View Full Version : Skivai kam sam gangster
DiaManTa_bs
01-05-2006, 14:38
skivaite kav sam gangster :D
http://www.sladur.com/new_img/1/5/5/8/5/15585.html
He3HauKa
01-05-2006, 14:42
Vsashnost si super smeshen :twisted: Osven tva temata ne e za tuka pyk i razbiram da imashe za neshto da se fukash pak to....smeshen si moito momche :lol:
тез пари след нг ли ги събра е пишлеме..
п.с не си мноо смешен ама земи са опрай шото е смешно та гледам с 20-толевки..
Aбе не гледам външния вид и не искам да се фукам с него ама ти тука нещо ти либсва.... :x освен разбирасе мозъка....смисал добре си го замислил ама верно с тя 20-левки напраооо изби рибата :wink: Виждам че имаш дух и си веселяга...давай не е лошо ма не прекалявай :wink:
Не знам ама май съм те виждал в една детска градина там си играеше в пясъ4ника!Да тва си ти! :D
Не знам ама май съм те виждал в една детска градина там си играеше в пясъ4ника!Да тва си ти! :D
и забиваше мариики и ги караше да пасат маргаритки да са по хубави :wink:
Qk qk,da si nenam rabota s takiva :lol: 8)
SweetBunny
01-05-2006, 14:55
Mili4uk, vzel si na mama i tati godi6nata zaplata li :lol: :lol: Bravo na mom4eto...ama vijte kuf e pi4, auuu ima6 li si gaje, naprao se vuzbujdam kato te gledam :oops: :lol: :lol: Tozi tvoi "vludqva6t sexapil" napravo me raztapq, ni6to ama ni6to ob6to nqma gajeto mi s teb :lol: ehhhhh, moga samo da me4taq za tebe :oops: :lol: :lol:
P.P. Pazi Boje da popadna na takuv :lol:
Mili4uk, vzel si na mama i tati godi6nata zaplata li :lol: :lol: Bravo na mom4eto...ama vijte kuf e pi4, auuu ima6 li si gaje, naprao se vuzbujdam kato te gledam :oops: :lol: :lol:
Остай момчето мааа.... :lol: :lol: :lol: може да има превличания от същия пол.....от дека знаеш кво обича :lol: :lol: :lol:
П.С.==МА=мило ангелче :oops:
CuNki pO MuCuNki
01-05-2006, 15:07
DiaManTa_bs kvo celi6 da pokaje6 s teq pari.....? :evil: bahhh malumniq:)
rusalkata_
01-05-2006, 15:09
хихи ама ти не се отказа да пускаш снимки бе... :lol: гангстер а?минаваш покрай тях... :lol:
SweetBunny
01-05-2006, 15:14
Mili4uk, vzel si na mama i tati godi6nata zaplata li :lol: :lol: Bravo na mom4eto...ama vijte kuf e pi4, auuu ima6 li si gaje, naprao se vuzbujdam kato te gledam :oops: :lol: :lol:
Остай момчето мааа.... :lol: :lol: :lol: може да има превличания от същия пол.....от дека знаеш кво обича :lol: :lol: :lol:
6ti dam az edno angel4e :twisted: :P :oops:
mi v opisanieto si v saita, "pi4a" kazva, 4e tursi qki macki, no az ne vqrvam da sum toooolkova krasiva, 4e da buda dostoina za nego :cry: :o :cry: tooooi nqqqqma da mii oburneee vnimanie, za kude sum beeeez neego, toi e 6ansut na jivota mi :oops: :lol: :lol: :lol:
а другите А-та кфо значат ????..
DeSiTo0o
01-05-2006, 15:44
Vsashnost si super smeshen :twisted: Osven tva temata ne e za tuka pyk i razbiram da imashe za neshto da se fukash pak to....smeshen si moito momche :lol:
Hahah i az sum na su6toto mnenie :lol:
Freelander
01-05-2006, 15:48
Смешник!
Surva surva godina, vesela godina ... kvo beshe natatuk ? golqmo si mi survakarche ei - 13 godishen i vadi parite - ako ne bqha maikati i bashta ti tolkova tapi da si ostavqt portmonetata ...
Funky_Soul
01-05-2006, 15:54
Yeee se edno gledam Vanko1 predi da go butnat v pandelata...Loser :!:
бравоооооо, "гангстерееееееее", ще те вземат за шут в кралството на двадесетолевките :twisted:
по скоро скивах къв си олигофрен :D
PLAMENKO
01-05-2006, 16:53
абе оставете го момчето бе... са е в такъв период просто... ше се опраи кат стане на 16 - 17
м/у др ланеца ти повече грабва окото отлколкото 20левките дето секи ги има :wink:
f0r3v3r]
а другите А-та кфо значат ????..
ее са :oops: ако момичето се интересува ше ме пита сама :wink:
The Biker
01-05-2006, 16:57
bahti ostaete mom4eto da podi6a malko be vie go napraihre det ima edna duma za 2 stinki :D:D Ei pi4 q se qvi pred men taka s teq 20-to levki :roll: :D
VAMP_GIRL
01-05-2006, 16:58
Момко,и к'ва е целта на целия цирк с тея очилца и паричките на мама и тати?Пффуууу,то пък селяния не е,нз к'во!
Бах та маааа абе момче ясно е че просто искаш да се поисфукаш малко със спестяванията от нова година...бате земи се събуди малко аз без пари съм се снимал и пак не се фукам!На 13 си бре ....ше те стрелят някъде ако си толко богат и като пораснеш..мисля че и другата ти цел е да събереш повече посещения в профила ти и накрая да се исфукаш на некоя мацка колко много си известен и колко много са те посещавали...(а да и колко квадратотрилярди пари имаш!) :evil:
Verliebt_Maedchen
01-05-2006, 17:13
a be ti ne be6e li onq deto ni pita6e mnogo li e sme6en????mi da!!!togava dosta hora ti kazaha 4e si slad1k i ti sq ko-o6te pohvali li iska6???emi sorry ama qvno ne si si gi zaslujaval predi :roll:
Бах та маааа абе момче ясно е че просто искаш да се поисфукаш малко със спестяванията от нова година...бате земи се събуди малко аз без пари съм се снимал и пак не се фукам!На 13 си бре ....ше те стрелят някъде ако си толко богат и като пораснеш..мисля че и другата ти цел е да събереш повече посещения в профила ти и накрая да се исфукаш на некоя мацка колко много си известен и колко много са те посещавали...(а да и колко квадратотрилярди пари имаш!) :evil:
ти си голем брато.. :)
LoRinSeR
01-05-2006, 17:21
За да не ти се подиграват си сложи снимката тук:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=19166&highlight=snimka
Успех !
If you smell what The Rock is cooking... 8)
f0r3v3r]
ти си голем брато.. :)
не е вярно ти си на 17 аз съм на 14 тьй че ти си по голям от мене :wink:
dragonika
01-05-2006, 17:58
OMG!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
IdontGiveaFuck
01-05-2006, 18:00
йеее ебати яката тема http://www.tuning.bg/forum/images/smiles/icon_biggrin.gif
chupacabra:)
01-05-2006, 18:03
браво на сурвачката
dаtawоrm
01-05-2006, 18:06
Vij kvo-neznam si za koj porden pat postva6 profila si v sladur.Parvo-nisak si!2-tap si!3-to adski si kompleksiran!
Kapi6?!
Ice_Queen
01-05-2006, 18:09
ЕЕЕЕ абе с голямо самочувствие си !Ама си мисля ,че имаш още мн хляб да ядеш :wink:
http://sreshta.bg/members/uploads/05210402-372.jpg
e tva e gangster :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
МИ виш са от целата тая снимка ми харесва лаптопа и перденцето!Парите-секи може да има пари ама не става човек даже може да го гръмнат щот има пари...както и да е....дай лаптопа и си бъди ганкстер :wink:
Lady_Black
01-05-2006, 18:29
Изобщо какво видяхте на снимката :?: :!: Аз нищо не мога да различа.....
МИ виш са от целата тая снимка ми харесва лаптопа и перденцето!Парите-секи може да има пари ама не става човек даже може да го гръмнат щот има пари...както и да е....дай лаптопа и си бъди ганкстер :wink:
abe mani go toq..ne vijda6 li kuf e sme6nik s teq pantofki trugnal da se prai na gangster :lol: :lol: :lol: :lol:
abe mani go toq..ne vijda6 li kuf e sme6nik s teq pantofki trugnal da se prai na gangster :lol: :lol: :lol: :lol:
има и кабел м-у краката :wink: а мани пантофите се пак и те са пари и са купени от "мафиотлиенци" и са много пара бе бате само на читирс пет стинки евтино ги дават няма да та прицакат....сичко е с гаранция и може да се носи в сервис...са ко тряаа и щи смъкна цената...и ако тряаа и панталона щи смъкна....да бе бегай нямам думи поне да си беше купил едни ботуши от ''ИЛИЕНЦИ'' и не за 45 стотинки аз за малко повечко пари....поне гледам че ги има :wink:
И все пак пича от снимката няма много пари колкото и много да държи щото по пътя на логиката датата на сниката е 1 януари.Това е нова година и човека не е пиян можеби няма пари за една студена,прясна,биричка...ам яката е суровакал даже и със бичме май ако не се лъжа... 8)
FlowerinesS
01-05-2006, 20:02
Утре очаквайте снимката ми със стотинките,които ми остават от кифлата,която ям голямото междучастие(намалиха я на 0.25 и сега съм баровка и половина) :lol:
големи гангстери,големо нещо,тука е мафията :lol:
DeSiTo0o
01-05-2006, 20:05
Ei pi4 kato gledam napravo vsi4ki sa se vlubili qko v tebe...vklu4itelno i az! :lol:
Mnogo si gotin-napravo nemam dumi :roll: -i prosto sega razbiram 4e hi4 ne si za izpuskane!Boje!Kak sum mogla propusna takuv pi4 kato tebe... :shock: :lol:
Ayy vlubena sum do u6i v teb!Napravo jivota si davam!...kak ne... :lol:
A sega seriozno-za da ne polu4ava6 o6te podigravki po dobre pomoli da ti zatvorqt temata.Prosto...ne moga da si predstqvq kolko ti e gadno kato 4ete6 tva!No si sme6en s tva da se fuka6 s taq snimka!Po-dobre ne pra6tai snimki pove4e tuk! :roll:
4ovekyt se byzika vie se vryzvte...i daje se vyzmu6tavate...bre moje li?
Soldier_OF_Fortune
01-05-2006, 20:14
Гангстер означаваше да се правиш на клоун с 100кинта в ръцете то всеки втори щеше да е Гангстер:!:
Направи си сам извода какво СИ:?:
^Sexy_girl^
01-05-2006, 20:29
Ей "ганкстер" я недей да крадеш от портфеила на мама и тати :lol: :lol: :lol:
П.П.FlowerinesS очаквам снимката ти и все пак съм по-богата от теб-аз имам 2 лева :D
cannabinoid
01-05-2006, 20:50
Пич недей така ве обра путките ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
В детската градина коя група си ?
Пич недей така ве обра путките ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
В детската градина коя група си ?
Сигурно в 1 отрицателна :wink:
black_heart
01-05-2006, 21:54
kat ti opala 2 6amara 6e vidime kaf si gazar
kat ti opala 2 6amara 6e vidime kaf si gazar
Мисля че и един му стига :wink:
Davidoff
01-05-2006, 22:16
WOW ebati gangstera :lol: :lol: :lol:
jalak si :twisted:
cannabinoid
01-05-2006, 22:17
Аз пък мисля, че му стига една пишка в челото.. :)
Пич наредиха ли та всички :cry: горкичкия, ама ти си гангстер ве няма са ебаваме с теб :lol:
air_wisp
01-05-2006, 23:25
Направи още една :) същата само че се паркирай с мерцедеса пред някое имение с басейн и покани някви "какички" от групата да позират покрай теб :)
"Къртиш мивки" както казва един мой приятел :D
"Къртиш мивки" както казва един мой приятел :D
И фаянс и имаш похотка на изебана котка и усмивка на шчупена мифка ...ти си гангстер небесен от кенефа изнесен :wink:
air_wisp
01-05-2006, 23:50
само така ziky !!!
само така ziky !!!
е кво е само така ебаси половината форум едва ли не му се исмя в лицето....да земе да се усвести и да мисли кво ше прави друг път...не е приятно сички да ти се смеят пич ама ти си го правиш!!!!!! :wink:
само така ziky !!!
е кво е само така ебаси половината форум едва ли не му се исмя в лицето....да земе да се усвести и да мисли кво ше прави друг път...не е приятно сички да ти се смеят пич ама ти си го правиш!!!!!! :wink:
аве нз ама утре ше го гледаш там най отпреде на сладур щото през него минаха най малко 300 човека.. евала му прая добра идея е била..
абе оставете го момчето бе... са е в такъв период просто... ше се опраи кат стане на 16 - 17
м/у др ланеца ти повече грабва окото отлколкото 20левките дето секи ги има :wink:
Ти на това ланец ако му викаш - мога да ти го намеря зя 15 лв. на бит-пазар-а ... или пък ако се прибера на село и дръпна желязото от тоалетното казанче - същатата плетка е ...
да си беше взел нещо по-добро от това - то туй не струва !
Смешник дребен.Да вземеш да се скриеш с яловите си снимки,че като те гледам кво лапе си ми става смешно чак.Инъче с пари , ланци се снимал аххаха за какъв се мислиш??САМ се гавриш !
Overburden
01-09-2006, 06:07
Ебати якото, мале къ в си гъзар..... ТИ фред ли си, мислиш, че някой нормален ще ти пише с тоя пик и с тва дето си го писал, успех в намирането на приятели. :idea: :idea: :idea:
VseznaiKo
01-09-2006, 12:40
ave mom4e zzemi se opravi malko.na snomkite si ba6 gangstera :lol:
dobreSresan
01-09-2006, 13:40
Успокойте се хора
Diamanta е пекано копеуе
SeXyTo_f
01-09-2006, 14:05
хахахахахахахаахахахахаха хахахахахаа :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Пфф :lol:
Тия банкноти от цветното гланцирано блокче за труд и техника ли ги направи? :lol:
Пп.. а за онзи гангстер с пантофите, неам думи :lol:
Няма такава веселеба ей, ще ме уморите. Признавам само снимка на касова бележка от личната банкова сметка, да представям ли? :oops: 8) :lol:
Туко виж и аз се внедря в редиците на турбо-мега-селките простаци. :D
teenkopele
01-09-2006, 14:20
хахахаха :lol:
Смешен си! :wink:
TheMaggie
01-09-2006, 15:14
Tam ne prilichash na gangster,a na prostak!!!!!
:lol:
S_L_A_D_U_R_K_A
01-09-2006, 15:18
Оххххххххх леле...направо съм влюбена, сигурна съм че и всички останали! Мацки ще се караме за него хахах Супер смешно малко копеленце си, вземи се скриии някъде да не сънуваме кошмари!:lol:
Хех гангстер а, хихи е лошо няма як си 8) .
Dr. Kazimbutt
01-09-2006, 19:21
Тоя, който е пуснал темата е задръстено комплексарче, което си мисли, че като държи двайсетачките на мама и тати другите ще го помислят за голям тарикат. Ама аз мога да му кажа, че е пълен смешко! И по-голяма селяния от това с парите няма! :lol: Вземи се осъзнай и разкарай селския ланец, не се прави на много голям, като все още си 13 годишен дришльо. Току виж намериш някоя отчаяна мацка... може и да ти върже.
П.П. Зики, респект, чичка!
Аре да се видиме и си земи паричките да видим дали ше ги имаш и можеш си купиш поне некои ланец моя дет не се пишем гангстер е по дебел смешник селски терикат...
hahahahahah shte padna ot stolaa....ahahhahahahahahahahahahhahahahahahahaha :P :evil: :P
stel4eto__
01-19-2006, 16:44
Смешник!
e_l_i_z_a
01-19-2006, 17:40
Смешник!
Клоун!
teenkopele
01-19-2006, 17:49
Хора няма смисъл от тая тема. Поне спрете да му обръщате внимание!
skyline_207
01-19-2006, 18:25
Хора няма смисъл от тая тема. Поне спрете да му обръщате внимание!
На 100% съм съгласен с теб.Ебаси смешника
RoyTheReaper
01-19-2006, 18:44
:lol: :lol: zabavno dete.... vii puk stiga ste go nagrubqvali, temata si e veselq6ta :)
teenkopele
01-19-2006, 19:02
:lol: :lol: zabavno dete.... vii puk stiga ste go nagrubqvali, temata si e veselq6ta :)
Айде тотален игнор на темата!
Ruff Ryder
01-19-2006, 19:33
поредното лапе
Вижте на какво се учат децата от малки.Ебати държавата,ебати обществото...
strawberry
01-20-2006, 23:12
Ваййййййй,лелелел оставете ми момчето на мира!!!Той е само за мене!!!Ей пич ко ще кажеш да са ожениме?На света по-смешен от тебе няма.Винаги съм си мечтала за такова гадже..Да ме е срам да те покажа пред хората.Да земат да си рекат глейте ква е луда таз и да ме затворат нейде в някоя лудница.Моля те върви се скрии в някоя дупка преди да сме умрели от смях.... :!: :!: :!: