View Full Version : imam nujda da govorq...:(
Br0kEn^HeaRt
01-05-2006, 09:20
za6to nikoi ne me razbira da de kak i da me razberat dr kato az sama ne moga da se razbera:(mi situaciqta e slednata predi 6 meseca se zapoznah s edin maj ,tragnahme i hodihme dva meseca koito bqha nai prekrasnite v jivota mi...toi be6e ot dr grad i znaeh 4e ne trqbva da se vlubvam bqh naqsno o6te ot samoto na4alo toi e ot taka nare4enite"kurvari" no dva meseca be6e samo s men/sigyrna sam/ no kraq na lqtoto doide i toi trqbva6e da si tragne za moq iznenada ostana da raboti vav vn 4ak do dekemvri no o6te prez septemvri bqhme se razdelili..po prostata pri4ina 4e iska6e da si hoika i s dr momi4eta i t.n.
makar da bqh naqsno o6te v na4aloto 4e tova e ne6to vremenno i be6e prosto na6ega vsi4ko v na4aloto e mi da vlubih se i to mnogo tolkova 4e kakvo li ne napravih za da si go varna no uvi 4uvah samo dumite"mnogo si te obi4am mnogo darja na teb no ne iskam da te naranqvam s porednata si izdanka 6te si nameri6 dryg neka si ostanem priqteli" ...ta toi si zamina i vsi4ko ve4e se obezsmisli zarqzah priqteli semeistvo ne izlizam po4ti ot vka6ti osven v diskotekata kadeto toi rabote6e ,koqto be6e stanala moi vtori dom:(e v4era pak hodih pod natisk na priqtelki koito kazvat prodalji napred taka i se opitah da napravq zaribih edno mom4e koeto principno mn mi haresva6e i v momenta v koito go celunah znaite li kakvo po4uvstvah---ne ni6to ami 4ak otvra6tenie ot sebe si i ot nego...sega se 4uvstvam vinovna 4e sam izneverila na 4uvstvata si ,na sebe si i na 4oveka koito e dale4 ot men/kakto duhom taka i fizi4eski/:(kak da go zabravq:(boje kak boli i vapreki tova prodaljavam da priemam obajdaniqta mu /koito sa samo priqtelski/ samo da 4uq glasa mu i vsi4ko ot lqtoto sqka6 se vra6ta...sabujdam se lqgam si s misalta za nego...jiveq s misalta za nego...vsi4ko mi napomnq za nego ...:(
stana mn dalgo mai emi dano ima pone na nqkoi da mu se 4etat glupostite mi sorry imah nujda da spodelq:(prosto za6toto horata okolo men ne me razbirat:(
CuNki pO MuCuNki
01-05-2006, 09:28
Br0kEn^HeaRt mn sry za tova koeto e stanalo...no ti kaza 4e si se vlubila v myj a ti na kolko si...?az sym v podobno polojenie....ne moje6 da go zabravi6...osven ako ne nameri6 po-dobyr ot nego ..tova 6te stane samo ako izliza6 i se sre6ta6 s drugi hora i se zabavlqva6...ne go zabravqi no ne zabravqi zaradi nego i semeistvoto si i priqtelite ti po-hubavo ne6to ot tova nqma..6te se radvam ako sym ti pomognala makar 4e nqma kak... :roll: ne e po temata i znam 4e ne e nai-podhodq6toto vreme da te pitam no kyde u4i6..ako u4i6 de
АЗ също се влюбих в едно момиче на шега просто искахме да видиме какво е да си с другия и постепенно сичко стана прекрасно започнах да я ОББИЧАМ истински и да я чуствам много блиска!ПОстепенно тлкова много се привързах към нея че сега като се разделихме немога да повярвам че не е до мен да ми казва обичам те и да ме целува....няма да и казвам обичкам те мило мишле.... :cry: заспивам и ставам с мисълта за нея....просто незнае колко много я обичам и бях готов да направя всичко да съм с нея..всичко!!!Но сега я няма душата ми е пуста...сякаш от сърцето ми се откъсна една част която най много боли....пусто е боли ме.....такаче може сичко да е на след като не иска да е заедно с теб няма какво да напраавиш...разбираш ли явно до такава степен те е обичал че е искал да те предпази... :cry: съчуствам ти защото знам как боли след като загубиш човека който до болка си обичал и към никой до сега не си имал такива чуства...съчуствам ти и ме боли....наранен съм а съшо и ти....аз съм едва на 14 и незнам ако така продължавам да се съсипвам (да не спя да отслабвам да плача нон стоп)незнам какво ще стане от мен като порасна...Бог да пази тези,които са щастливи и могат да обичат... :cry:
Br0kEn^HeaRt
01-05-2006, 09:37
Br0kEn^HeaRt mn sry za tova koeto e stanalo...no ti kaza 4e si se vlubila v myj a ti na kolko si...?az sym v podobno polojenie....ne moje6 da go zabravi6...osven ako ne nameri6 po-dobyr ot nego ..tova 6te stane samo ako izliza6 i se sre6ta6 s drugi hora i se zabavlqva6...ne go zabravqi no ne zabravqi zaradi nego i semeistvoto si i priqtelite ti po-hubavo ne6to ot tova nqma..6te se radvam ako sym ti pomognala makar 4e nqma kak... :roll: ne e po temata i znam 4e ne e nai-podhodq6toto vreme da te pitam no kyde u4i6..ako u4i6 de
mi v matemati4eska gimnaziq vav varna 6to pita6?
CuNki pO MuCuNki
01-05-2006, 09:38
Br0kEn^HeaRt pitam prosto 6totu i az sym ot vn a po-to4no ot mg:)))
CuNki pO MuCuNki
01-05-2006, 09:40
no po temata ....pff....tva e adski kofti...ima ujasni mom4eta bee :evil:
Br0kEn^HeaRt
01-05-2006, 09:40
ziky tam e problema ne sam sigurna dali e darjal na men i dlai me predpazva izob6to kakvo misli toi za6to prodaljava da mi zvani kato e obvarzan i to ve4e ot godina s dr momi4e ot negoviq grad...dr mi kazvat iska da ste priqteli no az ne sam bila edinstvenoto momi4e s koeto e bil tyk v moq grad prosto ne moga da razbera kakvo iska toi ...i vapreki vsi4ko az imam nadejdata i samo s neq jiveq 4e 6te si go varna nqkoi den:(
Br0kEn^HeaRt pitam prosto 6totu i az sym ot vn a po-to4no ot mg:)))
е верно е варна е хубаво е има море ала-бала и плажове и мн други работи ама я елате у софия :lol: :lol: :lol: :lol: таман ше пием по едно.... :wink:
Br0kEn^HeaRt
01-05-2006, 09:42
koi klas si?
Br0kEn^HeaRt
01-05-2006, 09:44
ziky az vsqka sedmica sam v sf v sbota i nedelq:)maika mi jivee tam:)
ziky tam e problema ne sam sigurna dali e darjal na men i dlai me predpazva izob6to kakvo misli toi za6to prodaljava da mi zvani kato e obvarzan i to ve4e ot godina s dr momi4e ot negoviq grad...dr mi kazvat iska da ste priqteli no az ne sam bila edinstvenoto momi4e s koeto e bil tyk v moq grad prosto ne moga da razbera kakvo iska toi ...i vapreki vsi4ko az imam nadejdata i samo s neq jiveq 4e 6te si go varna nqkoi den:(
пожелавам ти да си го върнеш някой ден...но имаш и сама вина че не си се опитала да разбереш дали е истинска любов и дали е държал на теб..трябвало е първо това да разбереш!Но мисля че не те заслужава след каато те кара да страдаш можеби не иска това което ти предлагаш и е искал приятелка само за лятото за да не е сам...и сега ти се обажда за да не изглежда че е бил с тебе само временно!Казваш че е женкар значи може и такада е.... :roll:
CuNki pO MuCuNki
01-05-2006, 09:46
8"e" s nemski...ti:D
Br0kEn^HeaRt
01-05-2006, 09:58
mi 12 "e" pak s nemski:)
a na teb zyki 10x no edva li 6te stane da toi mi kaza za nego obi4am te ne ozna4ava s6atoto kato za men toi mi kaza ti se opita da me zadarji6 i ne uspq prodaljavai napred i mi se izvini za vsi4kite pati koito me e naranil smisal dori kogato skasahme az vsqka ve4er po4ti bqh v diskoto i se slu4valo 2-3 pati da go vidq s dr momi4e i toi dori za tva se izvini a az mu kazah 4e nqma smisal nali ne sme zaedno i toi da ama znam 4e te naranqvam a n ego iskam...nai strannoto e 4e dori kato skasahme mn me revnuva6e ot vseki edin koito se dobliji za men no mi kazaha 4e tva e 4isto i prosto 4uvstvo za sobstveni4estvo nqma da e moq ama i na dr nqma da e neznam...ve4e ni6to neznam:(
CuNki pO MuCuNki
01-05-2006, 09:58
ziky kva vina ima momi4eto be....haha tova be6e typo ...i sq 6te po4ne da se obvinqva dostaty4no i e gadno....nqkoi hora cql jivot otdelqt za eidn 4ovek syzdavat semeistva i posle se razvejdat,a sa mislili 4e tova e istinskata lubov...tq NQMA VINA!!!!
Сега вече разбирам какво е станало и мисля че ти за него си била нещо повече от другите след като те ревнува значи те е запомнил с нещо и наистина ти желае доброто и не иска да страдаш!Спокойно няма....знам гадно ти е и страдаш че си го обичала и че е далеч от теб но няма как да ти помогна...няма как....превъзмогни го и толкос....няма живота продължава!!!!!Не мисли за преди !!!