View Full Version : boi za MOM4E
LiLeNcEtOoO
12-30-2005, 20:51
mnogo mi e interesno kakvo mislite za boq mejdu momi4eta za mom4e i vuob6te zaslujavali si i ako ste ptobvali kakva e bila situaciqta razkajete
Tedka-Medka
12-30-2005, 21:08
абе бой докът мърда е!
няма им се даваш!
била съм се разбирасе!
ама ме мързи да разказвам
Per_Qualche_Dollaro_InPiu
12-30-2005, 21:16
Истинския ловец на глави сам избира жените си!
NeNaSiTnA_TA
12-30-2005, 21:19
abe edin pat zamalko da stane ne6to ama se razmina i po-dobre!nemislq 4e boq mejdu momi4eta e nai-esteti4nata gledka :lol: :lol: :lol:
`Death`Whore`
12-30-2005, 21:59
Глупав.
mnogo mi e interesno kakvo mislite za boq mejdu momi4eta za mom4e i vuob6te zaslujavali si i ako ste ptobvali kakva e bila situaciqta razkajete
Същото, като при обратния вариант (момчета да се бият за момичета) - тъпа изява, пълна простотия!
`Death`Whore`
12-30-2005, 22:11
Отчаян опит да бъдат забелязани.
Отчаян опит да бъдат забелязани.
много вярно
lainagovna
12-30-2005, 23:36
абе бой докът мърда е!
няма им се даваш!
била съм се разбирасе!
ама ме мързи да разказвам
ае разкажи плссс
SweetBunny
12-31-2005, 07:11
Az o6te za mom4e ne sum se bila, ama ako nqkoq macka re6i da mi otneme muja :lol:
nqma na4in - 6te se zbiem s neq :P :lol: :lol:
Az o6te za mom4e ne sum se bila, ama ako nqkoq macka re6i da mi otneme muja :lol:
Napravo mi ze dumite ot ustata...
Ne bih se sbila s nqkva za da spe4elq mom4e , to si ima drugi na4ini..Moje do boi da se stigne , kogato toi e moi i tq iska da si go zveme na neq...
:wink:
He3HauKa
12-31-2005, 10:21
Ami xahxhahx da bila sam se no sega kato se zamislq nqma smisal ot takiva selski proqvi i otchaqni deistviq shtoto i da se biq i da ne se biq ako momcheto me haresva shi ostane pri men tai che... :lol:
Ami xahxhahx da bila sam se no sega kato se zamislq nqma smisal ot takiva selski proqvi i otchaqni deistviq shtoto i da se biq i da ne se biq ako momcheto me haresva shi ostane pri men tai che... :lol:
Mnogo si prava mila , to4nu taka e :)
_luni4ka_
12-31-2005, 14:57
Da taka e :) Ama ot druga strana nqkoq da sedne da se svalq s priqtelq mi , i da mu se natiska - dali nqma da hapne druvceto :twisted: :twisted: :twisted:
mis_marry_jane_13
12-31-2005, 19:22
az predi se bieh s momi4eta zaradi mom4eta ama bqh malka i ni6to ne razbirah
LP_girl_14
01-01-2006, 16:51
Много смешно ми се струва,че даже глупаво.И кво?Айде аз ще я набия,или пък тя мене,ама с единия бой едвали ще се променят чувствата на момчето към мен .Той да не е някъв ловен трофей,който се печели от победителката :o
Това би било мн тъпо,ако някаква почне да ми се натиска или чуя,че се е отваряла на приятелката ми сам ще я смажа :twisted: иначе нз,ако това дали ще ходя с някакво момиче зависи от това дали ще пребия някой бих се отказал,не защото не мога или не обичам( :twisted:)да се бия,а защото явно тя не ме обича щом иска да правя такова нещо.
SeXyTo_f
01-01-2006, 17:44
абе, ще се бия за момче....пфу... :? :wink:
Da taka e :) Ama ot druga strana nqkoq da sedne da se svalq s priqtelq mi , i da mu se natiska - dali nqma da hapne druvceto :twisted: :twisted: :twisted:
e tva e moito mnenie po vaprosa
California
01-01-2006, 18:47
стига бе хора!
кви са тея хамалски истории...как ще се бия за момче?аз си решавам проблемите по-доста по цивилизован начин...пък и той, въпросния заради който се предполага,че треа да се бия,ако е момче на място няма да допусне да се стигне до там...
ахахха леле направо ми стана смешно... :lol:
mnogomili4kata-sf
01-02-2006, 10:48
Принципно не си падам по такива прояви,но ако момичето наистина прекали ще си приказваме,ако ми налети някоя бих предприела такова действие,но само за да се отбранявам -не да нападам...но това е няква крайна постъпка
ахахаха ти смешка ли каза
супер тъпо е мисля че момичетата са много по умни от нас за да усетят че по тоя начин няма да спечели момченцето си ..
LiLeNcEtOoO
01-03-2006, 22:05
mi da to i az si misla 4e e mnogo tupo momi4eta das e biqt za mom4e ama ako nekoq trugne ne6to da m,u se natiska i toi q otbluskva ama tq ne razbira ve4e 6e se namqsq i az ili vuobshte ako stane ne6to podobno no samo v slu4ai 4e i toi ne q iska ina4e e mnogo bemisleno e pone spored man tva si e moito mnenie :P :P :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Mhm vijdal sum boi mejdu momi4eta otnachalo mi beshe smeshny ama posle mi stana kofti ...ne e mn qka gledkata ama te si precenqvat dali si zaslujava ne sum f ne znam ;P :wink:
mi da to i az si misla 4e e mnogo tupo momi4eta das e biqt za mom4e ama ako nekoq trugne ne6to da m,u se natiska i toi q otbluskva ama tq ne razbira ve4e 6e se namqsq i az ili vuobshte ako stane ne6to podobno no samo v slu4ai 4e i toi ne q iska ina4e e mnogo bemisleno e pone spored man tva si e moito mnenie :P :P :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Mi mnogo qsno,4e e taka ...Az bih si pogovorila s neq da i obqsna , ama ako e nqkva deto ne razbira ot duma ..Kvo 6te q praq ..Mnogo qsno 4e moje da si otnese nqkoi boi ..kato ni6to
PLAMENKO
01-04-2006, 16:29
HAhAHhyHYAhaHyYAHhahXAhxaXYAxyXayxhahhahaXYXYXyaxy Xhxah...
много е весело....
DeSiTo0o
01-05-2006, 12:27
Ne sum probvala,no i nqmam jelanie. :lol:
Spored men e dosta tupo :roll:
xaxa 4ak boi ne.6e i kaja dve-tri dumi4ki i sama 6e si zamine ;) ina4e tva e nqkyv vid ne to4no unijenie ama ne6to takova!acki diga6 samo4uvstvite na mom4eto za koeto si se bila i nakraq nqq si izbere nito edna ot dvete :)
DeVoi4eTo
01-06-2006, 12:44
xaxa 4ak boi ne.6e i kaja dve-tri dumi4ki i sama 6e si zamine ;) ina4e tva e nqkyv vid ne to4no unijenie ama ne6to takova!acki diga6 samo4uvstvite na mom4eto za koeto si se bila i nakraq nqq si izbere nito edna ot dvete :)
tva bqh az ;)
НАЙ-ШИБАНОТО НЕЩО Е ДА ИСПОЛЗВАШ НЯКОЙ ИЛИ ДА МУ ДОКАЗВАШ ЧЕ ИСКАШ ДА СИ С НЕГО ЧРЕЗ БОЙ!
Тва е най шибаното нещо и особенно ако момчета се бият за момичетата....а момичета да се бият за момчета е тва направо е пълната простотия и е прекалено СМЕШНО И ТЪПООООО!!!