View Full Version : Kakva e razlikata m/u Ku4ka i Kurva
Mnogo hora mislqt , che nqma razlika m/u Kuchka i Kurva , a vsushtonst ne e taka.Vie kak mislite - Kakva e razlikata spored vas?
`Death`Whore`
01-04-2006, 12:29
Кучката прави курвенски номера. И няма общо със секса. Поне за мен е така.
ami pi4 az znam edin vic-kurvata e tazi koqto spi s vsi4ki na kupona vklu4itelno i s teb a ku4kata spi s vsi4ki na kupona osven teb :lol: a sega seriozno-sega kurvata ne otkazva i v edin moment spored men e gnusno kat si pomisli6 kak q e minal polovinata grad a ku4kata te drazni,dava ti povodi a nakraq te reje-toest moje da otkazva i smqtam 4e e mnogo po dobre ako ti kajat ku4ka a ne kurva
`Death`Whore`
01-04-2006, 12:33
Абсолютно същото е. Защото кучката ще я хване някой и ще я изнасили адски брутално. И после нищо няма да може да каже, защото тя му се е натискала. И кучка, и курва пак се натискат на всеки!
Ku4ka-jena koqto naistina Obi4a da pravi sex(palavnica xax),po mnogo na4ini-NO samo s edin muj-gadjeto si!!!
Kurva-jena koqto go pravi sus vsi4ki...
Аве няма по-хубу нещо от курвата !
thEClown
01-04-2006, 13:17
МИсля че всички курви са кучки.
Кучка - Женското на кучето..
Курва - Производно същ. име на думата "Кур" - "мъжки полов орган"
Надявам се да съм помогнал..
Kakto ve4e kazaha...k***a e tazi,koqto go pravi sys vsi4ki..i ve4e po4ti vsi4ki sa minali prez neq..ako moje taka da se kaje,a k*4ka e tazi,koqto drazni,koqto predizvikva..ot koqto ti nastruhva kojata i nakraq te ostavq na suho :D heh aide 8) spored men .. :)
I spored men e taka...To e qsno , 4e kato ti kajat k`va shte se obidi6 (a nqkoi moje i da ne se obijdam neznaq) , kato ti kajat Ku4ka moje6 li da se 4uvstva6 polyskana?
P.P Temata be6e ot mene
Курва е тая която го прави със всички на купона, кучка е тая която го прави със всички освен с ТЕБ :lol:!
Подобни разисквания не са желани в тийн форум, посещаван от малки деца.
Лека вечер.