View Full Version : ANALEN SEX.....polzvate li KREM4ETA?
SweetBunny
01-04-2006, 19:41
Temata e SAMO ZA TEZI, koito pravqt analen sex (i e po-skoro za jeni)...molq tezi, koito ne praktikuvat tozi vid sex, da ne pi6at :!:
Ta...polzvate li nqkakvi krem4eta za po-lesno pronikvane, za da ne se prejuli dupeto, za6toto go nqma tova estestveno ovlajnqvane kakto pri vaginalniq sex :?
Ako ne polzvate takiva krem4eta, za6to? A prezervativ slagate li?
Ako izpolzvate, kakvi sa te...nqkakvi lubrikanti na vodna osnova li sa? Razkajete pls :)
i`az`sym`sineoka
01-04-2006, 20:14
mi pravila sym analen seks i polzvahme prezervativ,nqmashe krem4eta
no az li4no te preduprejdavam mn da vnimavash,zashtoto sa mi kazvali 4e ako se prekali moje da stane nqkoi fal(svyrzan s otdelqneto na razni neshta...ako se seshtash :? )predpolagam 4e shte go pravite s prezervativ,zashtoto vse pak tova si e zadnika,ta zadyljitelno kato svyrshite "tam" smenete prezervativa
ммда... по цял ден плюща анален..
na skoro opitax i izpolzvax nqkakv krem za analen sex ....beshe prozra4en i miresheshe na kivi ili neshto takova mnoo qko........
SweetBunny
01-04-2006, 20:30
na skoro opitax i izpolzvax nqkakv krem za analen sex ....beshe prozra4en i miresheshe na kivi ili neshto takova mnoo qko........
hyh, leleei...ti li izpolzva krema bre :lol: ili mai zabrai da sloji6 profila na dj_tigricata :lol: :lol: :lol: i kak se kazva6e i po-qko li be6e otkolkoto bez nego :?:
ooo ne se seshtam .glaide for you ili neshto takova ot kade da znam i kakvo da ti kaja po qko e s gel shtoto ina4e nqma vlizane....a taka e nekvo mazni4ko i xlazgavo ..
dj_tigrica
01-04-2006, 20:41
naistina e po qko s gel.za6oto ina4e e nqkvo ne priqtno./no moga da kaja foxi e super.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
THE_GANGSTA_GIRL
01-04-2006, 20:43
Едно бебешко олио ти върши перфектна работа!
В секс шоповете си се продават специални лубриканти за анален секс, така че ако искаш можеш да си купиш от там. Презервативът също върши работа, но за мен специално най-добрият вариант е да ползваш бебешко олио. Хем е евтино, хем върши същата работа както лубрикантите от секс шоповете, само че те са доста по-скъпи!
В секс шоповете си се продават специални лубриканти за анален секс, така че ако искаш можеш да си купиш от там. Презервативът също върши работа, но за мен специално най-добрият вариант е да ползваш бебешко олио. Хем е евтино, хем върши същата работа както лубрикантите от секс шоповете, само че те са доста по-скъпи!
a pod raka mi se mqrka sa edin krem za race toi dali stava ...AVON e i e mnoooo kak da kaja mazni4ak i priqten
Тегля една жълта храчка на гъзо и ебам !
California
01-04-2006, 21:45
да ама бебешкото олио е на маслена основа и може да увреди презерватива!
тва че е анален секс не означава,че презерватива не трябва да е здрав... :roll:
street_force
01-04-2006, 21:48
има си глаид гелен за тая работа
Сериозно!И моя прави тей!
:wink:
Значи трябва да нЬ запознайш да пием по Бира пък може и да имам други общи неща
Сериозно!И моя прави тей!
:wink:
Значи трябва да нЬ запознайш да пием по Бира пък може и да имам други общи неща
off/Може да си организираме една орг...среща!Дамм...By da way.От софето съм... :oops: :P
МОЖЕ МОЖЕ и аз мога да докарам некоя маймуна от КВ да не си единствената мацка !!!И аз съм от там !Че то ако нема групово ебане нема да е яко !!!
4e zakfo trqq da ima kaput
pri polojenie 4e tui e analen sex i nqma opasnost ot zabremenqvane :?:
LoRinSeR
01-05-2006, 06:56
Абе всички разбирачи ли се събрахте. Значи Глайд Гелен е за овлажняване на вагината, не е за анален секс. Видях в едно мнение момиче беше написала, че става с бебешко олио. Да това е най-подходящо, но ако се прави без презарватив. А фокси стига вече си сменял акунтите, няма да ти дадат медал за това. Това, което предлагаш с кремче на Avon ?! :shock: Ама ти гола жена виждал ли си, или си играеш по форумите. Е пробвай анален секс с кремче, първо че ще попие бързо и второ, че момичето ще се гърчи ...
LoRinSeR
01-05-2006, 06:59
Момичето е право. Да няма опастност от забременяване, но има опасност от болести. Там отзад е най-мръсната част от човешкото тяло, лесно може да пипнеш нещо на пенисът :wink:
Момичето е право. Да няма опастност от забременяване, но има опасност от болести. Там отзад е най-мръсната част от човешкото тяло, лесно може да пипнеш нещо на пенисът :wink:
samo 6te dobavq 4e prezervativ se slaga za da se predpazi ot spin 4ovek ... ako ne znaete jenata moje da ima malki naranqvaniq na kojata i kat si mu6ne 4ovek tam .... spin si se hva6ta bez problem za tva se slaga i prezervativ za da e si4ko spokoino :)
California
01-05-2006, 11:27
ти за болести случайно да си чувал/а???
то коментара ми е излишен де!те другите вече го написаха достатъчно изчерпателно!
аман от неграмотни,малолетни разбирачи!
SweetBunny
01-05-2006, 11:33
то коментара ми е излишен де!те другите вече го написаха достатъчно изчерпателно!
Vsu6nost az ne sum predi6niq gost,no vse pak ako sum sigorna v partniora si (t.e. mu vqrvam, 4e ne e bolen ot ne6to, znam, 4e ne moga 100% da sum sigorna, ama vse pak), ta ako e taka - ima li nujda ot prezervativ ili po-dobre bez :roll: :roll: :roll:
California
01-05-2006, 11:52
еми за тва вече не знам...но дори и двамата да нямате венерически болести,както писаха по-горе на това място има страшно много бактерии и предполагам е възможно да се получи някоя инфекция за момчето... :roll:
Vsu6nost az ne sum predi6niq gost,no vse pak ako sum sigorna v partniora si (t.e. mu vqrvam, 4e ne e bolen ot ne6to, znam, 4e ne moga 100% da sum sigorna, ama vse pak), ta ako e taka - ima li nujda ot prezervativ ili po-dobre bez :roll: :roll: :roll:
VINAGI S PREZERVATIV !!!!!!!!
6toto ako si lepnete ne6to ,nema se opraite lesno posle......
kotenceto__
01-05-2006, 14:24
mi bez prezervativ i izpolzame nqkav krem ama nz kav e
street_force
01-05-2006, 14:30
Абе всички разбирачи ли се събрахте. Значи Глайд Гелен е за овлажняване на вагината, не е за анален секс. Видях в едно мнение момиче беше написала, че става с бебешко олио. Да това е най-подходящо, но ако се прави без презарватив. А фокси стига вече си сменял акунтите, няма да ти дадат медал за това. Това, което предлагаш с кремче на Avon ?! :shock: Ама ти гола жена виждал ли си, или си играеш по форумите. Е пробвай анален секс с кремче, първо че ще попие бързо и второ, че момичето ще се гърчи ...добре щом казваш мене не ме ебат в газа т ми е се тая важното е като го бутнеш да е мазен иначе момичето само си пуска мазга та не не се праи на остроумен/остроумна
`Death`Whore`
01-05-2006, 20:04
Мъзга от дебелото черво?
California
01-05-2006, 20:14
Мъзга от дебелото черво?
:shock: :shock: :shock:
с приятелката ми ползваме едно кремче.Казва се Данет Дуо много е добро ;)
Аз и мойта половинка ползуваме много добро кремче което се казва Rama Creme
THE_GANGSTA_GIRL
01-06-2006, 14:50
А с маргарин Калиакра пробвали ли сте? :lol: :lol: :lol:
LoRinSeR
01-06-2006, 15:48
А с маргарин Калиакра пробвали ли сте? :lol: :lol: :lol:
Ти да не го препоръчваш нещо :wink:
Svetlana_Pei4eva
01-06-2006, 16:16
az sum pravila analen sex bez prezervativ i bez krem4eta i pak si e qko!purvite nqkolko puti mnogo bleshe ama ve4e ne daje mi emnogo gotino
:twisted: :twisted: :twisted: Не ползваме с гаджето така я жуля.
thEClown
01-07-2006, 08:42
:twisted: :twisted: :twisted: Не ползваме с гаджето така я жуля.
хехе