View Full Version : Moderated: Според вас има ли значение цвета на очите?
playful_baby
01-03-2006, 14:13
spored vas ima li zna4enie cveta na o4ite?vie koi predpo4itate?smqtate li 4e "sinite o4i" sa neverni?znaete li ne6to interesno za cveta na o4ite?(pichove govorq za gornite o4i) :)
:)
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
SweetBunny
01-03-2006, 14:21
Ami az sum sus sini o4i...i liubimite mi o4i sa sini ili zeleni :D
Vsu6nost 4uvala sum, 4e sinite o4i mogat da uro4asvat, no ne vqrvam :roll: :P
LP_girl_14
01-03-2006, 14:30
Не,не мисля,че цвета на очите има кой знае какво значение за отношението ми към дадения човек.Аз например си падам по тъмни очи.Ей тва материалче намерих за това какво говорят очите ти,ама честно да ви кажа не ми се вярва това са важи за всички хора да кажем със кефеви или сини очи
Кафяви очи: Принадлежат на деловите хора, изпълнени с енергия и темперамент. Хората с кафяви очи обичат да се преструват на по- плахи, отколкото са в действителност. Ценят истината, но едновременно с това търсят начини да я извъртят в своя полза. В любовта са привързани и верни.
Сини очи : Това са чувствителни хора, които крият душевните си колебания зад привидна студенина. Непостоянни по характер, те често си менят настроенията. Понякога са дори вятърничави. В любовта спящите красавици трябва да се будят внимателно и ..... много нежно.
Зелени очи : Те хипнотизират, но не са толкова опасни, колкото изглеждат. Все пак не забравяйте за тяхното коварство. Дори когато са намерили вече един партньор, зелените очи, проблясквайки търсят следващия.
Сиви очи : Те са притежание на възторжени и чувствени натури, които живеят с удоволствие далеч от реалността. Верността не им приляга. Сивооките твърде много се интересуват от себе си. Тежко им е да вървят по житейските коловози
lindeman_
01-03-2006, 15:02
очите са последното нещо на което лично аз, а и повечето мъже обръщаме внимание ;))
a za smeskata m/u sinio i zeleno ? (pustrite o4i) ? :roll:
mamka mu kazvali sa mi 4e sutrin o4ite sa mi sini a vecher/sledobqd - zeleni ... :roll:
lindeman_
01-03-2006, 15:13
mamka mu kazvali sa mi 4e sutrin o4ite sa mi sini a vecher/sledobqd - zeleni ... :roll:
хахаха и като се напушиш стават червени :)) луда раута :)
За мен няма значение цвета на очите а красотата на лицето когато се слеят с една хубава усмивка - в тоя момент трепвам :)
Ми и аз имам сини очи и много ги харесвам,но пък за момчетата обичам да са със тъмни очи и коса-изглеждат ми някакси поо-мъжествени..
Иначе зелените очи са супер!
sladkish4eto_f_sofiq
01-03-2006, 15:23
ami az imam kafqvo-zeleni o4i i mnogo si gi haresvam!hahahaha oba4e se raztapqm pred sini ili zeleni o4i napravo gi obojavam vaobshte vlubena sum vuv svetlite o4i!
i az sam po sa6tiq na4in samo 4e kafqvo i zeleno
playful_baby
01-03-2006, 15:46
a vie pi4ove 6tom ne gledate o4ite kakvo gledate?
cannabinoid
01-03-2006, 15:54
Аз съм с кафеви очи :cry:
Иначе са кефя на женки със светли сини очи :)
Akivasha
01-03-2006, 17:04
Знам за зелените очи,че притежателите им са доста перверзни хора :oops: ...но не знам...то си зависи до характера..тва са някви глупости...
dataworm
01-03-2006, 17:15
Според мен, очите са първото нещо, на което човек обръща внимание, когато се запознава с момиче.Може и да ви звучи клише, но си е така.Ако те привличат е хубаво...
За цвят не знам, но е хубаво да са изразителни и "дълбоки" смисъл красиви!
:wink:
vseki cvqt na o4ite si ima svoi 4ar,
kafqvite o4i sa topli,(kat moite :lol: )
sinite nqkvi malko studeni, na nqkoi puk milovidni
a zelenite palavi i sexy :lol:
playful_baby
01-03-2006, 18:03
dobre de ama vie kato se zapoznavate s nqkoi gledate li mu o4ite?naskoro izpadnah v edna ujasna situacia!okaza se 4e ne znam kakvi sa o4ite na horata koito misleh 4e poznavam!vse pak 7 godini ne sa malko!awe be6e stra6no tapo!!!mislih si 4e haresvam o4ite na horata pak to kakvo se okaza....vie li4no obra6tate li vnimanie na o4ite?mejdu drugoto blagodarq za otgovorite!!!
Тука ще си замълча,защото преди годинa някъде бях писал точно една тема за синиоките момичета и стана голяма разправия.
Ami az sum sus sini o4i...i liubimite mi o4i sa sini ili zeleni :D
Vsu6nost 4uvala sum, 4e sinite o4i mogat da uro4asvat, no ne vqrvam :roll: :P
Zna4i az sum tvoq 4ovek :P
Ina4e po-temata u4ite nqmat osobeno golqmo zna4enie za men.
nasty_13
01-03-2006, 18:27
hah i moite.Samo 4e moite ve4e zemat da stavat predimno zeleni.a kogato mi ima ne6to stavat sivi...E kakvo 6te kajete za haraktera mi?
nqmat mnogo golqmo zna4enie no obi4am kafqvi o4i
CuNki pO MuCuNki
01-03-2006, 20:14
lindeman_ kato ne gleda6 o4ite kvo togava...zadnika busta?ne se i symnqvam....sega po temata az sym sys sini o4i i te sa mi lubimite nqkak si nejni ii 4ovekyt koito GLEDA o4ite:P se vlubva v tqh :lol: za mom4e sy6toto bih kazala mom4e sys sini o4i dava 100% garanciq 4e ve4e sym si go haresala, a o6te pove4e ako e s tymna kosa(4erna) na budli4ki:))) :lol:
Ami to v dne6no vreme mom4etata ne gledame mn mn o4ite,a ako 6te si govorim za o4i moite sa smeska ot
1.Zeleno,2.Kafqvo i 3.Zlatno Ne6to da kajete,a?Az specialno strashno mn gledam o4ite na momi4eta s koeto sum ili iskam da sum,za6toto tova mn 4esto moje da ti otgovori na mn vuprosi osven ako ne si nqkoi hiper zagubenqk kato hora ot toq forum za koito ve4e sum izgradil mega otricatelno mnenie...A we ob6to vzeto o4ite sa mn vajni,a i plus tova cveta na o4ite se opredelq ot 4uvstvata,nastroeniqta i adrenalina...nai-ve4e ot adrenalina...
Vetrosvir
01-03-2006, 20:31
Tova gornoto az sum go post-nal no bqh zabravil da se logna...
emmmi to moite o4i sa tymno sini,haresvam si gi!ama za momi4e me kefqt i kafqvi i zeleni nz,a opredeleno mnoooogo mi haresvat mom4eta sys sini ili zeleni o4i :D :oops: :D :D
CuST0M1z3
01-04-2006, 11:21
kato moite o4i edva li ima 2ri sinio-zeleni s kafqvi petynca vytre :) ; ina4e za momi4e mnogo mi haresvat sini ili zeleni o4i :P
Mi kakto pro4etoh na 1-vata stranica , kadeto go be6e napisala LP_girl_14 naistina si e vqrno , pone za moite ochi - zeleni sa..Naistina imam nqkva sklonnost da izneverqvam ama ne e mnogo golqma...
TheMaggie
01-04-2006, 12:06
Az mislq che zelenite i kafevi ochi sa po izrazitelni,chuvsvteni i razbirashti,za razlika ot sinite i sivi ochi,koito sa kovarni,izmamni i studeni.Ne sluchaino vinagi se vliubvam v hora s tamni ochi.A shto se otnasq do chernite ochi-te sa plenitelni.Rqdko se sreshtat,zatova horata s takiva ochi sa obekt na vnimanie.:D
мечтател
01-04-2006, 12:09
аз съм с черни очи. много ми харесват момичета с тъмно кафяви или черни очи. някакси имат блясък, де дазнам, трудно се описва. ма очите мога да са красиви какъвто и цвят да са.
хахаха и като се напушиш стават червени :)) луда раута :)
povqrvai mi i da si go mislish az treva Ne pusha ...
ako iskash dori moga da ti kaja zashto mi stavat cherveni ochite ... LZ diskotekata znaesh li q ?
vijdam 4e si ot pld ...
zna4i q znaesh ...
ta okolo 15-20 4ovek-a me prebiha sled kato bqh tam ... i dokato ne platq 6000 leva za operaciq na ochite -shte sa mi zacherveni ...
vtrysnalo mi e veche da go obesnqvam no NE SYM NARKOMAN be mama mu stara iiiiiiiii ....! :x
Neko_Dream
01-04-2006, 16:04
според мен не е толкова цвета, колкото това което виждаш в тях. А в повечето случай не е много удачно да се втренчиш в очите на някое момиче и да гледаш и търсиш... затова ако е със светли очи, по-лесно се вижда каквото търсиш. По-осветени са :)
black_heart
01-05-2006, 22:33
miiiii az sam s nqkvi zeleno-pastri:))Obi4am zeleni o4i,am kat se zamislq vsi4ki mom4eta ili pone pove4eto,koito sa mi haresvali ili sam hodila ili ne6to takova sa sineoki...
ma to majete si4ki sa lajci ,ta dali s kafqvi lilavi ili sini o4i......
black_heart
01-05-2006, 22:36
a btw. nqat zna4enie ama se zaglejdam v cveta im
Мойте очички са зелени и много им се кефя :wink: Харесвам момичета със сякакви очи....но те не са най важното за мене в отношенията ми с едно момиче :wink: http://img431.imageshack.us/img431/1580/0509211152295is.jpg
няма значение
01-05-2006, 23:25
аз имам турбо-станен цвят на очите - изумрудено зелени :lol:
аз съм виждал бембено-суросинкяви и беше покъртителна гледа....се 1 някой му се беше испърдял в устата :? Имаше дъх на прехапани дървета..
аз съм виждал бембено-суросинкяви и беше покъртителна гледа....се 1 някой му се беше испърдял в устата :? Имаше дъх на прехапани дървета..
пхахахахаххахаха ти си голям баче .. ;)
little_pink
01-06-2006, 19:00
За мен няма важно е какъв е човека
svetla_88
01-06-2006, 19:14
очите не са най важната част.те са просто един цвят
lp_krasi
01-06-2006, 19:22
ммм мойте са мн тъмно кафяви...дори понякога са ми казвали че са черни...но хубаво е да се гледат очите защото те винаги говорят истината... :)
ммм мойте са мн тъмно кафяви...дори понякога са ми казвали че са черни...но хубаво е да се гледат очите защото те винаги говорят истината... :)
Но не винаги може да се види истината :!:
`Death`Whore`
01-07-2006, 00:51
очите не са най важната част.те са просто един цвят
Но са огледало на душата. НО! Всеки интерпретира видяното в огледалото, както му изнася.
extreme16
10-20-2011, 18:11
Сини очи : Това са чувствителни хора, които крият душевните си колебания зад привидна студенина. Непостоянни по характер, те често си менят настроенията. Понякога са дори вятърничави. В любовта спящите красавици трябва да се будят внимателно и ..... много нежно.
Да, има доза истина, аз съм със сини очи, но в никакъв случай не определям партньора си по очите. Определям го по характер, външност и стил, не и по очи.
justasmile
10-20-2011, 19:46
Ми мойте очи сутрин са нефритено зелени (имама предвид, че са супер зелени). Когато съм весела са мн яко сини, когато съм нервна/притеснена са сиви, а когато съм разстроена пак стават зелени. Доста често обаче цветовете се 'редуват' и въобще не знач къв цвят са ;р.. Най-общо имам 3 цвята ;д
Иначе за момчета обожавам кафевички очи, а ако има и кафява косичка :-) За мен очите са много важни, може би не толкова цвета... Но например, можех да се разтопя в очите на бившия ;д просто е важна емоцията, с която гледат.
SladyYyrka
10-20-2011, 20:53
Моите очи са зелени :P .. За мен очите нямат значение. Аз оценявам едно момче по други много по-важни критерии
ForzaFelipe
10-20-2011, 20:59
Хоря,я вижте датата на темата.... 8-)
justasmile
10-21-2011, 05:09
^ 2006 :lol:
toninatora
10-21-2011, 06:00
темата е от 2006 ма аз ще направя коментар:моите очи са зелено-кафяви тва кво значи?Когато е лято са ярко зелени а когато е зима и е тъмно са тъмно кафяви :) иначе през цялото време се сменят един ден кафяви друг зелени :)
Имат значение очите, поне аз обожавам хора със сини очи, но моите са кефяви.
BrainlessROCKBABY
10-21-2011, 08:33
грр. какво като темата е на латиница, и вие ли трябва да пишете като селяни?!
според мен няма, но естествено си имам фаворити ;д
алооооооооооу темата е от 2006 !!!
Гледам очите,но какво,ако харесвам зелени очи,а момчето което харесвам е с кафеви,това значи,че не е за мен ли ?! Хахаха :lol:
nolovexxx
10-21-2011, 13:57
Не, нямат значениее..
loveca777
10-21-2011, 18:14
по принцип хората със сини очи ги привличат хора с черни и кафеви и обратното
Enchanting
10-24-2011, 12:33
За мен нямат огромно значение очите да не кажа никакво. Но си имам любими: те са пъстри, сини, може и зелени. ;]] Ето нещо интересно за пъстрите очи..
Пъстрите очи обикновено принадлежат на хора, които са добродушни, веселяци, симпатяги. Това са творчески и раними личности. Винаги са заредени с оптимизъм и обикновено са търсена компания, заради позитивното си излъчване. Егоизмът е чувство, което им е много далечно. Напротив, винаги ще направят услуга всекиму. :)
Пъстрите очи са притежание на хора, които са много романтични. Те вярват във вечната любов и са готови на всичко заради любимата си. С тях може да изживеете невероятни мигове на неочаквани места. В любовта са на първо място приятели. :smt007
Много често харесваме хора, които имат очи различни от нашите. Аз имам кафяви очи, а приятелят ми има сини. Винаги съм искала да имам сини очи, но сигурно ако имах сини щях да искам тъмни. Иначе аз не мисля, че цвета на очите влияе по някакъв начин на характера на човека. Лично аз харесвам светлите очи... специално сините са ми слабост, но никога няма да върна някой, защото има тъмни :)