View Full Version : Moderated:Бихте ли отказали на девствен приятел секс?!
Момичета искам да ви попитам ако някой ваш приятел ви каже че още не е правил секс,а е вече твърде голям и това му влияе зле и го комплексира,а и иска да пробва как е.Ако ви попита дали ще му помогнете да разреши проблема си като правите секс с него за да може да разбере какво е и да го научите на някой неща как бихте реагирали и бихте ли се съгласили.
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
Момичета искам да ви попитам ако някой ваш приятел ви каже че още не е правил секс,а е вече твърде голям и това му влияе зле и го комплексира,а и иска да пробва как е.Ако ви попита дали ще му помогнете да разреши проблема си като правите секс с него за да може да разбере какво е и да го научите на някой неща как бихте реагирали и бихте ли се съгласили.
ami nqma da se saglasq!nqma na4in!
bix mu namerila nqkoq druga da probva,.....hahahhah a i nemislq 4e trqbva da se kompleksirash ot tova...e osven ako ne si na 30.....:nali? :P :)
pipi`e`golqma
01-05-2006, 09:11
:lol: :lol: Еми ще му кажа че не сам точно аз човека с който трябва да си направи сефтето. Естествено че ще му откажа и най-много да се изсмея :roll:
:lol: :lol: Еми ще му кажа че не сам точно аз човека с който трябва да си направи сефтето. Естествено че ще му откажа и най-много да се изсмея :roll:
когато човек има нужда от помощ трябва да се помага защото някой ден и на теб щи се наложи помощ и ще ти се исмеят...
JoInTcHe
01-05-2006, 09:13
Определено :!: Колкото и близък приятел да ми е 100% щях да му откажа :roll:
Abe tfa da ne e detskata gradina ili 1-vi 2-ri klas ..da si igraem na u4itelka i u4eni4e?..da se u4at vzaimno nqma li da predloji?kato ima merak za sex da si hvane gadje ..ili pyk da si naeme prostituka .. v kraen slu4ai da se obyrne kym kvartalnata takava!priqtelskiq sex ne vaji!
Emi ako iska6 da se izmuknete ot sityaciqta i da vidi6 reakciqta my... na nqkuv kypon go napii taka 4e napravo kakto se vika da pripadne ot piene , premestete go na nqkvo leglo, i na sytrinta neka da se subydi do vas (i budete oble4eni vse edno ne6to ste pravili... i go pitate kak be6e haresali ti? I toi 6te po4ne da se 4ydi i vupreki vsi4ko 6te my go natqkvate... taka 6te se po4ystva po-yspokoen ako go ybedite razbira se.
6matkata
01-05-2006, 10:30
amitowa e ne6to twardeli4no.wse pak ti prawi6 sex ne za6toto nqkoi te e pomolill..za da naprawi6 usluga na nqkoi a prostyo za6to iska6 za6toto 6te ti haresa,za6toto 6tte izpita6 1 prewazhodno 4uwstwo.Zamisli se ti kakwo sika6...wse pka sled towa dori i d isakte otno6eniqta wi 6te se promenqt.Dori mogat da stanat i po lo6i.Ti si preceni kak go wazpremq6 i dali isak6 da go naprawi6.
Li4no az bih otkazala,wse pak nie sme priqteli i...edno takowa ne6to...bih se pritesni;la zaposledstwiqta w otno6eniqta ni..no pak ot dr strana ako go hareswamm...ako si padam po nego...no 90% bih otkazala
miloto_girl_4e
01-05-2006, 10:31
добре,няма лошо да му откажеш,НО от какъв зор ще му се присмиваш?! :x
по темата :arrow: да,ще му откажа :!: просто съм привърженичка на секса с чувства ,а и правя ли секс с някой приятел после нищо няма да е същото :roll:
когато човек има нужда от помощ трябва да се помага защото някой ден и на теб щи се наложи помощ и ще ти се исмеят...
Еми верно може да ми се наложи,но няма да искам да спя с човек,които ми е приятел :!: Се ще намеря някои друг ако толкова съм го закъсала...
pipi`e`golqma
01-05-2006, 20:01
Това бях аз :)
pipi`e`golqma
01-05-2006, 20:03
[quote=pipi`e`golqma]:lol: :lol: Еми ще му кажа че не сам точно аз човека с който трябва да си направи сефтето. Естествено че ще му откажа и най-много да се изсмея :roll:
[b][color=black]добре,няма лошо да му откажеш,НО от какъв зор ще му се присмиваш?! :x
Характер.. :?
chupacabra:)
01-05-2006, 20:13
не бих се съгласила. на него ше му е приятно ли да знае, че му пускам само от съжаление?
още повече, че АЗ не съм някоя курветина, която ще пусне на някой само от съжаление..
ако толкоз му е неприятно, че е девствен - да ходи да си плати за услугата - девойки с такъв занаят колкото щеш.
Soldier_OF_Fortune
01-05-2006, 20:17
Бих спал с приятелка ама ако не съм обвързан
Но при момчетата е едно, а при момичетата е друго
Патки.. :evil: :evil: :evil: Никога не се смей на това ок ? не е смешно. момчетата как не отказват на девствени момчета.. много сте ограничени дами..
Определено би ми паднала в очите!
anichkaaa
01-05-2006, 21:03
6te mu otkaja kolko i blizak da mi e.Ako tova go kompleksira zna4i se vliqe ot horskoto mnenie i 6te napravi tova,koeto mu kajat-tova e 4ovek bez sobstveno mnenie.Ako iska da mu se pomogne kato horata ima takiva momi4eta za tazi rabota,koiot biha pomognali mnogo po-dobre ot men. :roll:
`Death`Whore`
01-05-2006, 21:10
Единственият човек от класа, който се сеща за мен, е почти девствен(не е правил секс от 3 години и казва, че е като девствен) и постоянно ме навива да му пусна, защото е доста изпаднал. И отказвам винаги.
6te mu otkaja kolko i blizak da mi e.Ako tova go kompleksira zna4i se vliqe ot horskoto mnenie i 6te napravi tova,koeto mu kajat-tova e 4ovek bez sobstveno mnenie.Ako iska da mu se pomogne kato horata ima takiva momi4eta za tazi rabota,koiot biha pomognali mnogo po-dobre ot men. :roll:
ти си курва.. сега яко ли ти е.. влияеш ли се.. а не се ли засрамваш ?..
Лелееее много хубави теми пускате :) затова го обичам тоя форум :) ами чакай да помисля.....ДА бих отказал секс на девствена приятелка ;)
California
01-05-2006, 21:36
хм...не мисля,че мой приятел би ме помолил за такова нещо...
приятелите ми са ми приятели,гаджетата ми са гаджета...
а дори и да ме помоли няма да го направя
Da shte otkaja...Mislq , 4e sled tova nqma da sme si sy6tite priqteli..
^_Pesho_^
01-05-2006, 21:56
California...molq te :lol: :lol: :lol:
Moderated by miloto
т.9 от Правилника :!:
California
01-05-2006, 22:01
California...molq te :lol: :lol: :lol:
е щом толкова любезно ме молиш...ама ти девствен ли си...аз пък да не знам :lol: :lol:
по темата-не ми е ясно само с какви очи би ме погледнал един ПРОСТО ПРИЯТЕЛ и да ми каже:"Хайде да правиш секс с мен за да не съм девствен!"
SEXtreme
01-05-2006, 22:19
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
ЕМииии....зависи - колко добър приятел ми е и ако не е лош външно може...все пак тва е само секс, а момчето е отчаяно :roll:
Napushen_Buhal
01-06-2006, 10:55
Mi sHte sE sUGLasQ MnoGO qsNo... sHTo dA OTkaZVam :roll: vaJnoTo e nA MEn dA Mi e doBre
Mislq 4e tova e v protivore4ie s principite mi.Priqtelite sa si priqteli,seksat nqma rabota tam.
Napushen_Buhal
01-06-2006, 11:16
Mislq 4e tova e v protivore4ie s principite mi.Priqtelite sa si priqteli,seksat nqma rabota tam.
e cHE vIE nQmA dA PravITe sEx Fe.. ProsTo shTE MU pOkaJEsh.. KudE dA GO vkaRa.. kAk dA GO VkaRa... kAkvOd A PraVi kaTo GO VkaRa... kAK dA SvurShi... InacHE nqmA dA gO PravITe dE :roll:
Taina{}NO connection
01-06-2006, 14:51
ne bih pravila seks s priqtel po prostata pri4ina 4e niakoi ot moite priqteli niama da me popita takova ne6to... no ne bih mu otkazala da mu pomogna da si hvane priqtelka s koqto moje da probva i da sazdadat vrazka!
Девствен на 19
01-06-2006, 15:16
За пореден път се убеждавам,че в тоя форум има доста простички момиченца....ще му се изсмее малей.....тва,че са ва ебали на по 13 години не значи,че сте нещо повече от него.А относно това дали ще му помогна...честно да ви кажа и аз не бих се навил,защото ще му прецакам първия път...просто бих му помогнал да си хване момиче,с което да си легне.;Рр
тва,дето казвате,че след секс отношенията не са същите.....БЪРКАТЕ
приятелите са приятели завинаги е за истинските приятели става дума
Не бих отказал на никого стига да е готин, дали има опит или не е без значение.