PDA

View Full Version : Сълзите..

rafter
12-28-2005, 16:17
Слабост ли е според вас едно момче да рони сълзи..и какво показва това? .. че е чувствителен, че не е МЪЖ, че е мекушав.. или, че има волята да обича истински.. ?! или въобще какво показва..

SeXyTo_f
12-28-2005, 16:33
мии много малко момчета плачат....мен това ме трогва...повечето момчета задържат чувствата си в себе си...по добре да ги излеят..става по леко. Така понякога то показва колко много много те обича.е са да не е някъв ревлю като Миро от бб2, той попрекали доста....:)

LP_girl_14
12-28-2005, 16:37
Няма нищо лошо момче да плаче,но само когато има причина и тя е много основателна.Според мен това означава че не е коравосърдечен,че е чувствителен и доказва че и най-силния и смел човек може да бъде наранен.НО никак не ми допада постоянното плачене за глупости.Тва никак не ми се струва мъжко поведение и не мисля,че бих намерила опора в такъв човек :!:

Ekita
12-28-2005, 16:38
Зависи кое момче плаче и какво чувствам аз към него.
Един от бившите ми приятели плака няколко пъти заради мен,ни сълзите му ми изглеждаха фалшиви,празни,поръчани,а не изпитани...Сякаш се опитваше да ме задържи чрез тях,а само ме раздразни още повече...Може би съм ила твърде жестока и не съм го оценила,но просто така го чувствах.
Докато момчето,с което съм сега...Случвала се е не повече от един,два пъти за почти година,но сякаш някой реже с нож сърцето ми и едновременно с това се изпълвам с любов и със знанието,че той ме обича наистина.
Странно е,че чуждите емоции ни действат различно,в зависимост от нашите собствени,но така сме устроени.

SweetBunny
12-28-2005, 16:45
Ami, nqma ni6to lo6o mom4e da pla4e...stiga da ne prekalqva kato Miro :shock:
Znam, 4e mom4eto, koeto nai-mnogo sum obi4ala dosega, e plakalo za men, purvoto mi gaje e plakalo pred men, edno drugo mom4e mi e kazvalo, 4e e plakalo, ama az ne sum go vijdala :?
I o6te 7mom4eta sum razplakvala (ama tova stava predi dosta vreme), no kum tqh ne sum izpitvala 4uvstva :roll:

Ako edno mom4e pla4e - tova ne pokazva, 4e ne e muj ili puk, 4e e liglio, naprotiv...
4uvstvitelen, nejen i obi4liv e, i mnogo lesno moje da bude naranen :(

rafter
12-28-2005, 17:02
аз съм плакал за момиче и имам чувството, че това го подтиска.. че го обърква и смущава .. а определено не това ми е била целта.. това е вид емоция, която се случва рядко, но според мен е много истинска.. сълзите за мен.. доказват истинската любов..ако и сълзите са истински де.. но партниорката ти трябва да те познава достатъчно добре, за да разбере ... какви са.. истински или насила..

П.С .. говоря в умерени количества.. не като Миро ..

alisa_mania4kata
12-28-2005, 17:13
mi kolkoto do miro i salzite mu az smqtam 4e ne e prekalil 4ak tolkova kolkoto govorqt...po prostata pri4ina 4e i az i mnogo drugi hora smqtat 4e ako i te bqha zatvoreni v edna ka6ta i jena ti te zarqzva i tragva s nqkoi drug e dosta golqma bolka pak i nqma na koi blizak ada q spodeli6 kak togava 6te q prevazmogne6 - mi sas salzi...a za majete nqma ni6to lo6o edin maj da pla4e vse pak i toi e 4ove6ko sa6testvo i ima 4uvsva...razbira se da ne prekalqva! :)

ZLA
12-28-2005, 17:14
milo e mom4e da pla4e za6tto mn rqdko se vijda nz za6to mom4etata se zdyrjat da ne pla4at.a sulzite te raztovarvat nqkak si nemoje6 da zdyrja6 vsi4ko vutre v teb..ne e sme6nu mom4e da pla4e samo da ne go pravi postoqnno de .. :evil:

SeXyTo_f
12-28-2005, 17:15
mi kolkoto do miro i salzite mu az smqtam 4e ne e prekalil 4ak tolkova kolkoto govorqt...po prostata pri4ina 4e i az i mnogo drugi hora smqtat 4e ako i te bqha zatvoreni v edna ka6ta i jena ti te zarqzva i tragva s nqkoi drug e dosta golqma bolka pak i nqma na koi blizak ada q spodeli6 kak togava 6te q prevazmogne6 - mi sas salzi...a za majete nqma ni6to lo6o edin maj da pla4e vse pak i toi e 4ove6ko sa6testvo i ima 4uvsva...razbira se da ne prekalqva! :)
ми те го показваха само как плачка...на мен ми е жал за миро...ама

DeSiTo0o
12-28-2005, 17:23
мии много малко момчета плачат....мен това ме трогва...повечето момчета задържат чувствата си в себе си...по добре да ги излеят..става по леко. Така понякога то показва колко много много те обича.е са да не е някъв ревлю като Миро от бб2, той попрекали доста....:)
Hehe i men mujkite sulzi mnogo me trigvat.Tova pokazva 4e naistina mom4eto ima 4uvstva i durji na teb.I kakto kaza SeXyTo_f da ne e nekuv revlio kato Miro ot BB2... :roll: :wink:

SeXyTo_f
12-28-2005, 17:26
Hehe i men mujkite sulzi mnogo me trigvat.Tova pokazva 4e naistina mom4eto ima 4uvstva i durji na teb.I kakto kaza SeXyTo_f da ne e nekuv revlio kato Miro ot BB2... :roll: :wink:
:roll: ми не искам да засягам никой, но това си е лично мнение за Миро ! :shock:

nqkoy
12-28-2005, 17:36
be ludi li ste da revete bre 'myje' q stiga pytkinski raboti i se stegnete malko:) kvi muje sme...

xOtkiSsSs
12-28-2005, 18:18
ami mislq i az da se prisyedinq kym vseobshtoto mnenie che myjkite sylzi trogvat, no razbira se ako ima prichina. Zashtoto po tozi nachin naistina pokazvat chuvstvata si ama tajyf deto za shtqlo i ne shtqlo da mi reve ne mi trqa :wink:

rusalkata_
12-28-2005, 18:32
:cry: верно ли плачкате бе момчета?това е супер затрогващо(ако е в умерени количества и не е придружено с хлипания и крокодилски сълзи)! :( мен лично много ме трогват и аз самата започвам да цивра... :cry:

Tedka-Medka
12-28-2005, 18:45
ами повечето хора казват че
е ебaхти жалката картинка..
ама аз не мисля така
на мен ми става някфо такова..
мило за момчето..незнам..
ако плаче заради момиче,
мисля че това наистина показва,
че може да обича

nasty_13
12-28-2005, 18:59
vselki pla4a.zavisi oba4e nasame ili pred drugite....

He3HauKa
12-29-2005, 18:58
Bifshiq mi priqtel plaka za men i chesno kazano tova beshe nai golqmoto dokazatelstvo che me obicha ..
Spored men tova momche da plache e milo vapreki che mn malko momcheta go pravqt :roll:

JustBitch
12-29-2005, 19:30
Sylzi :?: ta te ne se delqt na myjki i jenski :P Za men syzite idvat ot syrceto...kakvoto e tam takova shte vidish i v ochite!Ne znam koi e reshil che myjete ne trqbva da plachat zashtoto stavat mekushavi,no za men ne e taka!Ta tova e edna istinska emociq...nie momichetata iskame momcheto da e emocionalno,da ni pokazva chuvstvata si...nali vse kym tova se stremim :?: a kogato e tyjen kogato nqma sila da byde usmihnat...togava shte zaplache,zashtoto ne e kukla!i men myjkite sylzi me trogvat i nikoga ne sym se symnqvala che sa iskreni :cry: Samo edin istinski myjkar bi plakal pred jena :wink: a tezi koito se kriqt i plachat ..tva sa kompleksari s visoko ego za sebesi predstavlqvashto vyzdoh pod nalqgane :wink:
No vse pak!Myj..olicetvorenieto na sila i harakter!Za men trqbva da e opora za jenata i da e po silen(psihicheski)ot neq i tq vinagi da se chuvstva sigorna v rycete mu :)

P.s:Az lichno tyrsq tova...Myjkar,ponqkoga emocionalen,no vinagi silen :oops: (malko iskam nali :P )

TheMaggie
12-29-2005, 19:42
Ako edno momche plache,tova oznachava che e chuvstvitelno za razlika ot povecheto si vrastnici
(koito si mislqt che tova e proqva na slabost).NO ne biva da plache prekaleno chesto zashtoto shte zapochne da se zatvaria v sebe si.I koito i da mi kaje che ne e taka az sam stavala svidetel na takav sluchai. :!:

NeNaSiTnA_TA
12-29-2005, 20:49
pla4at pri mom4etata spored men ne e znak 4e ne sa iztinski maje!vseki ima nujda da popla4e!tova pokazva 4e dadenoto mom4e e 4uvstvitelna li4nost i obi4a istinski!

beB_
12-30-2005, 07:35
emi az poprincip mnogo obi4am
mom4eta koito si pokazvat 4uvstvata...
Spored men salzite sa6to sa vid 4ustvo te ne pokazvat slabost!Da pla4e6 ne ozna4ava 4e si slab,naprotiv.Zavisi ot pri4inata mogat da pokazvat
bolka,lubov,shtastie...spored men nqma ni6to sramno ot tova mom4e da pla4e no v ograni4eni koli4estva estestveno :!: :wink:

RoSsY88
12-30-2005, 08:11
Виждала съм бившият си приятел,да му се насълзяват очите,когато се карахме...страшно мн ме обичаше...Даже веднаж май плачеше като му отказах да се съберем,но щом го погледнах в очите му простих всички грешки и пка се събрахме...Едно момче да плаче тва е мн рядко срещтнато явление,ако плаче за момиче,значи че страшно мн я обича и не иска да я губи.Чуствителен е...Обожавам такива момчета,които не сдържат чуствата си и не се правят на голямата работа...

Briseis
12-30-2005, 09:57
Мхм...Няма значение дали плаче момче или момиче.Хора сме, човешко е.Аз лично се трогвам от момчета, които си признават, че плачат.И ако плачат за момиче, те наистина го обичат.Но ако сълзите са фалшиви/като на Миро от ББ2/ мисля, че предизвикват отвръщение.Поне при е така.Познавам момчета, които си признават, че плачат.И двамата са адски чувствителни и лесно нараними, но това не ги прави по-малко мъже :wink:

Verbal_187
12-31-2005, 19:53
Ревал съм за жена само 1 път и то беше миналата седмица, щото не ми издаржаха нервите а и бех пил!
Човешко е, ама някои ги дразни.
Лично мнение от наблюдение.

CVETELLINA
01-01-2006, 15:49
мии много малко момчета плачат....мен това ме трогва...повечето момчета задържат чувствата си в себе си...по добре да ги излеят..става по леко. Така понякога то показва колко много много те обича.е са да не е някъв ревлю като Миро от бб2, той попрекали доста....:)a така съгласна съм
:wink:

ZAZZZI
01-01-2006, 19:28
zavisi za kvo i kolko 4esto

voDevil
01-01-2006, 19:36
Еми нз,ама мисля,че за да плаче едно момче трябва да има много,ама много основателна причина.Аз съм плакал само веднъж досега заради момиче,макар,че съм искал да плача много повече.Винаги обаче си казвам,че не съм някъв ревльо.Може би помага(макар,че на мен оня път не ми...),но все пак нали мъжете са силния пол :wink:

sherry
01-01-2006, 21:26
Vseki pla4e,kogato izpita nujda da se osvobodi ot natrupalite se v nego emocii.Za6to pak mom4etata da ne pla4at?Kakvo lo6o ima v tova?Razbira se da se spazvat nqkakvi granici...Bi bilo nedopustimo ako nqkoi pla4e ,za da si prosi sajalenieto i vnimanieto ot drugi

rowzz
01-01-2006, 23:14
За много години на всички ..
SeXyTo_f написа:
мии много малко момчета плачат....мен това ме трогва...повечето момчета задържат чувствата си в себе си...по добре да ги излеят..става по леко. Така понякога то показва колко много много те обича.е са да не е някъв ревлю като Миро от бб2, той попрекали доста....Smile ... браво сексито_ф напълно съгласен съм с теб и дори малко да ме е срам и аз от време - на време си поплаквам ей така за спорта като съм сам(нали разбираш се ще се намери причина} :roll: :oops:

mis_marry_jane_13
01-02-2006, 05:40
mnogo mom4eta pla4at,za6toto te sa 4uvstvitelni,a drugite sa korabosurde4ni idioti,mom4etata koito pla4at obi4at istinskI!!!

roken
01-02-2006, 05:59
Kakto jenite taka i majete plachat! no povecheto maje predpochitat da se sdarjat i da priemat vsichko v sebe si koeto e do nekade greshno i bolezneno :!:

honey91
01-06-2006, 10:27
Nqma zna4enie dali si mom4e ili momi4e vsi4ki nie ponqkoga pla4em!primer kogato si v depresiq ti stava mn po-qko ako popla4e6 pone pri men e taka

KOTKATA_17
01-06-2006, 10:31
Estestveno 4e nqma lo6o mom4e da pla4e tova nito pokazva 4e ne e muj,nito ne6to lo6o i mujete sa hora i te imat 4ustva makar 4e s tova malko si protivore4a mrazq mujete do edna stepen no tova e druga tema ;)

ziky
01-06-2006, 10:32
Слабост ли е според вас едно момче да рони сълзи..и какво показва това? .. че е чувствителен, че не е МЪЖ, че е мекушав.. или, че има волята да обича истински.. ?! или въобще какво показва..

Всеки има различно мнение за тоя въпрос!МОйто е че може и да е малко нетрадиционно но се пак за мен е така...аз плача много често за момичето с което до скоро бях заедно(първата ми любов)Незнам какво си мислят другите за мен но това е начин а изразя че ми либсва и още я обичам много много....прекалено много я обичам за да я забравя и за това немога да спра да плача :cry: ...даже и сега :cry: :cry:

DeVoi4eTo
01-06-2006, 10:43
hmm mnou mi dopada temata!poprincip e stranno edno mom4e(myj) da pla4e 6toto kakto se kazva te sa "silniqt" pol ama tva ne zna4i 4e ne mogat i te da proronqt malko sylzi!poprincip zavisi za kvo pla4e edno mom4e-tva sy6to ima zna4enie.ina4e e qko nqkoe mom4e da pla4e za momi4e-priqtelkata mu primerno.tva spored men e proqva na mnogo silni i dylboki 4uvstva i samo hubavi ne6ta bi zna4ilo tva.az taka si mislq de ;)

IdontGiveaFuck
01-06-2006, 10:49
Що не?И те са хора...май.
Няма лошо..както ние можем да плачем така и те могат!

Abuse_4_fun
01-07-2006, 00:07
Да .. в сълзите у нас, мъжете, няма нищо срамно. Обичам да плача нощем .. нощем когато вратата на терасата е открехната, лекият бриз нахлува, а аз съм само по дантелена нощница. В тези моменти сърцето ми се превръща в един голям Пенис (поне така си го представям аз). В един голям, пулсиращ Пенис. С голямо "п". Аз се изправям леко, а сълзите размазват грима ми. Приличам на изрод, но мисълта за възлюбената ми не ми дава мира и всъщност не ме интересува нищо друго. И тогава го виждам.. той стои там, на лунната светлина, на терасата ми. Човекът с латексовия костюм и здравият, кожен камшик. Той отново е дошъл за да ме накаже, защото през деня съм бил лошо момче. Очаквам много болка и сълзи. И тази вечер. :roll:

iboorgork
01-07-2006, 00:07
Moderated by machoka,
т. 2 от правилата!

Soldier_OF_Fortune
01-07-2006, 00:10
Няма нищо лошо да се реве. Важното е, че след като си пореве малко човек му улеква.
А и другото, което е колкото повече ревеш толкова повече ти се засилва зрението ( значи е и полезно )

`Death`Whore`
01-07-2006, 00:29
Че страда.

kaka_she te ytraka
01-08-2006, 11:07
kogato edno momche plache po skoro,zashtoto e 4yvstvitelno znae kak da obicha,no pri vsichki ne taka :) :) :)

kaka_she te ytraka
01-08-2006, 11:08
da propysnax da kaja,4e susho strada ili neshto drygo :!:

`Big_KiSS4e`
01-08-2006, 11:49
kato skasahme s biv6iq i dvamata mn mn mn plakahme taka de toi se opita da se poprikrie da en go vidq ama to se ose6ta6e i edna salza kapna varhu usnite mi :}}}
aweeeeee za poreden pat razbrh 4e me obi4a

LoVe_RuSlAn
01-08-2006, 12:44
Na mene li4no mi izglejda malko sme6ni4ko ne nqma nhi6to lo6o vse pak i te sa 4ove6ki sy6testva kato nas>NO v nikakyv slu4ai ne ozna4ava 4e kogato mom4e pla4e zna4i e pederas.PO izvodite na edna moq fr.-

Blackbear
01-08-2006, 12:46
Ехе, че и ние момчетата сме хора бе. Аз пред хора много рядко рева. Ако ми е неприятно си влизам в стаята и си поплаквам насаме :oops: . Пред момиче не съм плакал, ама за момиче съм ревал цяла нощ :cry:

Overburden
01-09-2006, 05:58
Според мен не е слабос , стига да не плачеш повече от момичетата, тогава всичко си е ОК :wink:

MuuSiiiCLooVeerr
04-05-2011, 19:41
Na mene li4no mi izglejda malko sme6ni4ko ne nqma nhi6to lo6o vse pak i te sa 4ove6ki sy6testva kato nas>NO v nikakyv slu4ai ne ozna4ava 4e kogato mom4e pla4e zna4i e gey.PO izvodite na edna moq fr.-

не разбирам кое е смешното когато момче плаче :? аз мисля,че това показва , че човека е свестен , а не като повечето идиоти в нашо време ;)

jghgh
04-05-2011, 20:51
Няма лошо мъж да плаче, показва че е човек, не няк'во животно.

Когато ги използва обаче като извинение или за да го съжаляваш и т.н. е тъпо.

djipsito
04-06-2011, 01:32
Няма лошо мъж да плаче, показва че е човек, не няк'во животно.

Когато ги използва обаче като извинение или за да го съжаляваш и т.н. е тъпо.

И аз съм на тва мнение. Бившия ми точно заради тва се разрева. Да го съжаля. Реве и ми обеснява как все на него се случвало нещо такова, как никоя не го оценявала и не знам си какво. Подразни ме и почнах да го редя. Не знам дали не бях груба, ама бързо му се секнаха сълзите. Изглеждаше ми като женчо.
Не ме трогна, просто ми стана чудно и леко се стъписах, понеже ми се случваше за първи път. Втория път ми рева на рамото.
Предпочитам да видя насълзени очи, отколкото крокодилски сълзи и саможалване.

JekoV
04-06-2011, 05:04

Показва истинската същност на мъжа! ПОказва тоова, че той е чуствителен, чее той има чувства, което само по себеси го прави отворен за любовтта за чувствата и за чувстването на истинските неща - приателски чувства, силни любовни добродетли.. Прави го силен, прави гог МЪЖ... Но в днешно време такива мъже не само, че не са на мода, ами и такива истински мъже често страдат заради истинността си и заради добротата, която притежават.

И последно и най-важно.! Човекът, ккойто плаче с онези истинскки сълзи от който най-боли.. този човек е отворен истински за чувстват и за любовтта и може да пегърне дори света ;)!

xxpamzy
04-06-2011, 06:27
В никакъв случай не е проява на слабост. Да, ако е постоянно става малко странно или както казаха ако е само, за да го съжалят, тогава е жалко. ;) Но иначе това са нормални човешки чувства, а до колкото знам и вие, мъжете, сте хора 8-)

DqVoLsKoJeLaNiE
04-06-2011, 07:12
Зависи от момчето, от ситуацията..
Например, има момчета, които си ронят крокодилски сълзи.
Това е смешно вече.
Иначе, ако въпросното момче плаче наистина и знае защо, е сладко,
защото е рядко срещано.
Принципно не смятам, че е глупаво, смешно и т.н.Просто трябва да е истинско, за да му се повярва. :)

Josefinne
04-06-2011, 07:30
Зависи. Ако циври за щяло и не щяло и само това прави, независимо дали е мъж или жена, човекът е слаб.
Няма значение дали и защо плачеш. Ако ти олеква - поплачи си. Важното е човек да се стегне, да се вземе в ръце и да си оправи живота или поне това, за което е седнал да плаче. Ако сълзите му помагат за това - аз го поощрявам, независимо от това дали са преди да си се оправил или след това.
Но ако само си цивриш профилактично и най-мъжествения сред мъжете да е, за мен си е лигльо.

BrokenInnocence
04-06-2011, 08:03
Дразни ме и ми изглежда жалко. Естествено, хора сме - плачем, нищо против мъжете да плачат като са си сами ако им е чак толкова тежко, но айде да не е пред мен.

a1a2b3v
04-06-2011, 11:57
Ами доста е относително, според мен е човешко ако наистина има основателна причина не бих търпяла някого, който през цялото време. Веднъж видях познат да плаче за лаптоп (който дори можеше да се поправи)и да беше жалка гледка :?

zay4e
04-06-2011, 13:14
че обича истински

DevilWish
04-06-2011, 20:42
Как, че не е мъж? Точно обратното ;) показва, че е истински мъж ,който не прикрива чувствата си :)

BgHtH
04-06-2011, 21:14
Показва че е лигльо.

bratignat
04-06-2011, 21:23

Слабост е, да - не само защото се асоцира с женска емоция и деликатност, а защото е израз на емоцията въобще. Ако плачеш, значи, не можеш да си контролираш емоциите. От там не можеш да си лидер, което автоматично означава, че си слаб.

Напоследък е модерно, да плачем момчетата, вбили сме чувствителни и подобни работи. Според мен това го правят най-долните типове, които искат да въздействат на момичетата.

Eddie
04-06-2011, 22:06
Мъжа не плаче, той решава проблемите си.

Deni9688
04-06-2011, 22:55
Няма нищо лошо момче да плаче,но само когато има причина и тя е много основателна.Според мен това означава че не е коравосърдечен,че е чувствителен и доказва че и най-силния и смел човек може да бъде наранен.НО никак не ми допада постоянното плачене за глупости.Тва никак не ми се струва мъжко поведение и не мисля,че бих намерила опора в такъв човек :!:

+++ :)

TeodorKoichinov4ever
04-06-2011, 23:01
ами повечето хора казват че
е ебaхти жалката картинка..
ама аз не мисля така
на мен ми става някфо такова..
мило за момчето..незнам..
ако плаче заради момиче,
мисля че това наистина показва,
че може да обича