View Full Version : nqkoi da e 4uval ili
4el neshto za poza 77 ...
Waterhand
01-01-2006, 12:50
Женщина лежит на боку, вытянув одну ногу (нижнюю) и согнув другую. Мужчина ложится сверху и вводит член, захватывая своими ногами вытянутую ногу партнерши, после чего пара вращается в противоположные стороны, пока женщина не окажется на спине, а мужчина — перпендикулярно к ней, или, согнувшись на боку, партнерша обхватывает ягодицы мужчины, а он имеет возможность ласкать ее свободными руками.
`Death`Whore`
01-01-2006, 12:51
Което ми напомня за доказателството, че хомосексуалистите са дело на дявола: поза 666 могат да правят само 3ма педераси
seriozno pitam .....a i http://kamasutrabg.hit.bg/ ne znam
California
01-01-2006, 14:44
мда...ми начи позата е същата като "лъжички",т.е. двамата са легнали на една страна,като жената е с гръб към мъжа....само,че разликата идва от това,че треа да не сте легнали изцяло,а да сте подпрени на едната си ръка,сгъната в лакътя и в кръста треа да се получи една такава чупка...абе не е нищо особено....тва го бях чела в некво списание....
:roll:
Mi kato gi ogleda6 malko tiq 4isla kak stoq edno zat drugo moje i da ti se stori na nqkva poza v sexa nz..ako ima6 fantaziq razvihrqi q kvo 4aka6 ...xaxa
`Death`Whore`
01-01-2006, 14:48
Струва ми се леко акробатично...
TheSoulOfDeath
01-01-2006, 14:50
Mi kato gi ogleda6 malko tiq 4isla kak stoq edno zat drugo moje i da ti se stori na nqkva poza v sexa nz..ako ima6 fantaziq razvihrqi q kvo 4aka6 ...xaxa
da kakto i 69 viz cifrite
ami da nadqvam se skoro da ne napravqt poza 88 4e shte e grubo i oshte po akrobati4no...
`Death`Whore`
01-01-2006, 14:52
Затова имената им се изразяват с цифри!
dj_tigrica
01-02-2006, 07:37
milo az nali znae6 4e ne govora za takiva raboti az pokazvam.pravi si izvodite..... :D :D :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted: