Влез

View Full Version : ne znam kakvo da pravq.....

sad`lonely
01-02-2006, 12:53
4uvstvam se ujasno oburkana...nz kakvo da napravq,nz kak da postapq...na NG imah planove da se zaribqvam s edno mom4e...moi priqtel,haresvam go i prosto iksah da si izkaram NG s nego...ne iskam ni6to seriozno ot nego,ne jelaq da sme gadjeta nito d aimame vrazka prosto da si napravq veselo,zaribqvka,celuvki,natiskane.Bqh govorila s moita nai dobra pr za tova,ot dva meseca go pravq i to pred priqtelite,kato na bazik...ta...doide NG,si4ko vurve6e po plan,4asovete predi NG znaeh 4e sled kato mine si4ko 6te si buda s nego...no sled 12g,tazi su6tata moq priqtelka se napi,svarih q v kuhnata s moq pr,da se celuvat.Po4uvstvah se ujasno gadno,predadena!Znam 4e e bila piqna..no sam ujasno oburkana...qvno sam mislela 4e ne haresvam mom4eto tolkova silno...nz...nz kakvo da napravq,vsi4ki mi kazvat da ne obru6tam mn vnimanie na tova za6toto e drebno,no az se 4uvstvam ujasno zle...moq li e gre6kata...az govorih s neq i nego,tq sajalqva..tvurdi 4e e bila piqna,4e ne e iskala,moje bi...nz...molq vi,daite mi savet,molq vi

Neko_Dream
01-02-2006, 13:02
Хм... ми все пак било в Нова Година.... пък какво толкова му мислиш, като си го искала само за няколко часа? Не ти пука за него.. постави се на мястото на приятелката ти. Ти си се натискала с него, а тя те е гледала острани.. сигурно за нея също е било натискане само защото е нова година, за едното ебане както се казва... такаче не му мисли толкова. Не е било голямо, правилно те съветват. :)

LP_girl_14
01-02-2006, 13:08
Поведението на приятелката ти е оправдано по 2 причини
:arrow: защото ти си й казала че не искаш нищо сериозно с тва момче
:arrow: защото е била пияна
Ако си осъзнала че наистина изпитваш нещо към твоя приятел,направи всичко възможно да го спечелиш,да му покажеш че за теб той е много повече от една авантюра,да бъдеш мила с него,да прекарвате повече време заедно,с поведението си да му покажеш,че наистина го харесваш много.Но ако става въпрос за нещо неангажиращо, според мен не си струва да рискуваш да си прецакваш приятелството с него само за едното натискане :!:

HeDa
01-02-2006, 13:10
Mm.. moje da ne e bila 4ak tolkova piqna i da e znaela kakvo pravi,a moje i da ne e taka,ako e nqmalo s koi da natiska moje nego da e vidqla pyrvi i za tva..to naistina 6tom si go iskala za nqkolko 4asa , kvo ti puka...:}~

^FaiNt^F
01-02-2006, 13:20
spored men nqma6 osnovanie da se 4uvstva6 predadena... :roll: ti sama kaza 4e ne si iskala ni6to seriozno s tova mom4e-togava kyde e problema? Krivo ti e 4e tq sy6to se e zabila s nego? Ami macka tova e nova godina...a i spored men i ti neznae6 kakvo iska6-haresva6 mom4eto, no ne iska6 ni6to seriozno s nego, a posle se syrdi6 na tvoqta priqtelka 4e v piqno systoqnie se e natiskala s nego....

pussycat
01-03-2006, 16:36
az pak mislq 4e dori i da e bila piqna tova ne opravdava postapkata i. vse pak tq ti e priqtelka i ne bi trqbvalo da se darji taka. predpolagam 4e si obarkana no trqbva da poslu6a6 sebe si dali da i prosti6 no moje bi trqbva da i dade6 2ri 6ans. :roll:

rowzz
01-03-2006, 17:01
Мисля че си закъсняла..