View Full Version : Mom4eta haresvate li momi4eto da vi pravi striptiz?
ei mom4eta haresva li vi momi4eto da vi pravi stripiz?vyzbujda li vi i koe to4no vi vazbujda?are kajete ;)
Възбуждам се много ясно де да можеше сега някой да ми потанцува :cry:
thEClown
01-02-2006, 17:14
О да.
dataworm
01-02-2006, 17:17
f0r3v3r] Възбуждам се много ясно де да можеше сега някой да ми потанцува :cry:
Включи телевизора на fashion тв! :wink:
Абе може ли сте толко тъпи ве :lol: малоумен въпрос 8) .
BaCaRDi_M
01-02-2006, 17:35
Saglasen sam s teb Oyama 8)
mis_marry_jane_13
01-02-2006, 17:38
na koe mom4e ne mu haresva i ne go vuzbujda?
thEClown
01-02-2006, 17:39
dude Ти май се кефариш повече на бирката :P :wink:
Mnogo qsno 4e gi vazbujda!
dude Ти май се кефарищ повече на бирката :P :wink:
Ти кво си мислиш че гледам докато си пия :twisted: .
oooooo are malko stoped ...saglasen sam 4e vaprosa e malumen ili 4e na vseki mu xaresva ama stoite sa malko ako gajeto vi ima tqlo kato na shampiona po sumo nqma da vi xaresa ......xaresva ni nqkoe malko finno telce..lele ....ox lelee na batko igra4kata
dj_tigrica
01-02-2006, 18:29
Absoluten namek...ae begai se zduhwai v agala 8)
tva e ot koi sega..ot foxi li e....gfoxi ti li go napisa.....
mai ne,ako me pita6 men :)
abei az ne mislq 4e e ot foxi za6oto do kolkoto znam foxito me haresva...a pak i ne sam debela....... :twisted: :twisted: :twisted:
q pomisli o6te malko :twisted:
mis_marry_jane_13
01-02-2006, 18:31
abei az ne mislq 4e e ot foxi za6oto do kolkoto znam foxito me haresva...a pak i ne sam debela....... :twisted: :twisted: :twisted:
e se pak nie razbrahme 4e ste si gadjeta.
moje da ne si debela,ama ne trqbva da ne si mn slabi4ka trqbva da ima i malko plut kvo da hvane ;)
dj_tigrica
01-02-2006, 18:33
e se pak nie razbrahme 4e ste si gadjeta.
moje da ne si debela,ama ne trqbva da ne si mn slabi4ka trqbva da ima i malko plut kvo da hvane ;)
to4na taka sam ne sam klio6a ne sam debela normalna sam si..
dj_tigrica
01-02-2006, 18:34
q pomisli o6te malko :twisted:
a ti be nz kkoi si ama za6o ne se faka6 foxi ne e takav.dokolkoto znam mi haresva tqloto.zatova4e hodi se ebi v gaza...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mis_marry_jane_13
01-02-2006, 18:36
t'va be6e brotalno :)
ve4e sam tuk koito me mrazi pog gaza da mi lazii duxai .....ami mnoo qsno 4e e brutalno vse pak ot batko se e nau4ilaa
dj_tigrica
01-02-2006, 18:38
t'va be6e brotalno :)
gracias muchacha :P :P :P :P :twisted: :twisted:
mis_marry_jane_13
01-02-2006, 18:41
ve4e sam tuk koito me mrazi pog gaza da mi lazii duxai .....ami mnoo qsno 4e e brutalno vse pak ot batko se e nau4ilaa
ne u4i na gluposti momi4eto we ei
zatova4e hodi se ebi v gaza......
haha stiga s tiq kompleksi.....
hamilcar
01-02-2006, 18:44
Досега не са ми правили,но съм 100% сигурен,че ще ми хареса.
dj_tigrica
01-02-2006, 18:45
ne u4i na gluposti momi4eto we ei
a toi me u4i nammn gluposti macka pissala sam ti li4no saob5enie.vidq li go.....
oooooo are malko stoped ...saglasen sam 4e vaprosa e malumen ili 4e na vseki mu xaresva ama stoite sa malko ako gajeto vi ima tqlo kato na shampiona po sumo nqma da vi xaresa ......xaresva ni nqkoe malko finno telce..lele ....ox lelee na batko igra4kata<-Аз пък изооообщо не съм на мнението,че въпросът е "малоумен".По-скоро смятам някои отговори за тъпи!Аз мисля,че не си опредлил точно за коя играчка си говориш,щото единствената твоя("на батко...")играчка би могла да бъде (и сигурно да си остане)оная в гащите ти,ако наречеш "финното телце" така... :lol:
`Death`Whore`
01-02-2006, 22:59
АЗ не правя стриптийз.
НЕ ! Аз предпочитам веднага да започвам да еба ! :twisted:
thEClown
01-04-2006, 10:42
АЗ не правя стриптийз.
Пробвай ако си хубава и можеш да правиш стриптийз .... можеш само да подлудиш и побъркаш някой мъж .
Жени научете се доставяйте ни (щях да напиша за малко МИ) това удоволствие.
ei mom4eta haresva li vi momi4eto da vi pravi stripiz?vyzbujda li vi i koe to4no vi vazbujda?are kajete ;)
ebati temata.mnogo qsno 4e gi vuzbujda..... :) :) :) to ako tova ne vuzbudi edin muj..........
manniakk
01-04-2006, 10:53
Само 1 път сегашната ми приятелка ми прави стриптиз (в една дискотека на морето) и беше СТРАХОТНО!!!!
ИСКАМ ПАК!!!
Само 1 път сегашната ми приятелка ми прави стриптиз (в една дискотека на морето) и беше СТРАХОТНО!!!!
ИСКАМ ПАК!!!
a ti kakvo shte napravish za men ????:)
Стриптиза е нещо много важно и е задължителна част от цялата секс игра :mrgreen:
manniakk
01-04-2006, 11:00
ИСКАМ ПАК!!!
Ти го направи пък после ще ти покажа... Няма да спиш цяла нощ
Па тя може да прави, ти да не виждаш :twisted:
thEClown
01-04-2006, 11:15
Па тя може да прави, ти да не виждаш :twisted:
Тез конфети правят чудеса около Н.Г.
Само да вмъкна,че един хубав стриптийз не се определя от броя килограми по тялото на момичето,тигрицо...Това,че един човек е слаб или не не определя дали може да да се движи възбуждащо.Ти можеш и да имаш идеално тяло и пак да не знаеш какво да правиш с него,демек да си дърво и обратното да използваш всяка част от себе си,пък била тя и в повечко,за да възбудиш човека отсреща.Ако всяка слаба жена можеше да прави добър стриптийз,то нямаше да има професионалистки,на които да им плащат,за да го правят,нали?
Пък и може и 200 килограма да тежа,щом въобще сме стигнали до това да се събличаме,значи партньора ми е привлечен от мен сексуално.
Казвам всичко това по повод грешните според мен представи на едно форумна двойка,която твърди,че ако не си слаб,стриптийз не трябва да правиш или,че ако си слаб,няма как да не го правиш като хората.
А и зависи от партнъора ти,дали те предразполага,дали ти самата наистина искаш да го направиш или е просто защото той настоява.
ИСКАМ ПАК!!!
oooo super super.....taka trqbvashe da kajesh po rano....:Pppppppp
Ekita Добре казано :wink: