Влез

View Full Version : Прекалено силна любов

strada6t
01-04-2006, 19:13
Случайно попаднах на този форум и реших да споделя моя проблем.Много хора биха казали,че не е никакъв проблем,а трябва да съм щастлив,но на мен ми е адски гадно и смятам,че си е точно проблем.Ами преди 1 месец тръгнах с едно момиче и всичко е ок,разбираме се перфектно и сме много щастливи.Проблема е в това,че примерно като не се видим някой ден(сега поне е ваканция,не знам как ще живея като тръгна на училище)просто изгарям от болка,знам,че звучи странно,но е точно така.Не ми е първото гадже и знам какво е някой да ти липсва много,но това,което изпитвам сега е просто ужасно.Например не сме пропускали да се видим от много дни,но утре няма да можем и направо не знам какво да правя,такова нещо не съм изпитвал.Най-точната дума е именно БОЛКА и то в огромни количества :cry: Много хора биха ми се присмяли,защото все пак любовта е най-голямото щастие,а аз вместо да се радвам се тревожа,но какво да правя :cry: Всъщност това най-вече го пиша за да споделя с някого,не толкова за съвет.И все пак има ли начин да не мисля толкова за нея и да не изпитвам това мъчение?

strada6t
01-04-2006, 19:15
А пропуснах да кажа,че съм на 15 години.Вече почвам да си мисля,че съм ненормален :( Да съм в най-хубавите години от живота си,да съм намерил любвта си и въпреки това да страдам.

Soldier_OF_Fortune
01-04-2006, 19:24
Кефи се имаш мацка до себе си, която обичаш, а не се тревожи, че един ден няма да се виждате.
Мисли за други неща за ПЦ Игри и тем подобни

ziky
01-04-2006, 19:45
Мамка му много мразя да говоря за чуства но буквално преди дни се разделих с момичето което само ми казваше че няма да се разделиме и никой няма да попречи на наща любов!Ако не вярваш виш е тая тема !
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=26416&postdays=0&postorder=asc&start=0

Питаш ли ме мене какво ми е ?За малко се скарах с двамата си най добри приятели заради нея и се пак аз съм им приятел!Нямаше нещо по лошо от това за мен!Но пич да ти кажа прав си това са най хубавите години от живота ти!Аз съм на 14 и настоявам да потвърдя че съм ненормален да мисля за такива неща и да страдам до толкова че да си прережа вените за нея!Имам откачена психика и съм много ама страшно много чуствителен и страшно лесно се привързвам към някой!Прав си след като я ОБИЧАШ и не можеш до такава степен без нея ясно е че ще ти либсва дори и ако не излезнете поне един път!Но виш света не е свършил!Постарай се този път когато не си с нея да се замислиш как да я накараш за следващия път да се изненада!Как да те заобича още повече и от сега!ПОмисли си какво би направил ти и тя за тебе!ПОмисли над това че може да я заведеш на някое наистина прекрасно място и да и се докажеш че наистина си романтичен!Всичко мойже да се направи за един ден!И не тряабва един ден да те кара да страдаш и да се делиш от нея!Не мисля какво ли ще стане ако е сега ти кже късаме и повече ня я видиш!Затова радвай се че я има и се радвай на прекрасните моменти прекараани с нея,защото се пак ти не си я загубил я а имаш!И ще я имаш още много дълго време ако знаеш как да я запазиш,как да я обичаш.... :roll:

an4eto
01-04-2006, 19:51
ot li4en opit znam kakvo e da obi4a6 i da se razdade6 s cqloto si sarce za 4ovek koito te ima samo za priqtelka! az vse o6te go obi4am makar 4e ve4e minaxa 3 godini prez koito toi ne mi obarna vnimanie no sqka6 sarceto mi mi kazva da ne spiram az imam problem s tegloto i mojebi za redi tova toi ne me e xaresal :cry: !!!!!! dalgo vreme mu bqx nai-dobrata priqtelka i toi o6te ne znae6e 4e az izitvam nqkakvi 4uvstva kam nego i ostoqno mi spodelq6e koq si xaresvai az sqka6 use6tax ostra bolka v sarceto kogato 4uvax imeto na nqkoq ot priqtelkite mi >kogato toi razbra za 4uvstvata koito az ispitvam kam nego sqka6 po4na da se odale4ava ve4e ima nova nai-dobra riqtelka i edinstveniq mi 6ans da sam po blizo do nego umra!ima edin spomen:"lesno eda umre6 za 4ovek kogoto obi4a6 no e trudno da nameri6 4ovek za koito da umre6"az sam go namerila i znam 4e zvu4i presileno kogato dnes mi se obadi edna priqtelka na gsma i se izbazika i mi kaza"barzo mi zvani za6toto se slu4i ne6to ujasno s..."az ne se zdarjax i izbuxnax v rev ve4e si predstavix nai lo6oto koeto moje da mu se re slu4ilo i si pomislix kak nqma pove4e da go vidq! :( dori sega samo dokato go pi6a pla4a ot misalta 4e moje da mu se slu4i ne6to ujasno :cry: .az vinagi sam bila i vinagi 6te ostana negova priqtelka dori da me narani ako ima nujda ot pomo6ta mi bix napravila i ne vazmojnoto za da mu pomogna
OBI4AM GO :cry: !

Matt
01-04-2006, 19:52
Случайно попаднах на този форум и реших да споделя моя проблем.Много хора биха казали,че не е никакъв проблем,а трябва да съм щастлив,но на мен ми е адски гадно и смятам,че си е точно проблем.Ами преди 1 месец тръгнах с едно момиче и всичко е ок,разбираме се перфектно и сме много щастливи.Проблема е в това,че примерно като не се видим някой ден(сега поне е ваканция,не знам как ще живея като тръгна на училище)просто изгарям от болка,знам,че звучи странно,но е точно така.Не ми е първото гадже и знам какво е някой да ти липсва много,но това,което изпитвам сега е просто ужасно.Например не сме пропускали да се видим от много дни,но утре няма да можем и направо не знам какво да правя,такова нещо не съм изпитвал.Най-точната дума е именно БОЛКА и то в огромни количества :cry: Много хора биха ми се присмяли,защото все пак любовта е най-голямото щастие,а аз вместо да се радвам се тревожа,но какво да правя :cry: Всъщност това най-вече го пиша за да споделя с някого,не толкова за съвет.И все пак има ли начин да не мисля толкова за нея и да не изпитвам това мъчение?
Пич няма смисъл това да го чувстваш чак толкова като страдание и болка, понеже ти видях ника.. И аз се чувствам така когато не съм с приятелката си , но това все пак показва силната ЛЮБОВ и привързаност,което е мн хубаво! :wink:

01-10-2006, 17:41
Аз имам същия проблем в момента :( Влюбен съм МНОГО силно в едно момиче, бих направил всичко за нея, бих дал абсолютно всичко за нея. От около 20 дена се познаваме, въпреки че аз исках да се запознаем още преди няколко месеца. В крайна сметка се познаваме вече, но още и преди да се познаваме аз мислех за нея всеки ден, сега още по-силно мисля за нея и не мога да спра. Имам чувството, че очите ми следят по цял ден само за нея и не търся друго... :roll: Не знам точно какво ще направя, ако тя ми откаже да излезем или изобщо не ме хареса... Проблем е, че едно друго момче я харесва и... Понякога имам чувството, че нямам никакъв шанс, в смисъл такъв, че тя него го познава от 2 години близо и... искрено се надявам това, което съм се опитал да направя и това, което съм направил до момента за нея, тези СИЛНИ чувства, които изпитвам към нея, да и покажат, що за човек съм...

01-10-2006, 18:02
Тази вечер съм прекалено потиснат, защото понякога имам чувството, че тя не ме харесва, което ме убива! :cry: :cry: :cry: Понякога стигам до депресии и имам чувството, че мога да пристъпя до нещо мазохистично :cry: ...

miloto_girl_4e
01-10-2006, 19:59
тъпо е да се виждаш с някого всеки ден ..
примерно има голям шанс много бързо да си омръзнете ..
може момичето да има нужда от повечко свобода ..не я притискай :?