View Full Version : Imali vyzmojnost da sym bremenna?
oh hora znam 4e sym mnogo zle znam 4e mi e izkliu4itelno typ vyprosa ama mn raz4itam na va6eto mnenie- zna4i s gadjeto mi pravehme sex bez prezervativ, t.e. toi go vkara 3-4 pyti no ne e svyr6val sled 5 dena mi doide i ve4e 5 den mi vyrvi normalno. Oba4e sym se panikiosala samo slu6am za nqkakvi cvetni bremennosti...i napravo....ta molq vi kajete mi...moje li? kakvo e to4no tova? 4eta tuka 4e pri neq ti vyrvi mn slabo e pri men be6e dosta obilno 6te si napravq test no az o6te sym nerazpolojena - pri tova polojenie ot4ita li vqrno? Molq vi ne se smeite- prosto panika qka panika i mozyka mi i zdraviq razum ba4kat protiv men mnogo aktivno
SweetBunny
12-30-2005, 19:25
Spoko, di6ai dulboko :D
Pri cvetnata bremennost, cikala e mnogo kratuk! Uspokoi se, macko :D
JustBitch
12-30-2005, 19:32
da taka e :) otnosno testa zavisi kakyv vid e.ako e proba na orina ne prechi da si ne razpolojena!Ne smqtam che ima dori i minimalna vyzmojnost da si bremenna,no vse pak ako iskash si napravi test:)Mom4etata predi da se izpraznqt otdelqt edna prozra4na te4nost ot koqto sy6to ima veroqtnost da zabremeneesh...moe lichno mnenie e che trqbva da se pravi bezopasen sex ne zavismo dali imash doverie na partniora ti ili ne!izpolzvai kondomi,no dori i togava o4ite i u6ite na 6tek!
Ne si bremenna spokoino :] Ne se pritesnqvai mila {} :)
spokoino ne si bremena :o .az su6to pravih sex s moq priqtel ama s prezervativ i toi se skusa.i s nego stra6no mnogo ne panirahme.az si pravih test i toi be6e otricatelen i nie se ospokoihme,no sled vreme moita priqtelka me stresna s tazi cvetna bremenost i mi kaza nqkoi taini ne6ta koito moga da napravq za da razbera dali sum bremena.1-vo v ramkite na 10 dena pie6 luiski s kanela.2-roto e:edna sutrin kato stane6 da pi6ka6 v edna 4a6ka i da sloji6 soda,ako iskipi zna4i si premena,ako NE iskipi zna4i ne si bremena. :lol:
kurabiika
12-30-2005, 20:31
Първо се успокой!Второ не си бременна!Трето цикъла ти е дошъл нормално, а при цветната бременност ти тече 2-3 дена съвсем малко и не прилича на истинския мензис!Извод :arrow: теста е абсолютно излишен в този случай!
black_heart
12-30-2005, 21:56
nqma 6ans da si,aidi veselo izkarvane utre i umnata...i tozi pat s prezervativ;p
Akivasha
12-30-2005, 22:08
Теста отчита вярно най-рано след първата седмица след закъснението на цикъла.Не си бременна :lol: :)
emi gledai sega poprincip ako ne e svur6il v tebe veroqtnosta da si bremenna e 1:1000 a ako mnogo se pritesnqvash si kupi edin test :wink:
mersi za uspokoeniqta ama naistina trqbva da si napravq test panirala sym se do tolkova,4e napravo vse edno use6tam ne6to v men...luda rabota:) mai sym za psihiatyr:) ama kvo da pravq qka paranoq me goni po vsi4ki takiva vyprosi:) Uspe6na nova godina :wink:
`Death`Whore`
01-01-2006, 13:02
Спокойно, всеки се е притеснявал така. Тестовете не са толкова скъпо нещо и много помагат.
Arterranes
07-27-2011, 10:06
ддз...