PDA

View Full Version : Любопитна съм и искам да науча...

likesome1inlove
01-04-2006, 16:34
Дете, от анален секс не се забременява-не четете ли образователни книжки !?.Някак не ми се струва нормално на тази възраст да правите такива неша :) .Аз на 12 си играех с моята Барби :)

Shogi
01-04-2006, 16:36
Може ли да се забременее от анален секс!?!?!?! А правила секс от 10 годишна..алийийийи за такова момиче съм си мечтал..о0о0 моля те омъжи се за мен..ще те обичам много много много много и още толко много ще се...нали се сещаш...пфф..мале докаде стигнахме..ужас...хора ще ме самоубиете бе... :x :shock: :shock: :shock: :!: :idea:

XePouH
01-04-2006, 16:36
Здравейте форумци и ви желая хубава нова година!
А сега по въпроса!Малко ми е неудобно да споделям, но тук мисля, че е добре да се споделя, защото може да си анонимен.Тук имам компютър и сега съм във форума.Искам да питам всички вас един въпрос.Примерно.
Така аз съм на 12 и гаджето ми иска да правим анален секс :oops: .Аз му викам, че съм супер малка за акова нещо, а той ми вика:Какво толкова, нали от 10годишна правиш секс. :(
И аз му казах, да!Обаче сега е много по-различно.Примерно, така аз от 10 знам какво е секс, но аналното ми е непознато.Кажете плииз, който е правил да ми каже какво е.Опасно ли е това в секса :roll: ?Може да се забременее от от това?
Благодаря за всички отговори!
ми явно имаме нов рекорд 10 годишна :roll:
по темата не моеш да забременееш,трябва да си напраийш клизма,а и си мноо малка(явно не признаваш,че си малка щом си напрайла сефтето на 10 години)а и оня е с тебе само да ебе

Shogi
01-04-2006, 16:40
По сериозно от тва здраве му кажи душа..щом си се отпечатала на 10 които и да ти налива акъл..евала... а дано барем некой успее..аз тия ги заключвам в досие "Неспасяеми"

poliii
01-04-2006, 16:41
dam naistina ima6 nujda ot seriozen help-moje bi nqkoi da ti8 oburne vnimanie i da vidi kvi gi vur6i6,a i az na 12 se interesuvah ot suvsem drugi ne6ta

hamilcar
01-04-2006, 16:45
Някак си не се връзва правиш от 10 годишна,а питаш дали от анален секс може да се забременее и отговора на въпроса ти е не може.
За анален секс ти е раничко то вобще за секс ти е раничко,но това си е лично мое мнение.

И един въпрос приятеля ти на колко години е ?

Shogi
Хехех..моля..явно оценяваш лошите неща които хората ти причиняват ам? И вместо да ми се дуеш фани та се замисли малко в това което ти казвам... на 10 малее...ш повърна..."Боже колко мъка има по тоя свят Боже, въздъхна Моканина и продължи да скубе перата на бялата лястовица"

bum`bum`f
lele...ne moje da e istina...ujas! :? nqmam dumi...4akai malko ,da ne si obyrkala cifri4kite?znaesh li tablicata za umnojenie?ako q znaesh i mi pokajesh belejnik pylen sas 6tici(6toto na taq vyzrast tva e normalno)6ti kaja,evalata...oba4e da iskash saveti za analen...(tva ne e normalno)idi se pregledai nqkade...moje bi imash nujda ot psihiatyr ili ...i az nz...pogovori s nqkoi...naistina ne e normalno!

TheSoulOfDeath
01-04-2006, 16:47

ra imame si nov rekordior ma kakvo li da spe4eli mi urok praktika za analen sex tukmo i 6te se nau4i hah :twisted: :twisted:

Akivasha
01-04-2006, 16:48
Малка си за подобно нещо!!!Абе хора кво става на света ?Аз на 12 играех народна топка...Момиче еми щом от 10 годишна си в отбора...хм не знам..на колко ти е гаджето ако е по-голям и съответо има по-голям "инструмент" може мн да те нарани ..защото едва ли на 12 си се развила достатъчно.

rowzz
01-04-2006, 16:50
А сега по въпроса!Малко ми е неудобно да споделям, но тук мисля, че е добре да се споделя, защото може да си анонимен.Тук имам компютър и сега съм във форума.Искам да питам всички вас един въпрос.Примерно.
Така аз съм на 12 и гаджето ми иска да правим анален секс :oops: .Аз му викам, че съм супер малка за акова нещо, а той ми вика:Какво толкова, нали от 10годишна правиш секс. :(
И аз му казах, да!Обаче сега е много по-различно.Примерно, така аз от 10 знам какво е секс, но аналното ми е непознато.Кажете плииз, който е правил да ми каже какво е.Опасно ли е това в секса :roll: ?Може да се забременее от от това?
Знаеш ли.. за разгрявка може да го накараш да ти го лепне на челото, после малко тренировки в ушите.. после да изиграйте една турска.. и за финал да ти свърше в дупето - идеалната клизма.. та нали спермата лекува.. айде и По сериозно от тва здраве му кажи душа..щом си се отпечатала на 10 които и да ти налива акъл..евала... а дано барем некой успее..аз тия ги заключвам в досие "Неспасяеми" - парв си пич ..

poliii
01-04-2006, 17:04
f0r3v3r]
Знаеш ли.. за разгрявка може да го накараш да ти го лепне на челото, после малко тренировки в ушите.. после да изиграйте една турска.. и за финал да ти свърше в дупето - идеалната клизма.. та нали спермата лекува.. айде и По сериозно от тва здраве му кажи душа..щом си се отпечатала на 10 които и да ти налива акъл..евала... а дано барем некой успее..аз тия ги заключвам в досие "Неспасяеми" - парв си пич ..
mda ama pomisli si dali vuob6te moje se pravi turska s 10 ili 12 god DETE :roll:
i mn mi e interesno kak taka te e sram da mu kaje6 4e ne razbira6 ot analen kato si na...12!!!a i nali se razbirate mn dobre bi trqbvalo da si govorite i za tva ne samo da go praite

Shogi
01-04-2006, 17:08
Приятеля ми е на 19, страшно добре се разбираме, но на мен ми беше неудобно да му казвам, че не разбирам от анален секс.Той може би ще ме напътства, защото е по-опитен, но явно аз самата не съм съвсем готова за анален секс.Помагайте!
Когато ме видяла майка ми умряла,
щом за туй узнал дядо се заклал,
бабите камите дружно си забиха,
а пък сестрата удави се в реката.

Пр1:Хе-ей, роден съм във Чернобил
Хе-ей, три години там живях
Хе-ей, електроцентрала
Хе-ей, откакто ти гръмна

С лявото око гледам земята,
с дясното - облака над мен,
средната ръка ме чеше по главата.
Ах,колко хубав беше този ден !

Имам си, аз, във повече, една ръка,
в замяна на това - нямам крака.
Аз съм гений, аз съм талант,
аз съм прекрасен,аз съм мутант.

Пр2:Хе-ей, аз съм от Чернобил
Хе-ей, три години там живях
Хе-ей, атомна централа
Хе-ей, аз съм твоя мутант
Ляляляляляляляляляляляля баси чудесата :roll: 8)

01-04-2006, 17:16
az sym pravila i ne e nishto osobeno,pravila sym go dva pyti i ne mi haresa osobeno,zatova ve4e ne pozvolqvam na mom4etata.malko e stranno otna4alo...se edno i tam te otvarqt,oba4e udovolstvie za teb kaji re4i nqma,za mom4eto e po-qko,vypreki 4e mn mom4eta go pravqt za da se hvalqt sled tva

kato stana vypros za hvalene,ne te znam kva si shto si,no napravo imam 4ustvoto 4e to4no tova napravi kato kazvash 4e se 4uka6 ot 10 godishna,neznam za teb tova moje bi e nqkakvo postijenie,neshto veliko,no za men e 4ista proba dokazatelstvo 4e si edna nedorasla kurvetina,izvinqvam se za izraza,no ne moga da si krivq dushata,ti na 10 da si znaela koe e klitor ili kyde ti e G-to4kata i znaesh li izobshto sega koe.Che sigurno oshte ne ti e doshlo,ama aide.za mene si4ko tova nosi samo otvra6tenie

final_fantasy_fan
01-04-2006, 17:24
Била си на 10....трудно ми е да повярвам ама в днешно време вече нищо не ме учудва.... :? както и да е не съм нито аз,нито който и да е било от тоя форум ,човека,който трябва да те съди,но наистина смятам ,че на 10 ти е твърде разно за полов живот.
по темата:първо-казваш ,че приятеля ти иска анален секс,а като ти чета поста-не си много въудошевена-не можеш ли просто да му кажеш ,че не щеш и толкова и повече да не го коментирате???другото-не не се забременява ,както вече разбра

kaua
01-04-2006, 17:27
:shock:

poliii
01-04-2006, 17:33
az sym pravila i ne e nishto osobeno,pravila sym go dva pyti i ne mi haresa osobeno,zatova ve4e ne pozvolqvam na mom4etata.malko e stranno otna4alo...se edno i tam te otvarqt,oba4e udovolstvie za teb kaji re4i nqma,za mom4eto e po-qko,vypreki 4e mn mom4eta go pravqt za da se hvalqt sled tva

kato stana vypros za hvalene,ne te znam kva si shto si,no napravo imam 4ustvoto 4e to4no tova napravi kato kazvash 4e se 4uka6 ot 10 godishna,neznam za teb tova moje bi e nqkakvo postijenie,neshto veliko,no za men e 4ista proba dokazatelstvo 4e si edna nedorasla kurvetina,izvinqvam se za izraza,no ne moga da si krivq dushata,ti na 10 da si znaela koe e klitor ili kyde ti e G-to4kata i znaesh li izobshto sega koe.Che sigurno oshte ne ti e doshlo,ama aide.za mene si4ko tova nosi samo otvra6tenie

До колко си успяла да разбеш какво се опитах да кажа незнам, но със сигурност не си схванала добре!Не се фукам.Съвсем непряко(ако така може да се каже)съм споменал, че съм го направила на 10, а това според мен нямаше особено значение.Незнам какво ви е на всички!Защо вие се отнасяте така отрицателно към момичетата като мен самата.Нямам нищо противчуждото мнение, но вие прекалявате!Наистина, как изобщо възприемате света около вас?Просто ми е чудно как така изведнъж ни наричате "курви" безпричинно?
80 процента от света е такъв!И за щастие, много повече хора биха ме подкрепили!
Благодаря за постовете до тук и за отдееленото ви внимание, колкото и да не получих помощ.
Моля темата да не се заключва, защото не съм я приключила1
Благодаря още веднъж!
am mnogo mi e onteresno koi hora biha te podkrepili?roditelite ti biha li?pove4eto kazvat tiq ne6ta s cel da se useti6,6toto ina4e sled vreme 6te si..prosto razvalina
na 10...pfff boje a na 12 analen,na nas ni6tu ni nqma ili pone az taka mislq a i bi li obqsnila koi sa tiq 80% ?

Mandy2
01-04-2006, 17:37
Ti si luda ma!Na 10 tolkova li e nqmalo kakvo drugo da pravi6 4e si po4nala da se e**6?Verno si "NESPASQEMA"
A za vaprosa ti bih te posavetvala da go zareje6 tozi batko,6toto samo iska da te 4u*a,i ni6to pove4e!Nadali ozna4ava6 ne6to za nego,i nqma da mu puka dali 6te te narani po vreme na samiq akt ili NE!Za nego e vajno na nego da mu e kef,a pak ti...VSE TAQ TI SAMA SI RE6AVA6!No po dobre ne izbarzvai 4e 6te ti napravi ne6to i posle ti 6te strada6,a ne toi!

Dizi
01-04-2006, 17:42
didiiii detence kak si ....seriozno me pla6i6 az na 17 go napraih i mi se struva6e rano ta na 10 ...togava `ei da se setqq...mmm igraeh si s priqtelkite mi na delenie na ulicata i ama izob6to prez glavata ne mi e minalo .no kakto i da e za analniq emi imam edna priqtelka na 24 i s priqtelq i probvali analen edna ve4er no miliq si e edar i leko grubovat i poznai kvo..4 6eva na gaza emi nasluka dano 19 godi6niqt ti liubq6t pedofil e po vnimatelen i ne ti se nalaga da te vodqt da ti 6iqt gaza :!:

thEClown
01-04-2006, 17:45
Гледай сега недей да почваш от сега защото ако си го практикуваш редовно на 20 вече ще си .... прощавай за израза но ще си като кофа .. изчакай още малко е моя съвет но ти си имаш глава на раmenete мисли му.

пп: АМи тои на 19 ти на 11 ако го направиш отзад нищо чудно да ти трябва памперс.

babeson
01-04-2006, 17:45
И аз му казах, да!Обаче сега е много по-различно.Примерно, така аз от 10 знам какво е секс, но аналното ми е непознато.Кажете плииз, който е правил да ми каже какво е.Опасно ли е това в секса :roll: ?Може ли да се забременее от това?

Ta ti imash li cikul, che da zabremeneesh???I ot 10-godisha se e**esh...B*h MAA mu!!!!!!!!

Crazy^Biker
01-04-2006, 18:16
Da napraim ravnosmetka
1) ti si na 12 godini i se ebesh ot 10 godishna sledovatelno si maloumna
2)priqtelq ti e na 19 i sledovatelno e ebah toa otvratitelen pedofil i trebva da go sydat za bludstvo s maloumno momi4e i da sa zapoznae sas si4ki manafi po zatvora
3) sled 5 godini kato priqtelq ti izlezne ot zatvora 6te ima golqm opit s analniq seks i nama da pita6 prostotii tuka a dotogava moje da si i poumnqla

Soldier_OF_Fortune
01-04-2006, 18:23
1во - Ако искаш да ти дам телефона на някой психиатър или по-скоро лудница
2ро - Абе ти си плоска като ламарина и си тръгнала Секс да ми правиш ( СМЕХ )
3то - Имаш ебати гаджето на 19г. сигурно е някой комплексар защото всяко себе уважаващо се момче над 18г. няма да се занимава с МАЛОМЕТНИ

Сериозно ти говоря потърси спешна помощ от Психиатър

`Death`Whore`
01-04-2006, 18:51
На 8 си правила свирка, на 6 - чикия. Нали?

01-04-2006, 19:13
Naistina tujno!Na 10... :(

`Death`Whore`
01-04-2006, 19:15
3ти клас..господи...

01-04-2006, 19:26
E tva e ve4e da si kurva! :wink:

Foxi_v6
01-04-2006, 19:29
ako dupenceto ti ne e detsko baraban4e a e taka po ..seshtash se ima kvo da se xvane nqma ot kakvo da se pritesnqvash ama si na 12 ili ne znam na kolko naistina se taq i ne znam kakva si v tqloto ako ti e malko dupeto i anusa shte ti e malak i moje da te boli v na4aloto i posle shte mine ama ima risk ako ne si napravila klizma da.....seshtash se nali go izcapash ama malko....sega da izqsnim pravila si mu svirka pravila si sex i toi iska analen ami na 19 e demek e qko umen i xitar ne se znae dali sled kato te prasne i ot zad ne te zareje pomisli dobre popitai go dali e nai vajnoto neshto za nego analen sex i go vij kakvo shte ti otgovori....ti si malka i naivna a toi loshiq valk ot kolko vreme xodish s nego ne mi kazvai ot 3-4 meseca shtoto e super malko a ve4e iska i analen sex ...ne znam opravqi se i nikoi da ne me kritikuva osven avtorkata na temata qsno ....po kakvito i dabli vaprosi svarzani s temata ina4e koito go napravi osven neq proklqtieto na ada da go spoleti v 7 dneven srok ...tova e sory za prav.greshki...

`Death`Whore`
01-04-2006, 19:32
"Естествено, че не ме. Мило, обичам те повече от всичко! Не ми е за единия секс, но просто си толкова секси, дупето ти е толкова готино, че бих искала да го чукам".

Такъв ще е отговорът му. И аз да бях мъж, при всяко положение бих отговорила така.

dj_tigrica
01-04-2006, 19:33
ako dupenceto ti ne e detsko baraban4e a e taka po ..seshtash se ima kvo da se xvane nqma ot kakvo da se pritesnqvash ama si na 12 ili ne znam na kolko naistina se taq i ne znam kakva si v tqloto ako ti e malko dupeto i anusa shte ti e malak i moje da te boli v na4aloto i posle shte mine ama ima risk ako ne si napravila klizma da.....seshtash se nali go izcapash ama malko....sega da izqsnim pravila si mu svirka pravila si sex i toi iska analen ami na 19 e demek e qko umen i xitar ne se znae dali sled kato te prasne i ot zad ne te zareje pomisli dobre popitai go dali e nai vajnoto neshto za nego analen sex i go vij kakvo shte ti otgovori....ti si malka i naivna a toi loshiq valk ot kolko vreme xodish s nego ne mi kazvai ot 3-4 meseca shtoto e super malko a ve4e iska i analen sex ...ne znam opravqi se i nikoi da ne me kritikuva osven avtorkata na temata qsno ....po kakvito i dabli vaprosi svarzani s temata ina4e koito go napravi osven neq proklqtieto na ada da go spoleti v 7 dneven srok ...tova e sory za prav.greshki...

macka slu6ai se v saveta na foxi.toi ima opit.ubedena sam 4e 6e ti pomogne......saglasna sam stva i go podkrepqm....

Soldier_OF_Fortune
01-04-2006, 19:39
"Естествено, че не ме. Мило, обичам те повече от всичко! Не ми е за единия секс, но просто си толкова секси, дупето ти е толкова готино, че бих искала да го чукам".
Взе ми думите от устата

01-04-2006, 20:49

До колко си успяла да разбеш какво се опитах да кажа незнам, но със сигурност не си схванала добре!Не се фукам.Съвсем непряко(ако така може да се каже)съм споменал, че съм го направила на 10, а това според мен нямаше особено значение.Незнам какво ви е на всички!Защо вие се отнасяте така отрицателно към момичетата като мен самата.Нямам нищо противчуждото мнение, но вие прекалявате!Наистина, как изобщо възприемате света около вас?Просто ми е чудно как така изведнъж ни наричате "курви" безпричинно?
80 процента от света е такъв!И за щастие, много повече хора биха ме подкрепили!
Благодаря за постовете до тук и за отдееленото ви внимание, колкото и да не получих помощ.
Моля темата да не се заключва, защото не съм я приключила1
Благодаря още веднъж!

Vij sega de4ko,shvanah mnogo dobre kakvo iskash i ti kazah kakvo mislq.Nqma da mi promenish mnenieto.tova 4e ne go odobrqvash e tvoi problem.az dokolkoto vijdam vsi4ki otgovori ne odobrqvat tova koeto si kazala ili "napravila".takyf e riska da pishesh tuk,a i na vsi4koto otgore tva sys 80% napravo me razreva ot smqh,nete znam kva si,ne sym rasiska,no ako stava vypros za nqkoq mangalska istoriika,vij tam nqma da se o4udq,ako 80% sa syshtite kato teb,no ako edin 4ovek e tolkova izpadnal,to edva li e vijdal komputyr,a kamoli tozi sait,shtoto 16 godishnite maiki deto gi vijdam po ulicata oble4eni v dripi edva li sa regnati tuk.taka 4e hi4 da ne slagash horata pod tvoq obsht znamenatel,shtoto ot tebe mi se draifa be,ovca typa.ti davash li si smetka 4e ako tova e porednata ebavka e mnogo bezvkusna,zashtoto takiva pedofil4eta kato "priqtelq ti" naistina gi ima i nqkoi den taka shti naderyt gaza 4e 6te se 4udish otkyde ti e doshlo.3-ti klas ti nit cici imash,nit ti e doshlo 4e da zabremenqvash,pyk i mi e mn interesno toz 19-godishniq pishkata mi da ne e 3 na 1.5, 6tot osven ako ne si motirala sigurno ta e razporil napravo i intimnite ti 4asti visqt otvsqkyde.ai siktir ot idioti,vyri si nameri rabota am ne ni zanimavai s gluposti.

Worthless
01-04-2006, 22:25
ама пача тъпа! ПРАВИШ СЕКС ОТ 10 ГОДИШНА? ТИ НАРЕД ЛИ СИ МА?! ТИ ТОГАВА Е ТРЯБВАЛО С КУКЛИ ДА СИ ИГРАЕШ ОЩЕ! НА 10? Я ПАК?
и на всичкото отгоре пита дали може да забременее от анален.. алооо, къде си тръгнала да правиш секс като елементарни неща не знаеш? ходи се гръмни най-добре :evil:

anonymous464110
01-04-2006, 22:30
И аз му казах, да!Обаче сега е много по-различно.Примерно, така аз от 10 знам какво е секс, но аналното ми е непознато.Кажете плииз, който е правил да ми каже какво е.Опасно ли е това в секса :roll: ?Може ли да се забременее от това?

6to ne si pusne6 teletubis po-dobre a?

Akivasha
01-04-2006, 22:35

Такъв ще е отговорът му. И аз да бях мъж, при всяко положение бих отговорила така.

Damn right!!!

anonymous464110
01-04-2006, 22:36
samo dve gre6ni dumi ima v toq post :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
rispiekt!

`Death`Whore`
01-04-2006, 22:37
Да...от две думи има само 2 грешни. :)

`Death`Whore`
01-04-2006, 22:38
Сега промени и другата. И ми е интересно да прочета как се чете тя. :)

street_force
ааааа на 10 разбираш ли то още косми по минджата не са и поникнали нити цици брутално (до някаде готино)на брутално

anonymous464110
:mrgreen: ekzaktli :mrgreen:

`Death`Whore`
01-04-2006, 22:40
Гениално. :)

Akivasha
01-04-2006, 22:40
Хаха сега видях...съвсем олигофренясах...хаха ебаси майтапа.Просто пиша без да гледам...Айде вадете факлите и lets burn the witch :twisted:

01-04-2006, 22:41
Здравей момиче...незнам с какъв акъл (най-вероятно с никакъв защото на 10години никое хлапе си няма представа от тези неща)си правила секс...Обществото все повече деградира...ето моя съвет :
Поговори малко с майка си по темата,не за аналния секс, а изобщо защото тя със сигурност е по-компетентна от повечето тук и може да ти даде много по ценни съвети и да те разбере,просто поговори с нея няма от какво да те е страх...И мисли преди да правищ нещо !!!

street_force
амииииии ей такова хвани се за палците и да ти го набие със засилка... :evil:
и дано си праснеш кухата лейка дето наричаш глава някъде да ти дойде акъла в глвата...

честно да ти кажа... не ми пука...
ти си изгубена кауза...
прави анален секс... ама яко
на 16 години ще ми е кеф като пуснеш тема приятеля ми иска да ми ръгне коляното си в гъза ми... кфо да правя..RESPEKT

Atika
Stiga bee .. tva dete si prai gavra s nas .. az ne vqrvam :!:

anonymous464110
abe kajete efikasno lekarstvo sre6tu glisti stiga neseriozni temi :mrgreen:

anonymous464110
01-04-2006, 22:42
Здравей момиче...незнам с какъв акъл (най-вероятно с никакъв защото на 10години никое хлапе си няма представа от тези неща)си правила секс...Обществото все повече деградира...ето моя съвет :
Поговори малко с майка си по темата,не за аналния секс, а изобщо защото тя със сигурност е по-компетентна от повечето тук и може да ти даде много по ценни съвети и да те разбере,просто поговори с нея няма от какво да те е страх...И мисли преди да правищ нещо !!!
da maika i e bezobrazno kompetentna tq daje q rodi po kompetenten na4in - prez suotvetnoto komentirano otverstie

anonymous464110
01-04-2006, 22:46
:mrgreen:
iu rul :lol:

street_force
01-04-2006, 22:48
nice :twisted:

01-04-2006, 22:55
justinsfhc,
Мислиш че от всички изприказвани глупости има някаква полза тук?
Най-разумното е да поговори с близък човек,а на тази възраст мисля че родителите са най-близките и най-полезни поне за 12 годишно хлапе което си няма никаква идея...вместо да се объсждат подобни теми с непознати(повечето също хлапета) в интернет...
А за онези които нямат какво да правят и просто си пост-ват ей така глупости...хора осъзнайте се и се захванете с нещо сериозно,което ще е от полза за вас...
С най-добри пожелания...

`Death`Whore`
01-04-2006, 22:57
По-добре 10 годишните да пишат във форуми, отколкото да правят секс.

anonymous464110
01-04-2006, 22:59
po-dobre da ti miri6at krakata i da nosi6 moherni 4orapenca :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

anonymous464110
01-04-2006, 23:02
justinsfhc,
Мислиш че от всички изприказвани глупости има някаква полза тук?
Най-разумното е да поговори с близък човек,а на тази възраст мисля че родителите са най-близките и най-полезни поне за 12 годишно хлапе което си няма никаква идея...вместо да се объсждат подобни теми с непознати(повечето също хлапета) в интернет...
А за онези които нямат какво да правят и просто си пост-ват ей така глупости...хора осъзнайте се и се захванете с нещо сериозно,което ще е от полза за вас...
С най-добри пожелания...
izob6to ne mi obqsnqvai kvo da pravq "gost" da ne po4na da ti razqsnqvam 4e ba4kam na dve mesta i se mu4a da zavur6a vis6e obrazovanie.kato ne znae6 nqkoi ne6ta nedei da se mu4i6 da me pou4ava6.ako ot ne6to nqma smisul to e post kato tvoq v stil "razmahvam nazidatelno prust4eto na razuma".to4no 6toto e debilna temata pi6a takiva ne6ta a i ne vijdam s kvo pravo 6e mi vkisva6 nastroenieto i 6e mi kazva6 kvo da pi6a i kvo ne.UP YOURS za teb.zadruj si dobrite pojelaniq.

anonymous464110
01-04-2006, 23:07
imenno.nqkoi se misli za mnogo gotin kato puska takuv topic i gleda seir.TEMATA MIRI6E.to4ka.

http://justin02.hit.bg/za_avtoracom/spam.gif
http://justin02.hit.bg/za_avtoracom/punch.gif

01-04-2006, 23:09
justinsfhc,
Виж, нито съм тръгнал да те поучавам, нито да ти казвам какво да пишеш,нито да ти вкисвам настроението.Това как ти приемаш нещата си е твоя работа,просто се опитах да започна смислен диалог,а щом това не е сред твойте приоритети - боже опази какви висшисти завършват....

anonymous464110
01-04-2006, 23:11
@justinsfhc,
Виж, нито съм тръгнал да те поучавам, нито да ти казвам какво да пишеш,нито да ти вкисвам настроението.Това как ти приемаш нещата си е твоя работа,просто се опитах да започна смислен диалог,а щом това не е сред твойте приоритети - боже опази какви висшисти завършват....

nali.4e i ba4kator4e na vsi4koto otgore.ako ti kaja i kakvo vis6e u4a suvsem 6e se zatrie6.
prioritet v momenta mi e da sedna da si po4ina pred toq monitor da se posmeq na horskata prostotiq "s nai-dobri 4uvstva" i posle da pospq.poneje si sosbeno zainteresovan/a ot prioritetite mi 6e ti na4ertaq i plangrafik kakvi 6te sa te za men utre - kato stana prioritetno 6e se zatutrq kum kafevarkata.posle prioritet stava pastata za zubi.sled tva troleq do sklada.posle sledobedniq sun.kato prikliu4a i s nego prioritetno 6e sedna da drasna o6te nqkolkostotin "gluposti".comprende?

`Death`Whore`
01-04-2006, 23:13
Все се намира по някой батко над 18, който да им покаже какво е истинската любов...и те изпитват истинска любов на 10. Аз тогава изпитвах любов към мама, тати и сестричката ми.

`Death`Whore`
01-04-2006, 23:16
Не ми е познат този израз.

01-04-2006, 23:19
exploitedteen,
Разбира се, че не трябва да се поощряват - но не мисля че и "правенето на 5 стотинки" само по себе си би променило нещо...вече достатъчно стана на 5 стотинки мисля "авторката",а на човек на 12 това малко би му помогнало,защото едва ли има акъл да се поучи само.
justinsfhc,
Графика ти изобщо не ми влиза в работата,нито начина по който парадираш, с това че работиш и учиш едновременно...не си единствен

01-04-2006, 23:22
хахахахахах копеле таа още нема мъх по пичока и вече се чука... неееееее хехехехехехе ебати ебалката момче :))))))))))))

01-04-2006, 23:25
добре бе човек... аз ва десет години се целех със буци пръст пред блока таа си е разпрала пичката... лъже 100% !!!

01-04-2006, 23:26
exploitedteen,
Е бях длъжен да се пробвам ...:)
Съжалявам хора които мислят по този начин "вие сте задръстени, аз съм готина, вие сте девствени, аз съм пичка и т.н. " - но надеждата умира последна ;)
Offtopic - Лека нощ на всички

Worthless
01-04-2006, 23:29
тц тц тц...
абе стига с тия висши бре...
аз пъ мое вече да съм с 14 висши. И? и какво от това? тфа значи, че съм по-умна от другите ли? значи "имам добра памет и си взех изпитите" ;) интелекта кво общо има с висшето?
@justinsfhc, нищо лично, но ти това ли искаш един ден да прави и твоята дъщеря? ;)

абе повярвай ми с нормална дискусия се започва все едно и също: вие сте задръстени, аз съм готина, вие сте девствени, аз съм пичка и т.н.

пробвано и провалено...
ххх абе тая със сигурност се мисли за такава... :lol: иначе нямаше да напише, че гаджето й казало, че на 10 го е правила... бе зле е момичето :lol: има нужда от професионална помощ. гаджето й също(бати педофила :shock: )

пийс

`Death`Whore`
01-04-2006, 23:31
Не мога да не кажа следното: "Природният ум може да замени всяко образование, но никое образование не може да замени природния ум".

`Death`Whore`
01-04-2006, 23:37
А аз след 20 дни влизам в сесия. Хубавото е, че имам 2 изпита, а лошото - че почти нищо не знам, а изпитите са сериозни.

Worthless
01-04-2006, 23:37
Не мога да не кажа следното: "Природният ум може да замени всяко образование, но никое образование не може да замени природния ум".;)
ахаха деба, кфо съм се разфлуудила... явно днеска ми се флууди :lol:

TheSoulOfDeath
01-04-2006, 23:39
az vqrvam 4e avtorkata sledva programata za vsestranno razvitie na razgoneni nimfomanki v ranna vuzrast s raznocveten i 6irokoobhvaten polov zivot v katedrata na magadanskiq institut po : Mrusna Asexualna Lolita Kopae6ta Analni Kanalizacii Usporedno s Raionnite Vodni Akademici sukrateno MALKA KU*R*VA

golqma grupa u4eni-eba4i

`Death`Whore`
01-04-2006, 23:40
Нещо такова. :)

Sexy_Boy_16
01-05-2006, 02:18
Дали се забременява от анален секс ?????
Ох господи явно си праила секс на 10 щото си искала да се праиш на много интересна без вообще да знаеш и 2 % от това какво представлява секса ....

ziky
01-05-2006, 07:11
по темата не моеш да забременееш,трябва да си напраийш клизма,а и си мноо малка(явно не признаваш,че си малка щом си напрайла сефтето на 10 години)а и оня е с тебе само да ебе

Бааааах :x аз на 10 съм бутал колички и си играех с децата бе!На 12 само учех!Са съм на 14 и па не съм го праил....бах са ако съм ти родеител ше те запечатам наново и щи натъркам устата със сапун да ти се измие че кой знае кво си правила с нея! :x Бахти тва е в раздела ''ПППР (преебан почти по рождение)

mariella_17
01-05-2006, 08:06
abe momi4e, na teq godini trqbva o6te s kukli da si igrae6 i da si gleda6 urocite

machoka
01-05-2006, 08:48
Подобни педофилски истории няма да се дискутират тук.

А вие се замислете, че ви взимат за мезе и то по-точно един човек, с много профили. Вие как си представяте 10 годишно момиче /2 или 3 клас/, да прави секс? :shock: :lol: /освен ако не е изнасилено, да чукаме на дърво/ :?

Хайде стига глупости и спам.

11 точка.