View Full Version : prosto vyprosche
vyproscheto mi e slednoto nadqvam se da ne e imalo skoro takava dtem...ta vyprosat e Kakvo mislite za seriozna vryzka ot darechem edno 11 meseca pri polojenie chew do momenta ne ste stigali da polov akt ili neshti po intimno....Normalno li e ???/??shtoto veche se pritesnqvam i se chustvam nqkak nelovko taka...
`Death`Whore`
01-03-2006, 21:05
Зависи от годините и от там - от акъла на влюбените. За мен едномесечна връзка без секс е нещо...изнервящо и леко съмнително, но ти сигурно си по-малък.
emi malyk ili ne nZ tochno na 16-17 pochti sym a priqtelkata mi e po malka s okolko godina i tvyrdi che e malka...nZ kak da mislq no pak mn mi se iska da stane neshtu veche...
`Death`Whore`
01-03-2006, 21:17
Сексът върви ръка за ръка с любовта, ако и двамата са го осъзнали и са готови за него. Тя не е малка, но явно просто не иска и я е страх...[/quote]
Akivasha
01-03-2006, 21:20
Сексът върви ръка за ръка с любовта, ако и двамата са го осъзнали и са готови за него. Тя не е малка, но явно просто не иска и я е страх...[/quote]
Напълно съм съгласна.А защо не поговорите за това и не се разберете двамата.И ти не й обясниш за твоите нужди.
`Death`Whore`
01-03-2006, 21:51
Тя девствена ли е? Защото може да има адски лоши спомени от интимния си живот и затова да не иска.
Carrie Bradshow
01-04-2006, 00:04
Az imah predi sashtiq problem..bqh na 14/15 :oops: :oops: i hodih s mom4e godina i dva meseca i toi mnogo iskashe da se 4*kame , no az ne se 4uvstvah gotova da go naprravq .iii taka sled izvestno vreme se razdelihme i naistina osuznah 4e sam vzela pravilnoto reshenie , zashtoto se okaza dosta samovliuben :) taka 4e naistina ako imash 4uvstva kam tova momiche pogovori s neq po tozi vapros i se razberete :)
street_force
01-04-2006, 00:07
кат не ти дава мн ясно тва с години не е читаво
California
01-04-2006, 00:08
и като поговори с нея какво ще постигне?
най-много момичето да си помисли,че той и говори разни неща за да я убеди да спи с него!
любовта и изобщо всички чувства не се казват,те се показват!
street_force
01-04-2006, 00:11
ми гледаи са ако не ти пусне ще късаш та така или иначе пробви да я офетираш то тва не е нормално
Carrie Bradshaw
01-04-2006, 00:17
Spored men seksa ne e chak tolkova zaduljitelen pone na tazi vuzrast ili moje bi az razchitah poveche na 4uvstvata i duhovnata vruzka.Seksa prisustva , kogato 4uvstvata da istinski inache ne e gotino :)
street_force
01-04-2006, 00:20
щом казваш :oops:
dj_tigrica
01-04-2006, 05:38
ami da normalno e sexa ne e zadaljitelno da go pravite o6e na 1vata sedmica..tva trqbva da vi doide otvatre.....4atka6 li.hodila sam s mom4e 1 godina i 4ak togava sam mu dala.....s vseki e razli4no...ne se pritesnqvai normalno e ...citiram:sexa varvi raka za raka s lubovta......ei tva e..... :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :P