View Full Version : Moderated: Възможно ли е да имам някакви хормонални проблеми
hwfgay['ga'ga
12-30-2005, 19:36
Zna4i predi okolo mesec sedmiici pih postinor duo i mi doide mejdu dva cikyla kakto pishe v mnogo ot temite toest tva e nekyv strani4en efekt i iskam da popitam ako nqkoi znae sega koga to4no trqbva da mi doide da broq edin mesec ot togava li ? shtoto na 31 to4no e edin mesec otkakto mi doide togava sledovatelno trqbva utre da mi doide nali ? vyzmojno li e da imam nqkakvi problemi hormonalni sled izpolzvaneto na postionora ? MOlq vi otgovorete zashtoto mn se pritesnqvam :?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Absconding
12-30-2005, 19:41
Може и изобщо да не ти дойде, а да ти пропусне един път. Не е странно..случва се. Не се притеснявай ако не ти дойде..
pak sym az a moje lida imam nekvi problemi hormonalni ?
kurabiika
12-30-2005, 20:37
Ами да, Постинор дуо ти обърква целия цикъл, така че не очаквай да ти идва на точната дата в близките 2 месеца.Може сега да се забави или да пропусне или пък да си дойде на време.Всичко е до организъм.
Absconding
01-01-2006, 18:05
Aми слънце, вместо да питаш всякви глупави въпроси, по-добре си прочети листовката към Постинор Дуото и там си пише всичко, аз лично сам го чела и е подробно описано.
SeXyTo_f
01-01-2006, 18:08
Aми слънце, вместо да питаш всякви глупави въпроси, по-добре си прочети листовката към Постинор Дуото и там си пише всичко, аз лично сам го чела и е подробно описано.