View Full Version : Moderated:Спах с едно момче,но много хора ни видяха..
Znachi... na nova godina se subrahme u edin priatel i biahme 20 choveka..Tam spah s edno momche i mi beshe za vtori put.Problemite sa mi dva - 1.Ni vidiaha dosta hora i vuprosnoto momche s koeto spah razprostraniha na oshte dosta hora i kakto grada ni e maluk nishto chudno da stigne do maika mi ot koeto mn me e strah:((
2.Kakto veche kazah mi beshe za vtori put i momcheto e razpravialo che sum tiasno i ot tova me e strah che shte me buzikat i shte umiram ot sram :cry: :oops: :oops:
Kakvo da pravia ??!
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
dataworm
01-03-2006, 18:49
Да не ти пука!Света е голям, пак и клюката бързо ще се забрави.Нищо, че си от малък град.А и нищо не можеш да направиш по въпроса.До тук това е вече факт!Има ли значение да се дискутира повече?
:wink:
`Death`Whore`
01-03-2006, 18:49
1. Това, че си тясна, е добре. Няма от какво да се срамуваш.
2. Замисли се дали трябва да те е срам от майка ти или от това, че всички ще те мислят за курва? Защото доколкото знам, в градчетата и селата едно момиче е или девствено, или е курва.
Jessika_MG
01-03-2006, 18:54
Naistina vajnoto e da ne ti puka i da ne se pritesnqva6 ot ni6to..Za6toto ako drugite vidqt 4e im se vprqga6 na replikite i pro4ie te 6te prod1ljat.Za tova se pravi se edno ni6to ne e stanalo...a p1k ako si malko po-podla moje da izmisli6 na4in da otkloni6 vnimanieto ot sebe si.Nameri ne6tu koeto da stane po-golqma kluka i vsi4ko za teb da se potuli :)
miloto_girl_4e
01-03-2006, 18:59
ти си намерила с много "свястно" момче да спиш :!:
как така ще говори на другите какво сте правили изобщо?! това са си лични неща между вас двамата :!:
какво да ти кажа ... и да те е страх и да не те е ,няма какво да направиш,за да не разбере майка ти .. не мисля всъщност,че шанса да разбере е голям :!:
Ами другия път внимавай каде, кога и с кого го правиш..
П.с не ти прече да се разшириш малко до другия път въпреки че когато е по тясно е по комфортно..
`Death`Whore`
01-03-2006, 19:07
Ако е широко, какво удоволствие има?
SweetBunny
01-03-2006, 19:11
Za6to ne vnimava6 s koi spi6 :x
Kak taka 6e si legne6 s nqkoi ot kupona, razbiram da be6e nqkoi pi4, ama kak taka toz muhlio posle 6e razpravq na lqvo i na dqsno :shock: , misli malko predi da si legne6 s MOJE BI s poredniq :?
A ako maika ti razbere - kaji, 4e tova e luja :!: Opitai se da q ubedi6, 4e teq mom4eta se ebavat i se bazikat :roll: :wink:
GreenLadyM
01-03-2006, 19:12
Ne vijdam za kakvo ti puka...spla si s nego,minalo svursheno...neka horata da si govorqt!Ne im obrushtai vnimanie i ne se sramuvai!tova 4e si spala s 2-ma ne zna4i 4e si kurva,a na maika ti vinagi mojesh da i kajesh 4e ne e vqrno(ako te e starh) ili da i kajesh 4e jivota si e tvoi i tova si e tvoq izbor!Nai-vajnoto e da ne se sramuvame ot postupkite si i ot mnenieto na horata!
LiLeNcEtOoO
01-03-2006, 19:21
tova 4e si tqsna moje da samo da te radva i da te pravi 6tastliva mnogo po hubavo e kogato si tqsna i ne si spala s mnogo mom4eta i ne si pre4urnala v kurva a na amikato moje6 da i akje6 tva sa izmilici ako ne ti povrava vuprek4e vsqko dete si ima na4in da ubejdavat roditelite si ako slu4aino iska da te vodi na ginekolog ne se pritesnavai 6e tvurdi6 4e si devstvena a do kolkoto znam te devstvenite ne gi burkat ili ako razbere kaji 4e si polzvala amponi i taka aide usprh i vnimavai sledva6tiq put s koi spi6
`Death`Whore`
01-03-2006, 19:27
A ako maika ti razbere - kaji, 4e tova e luja :!: Opitai se da q ubedi6, 4e teq mom4eta se ebavat i se bazikat :roll: :wink:
Обаче няма да И го каже някое момче, а ще И го каже някоя нейна приятелка.
Otgovorite koito moga da ti dam sa:
1.Prosto ako razbere(koeto se samnqvam)ti 6te se prestruva6,4e ne e taka(nadqvam se maikati da ti ima doverie)
2.Tova 4e si tqsna(kakto dosta hora kazaha)e hubavo.I poprincip ima si tqsni i 6iroki...A ti imae golqm plus-na majete im haresva pove4e "tqsnoto" taka4e nqma ot kakvo da se pritesnqva6
Обаче няма да И го каже някое момче, а ще И го каже някоя нейна приятелка.
Tochno taka.. imam podozrenia kum edno momiche koeto e mn dobra pr na momcheto s koeto spah i e v negovia klas a tova momiche se ima mn i s maika mi i i kazva dosta neshta koito razbira za men a az s neia niama kak da pogovoria zashtoto ne se obichame mn mn!
Хмм да не се беше ибала !
street_force
01-03-2006, 20:52
дремети на тесната путка кво мислят и говорят за тебе
дремети на тесната путка кво мислят и говорят за тебе
ami ...evala
street_force
01-03-2006, 20:56
мн ясни кво и дреме нали се е праснала и е било гот
LoveSense
01-03-2006, 21:40
Застреляй го :)
hehehehe
01-03-2006, 21:50
Kato su Tupa ovca ,a taka e
1. Това, че си тясна, е добре. Няма от какво да се срамуваш.
2. Замисли се дали трябва да те е срам от майка ти или от това, че всички ще те мислят за курва? Защото доколкото знам, в градчетата и селата едно момиче е или девствено, или е курва.
Heh emmm po tvoita logika znachi q iskarvash kurva.. :wink:
`Death`Whore`
01-03-2006, 22:51
Не исках да я обидя. Но ми направи голямо впечатление едно момче от Радомир(води се град, но си е село). Той каза, че някакво момиче го гледа...и той не е безразличен към нея...и след няколко дни каза, че негови приятели му казали някои неща за нея(че е правила секс) и не иска да я вижда повече. Неговата философия е, че момичетата са или девствени, или курви.
lainagovna
01-04-2006, 03:24
и кво супер
podkrepqm :!: :twisted: :!:
ina4e po temata ... ti na kolko si ta te e strah maika ti da ne razbere ? sa ako kaje6 ne6to ot tipa na 12-13-14 ... 6te te lin4uvame celiq forum :evil:
Znachi... na nova godina se subrahme u edin priatel i biahme 20 choveka..Tam spah s edno momche i mi beshe za vtori put.Problemite sa mi dva - 1.Ni vidiaha dosta hora i vuprosnoto momche s koeto spah razprostraniha na oshte dosta hora i kakto grada ni e maluk nishto chudno da stigne do maika mi ot koeto mn me e strah:((
2.Kakto veche kazah mi beshe za vtori put i momcheto e razpravialo che sum tiasno i ot tova me e strah che shte me buzikat i shte umiram ot sram :cry: :oops: :oops:
Kakvo da pravia ??!
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
mila,qvno ne razbirash ne6to,za6to da te bazikat za6toto si tqsna????ta mom4etata si umirat za takova momi4e...ako me razbirash:)....nqma smisal da go mislish tfa....bi li ti stanalo po priqtno ako govorqt 4e si razporetina ili ne6to takova....???ne nali????taka 4e ne se sramuvai ot tova,da ne ti puka prosto :oops:
a otnosno maika ti.....nz kakvo da ti kaja....hm....moje da i nameknesh po nqkakuv na4in 4e vodish polov jivot i tfa e....nqma ot kakvo da se pritesnqvash .
aide uspex!!!
thEClown
01-04-2006, 14:37
НАААй-добри я съвет щом толкова му знае чавката на гарджето отвори и твойта.Пусни слуха че му е мака пишката така хем няма да има жени който да спят с няго хем и аверите му ше му се смеят.Особенно ако се прави на нахакан и ръси кво ли не да се похвали.Отиди при майка ти и и кажи майко вече правих секс.Рано или късно ще разбере по добре да е от тебе.
Но за пишката кайи че е исключително малка и не върши работа
миньон.... Ай със здраве
bum`bum`f
01-04-2006, 15:59
to...zatova pyrvo se misli!i tva det si go napraila,az go nari4am...bezrazboren sex!(ot koito nqma smisal)tova,razbira se si e li4no moe mnenie...
SmiLe_BaBy{P}
01-04-2006, 19:30
ами когато се прави секс на място където има доста хора се внимава .... :!:
lainagovna
01-04-2006, 22:10
не заастреляй се
http://i.data.bg/forum/images/smiles/icon_gunsfiring.gifhttp://i.data.bg/forum/images/smiles/icon_snipersmilie.gifhttp://i.data.bg/forum/images/smiles/icon_bazooka.gifhttp://i.data.bg/forum/images/smiles/icon_qright.gifhttp://i.data.bg/forum/images/smiles/icon_left.gif
NA kyde vyrci toq cvqt???Ve4e i 10 godi6nite po4naha da se 4ukat ncncnc
cqla Bylgariq e pravila sex na Nova Godina tyi 4e nqma da se pritesnqva6 ...no moje bi trqbva da pomisli6 malko vyrhu podbora na mom4eta ..ako sa takiva stancii ...ne znam..polojenieto e lo6o ..pyk da si tqsna ne e lo6o we ..perfe si e daje ! toi ako ima oplakvaniq da go *&%&#$
podkrepqm :!: :twisted: :!:
ina4e po temata ... ti na kolko si ta te e strah maika ti da ne razbere ? sa ako kaje6 ne6to ot tipa na 12-13-14 ... 6te te lin4uvame celiq forum :evil:
верно си е 8)
[quote="Jemma"]cqla Bylgariq e pravila sex na Nova Godina
Къде е било това.Я се похвали.Леле как ме е яд,че сум го изпуснааал.Малеее. :cry: :wink: :wink: :wink: :wink:
zeleni_o4i
01-05-2006, 11:33
Za6to ne vnimava6 s koi spi6 :x
Kak taka 6e si legne6 s nqkoi ot kupona, razbiram da be6e nqkoi pi4, ama kak taka toz muhlio posle 6e razpravq na lqvo i na dqsno :shock: , misli malko predi da si legne6 s MOJE BI s poredniq :?
saglasna sam s teb, trqbva mnogo da se vnimava s koi shte si legne chovek, :!: a kato si ot maluk grad e mnooogo kofti da pluzne sluh za teb. :?
no shte posuvetvam momicheto da ne luje maika si, zashtoto taka samo shte i zagubi doverieto, tq nqma da te bichuva za tova, maikite ne sa chak takiva chudowishta 8)