View Full Version : Za svirkite
kakvo mislite za pogla6taneto na spermata kogato se pravi svirka dali e vredno? Za6toto sam go pravila nqkolko pati i ne e osobeno priqtno posle mi e gadno na korema i mi se povra6ta. mislite li 4e e opasno da se pravi?
`Death`Whore`
01-02-2006, 11:54
Доколкото знам, спермата е полезна и хранителна. Не може да ти стане нищо от нея.
Su6to taka spermata ima razl4ni vkysove do kolkoto znam. Poneje nqma kak da sum q opitval nali razbirate :) Znam samo 4e kakvoto si konsymiral predi akta ima nqkakuv opredelen vkys.
`Death`Whore`
01-02-2006, 11:57
Грънци!
Аз па имам друг въпрос. След свирки взимате ли дъвка?
`Death`Whore`
01-02-2006, 12:11
Авторката на темата може да има проблеми със стомаха.
Neko_Dream
01-02-2006, 12:25
хах.. попринцип спермата представлява доста голяма част протеини. Такаче, в известан гледна точка е полезна.... :roll: А за "вкуса" зависи от наситеността на солите, белтъците и тн... а те зависят от отганизма на момчето.
Аз па имам друг въпрос. След свирки взимате ли дъвка?
Интересно ми е да чуя.
Neko_Dream
01-02-2006, 13:09
понякога отиват да пият вода или някакъв алкохол, за да убият вкуса... но за дъвка какъв е проблема?
Мдаа вече няма да питаме моми4етата дали искат да гълтат а дали искат протеинив шеик :lol:
f0`shiZzle
01-02-2006, 14:27
e nqq prao mom4eto da predloji duvka na momi4eto sled kato mu e lapala gultala sukala vurtqla i tn:)..
Napushen_Buhal
01-02-2006, 17:29
aZ sUSHTo sUM ChuVAl cHE ImA raZLIchNI VkusOVe i chE BIla PoLeZNa taKA cHE... JEnKI LaPAiTe i GuLtaITe POLezNO e :lol:
dj_tigrica
01-02-2006, 17:48
ne az go pravq 4esto..no si zavisi i ot spermata.4atka6 li...... :twisted: :twisted: :twisted:
Ne mislq 4e e vredna!Daje moje da e i polezna do nqkakva stepen!Az kato galtam posle ni6to mi nqma,e gadno mi e izvestno vreme i vse edno mi e zalepnala na garloto,ama piine6 li malko voda ili ne6to drugo i izpu6i6 edna tsigara i vsi4ko otnovo si e OK
Frozen_Angel
01-02-2006, 18:55
Am az da vi popitam..vie imate li pipe v glavata?! kolkoto i da e polezna taq sperma si q poglashtaite vie! Tfa e se edno nekoi da ti se izdraifa u ustata :D hahaha
Vqrno e che na nqkoi momcheta im e priqtno za takiva neshta no si e mn razvratno i gadno za momicheto,osven ako tq ne e vrytnala! :?
Svetlana_Pei4eva
01-02-2006, 19:03
Am az da vi popitam..vie imate li pipe v glavata?! kolkoto i da e polezna taq sperma si q poglashtaite vie! Tfa e se edno nekoi da ti se izdraifa u ustata :D hahaha
Vqrno e che na nqkoi momcheta im e priqtno za takiva neshta no si e mn razvratno i gadno za momicheto,osven ako tq ne e vrytnala! :?
ne e nito razvratno,nito gadno!mnogo si e gotino daje da gultash!a otnosno vaprosa-ne smqtam 4e spermata e vredna.ako beshe taka do sega da sum puknala 293465239465 puti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TheSoulOfDeath
01-02-2006, 19:05
ne e nito razvratno,nito gadno!mnogo si e gotino daje da gultash!a otnosno vaprosa-ne smqtam 4e spermata e vredna.ako beshe taka do sega da sum puknala 293465239465 puti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
koeto ni navezda na misulta kakuv tie telefonniq nomer ... :twisted:
hm interesno mnogo interesno :) frozen dali naistina negaltash? a?
Frozen_Angel
01-02-2006, 20:48
roken4o pak li ti we :P ne gyltam spoko!
Svetlana_Pei4eva
01-03-2006, 21:55
koeto ni navezda na misulta kakuv tie telefonniq nomer ... :twisted:nz na kfi misli te navejda ama po dobre ne misli :) :) :)
Emi...gultaite ...polezno e :wink:
nqma da ti navredi ...no ako iskash da ne ti e gadno dokato galtash galtai po barzo i posle s voda ama studena si takovai ustata i si gotova ina4e spermolina e polezen
California
01-03-2006, 23:42
nqma da ti navredi ...no ako iskash da ne ti e gadno dokato galtash galtai po barzo i posle s voda ama studena si takovai ustata i si gotova ina4e spermolina e polezen
мда тва е вярно,ако не задържаш дълго спрермата в устата си,вкуса почти не се усеща
street_force
01-03-2006, 23:45
ти на колко години си clifrniq
California
01-03-2006, 23:46
ти на колко години си clifrniq
абе тва дето си го написал прилича на моя ник...ако имаш некъв зор има ЛС :wink:
street_force
01-03-2006, 23:50
имаш лс California
kakvo mislite za pogla6taneto na spermata kogato se pravi svirka dali e vredno? Za6toto sam go pravila nqkolko pati i ne e osobeno priqtno posle mi e gadno na korema i mi se povra6ta. mislite li 4e e opasno da se pravi?
mi misla 4e ni6to nqma ti stane,az li4no nemoga da q gledam ,kamo li puk da mi e v ustata....hahhahah no qvno na po4eto f tfa im xaresva........sas zdrave da si q poglu6tat!
tfa si e moito mnenie de:) bez da se obijdate....
Emi...gultaite ...polezno e :wink:
hahahhaha kato stava duma za poleznooo....gadjeto na edin priqtel se maje s neq po korema i izob6to po cqloto tqlo....za6toto bilo polezno za kojata.....a,i i bilo izbelvalo zubite hahhahhahahha