
просто недей да му скачаш веднага,знам ли...пробвай по-нежно,да не вземе да се шашне момчето....:roll: :lol:

Dlord
01-02-2006, 12:28
Opredeleno trqbva po nqkakuv na4in da go vuody6evi6 taka 4e toi da se po4ystva kato luva i ti kato nqkoq bezza6titna antilopa

Neko_Dream
01-02-2006, 12:38
Айде и аз като по-така от "първа ръка" /демек левилслава и десислава.../, да се изкажа -
Зависи изцяло от настроението на момчето. Ако се е здухал за нещо, по-добре е ти да поемеш инациативата. Можеш да му казваш какво да прави.. смисъл в коя поза, а не къде да го бута. Ако не се притесняваш да го пипаш, му го хващаш и там правиш каквото си занеш. Ако свърши по-раничко, няма страшно. Той е толкова загорял, че след малко ще иска пак.. освен ако не е пиян. Накарай го да се чувства сигурен с теб и всичко ще си дойде от самосебе си. Можеш за мотивация нещо да му казваш. Примерно, че не ти изглежда неопитен, дори и да е баси заспалият. Нз как ще е точно повреме на акта, но за мен е важно да се чувствам сигурен...
А само да отправя едно запитване към момчетата, дето са писали тук и са много опитни. Ам, защо когато питат за такъв въпрос не си спомняте за първият ви път? Толкова ли зле е било? Нали не се заяждам, просто хм... се 1 :Р

Неизвестен
01-02-2006, 16:59
Аз какво да кажа когато за пръв път се пробвах да правя (преди година) малкия Джо както се беше навирил така като стана въпрос да влиза някаде омекна и стана доста конфузно. Също така остави трайна следа в мен. За това гледай да го предразположиш момчето, да не се притеснява от нищо ами просто да действа. И дори да не се вдигне приятелат му го окоражи като му кажиш че ти си виновна и тн. Наистина от този случай до сега все не смея да легна с момиче колкото и да ми харесва само защото съм се изложил първия път и ме е страх да не се повтори.

01-02-2006, 23:39
Аз какво да кажа когато за пръв път се пробвах да правя (преди година) малкия Джо както се беше навирил така като стана въпрос да влиза някаде омекна и стана доста конфузно. Също така остави трайна следа в мен. За това гледай да го предразположиш момчето, да не се притеснява от нищо ами просто да действа. И дори да не се вдигне приятелат му го окоражи като му кажиш че ти си виновна и тн. Наистина от този случай до сега все не смея да легна с момиче колкото и да ми харесва само защото съм се изложил първия път и ме е страх да не се повтори.Ei,ei simpatqga,nedei taka bre,4ovek! :shock: Az ti garantiram ,4e, aide da ne kaja pri VSQKO mom4e,no na vseki vtori stava taka 1-viq put,kolkoto i da ne si go priznava.Pri men li4no,s purviq mi priqtel,situaciqta be6e ob6to vzeto su6tata,samo 4e i az bqh devstvena.Oba4e moga da ti kaja,4e tova absoliutno,ama ne preuveli4avam,nikakvo vpe4atlenie ne mi napravi,4e ne6tata se precakaha...Prosto za6toto si znaeh, 4e vsi4ko si e v kruga na normalnoto!Za6toto,ot skromniq mi opit-ec(pod4ertavam skromen),smeq da tvurdq 4e "purviq put"e ednakvo konfuzen i za mom4eto,i za momi4eto.I nqma "vinovni".Az sum na mnenieto,4e vsi4ko v slu4ai na gaf(ot vsqkakvo estestvo)trqbva da se obru6ta na maitap,no da se vnimava puk i da ne se prevurne v gruba 6egi4ka,nali.E,mqrata vinagi e vupros na umenie na pritejatelq i :wink:

XaXo_oTBcuaKage
01-03-2006, 07:33
това си ми е мечта

ъъъъъъ да ти дам телефона си? :)
088863**** :lol:

Анонимчо
01-04-2006, 01:46
това си ми е мечта

Аз пък искам първия път да ми е с някоя по-голяма открехната кака да ме научи на това онова ... :)

ICQ Number : 320348670
Mirc Nick : Tsv3tAn
:) Ще те чакам или в Кю-то или в Мирк да се разберем :wink: