View Full Version : Moderated by W.I.M.: Не може да отвърне на чувстава ми !
otchaqna
01-02-2006, 08:37
skysa s men zashtoto ne me haresval tolkova kolkoto az nego i ne mojel da mi otvyrne sys syshtotot s koeto az mu otvryshtam... :((( vypreki vsichko.. postownno mi se vkluchva v chata... kazva se boris... postoqnno mi se vkluchva vinagi kogato vlqza toi e pryv kakto i toi kato vleze zagovarq me vchera me pokani da izlqz a s tqh... 2 pyti sme hodili i vse toi iska da hodim i kysa s men..
kakvo da pravq.. kakvo da mislq
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
mimi_gothica
01-02-2006, 09:03
Mislq,4e toi te haresva,no ne 4ak tolkova,4e da hodite.6tom taka se darji toi qvnoe,4e iska da e s teb kakto se kazva ot dajd na vqtar.Dori i mn da go haresva6,draj se s nego samo kato priqtelka i mu go kaji.Kaji mu,4e iska6 da ste samo priqteli,dori i da ne iska6 tva.Dokaji mu,4e igri4kite si ne prilaga na to4niq 4ovek.Toi neznae kvo iska,badi sigurna,6toto problema mi e mnogo poznat.Nakarai go da te zaobi4a kato priqtel i da re6i dali iska seriozna vrazka s teb ili ne.Ne mu pozvolqvai da si igrae s teb.Ne se raztapqi kogato go vidi6.Toi gi ose6ta tiq ne6ta i kogato mu se priiska da e s momi4e i ne nameri,toi 6te si znae,4e ti vednaga 6te mu obarne6 vnimanie.Badi silna!Na kolko god e mom4eto?Pi6i!
LP_girl_14
01-02-2006, 11:29
Момчето е пич,кефи ти се,нещо го привлича в теб,но осъзнава че чувствата ти към него са много по-силни и не иска да те нарани и да ти дава по-малко обич от тази,която заслужаваш
VAMP_GIRL
01-02-2006, 11:39
Просто го забрави.Това ще е най-доброто за теб!
mimi_gothica i LP_girl_14 sa mnogo pravi :]~ Napravi to4nu taka :]~ i Uspeh :wink:
CuNki pO MuCuNki
01-02-2006, 13:03
i az sym v absolutno sy6toto polojenie v momenta..spored men ima dva varianta?ili mnogo te haresva no ne iska seriozna vryzka zatova te ostavq iska da syzdade nqkakva pregrada mejdu vas tova mnogo 4esto go pravqt mom4etata za6toto taka da kaja gi e strah momi4eto da ne gi zareje i te da stradat:Daa drugiq variant e prosto da se ebava s teb..no togava za6to ti e predlagal dva pyti.no naistina kaji na kolko e,za6toto ako e 14-16 godi6en e napylno normalno da e pyrvoto... za pove4eto mom4eta na tazi vyzrast e nepodhodq6to da se obvyrzvat seriozno kolkoto i da obi4at dadeno momi4e ysPeh :lol: i pls posle pi6i na hey_baby_@abv.bg
Sa3ana3a
01-02-2006, 13:34
Тоя само се габарка с тебе :lol: :lol: :lol: кани те у тех за да къса с теб :lol: :lol: :lol: брей че хитреца :lol: :lol: :lol:
mi i spored mene 6te ti e po leko ako go zabravi6
spored mene e obyrkan mnogo no ima i vereotnost sled tezi 2 pyti koito ste se probvali...veche da se e opomnil i pak da iska da si te vyrne :roll:
DeSiTo0o
01-02-2006, 19:54
Moje bi vupreki vsi4ko ima nqkakvi slabi 4uvstva kum teb.Po dumite ti razbiram 4e toi mnogo durji na teb,moje bi iska da ste samo priqteli.
NzZz :roll:
He3HauKa
01-02-2006, 20:00
Ami ponqkoga chovek dava prekaleno mn ot sebe si i drugiq ne e v sastoqnie da mu otvarne sas sashtoto.... opitai se da go nakarash da povqrva che ne go interesuvash ve4e i togava shte razbere kakvo e zagubil i shte se varne :twisted: uspeh :wink:
МразяКурвии_20
01-03-2006, 00:56
ЗА ДА НЕ ТЕ МИСЛЯТ ЗА К**ВА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ КАТО ТИ ПРЕДЛОЖИ ДА ХОДИТЕ МУ КАЖИ ДА СЕ РАЗКАРА...НЯМА ПО-ЕФЕКТИВЕН НАЧИН ТОЙ ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ТЕ ВЪРТИ НА МАЛКИЯ СИ ПРЪСТ, АМА МУ ГО КАЖИ, ТАКА ЧЕ ГОВЕДО КАТО НЕГО ДА РАЗБЕРЕ...
nasty_13
01-03-2006, 18:46
ami az imam 2 hipoteZi
1.ebava ti se
2.haresva te ama
A)pritelite mu ne te haresvat i toizatova te osavq
b)kogato te ima si mu bezinteresna akogato te nqma te iska..
I vav 4-te slu4aq e edin mn obyrkan 4ovek,no i ti sa6to si obyrkana.
sledva6tiq pat kato ti predloji go fa6ta6 za parcalite i napravo prez prozoreca :evil: ne yse6ta6 li 4e samo te izpolzva!? i4 da ne ti pyka za toq rub4akal :arrow: NE TE ZASLYJAVA
az sum v su6tata situaciq macko oba4e pri men mom4eto trugna s edno momi4e i vse o6te me kani da izlizame.
P.S.idi gi razberi kvo iskat tiq kopeleta :twisted:
Sa3ana3a
01-04-2006, 11:33
idi gi razberi kvo iskat tiq kopeleta :twisted:
Мухахахахахахахаха :lol: :lol: :lol: