Влез

View Full Version : Kajete mi kakvo da pravq pls

mimi_gothica
01-01-2006, 22:12
Imam si priqtel,koito mn obi4am.Na nova godina oba4e ne bqhme zaedno 6toto taka se stekoha ne6tata.I bqh sas stara kompaniq.tam be6e i mn po biv6eto mi gadje.Tancuvahme vsi4ki i izvednaj se okazah s nego da tancuvame,pregra6tahme se i se celuvahme.Mojehme da stignem do mn po seriozni ne6ta no az go sprqh.Izprati me i mu kazah 4e mn si obi4am priqtelq i zatva ni6to ne e stanalo.Pak i ve4e mislq 4e ne izpitvam ni6ti4ko kam nego.Prosto be6e za kupona da e veselo.Pak i znam 4e i toi taka iska6e prosto da gu6ka nqkoi.No sega mi e malko gadno,za6toto vse pak si imam priqtel.I neznam kvo da pravq.Kajete mi!Pls!!!

Shogi
01-01-2006, 22:16
Хах...добре...какво да правиш? Еми ти всъщност си направила достатъчно. Едва ли има много изходи от тази ситуация. Щом е било за купона както ти се изрази то тогава проблем няма. Или поне аз не виждам такъв. Прекалили сте с целуването и прегръщането... но продължавай да си обичаш приятеля...а на другата Нова година..кой знае..може пак да се повторят сегашните изпалнения. Никой неможе да ти каже кфо да праиш..щото като гледам варианти никфи..оставаш си със сегашния приятел. Това е :) 8)

Devinski
01-01-2006, 22:20
Да разбираме ли, че момчето, което обичаш, вече знае за случилото се или предстои да научи? Явно дори и да знае вече още не сте се срещали. Няма какво да направиш според мен. Дано приятелят ти не е от ревнивците. Дали и друг път е ставало така? Заради купона...Според мен ако се увлечеш в оправдания само ще си утежниш положението. Покажи му, че съжаляваш за станалото. Трябва да знаеш как да го умилостивиш.

rowzz
01-01-2006, 23:00
Незнам но мисля че първо трябва да се замислиш за бившия си приятел. Все пак ти си "pregra6tahme se i se celuvahme". И след това ".Izprati me i mu kazah 4e mn si obi4am priqtelq i zatva ni6to ne e stanalo" не мислиш ли че се пак си го използвала, постави се на негово място и се замисли
П.С много обичкам такива "гадженца" като тебе които си играят с чувствата на партньора си ( бивш или настоящ ) ако те хвана така ще те гушна че ако дебелото ти черво остане в теб ще е добре :twisted:

Oyama
01-01-2006, 23:04
ОоО ти не си мръсница :lol: ако ти бях гадже щях да ти еба майката директно :x .

RoSsY88
01-02-2006, 05:22
Най-доброто решение е да кажеш какво си направила на приятеля си.Ще ти олекне...но не знам какъв е приятеля ти и дали ще те разбере или ще те зареже... :?

roken
01-02-2006, 06:54
Prosto flirt kvo tolkoz stanalo :P

CuNki pO MuCuNki
01-02-2006, 07:49
kakvo iska6 da pravi6....da ne bi izvednyj da si osyznala kolko obi4a6 staroto si gadje...ili se dvoumi6 dali da kaje6 na sega6noto si.ako iska6 da ostanete v tova polojenie s nastoq6tiq si priqtel ima dva varianta...ili mu kaji za slu4iloto se,no znai 4e ako si ostanete gadjeta si4ko 6te se promeni toi nqma da ti ima doverieto koeto si spe4elila predi(ii moje bi s pravo)ili prosto da ti kaje"kvo tolkova".tova vtoroto ne e mnogo hubavo za edno momi4e,makar i spored pove4eto da e samo flirt i za zabava.negovite dumi moje da ozna4avat-"znae6 li kolko mi puka" ili "e ko i az pravih sy6toto"ot koeto 6te te zaboli predpolagam :? :roll: pi6i kvo e stanalo:D

roken
01-02-2006, 08:02
kakto kazah ve4e tova e prosto flirt na momicheto i se e priiskalo da e s nekoi za vecherta i gotovo! nishto seriozno ne e napravila samo celufki ko tolkoz!!! posle nali e kazala che obicha segashnoto si gadje togava kaf e problema :P

mimi_gothica
01-02-2006, 08:47
Blagodarq,4e mi pisahte.Toi moq priqtel si idva na 6-ti i sled tova 6te vi pi6a kakvo e stanalo.

Br0kEn^HeaRt
01-02-2006, 11:30
az pak mislq 4e ne trqbva da mu kaje6 za6toto ima risk da te zareje...kakvo sgre6ila si vseki gre6i vaprosa e da ne se povtarq...6to se otnasq do savestta ti i ako tq te izma4va sasredoto4i se varhu tova 4e vse pak v daden moment si se sprqla i ne stiognali po dale4...:)

VAMP_GIRL
01-02-2006, 11:36
Po-dobre razkaji na priqtelq si kakvo se e slu4ilo!

Oyama
01-02-2006, 17:32
Най-доброто решение е да кажеш какво си направила на приятеля си.Ще ти олекне...но не знам какъв е приятеля ти и дали ще те разбере или ще те зареже... :?
А така - за да те зареже веднага навреме!

ZAZZZI
01-02-2006, 17:43
eeee aman ot kyrvi :x mnogo ste mi ednakvi si4kite: "v4era sa natiskah s biv6iq mi ama si imam gadje ma toi po4na prav pa i ni be6e mnogo ybavo" :evil: :evil: :evil:

dataworm
01-02-2006, 17:47
ОоО ти не си мръсница :lol: ако ти бях гадже щях да ти еба майката директно :x .
:wink:

rowzz
01-02-2006, 19:03
Хах...добре...какво да правиш? Еми ти всъщност си направила достатъчно. Едва ли има много изходи от тази ситуация. Щом е било за купона както ти се изрази то тогава проблем няма. Или поне аз не виждам такъв. Прекалили сте с целуването и прегръщането... но продължавай да си обичаш приятеля...а на другата Нова година..кой знае..може пак да се повторят сегашните изпалнения. Никой неможе да ти каже кфо да праиш..щото като гледам варианти никфи..оставаш си със сегашния приятел. Това е :) 8)
Напълно съгласен. А другата година що не пробвате нещо по хард :?: :lol:

01-02-2006, 19:09
Честно казано и аз ако бях на мястото на гаджето ти щях просто да ти еба майката :evil: Ей курвета винаги ще се намерят мамка му :evil: що направо не отидеш при бившия,не се праснете и после като казваш на гаджето ти:ами засърбя ме и кво да правя-шибахме се :evil:

МразяКурвии_20
01-03-2006, 01:06
УМЪТ МИ НЕ ГО ПОБИРА ЗАЩО СТАВА ТАКА... ПРИЧИНАТА ЗА ПРОБЛЕМА ДАЛЕЧ НЕ Е В МОМИЧЕТО... ПРОСТО НИКОЙ НЕ КАЗВА ИСТИНАТА В ОЧИТЕ

01-03-2006, 12:25
Lele hora az vi pitam za savet,a vie me napadate.Ne me poznavate,ne znaeto vsi4ko.Ako znaehte nqma6e da govorite taka.Samo edin vapros zadadoh.Pomolih da mi pomognete!

mimi_gothica
01-03-2006, 22:02
Tva be6e ot men!