Влез

View Full Version : Moderated:Обеща да не ми се празни в устата,но го направи !

Сладкишката
12-30-2005, 00:33
Днес моя приятел ми се изпразни в устата като му бях казала, че не искам. Той ми обеща като свършва да го извади но не го направи. Чудя се дали да скъсам с него или какво... А и имаше супер кофти вкус.

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

Klizmata
12-30-2005, 06:08
mi kaji mu 4e si mnogo razo4erovana ot nego za6toto misli6 4e tova e bilo gadno i mu kaji 4e ako napravi o6te edin put takova ne6to bye bye baby.Toest 4ao.

hamilcar
12-30-2005, 06:25
Станало е доста кофти,кажи му,че си разочарована от него и ... в зависимост от това какво ще ти отговори ще си решиш дали да скъсаш с него.

SeXa
12-30-2005, 06:31
Аве тва са глупости да късаш с него щот ти се е изпразнил в устата.Аз на моя приятел редовно си му правя свирки и той веднъж също се изпразни в устата ми ама кво не съм скъсала с него.тва са глупости да късаш с него.Просто му кажи че не ти е било приятно и му кажи че ако го повтори да забрави за френска любов отново :lol: Пък той не те ли лиже? то е същото!

pinK_Baby
12-30-2005, 07:57
Аве тва са глупости да късаш с него щот ти се е изпразнил в устата.Аз на моя приятел редовно си му правя свирки и той веднъж също се изпразни в устата ми ама кво не съм скъсала с него.тва са глупости да късаш с него.Просто му кажи че не ти е било приятно и му кажи че ако го повтори да забрави за френска любов отново :lol: Пък той не те ли лиже? то е същото!

Така е...Просто му кажи,че не ти е харесало и да не го прави следващия път...Тва е супер глупава причина,за да скъсаш с него...Ако вече не му пука кво му говориш тогава се замисли дали да късаш с него

Awazate Ippon
12-30-2005, 09:05
ako ti e vrasnal togava 6et razbera otkade idva tova ti jelanie da skasa6 s engo. inak ne moga si go obqsnq. prosto ponqkoga horata ni omrazvat i dori i da ne osaznavame ni e edno takvoa gotino kato si mislim kak da gi razkarame i si tarsim pri4ini...ponqkoga sajalqvame za tova :!:

zzara
12-30-2005, 15:37
I na men mi se sly4i predi vreme sa6toto i na men mi be6e nepriqtno no sviknax vse pak iskam da my napravq maksimalno kefa kakto i toi na men :wink: [/img]

`Death`Whore`
12-30-2005, 15:48
I na men mi se sly4i predi vreme sa6toto i na men mi be6e nepriqtno no sviknax vse pak iskam da my napravq maksimalno kefa kakto i toi na men :wink: [/img]

А ако свършиш, докато те лиже и има струя от твоите сокове, той ще ги погълне ли?

momi4eto_M_!_S_T
12-30-2005, 15:49
ami da mn e gnusno no se pak kaji m u 4e ne t ie priqtno i mu kaji da s e suobrazava s tova ako ne iska ne go pravete

Teen_guy
12-30-2005, 16:17
Ами имай предвид,че когато е възбуден,човек трудно се контролира-затова не си го е извадил.На всеки може да се случи,не мисля че трябва да късаш с него заради това...

`Death`Whore`
12-30-2005, 16:26
Да, но ако го бяха правили без кондом и той беше свършил в нея? Трябва да се контролира, щом тя му е казала, че не И е приятно.

Teen_guy
12-30-2005, 16:31
Да, но ако го бяха правили без кондом и той беше свършил в нея? Трябва да се контролира, щом тя му е казала, че не И е приятно.

Така е,но този път може да направи компромис ако държи на него,ако се повтори тогава вече ще има основания да го разкара.

`Death`Whore`
12-30-2005, 16:35
Естествено, че няма да го зареже. Обаче трябва да му каже и да изисква от него да не я кара да прави неща, които са И неприятни. Този път е било от голяма въбуда...но щом е с нея, трябва да има уважение. :)

Foxi_v6
12-30-2005, 17:01
mila ne se pritesnqvai 4e e sv.v teb a i tova e edin dosta vajen moment kade shte svarshi ...zashtoto ako e na4ikiq se edno teb te e nqmalo prez cqloto vreme seshtash li se ....4oveka prosto se e izpusnal ...i mu e bilo mnogo kef a i grugo poneje 4ovek v takav moment ne misli i se zatova se e ispusnal kolko pati mi se e slu4valo nevolno..ne se bezpokoi kvo ot tova sega ti e gadno i takova ama vsi4ki momi4eta go pravqt i to sled vreme i ti shte sviknesh i shte go pravish ....

dj_tigrica
12-30-2005, 17:14
macka saglasna sam s foxi.ne moje samo zaradi tva da skasa6 gadjeto ti..a i foxi-ti nevolno li svar6va6...oooo.....v tva mai laje6........a po temata nqma smisal-tva e ne6o 4ove6ko pak e i mn qko...... :D :D :twisted: :twisted:

`Death`Whore`
12-30-2005, 17:15
Обаче ако на нея и е много гадно да И свърши в устата, не е задължена да го прави занапред.

dj_tigrica
12-30-2005, 17:16
da prava si ama da skasa gadjeto zaradi tva.po e dobre da pogovori s nego..... :wink:

`Death`Whore`
12-30-2005, 17:18
Да, но 50 човека И казаха да го търпи, щяла да свикне, защото на него му било много яко....

dj_tigrica
12-30-2005, 17:22
qsno za kakvo se nervi6.... :wink: :wink: :wink: :wink:

SweetBunny
12-30-2005, 19:33

Така е...Просто му кажи,че не ти е харесало и да не го прави следващия път...Тва е супер глупава причина,за да скъсаш с него...Ако вече не му пука кво му говориш тогава се замисли дали да късаш с него
:!: :!: :!:

12-30-2005, 20:11
A be hora vie mai suvsem ne ste nared!Ako ne moje da se kontrolira zna4i tova ne e samo v seksa,a ne iskam da obsujdam kolko e prekrasno da hodi6 s 4ovek koito sam ne moje da se kontrolira...

Vetrosvir
12-30-2005, 20:26
A we spored men ne e hubavo da go kusa za takava glypost!

vra4ka
12-30-2005, 20:31
Еееее са не е могло да се сдържи момчето.
Чудо голямо.Стават и такива работи! :wink:

Neko_Dream
12-30-2005, 20:35
Е как? Или го караш да си смени вкуса на спермата или късате... какво е това. Трябва да ти харесва, а не да ти е гадно, нали?

sladurankata001
12-30-2005, 23:24
чак да късате не ама му показвай няколко дни че ти е кофти за да му стане и на него

Uraken
12-31-2005, 00:29
Днес моя приятел ми се изпразни в устата като му бях казала, че не искам. Той ми обеща като свършва да го извади но не го направи. Чудя се дали да скъсам с него или какво... А и имаше супер кофти вкус.

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

hah toz averati super mnogo go ovajavam :)

Сладкишката
12-31-2005, 01:06
Днес сутринта скъсах с него по телефона... и на всичките си приятелки разказах яко гадни работи за него - че му е малък, че е дърво в леглото, че не се къпе и некви други работи. Аз като ги знам моите приятелки бая ще го разнесът.
Много съм доволна и вече с под 20 годишни няма да излизам!

pinK_Baby
12-31-2005, 06:59
Днес сутринта скъсах с него по телефона... и на всичките си приятелки разказах яко гадни работи за него - че му е малък, че е дърво в леглото, че не се къпе и некви други работи. Аз като ги знам моите приятелки бая ще го разнесът.

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
Ти на колко си??Лапешки истории...Кво толкова ти е направило момчето,че да го подредиш така?Ако тва,че ти е свършил в устата му е единствената грешка значи наистина си едно голямо дете... :lol: :lol: :twisted: Ходи си по батковците ама с тоя акъл ще те използват само за яко чукане мила :)

`Death`Whore`
12-31-2005, 07:00
Кучка! Постъпила си адски пропаднало! И то само защото му е било много яко, когато си му духала и не се е усетил да го извади...

И сега какво? Ще ходиш с 25 годишни? Да не мислиш, че на тях ще им дреме за теб?

12-31-2005, 07:40

Няма да споменавам колко си зле... Казала на приятелките си... Сигурно са същите мърли като теб! Заслужаваш "над 20 годишните" да ти съсипят душицата нещастна - както и става в повечето случаи. И аз да бях и да знаех за това, щях да те прецакам, въпреки, че по принцип не съм такъв...тъпо парче :evil: :evil: :evil:

12-31-2005, 07:43
И още нещо - тоя пич, ако знае от какво се е спасил благодарение на тая случка...сега поне ще знае, че не струваш! Дори не си имала смелостта да му го кажеш в очите, а си скъсала с него по телефона.

Аман от мишки! Научете се да говорите в очите!

Foxi_v6
12-31-2005, 07:49

tova govori mnogo za tebe kakava si vsashnots ti v legloto i za vsi4ko koeto kaza qvno si izmislila tezi neshta zashtoto ne ti stiska da kajesh istinata ....moje ti da si darvoto v legloto ne te poznavam ne moga da kaja kakava si no da badesh s nego i zaradi takova neshto da go skasash na4i si ne opitna i ne si go pravila i ti e gadno shtoto ne si sviknala....a i na4ina po koito si go skasala e super tap i prost .....jivota si e tvoi opravqi se...

dj_tigrica
12-31-2005, 08:50
[quote=Сладкишката]Днес сутринта скъсах с него по телефона... и на всичките си приятелки разказах яко гадни работи за него - че му е малък, че е дърво в леглото, че не се къпе и некви други работи. Аз като ги знам моите приятелки бая ще го разнесът.

tova govori mnogo za tebe kakava si vsashnots ti v legloto i za vsi4ko koeto kaza qvno si izmislila tezi neshta zashtoto ne ti stiska da kajesh istinata ....moje ti da si darvoto v legloto ne te poznavam ne moga da kaja kakava si no da badesh s nego i zaradi takova neshto da go skasash na4i si ne opitna i ne si go pravila i ti e gadno shtoto ne si sviknala....a i na4ina po koito si go skasala e super tap i prost .....jivota si e tvoi opravqi se...[/quote
saglasna sam sas foxito tva da go skasa6 e bilo nai tapoto a pak i zaradi tva......abe foxi ti...6o ne vlezne6 v flirt4e.4e kosio me.......

Сладкишката
12-31-2005, 11:00
Глупаци и глупачки ще си ходия с по-големи щото освен, че знаят какво правя имат и коли ходим по скъпи заведения а и си е по гот с тях!

NSрi4
12-31-2005, 11:03
macka saglasna sam s foxi.ne moje samo zaradi tva da skasa6 gadjeto ti..a i foxi-ti nevolno li svar6va6...oooo.....v tva mai laje6........a po temata nqma smisal-tva e ne6o 4ove6ko pak e i mn qko...... :D :D :twisted: :twisted:

korn___
12-31-2005, 13:40
Глупаци и глупачки ще си ходия с по-големи щото освен, че знаят какво правя имат и коли ходим по скъпи заведения а и си е по гот с тях!

da te eba v guba be :!: :evil: dano te ubiqt s kamuni ti moje li da si tolkova prosta be ?!? :evil: dano tva mom4e da e harakter 4oveka i da ti vgor4i jivota ! as na negovo mqsto bih ti s4upil vratlenceto v tumninata :!: 6te se molq i toi tva da napravi :!:

12-31-2005, 14:08
eto tova sa pove4eto jeni... interesuva gi samo materiqlnoto.. da vi e*a v ku*vite 6i*ani :!: :!:

12-31-2005, 14:21
Тролиране на макс... :lol:

NSпич
12-31-2005, 14:24
eto tova sa pove4eto jeni... interesuva gi samo materiqlnoto.. da vi e*a v ku*vite 6i*ani :!: :!:
Точно така тъпи малко курвички !И аз имам кола и въобще не ви ебавам освен да ви изчукам за друго не ви ползвам много се кефя като разбия някое тъпо сърце на някоя малолетна курва ! 8)

12-31-2005, 15:28

Пича добре,че се е отарвал!!!Ти май си на не повече от 14 а???

beB_
12-31-2005, 16:26
lapeeeeeeeeeeeee mn si zle ti hodi s 25g da te razporat ahaxh ti na kolko si 7 ili 8 tstst mn si tupa :twisted:

beB_
12-31-2005, 16:28

mamicata ti kurvenska
ei liglo ti do nikude nqq stigne6

dataworm
12-31-2005, 16:31
И какво следва от тук нататък? 29-39, 40 годишни!Постъпваш много глупаво!Стегни се и му се извини!Няма ло е толкова лош повод, че да кусате...Ама, то живота си е твой...Почни да излизаш с педофили и виж дали и те няма да ти свършват в устата! :twisted:

DATIGONA4UKAM
12-31-2005, 16:33
Абе кфо ви е*е, та това е само 1 повече жертва на педофилията.

OMFG, абе заблудена душо, какви ги плещиш ве?! Ама какво се правя. Щом искате да бъдете изнасилени и убите - давайте.

quietly
12-31-2005, 16:41
mila ne se pritesnqvai 4e e sv.v teb a i tova e edin dosta vajen moment kade shte svarshi ...zashtoto ako e na4ikiq se edno teb te e nqmalo prez cqloto vreme seshtash li se ....4oveka prosto se e izpusnal ...i mu e bilo mnogo kef a i grugo poneje 4ovek v takav moment ne misli i se zatova se e ispusnal kolko pati mi se e slu4valo nevolno..ne se bezpokoi kvo ot tova sega ti e gadno i takova ama vsi4ki momi4eta go pravqt i to sled vreme i ti shte sviknesh i shte go pravish ....

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ебаси урода си!!!!

Bimper-ska
12-31-2005, 17:08
Един съвет - не късай с човека. Тоя е мъж, а мъжете правят мнооого грешки. Ако жените не им прощават всеки път, до сега война да има. А следващият път си имай едно на ум. За всеки случай виж под ръка да имаш пластмасова чашка за еднократна употреба.

Uraken
12-31-2005, 17:49
e neznam averkite ti ma i ti si mn prosta as neznam dali nego si nabutala ili samata tebe.6toto se pak ti si hodila s nego nali ?

ave sme6na si

sladurankata001
01-01-2006, 02:16
леле не мога да повярвам , първо да го скъсаш за това а сега ще ходиш с над 20 год.
ти си адски странна
те тези над 20 год. ще те питат къде да ти се празнят все едно , като те вози, на задната седалка след това познай какво ще става ....
леле много си зле

California
01-01-2006, 10:30
леле не мога да повярвам , първо да го скъсаш за това а сега ще ходиш с над 20 год.
ти си адски странна
те тези над 20 год. ще те питат къде да ти се празнят все едно , като те вози, на задната седалка след това познай какво ще става ....
леле много си зле
доста си права!

по темата....
ся ай съгласна съм зарязала си го....ама що треа да ходиш да говориш за момчето зад гърба му?
и как може да го зарежеш за такова нещо...
ми можеше да му обясниш,че не искаш да се повтаря,пък ако той не ти уважава решенията тва вече е друг въпрос...
ама ще ме извиняваш,обаче тва са лапешки глупости!като не можеш да се оправиш с едно духане къде си тръгнала да го правиш?

`Death`Whore`
01-01-2006, 10:37
Наричаш ни глупаци и глупачки, но ние ли решаваме проблемите си в Интернет?

Foxi_v6
01-01-2006, 12:30
И какво следва от тук нататък? 29-39, 40 годишни!Постъпваш много глупаво!Стегни се и му се извини!Няма ло е толкова лош повод, че да кусате...Ама, то живота си е твой...Почни да излизаш с педофили и виж дали и те няма да ти свършват в устата! :twisted:

ami ne be bratle tq iska po -star na 58-68 zashtoto nqma da si otvarq nito krakata nito ustata ,e za ustata ne sme tolkova sigorni de ama ...pone shte i snasq kinti ama nali znaesh 4e ako barna takava da mi rovi v seifa shte i otkasna klitora s noktoreza4ka

Foxi_v6
01-01-2006, 12:37

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ебаси урода си!!!! tenksssss 10zxz

`Death`Whore`
01-01-2006, 12:38
/ме се самоубива.

Foxi_v6
01-01-2006, 12:39
ти си адски странна
леле много си зле

kato ti 4eta mnenieto znaesh li kakvo se zamislqm ...4e tova e nqkoie tapo lamer4e koeto si pravi ebavki ....seshtash li se

`Death`Whore`
01-01-2006, 12:42
Надявам се почти всички теми в този форум да са ебавки, защото ако не са, това значи, че новото поколение е адски глупаво, материално и курвенско.

sladurankata001
01-01-2006, 14:22
ти си адски странна
леле много си зле

kato ti 4eta mnenieto znaesh li kakvo se zamislqm ...4e tova e nqkoie tapo lamer4e koeto si pravi ebavki ....seshtash li se

може и така да е щото на нея ако и беше толкова неприятно нямаше да ни пита да го къса ли а направо щеше да го направи
сигурно авторката /автора на въпроса (не се знае момче ли е момиче ли е ) се бъзика ама кой ги знае

HeDa
01-01-2006, 14:28
To hubavo , taka si e .. Malko e gadno , za6toto tq go e predupredila da ne go pravi ama to naistina v takiva momenti ne se misli :]

Akivasha
01-01-2006, 14:36
Може просто да му е станало прекалено хубаво и да е загубил контрол...Но няма какво ние тука да гадаеме каво точно му е било в главата ,лъгал ли те е или не и т.н....Най-добре си поговорете с него и му кажи,че и си се почувствала излъгана и всичко останало.
Връзка се постига с компромиси и разговори..мисля,че ако държиш на човека просто трябва да се изясните,а друг е въпроса ако просто си търсиш повод да скъсате...Иначе ти най-добре си знаш,дали той държи на теб като на човек,дали те уважава и цени като жена.

`Death`Whore`
01-01-2006, 14:38
Tя не иска да я уважават.

HeDa
01-01-2006, 14:49
Tя не иска да я уважават.
Zashoto?... :shock:

`Death`Whore`
01-01-2006, 14:51
Написа, че е скъсала с него и е разказала на всички как му е малък и е дърво в леглото. И е решила да ходи само с над 25 годишни.

Който не проявява уважение, няма право да изискава такова.

HeDa
01-01-2006, 14:53
Написа, че е скъсала с него и е разказала на всички как му е малък и е дърво в леглото. И е решила да ходи само с над 25 годишни.

Който не проявява уважение, няма право да изискава такова.
O0ole male..... tc tc tc :roll:

Foxi_v6
01-01-2006, 15:25
ne prosto edno malko gadno kurve seshtate li se...i e so4na platna mazga i iska nqkoi da q do ebe gepite li mi smisala...i samo si isbiva kompleksite tuk v foruma ..sigorno e po grozna ot baba mi...nali znaesh koito se pishes s nikove ot sorta na sladur4eto ili sladkishkata e ot vida na sladkite buxti4ki koito prodavat v dunkin donalds eto takiva sa koito se pishat s takiva podobni nikove...ta taq malka gadna mazga se znae kakvo e ...shteshe da i otiva ako se beshe napisala sexy tolumbi4ka ili sexy sladki64e taman da pokaje kakva e

Сладкишката
01-01-2006, 15:29
Да ама днес на НГ се забих с един пичага с Ауди :lol: и то е някакво скъпо да ви кажа.
Пукнете си от яд

`Death`Whore`
01-01-2006, 15:30
Със здраве да те чука на задната седалка.

Foxi_v6
01-01-2006, 15:34

ox evala za mnenieto ...
a ti malka pa4ita ...xodi mu liji gaza zashtoto ina4e moje i da ne te pribere do vas...she si xodish pesha s GT to ako ne znash kakvo e Gradski Transport....

nali znaesh 4e takiva kato teb kato stanat na 18 i mutrqcite bez da gi pitat gi pribirat i gi biqt za da prostituirat ..spoko te sa shtete nau4at poznavam mnogo takiva kaki4ki bqxa dobri momi4eta ama ve4e sa dobri profisionalistki....pomisli si ...a pa ako si nekoi gey koito si pravi pishiki ...da gniesh v ada i da ti isaxnat tashacite kopele ....umriiii

Сладкишката
01-01-2006, 15:34
Със здраве да те чука на задната седалка.Той си има и хубав апартамент и там ще го правим

`Death`Whore`
01-01-2006, 15:35
Това нас интересува ли ни?

Foxi_v6
01-01-2006, 15:36
Със здраве да те чука на задната седалка.Той си има и хубав апартамент и там ще го правим

a gorkata ti po4na da si fantazirash a....shto ne ti kupi edin ama znaesh li kvo shte 4e naebee edno mazno xubavo i she mu pisnesh posle shte te zameni s druga ..xa xa xa ..

Сладкишката
Явно завиждате

pinK_Baby

Мдам...Присъединявам се...А също и да ти се празни мазно мазно в устичката и да не му пука,че пискаш :) 8) И ти все пак не каза на колко години си Сладкишке :lol: :lol:

Сладкишката
01-01-2006, 15:37
На 15?!

`Death`Whore`
01-01-2006, 15:38
Може да завиждаме, но поне сами си решаваме проблемите, а не във форуми.

Foxi_v6
01-01-2006, 15:38
na 15 si i super...emi da a kolko po 15 tejish ne mi kazvai samo pod 5 x 15 shte izlajesh sladkishishte kato tebe..lele....

Сладкишката
01-01-2006, 15:40
Може да завиждаме, но поне сами си решаваме проблемите, а не във форуми.Ми го казва някаква с 1000 мнения тук :lol:

HeDa
01-01-2006, 15:41
Sladuriii :P

`Death`Whore`
01-01-2006, 15:42
Да, имам много мнения, но има ли тема, написана от мен? Да съм търсила решение за личен или сексуален проблем тук?

Сладкишката
01-01-2006, 15:45
Да, имам много мнения, но има ли тема, написана от мен? Да съм търсила решение за личен или сексуален проблем тук?
Абе не ме интересуваш

foxi-v6
01-01-2006, 15:50
marzi me da si vlizam v profila.samo shte kaja 4e ti si mnogo tapa protsa naivna i grozna malka ku4ka...bas darja 4e si takava..

Сладкишката
01-01-2006, 15:53
marzi me da si vlizam v profila.samo shte kaja 4e ti si mnogo tapa protsa naivna i grozna malka ku4ka...bas darja 4e si takava..
И за трите грешиш мацка

California
01-01-2006, 16:04
И за трите грешиш мацка
е грозна може и да не си не съм те виждала ама...за наивността и тъпотията си помисли дали не са черти от характера ти!
един здраво мислещ,интелигентен човек не може да разсъждава по този начин,по който го правиш ти! :roll:

sladurankata001
01-01-2006, 21:22
сори за думите ама ако преди се нервиш заради празненето в устата сега ще свикнеш и няма да можеш без него ,
а и това не е любов да си с него само заради ауди-то и апартамента ...

HeDa
01-01-2006, 23:06
Osyznai se be momi4e!Do kolko razbrah az si na 15...Mislq,4e si prekalila s film4etata ... am?Q se pozamisli malko kvo prai6! :shock:

Oyama
01-01-2006, 23:17
Абе как може да не му даваш да ти се празни в устата, че и му се сърди. Той не ти ли лиже минджата, викаш той се е преебал ама ти не.

elize
01-02-2006, 00:32
"skapa"mnogo si zle,ama adski...prosto nqmam dumi!Ma to i ot 15godi6na ku4ka kakvo pove4e moje da se o4akva!

dj_tigrica
01-02-2006, 07:33
Явно завиждате
mila buhti4ke..vij prestani s fantaziite 4e ot v4era si mi pisnala.vijdame 4e si nedoebana no ne go pokazvai tolkova qvno..za6oto stava sme6no i tragi4no......mila vreme e da se sabudi6....ti si vav forum a ne vav prikazka....zatva4e prestani..izob6o nikoi ne ti zavijda..nqma za kakvo nqkoi ot foruma da ti zavidi...na tapotiqta sa6o nqma koi da ti zavidi tai 4e stava 100%....vzze mi si edna 4a6a 4ai i se uspokoi malko......za6oto ot tolkova mislene 6e ti se prasne glavata a pak i fantaziiite ti vredqt zle...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

dj_tigrica
01-02-2006, 07:35
И за трите грешиш мацка
parvo mila foxito ne e macka e pi4 i to mn gotin pi4..ama tuk sam saglasna s nego.....ne gre6i naprotiv ti si taq dato trqbva da se zamisli malko.....hahhhahaha mn si mi tapi4ka :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: