Влез

View Full Version : seks-az otgore!

Zlatenceto_f
01-03-2006, 17:39
Zdraveite!S priqtelq mi vse o6te ne sme go napravili za6toto az vse otlagah,no sega iskam da go iznenadam i az da napravq purvata kra4ka bez toi da o4akva,i kakto nikoga da se prestra6a i az da sam otgore kogato go0 pravim,no neznam,moje da vi se stori glupav vyprosa mi,no kolko vreme trqbva da stoq kato sum otgore,v smisal kak da razbera koga trqbva da spra...i da si slqza...taka de :oops: :lol: i kakvi dvijeniq da pravq?????abe izob6to kakvoto znaete za tazi poza,kakvo trqbva da pravq,za da mu stane na nego po-hubavo,da se izkefi maksimalno,i vinagi da go pomni tova i dori da nadmina i nai-smelite mu o4akvaniq..Molq vi..davaite saveti-i mom4eta i momi4eta.Mnogo 6te sam vi blagodarna!!Iskam vsi4ko da e OK ,daje pove4e!
Mersi!!! :wink: :wink: :wink:

bum`bum`f
01-03-2006, 17:43
az bih ti prepory4ala 6tom ti e za pryv pyt da si otdolu,za da vodi toi ne6tata...nz...

`Death`Whore`
01-03-2006, 17:49
Ако си девствена, ще се качиш отгоре, той ще натисне малко, ти ще подскочиш и ще избягаш.

Ти наистина не си правила секс. Усеща се. Когато мъжът свършва:
1. Си личи по изражението му или пъшкането.
2. Пенисът му пулсира няколко пъти.

sex`y_f
01-03-2006, 17:55
Amm...6tom ti e za 1-vi...neka da si otdolu-mn po dobre 6te se 4uvstva6..A na nego bydi sig 4e 6te mu stigne,4e iska6 toi da ti e 1q,a ne 4e 6te si otgore ili otdolu...ostavi da si otgore 2q , 3q pyt..kogato si govotova i zatova :) A ina4e..kak da ti kaja-ne e trudno :lol: heh,ako moje taka da se izrazq..toi ako e po opiten-spokoino,toi 6te te napytstva :) haide i uspeh ei :)

rowzz
01-03-2006, 17:58
Ми ти ако стигнеш до там да се качиш отгоре вече сичко ше мойш да напрайш(аз съм момче не забраай) не е толкова сложно просто се отпусни и се поддай на инстинкта. се пак и ние сме животни.. и ние имаме инстинкти
хаха мале зле съм ..

01-03-2006, 19:16
f0r3v3r]Ми ти ако стигнеш до там да се качиш отгоре вече сичко ше мойш да напрайш(аз съм момче не забраай) не е толкова сложно просто се отпусни и се поддай на инстинкта. се пак и ние сме животни.. и ние имаме инстинкти
хаха мале зле съм ..

AAXaxhaxhax ti sigurno podskachash varhu na batkovcite pi6kite aa? axaxxhaxgax Poddavash li se na instinkta si ? Aaaami mai naistina si zle !

SweetBunny
01-03-2006, 19:20
Ako si devstvena - nedei da bude6 otgore :evil:
Tui 6te e ujasno, 6toto mnogo 6te te boli i...
Ae po-dobre nedei, ako 6te ti e za purvi put - go ostavi toi da e otgore :D

GreenLadyM
01-03-2006, 19:22
Ако си девствена, ще се качиш отгоре, той ще натисне малко, ти ще подскочиш и ще избягаш.

hahaha ako si devstvena NIKOGA nqma da uspeesh purviq put ti da si otgore!Oshte pove4e 4e purvo shte e shube da ne te zaboli i vtoro izobshto nqma da znaesh kakvo da pravish!Ako iskash da se izkefi go ostavi,toi shte se opravi po-dobre :wink:

pinK_Baby
01-03-2006, 19:31

hahaha ako si devstvena NIKOGA nqma da uspeesh purviq put ti da si otgore!Oshte pove4e 4e purvo shte e shube da ne te zaboli i vtoro izobshto nqma da znaesh kakvo da pravish!Ako iskash da se izkefi go ostavi,toi shte se opravi po-dobre :wink:

Така е...Ще има толкова много други пъти,в които ти ще можеш да си отгоре...А ако ти е първия път наистина едва ли като стане време за същинското действие все още ще бъдеш толкова ентусиазирана...Остави на него да си свърши работата както трябва

Foxi_v6
01-03-2006, 19:46

ami da ako ti e za parvi pat napravi go otgore ama si go vkarai i bavno sqdai nagolu ama bavno i neka ima pove4e mokri4ko ...ako me razbirash de... a takova da znaesh 4e malko shte te boli

01-03-2006, 19:58
абе вие не сте добре...
кат е девствена пък си е супер яко
да е отгоре, щот можеш да контролираш
всичко...мацка не се притеснявай, бъди
отгоре ако искаш, ако искаш не бъди,
в секса няма закони или правила, можеш
да правиш каквото си поискаш стига да ви е
приятно и на двамата...аз последния път
бях супер приятно изненадала...всички
разпраят докат праите секс не се говори ей
такоа мълчите си алабала...ние пък си лафихме
и беше супер най якото...е естествено не за
кой кфо е ял на закуска ама все пак лафа си вървеше
и беше изненадващо хубаво...моа да кажа спокойно
най-добрия секс който съм правила:)
така че дерзай, качвай се отгоре, ако си девствена
ще боли ама не се притеснявай може пък от начало
той да е отгоре и после да се смените...както искате:)

street_force
01-03-2006, 20:12
може ако пуснеш крафчица да го омажеш

dj_tigrica
01-03-2006, 20:15
може ако пуснеш крафчица да го омажеш

e 4ove4e brotalen si....... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: stiga be.momi4eto se nujdae ot pomo6 a pak ti...q.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

street_force
01-03-2006, 20:17
ми не няма да е приятно все пак аз и помаягам да не се изложи са ако докато бода жената ме омаже с нещо не е гот

Zlatenceto_f
01-03-2006, 20:38
Ei,izvinqvaite,mai ne sym se izrazila pravilno..za tova ne ste me razbrali :wink: Ne sym devstvena,ob6to 2 pyti sym go pravila,no s tova mom4e 6te ni e za pryv pyt i iskam da e nai-qkoto use6tane,koeto sme imali i zadvamata...nali se se6tate..
Blagodarq vi mnogo za savetite,nadqvam se da kajete i ne6to po-podrobno otkym tehnika,kakvo to4no da pravq i kak da se dvija 4e da podludq mom4eto:)-mnogo byrzo li,po-bavno li i dr..kakvoto se setite,ako znaete ot li4en opit ili otnqkade,6te mi e mnogo vajno,tova da go znam...
I kolko vreme da bada otgore,kak da razbera koga ve4e trqbva da spiram?

`Death`Whore`
01-03-2006, 20:42
Казах ти - ще разбереш, когато свърши. Зависи как му харесва на него - опитай и бавно, и бързо и той ако не е безучвствен, ще разбереш кое му харесва повече.

pinK_Baby
01-04-2006, 13:26
Казах ти - ще разбереш, когато свърши. Зависи как му харесва на него - опитай и бавно, и бързо и той ако не е безучвствен, ще разбереш кое му харесва повече.
Така е и все пак мисля,че ако се движи по-бързо ще му достави максимално удоволствие...Иначе предимно от тази поза удоволствието е за нас,женската част...Просто защото ние определяме интензивността...Може да използвате тази поза,ако свършва бързо за забавяне на еякулацията...А за да ти е по-хубаво на теб пробвай различни положения на ...как да го кажа най-точно...на гърба си...Примерно да си преведена напред към него и да се опираш на ръцете си...Да си извиеш гърба назад,да си в перпендикулярно положение на неговото тяло....Да си с гръб към него...Мен винаги ме е привличало примерно или да сме на стол и да седна в него (така проникването е макс) или пък да съм с гръб към него и пак да съм седнала в него...А ако това всичкото се случва и пред огледалото..Леле... 8) :shock: Направо хубаво ми става като си представя...В COSMOPOLITAN тоя месец има цяла статия за ездачката ама за по-напреднали...ето ти сайта може да разгледаш и да вземеш някоя идейка не само за тази поза,но и още много хрумвания за секса има...good Luck :)

http://cosmopolitan.bg/

01-04-2006, 14:16
dva puti sum otvarql momi4e i dvata puti tq be6e otgore i stana mnogo po-lesno otkolkoto ako e otdolu.fakt.

Napushen_Buhal
01-04-2006, 14:23
ми не няма да е приятно все пак аз и помаягам да не се изложи са ако докато бода жената ме омаже с нещо не е гот

aRe BE Ti sI NegUr Kvo Te Burka :roll:

anonymous464110
01-04-2006, 14:27
mnogo si e got da te omaje ti kato q omaje6 ne ti li e gotino?
da jivee sexut po vreme na cikul!

likesome1inlove
01-04-2006, 15:06
otgore ili otdolu , vlqvo ili vdqsno - vseki spored vkusovete mu,na koi kakto mu e gotino,razlichni hora , razlichni vidove sex. 8) 8) 8)

street_force
01-04-2006, 15:09
ооооооооо тогава напрафо мъ скчаи и тва е

Zlatenceto_f
01-04-2006, 15:16
Pink_Baby,dosta si izobretatelna! :wink: :)Samo taka!
Dobre de,ti kazva6 primerno 4e e po-golqmo udovolstvieto za momi4eto,a na mom4eto ne mu li e kef da gleda priqtelkata mu otgore kak se vihri nad nego i kak i se klatqt...?
Mai na nego mu e po-qko :wink: :)

rowzz
01-04-2006, 15:55
otgore ili otdolu , vlqvo ili vdqsno - vseki spored vkusovete mu,na koi kakto mu e gotino,razlichni hora , razlichni vidove sex. 8) 8) 8)
тфа е

Napushen_Buhal
01-04-2006, 19:13
aBE NeGRo... :roll: TvA dA Ne sA noViNiTE NA TurSki eZik... aRE PisHi i zA nAS BuLgaRiTe dA sE raZBIraME VSE pAk... naLI ? kAK sHTe VlezEm v EVRoPa s taKIVA kaTO Tebe oT sKUpaTA bOq eI... sVEtULka .

P.S. MnoGo POzdRAvi nA `NosHTnatA BrIgAdA zA JIcA` Ot fiLipoVCi

клепето
01-04-2006, 20:46
А ти и приятели ти на колко сте???Иначе по темата предполагам той ще ти каже кога да слезеш!!!

anonymous464110
01-04-2006, 22:34
be kogato sleze6 ot klona 6e e nai-dobre

WaKo
01-04-2006, 22:41
Dobre de,ti kazva6 primerno 4e e po-golqmo udovolstvieto za momi4eto,a na mom4eto ne mu li e kef da gleda priqtelkata mu otgore kak se vihri nad nego i kak i se klatqt...?

Много ясно, че се кефим да гледаме как се клатят :) А мен лично най-много ме кефи когато приятелката ми е отгоре, но не е наведена напред, а е изправена почти перпендикулярно на моето тяло, така че да й виждам гърдите и цялото тяло и си е заровила ръцете в косата и се движи бавно. Така може да се вижда всяко движение и извиване на тялото и е страшно възбуждащо. Pink_Baby не е права, че само бързия секс носи удоволствие. От бързия секс само свършваш бързо, а бавния ти носи наслада... А за това кога да слезеш отгоре - щом не си го правила досега в тая поза бързо ще се умориш, а ако не се умориш - яздиш докато не ти каже да се смените :) Хайде успех

pinK_Baby
01-05-2006, 14:32

Много ясно, че се кефим да гледаме как се клатят :) А мен лично най-много ме кефи когато приятелката ми е отгоре, но не е наведена напред, а е изправена почти перпендикулярно на моето тяло, така че да й виждам гърдите и цялото тяло и си е заровила ръцете в косата и се движи бавно. Така може да се вижда всяко движение и извиване на тялото и е страшно възбуждащо. Pink_Baby не е права, че само бързия секс носи удоволствие. От бързия секс само свършваш бързо, а бавния ти носи наслада... А за това кога да слезеш отгоре - щом не си го правила досега в тая поза бързо ще се умориш, а ако не се умориш - яздиш докато не ти каже да се смените :) Хайде успех

Аз имам предвид не за удоволствието от това да гледаш гаджето си...То много ясно,че това е яко :) Имам предвид за самото физическо удоволствие...А не възбудата от това да я гледаш как се движи :) Това според мен е по-скоро на психическа основа отколкото на физическа...Поне по мое лично мнение..Ама колко хляб имам да изям още докато достигна перфектния секс...:) Иначе все пак на който както му е яко :) Важното е да има любов!

street_force
01-05-2006, 14:37
aBE NeGRo... :roll: TvA dA Ne sA noViNiTE NA TurSki eZik... aRE PisHi i zA nAS BuLgaRiTe dA sE raZBIraME VSE pAk... naLI ? kAK sHTe VlezEm v EVRoPa s taKIVA kaTO Tebe oT sKUpaTA bOq eI... sVEtULka .

P.S. MnoGo POzdRAvi nA `NosHTnatA BrIgAdA zA JIcA` Ot fiLipoVCiГО НАБИЯ НА МАИКАТИ В СИРЕНЯСАЛАТА ПУТКА ТВА РАЗБРА ЛИ ГО

Или ТАкА е ПО ДобРЕ Го НАбия НА маИкА тИ В сИрЕНЯСаЛАта
ПуТКА :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

rowzz
01-05-2006, 15:19

ммм верно е ама не много..

`Death`Whore`
01-05-2006, 20:02
Кое от двете?

Napushen_Buhal
01-05-2006, 21:25

P.S. MnoGo POzdRAvi nA `NosHTnatA BrIgAdA zA JIcA` Ot fiLipoVCiГО НАБИЯ НА МАИКАТИ В СИРЕНЯСАЛАТА ПУТКА ТВА РАЗБРА ЛИ ГО

Или ТАкА е ПО ДобРЕ Го НАбия НА маИкА тИ В сИрЕНЯСаЛАта
ПуТКА :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

HiTUr kaTO GusHTEra dIMiTur... i uMen kaTO GuzA nA RuMen... :roll:

qVno Ne razBIrAm cHEREn huMor.. NeGRo

if_cho
01-05-2006, 21:34
Zdraveite!S priqtelq mi vse o6te ne sme go napravili za6toto az vse otlagah,no sega iskam da go iznenadam i az da napravq purvata kra4ka bez toi da o4akva,i kakto nikoga da se prestra6a i az da sam otgore kogato go0 pravim,no neznam,moje da vi se stori glupav vyprosa mi,no kolko vreme trqbva da stoq kato sum otgore,v smisal kak da razbera koga trqbva da spra...i da si slqza...taka de :oops: :lol: i kakvi dvijeniq da pravq?????abe izob6to kakvoto znaete za tazi poza,kakvo trqbva da pravq,za da mu stane na nego po-hubavo,da se izkefi maksimalno,i vinagi da go pomni tova i dori da nadmina i nai-smelite mu o4akvaniq..Molq vi..davaite saveti-i mom4eta i momi4eta.Mnogo 6te sam vi blagodarna!!Iskam vsi4ko da e OK ,daje pove4e!

Значи не може да ти се отрече,че си доста опитна щом питаш това :) ами значи като си отгоре стойш 10 мин и нито секунда повече!!! След това отиваш отдолу...там стойш около 15-20 мин максимум след това заставаш настрани за около 10 мин и след това приятеля ти вече трябва да свърши.Това става за около 1 мин

bara
01-05-2006, 23:03
Виж сега така като гледам не си много опитна май и ако се пробваш да бъдеш отгоре трябва да вземеш предпазни мерки за сигурност.Пържо си сложи каска че може да паднеш и второ не подскачай много дълго време да не одрайфаш партниора...и внимавай после като свършва да не се задавиш:П

thEClown
01-07-2006, 07:33

Значи не може да ти се отрече,че си доста опитна щом питаш това :) ами значи като си отгоре стойш 10 мин и нито секунда повече!!! След това отиваш отдолу...там стойш около 15-20 мин максимум след това заставаш настрани за около 10 мин и след това приятеля ти вече трябва да свърши.Това става за около 1 мин

ХАаха ако приятеля ти свършва 1 минута явно трябва даси е инсталирал бойлер отдолу за тази цел си вземи кислородна маска акваланг шнорхел и подобни пособия защото ще те наводни.
А иначе не искай съвети за как да го направиш.При всеки е различно.Затова по добре направи каквото тялото ти подсказва.Отдай се на чувството :D

Девствен на 19
01-07-2006, 07:35
еми на мен като ще ми е за първи път и аз ли да съм отдолу?

thEClown
01-07-2006, 07:47
еми на мен като ще ми е за първи път и аз ли да съм отдолу?

Ма значи хора.Никой няма да ти даде такъв савет нито ти трябва да го приемаш.Направи така както ти е приятно има маса пози първия път ако искаш ги испробвай всичките.Но никои от нас не знае дали ше ти е приятно.+ Почти всички първи пъти имат издънки.Но не се коси важното е да ти е кеф.