View Full Version : Moderated:Има ли момичета от сайта,които са били изнасилени?
street_force
01-05-2006, 15:14
та са на 10 момичета които познавам поне 3 са били изнасилени да видим дали тука е така а статистиките сочат че 70% от изнасилените си трят защото ги е срам !
а тука сме приятели и може да споделите
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
VAMP_GIRL
01-05-2006, 16:15
A nai-interesnoto e koq li macka 6te ti otgovori! :lol:
mil4eto_
01-05-2006, 16:16
не,за мое щастие...
но наистина ми е много интересно дали някой би си признал.
street_force
01-05-2006, 16:16
и аз така мисля така но има ти луд ли си кака ще то кажа
VAMP_GIRL
01-05-2006, 16:18
E,i az ne sum bila.
dj_tigrica
01-05-2006, 16:20
az sam iznasilvana.no ne iskam da govorq na tazi tema za6oto e mn boleznena za men.de da mojeh da varna vremeto nazad i da znaeh 4e bi mi se slu4ilo za da moga da se predpaza.ama na ne moga :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
пич трябва да си мноо прост да пуснеш такава тема,щото ако има момичета на които им се е случило едва ли ще им бъде мноо приятно да си спомнят кво е станало,камоли да го разказват.Постави са на тяхно място :!:
street_force
01-05-2006, 16:25
верно ли коти значи станаха 4 изнасилени на 10 от приятелките ми
Moderated by miloto
т.9 от Правилника :!:
Не е нужно да водиш списък колко твой приятелки са преживели това и колко не са :!:
street_force
01-05-2006, 16:41
що ми мен ако са ме изнасилили щеше да ми олекне ако споделя с някои що се отнася до тебе недоебляк с малка пишка да го тура на майка ти и на баща ти а ти да ме гледаш и да ми се радваш кат не знаеш кво ще изсереш не влизаи в кенефа
Moderated by Admin-Coki:
системно нарушение на 2 точка.
/бан!
hamilcar
01-05-2006, 17:01
Няма смисъл от тази тема,едва ли някое момиче,ще седне да обяснява как някой я е изнасилил.
П.П. Нищо лично,но ...
мене ме е изнасилвала жена.. не се ебаам честен кръст ама писах не щото темата е за жени .. :cry:
PY_MACKA
01-05-2006, 17:42
mi ne i slava bogu ama nekoi usmeli li se da opita s men ili priatelka ot sq da znae 4e 6e mu otkusna topkite :evil: :evil: :evil:
a q se zamislete kolko trebva da si jalak za da iznasili6 momi4e-bahti kompleksata
za tva macki-suvet-trugvaite na karate http://www.stanford.edu/group/scti/scti97/pix/praj%20karate%20kid2%20s4.jpg
Mi i az ne sym ... Pyk i nqmam priqtelki deto sa bili iznasilvani i ne poznavam, daje takova momi4e.. tva e hubavo
Absconding
01-05-2006, 19:06
f0r3v3r]мене ме е изнасилвала жена.. не се ебаам честен кръст ама писах не щото темата е за жени .. :cry:
А като е за жени защо изобщо си отговорил :D
chupacabra:)
01-05-2006, 19:46
тая тема е абсурдна и НЕКОРЕКТНА :evil:
Девствен на 19
01-05-2006, 19:58
аз познавам едно момиче :(
via_dolorosa
01-05-2006, 21:25
НЕ не са ме изнасилвали ... :shock:
^Kiss_of_the_Sun^f
01-05-2006, 21:33
Men sa mi praveli dva pati opiti za iznasilvane....ediniq uspe6en.......NEISKAM DA GOVORQ! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
HopeLesss
01-05-2006, 21:37
пич трябва да си мноо прост да пуснеш такава тема,щото ако има момичета на които им се е случило едва ли ще им бъде мноо приятно да си спомнят кво е станало,камоли да го разказват.Постави са на тяхно място :!:
Напълно съгласна съм... доста глупава тема, а тая статистика е още по-абсурдна...
Я да кажем колко от нас са били отвличани от извънземни ???
^Kiss_of_the_Sun^f
01-05-2006, 22:16
Я да кажем колко от нас са били отвличани от извънземни ???
hahahhaha :lol:
SEXtreme
01-05-2006, 22:17
Не съм била...за шастие. Хм...и нема да бъда бате хахаххаха....че го изритам у ташарите, круше в носа, цица в ребрата и е долу :lol: 8)
cannabinoid
01-05-2006, 22:22
az sam iznasilvana.no ne iskam da govorq na tazi tema za6oto e mn boleznena za men.de da mojeh da varna vremeto nazad i da znaeh 4e bi mi se slu4ilo za da moga da se predpaza.ama na ne moga :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
хахаха foxi путко знаех си, че има нещо такова в теб... аналната ти халка е като книжка сега ми се струва :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
red_rose
01-05-2006, 22:27
Абе смотаняк, много ли ти е интересно да разбереш има ли изнасилени момичета тук - жалко копеле!Това е най-гадното нещо,което може да сполети едно момиче, а ти с цялото си нахалство пускаш такава тема тук.Дано никога не разбереш, че това се е случило на сестра ти или някоя твоя близка - тогава усмивката ти ще замръзне :evil: За мое щастие се разминах на косъм да ме изнасили един гнусен стар педофил,това ще ми остане травма за цял живот, а не искам да се поставям на мястото на горките момичета,които са го преживели :cry:, дано изродите си платят за всичко, а те успеят за превъзмогнат случилото се :(. А пубера, който се осмели да пусне темата тук заслужава да го изриташ по ш***ния задник :evil:
хахаха foxi путко знаех си, че има нещо такова в теб... аналната ти халка е като книжка сега ми се струва :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
и аз си мисля че има нещо вярно в тфа..
или dj`tigricata е мъж или фокси е жена..
фокси разкрит си путко тфа е..
и хич няма та съжалявам.. ти си върти средния пръст ама ше си останеш прост гъз..
А колко мъже са изнасилвани от жени?
cannabinoid
01-05-2006, 22:53
Абе смотаняк, много ли ти е интересно да разбереш има ли изнасилени момичета тук - жалко копеле!Това е най-гадното нещо,което може да сполети едно момиче, а ти с цялото си нахалство пускаш такава тема тук.Дано никога не разбереш, че това се е случило на сестра ти или някоя твоя близка - тогава усмивката ти ще замръзне :evil: За мое щастие се разминах на косъм да ме изнасили един гнусен стар педофил,това ще ми остане травма за цял живот, а не искам да се поставям на мястото на горките момичета,които са го преживели :cry:, дано изродите си платят за всичко, а те успеят за превъзмогнат случилото се :(. А пубера, който се осмели да пусне темата тук заслужава да го изриташ по ш***ния задник :evil:
ХАХАхаахаХ и ся к'во трябва да се чувствам нареден ли :o Аз какво да направя като са наебали горкото МОМЧЕНЦЕ и аз ли да го опъна ?! Не мерси :lol: :lol:
ХАХАхаахаХ и ся к'во трябва да се чувствам нареден ли :o Аз какво да направя като са наебали горкото МОМЧЕНЦЕ и аз ли да го опъна ?! Не мерси :lol: :lol:
фокси ти негър ли си бе ?!?!
f0r3v3r]
и хич няма та съжалявам.. ти си върти средния пръст ама ше си останеш прост гъз..
Фоксито е мутра ве, недейте го закачайте че се е обградил с мармоти и гумени мечета 8) 8) 8) .
f0r3v3r]
Фоксито е мутра ве, недейте го закачайте че се е обградил с мармоти и гумени мечета 8) 8) 8) .
Уондър теди - с тях е веселба, Уондър теди грабни ги веднага.. :)
dj_tigrica
01-06-2006, 09:47
f0r3v3r]
f0r3v3r]
Уондър теди - с тях е веселба, Уондър теди грабни ги веднага.. :)
az nqma da go komentiram tva mislete si kakvoto iskate.no znaite 4e gre6ite.az sam si jena i si imam ime.a ti be="[CSKA]f0r3v3r" ti li4no znae6 4e az i foxi ne sme edin i sa6i 4ovek,.....kvo se pravi6
Napushen_Buhal
01-06-2006, 10:13
dj_tigrica nA TEbe sAMo kaTo Ti GledAM TupoTo MIsLENe ... tRQq dA MI dAdeSH paRi dA Te izNAsILq :roll: i dA sA POvecHko...
Absconding
01-06-2006, 17:54
Айде стига.. Мисля, че попрекалихте с ебавките?! Темата не беше за гумените мечета или за фокси.. Пък и честно да си кажа това е мн. малоумна тема!
Absconding
01-06-2006, 18:09
да изнасилвана сам :oops: , но ми хареса :P !Не ме разбирайте погрешно, но наистина беше яко.Аз всъщност познавах хората( и 2 мата) които го направяха...То беше нещо като изненада за рожденния ден...И ми хареса!Правиха с мен какво ли не! :twisted: :) :wink:
:roll: :!:
XAXAXAXAXAXAXAXAXA
cannabinoid
01-06-2006, 18:54
да изнасилвана сам :oops: , но ми хареса :P !Не ме разбирайте погрешно, но наистина беше яко.Аз всъщност познавах хората( и 2 мата) които го направяха...То беше нещо като изненада за рожденния ден...И ми хареса!Правиха с мен какво ли не! :twisted: :) :wink:
Israha li ti sa v ustata ?
foxi_V12_turbo
01-06-2006, 19:03
[quote=kati]да изнасилвана сам :oops: , но ми хареса :P !Не ме разбирайте погрешно, но наистина беше яко.Аз всъщност познавах хората( и 2 мата) които го направяха...То беше нещо като изненада за рожденния ден...И ми хареса!Правиха с мен какво ли не! :twisted: :) :wink:
ei ku4k...ili lajesh 4e sa te iznasilili ili si pravish tashak ama to si e s vremeto ..kakvoto potropalo takova se obadilo ne si pravi takiva shegi4ki ...a ne kazvam 4e ne e vazmojno de ama kak samo si go napisala :twisted: :twisted:
^Kiss_of_the_Sun^f
01-06-2006, 21:03
Togava tova ne e bilo iznasilvane!!!!Vob6te neznae6 kakvo e..... :evil: Ne si go izpitala prosto....ne komentiram :evil: :cry:
Soldier_OF_Fortune
01-06-2006, 21:07
Togava tova ne e bilo iznasilvane!!!!Vob6te neznae6 kakvo e..... :evil: Ne si go izpitala prosto....ne komentiram :evil: :cry:
Тая е някаква малка Курва, която си мисли, че всичко знае и всичко може
SLAPXSHOT
01-06-2006, 21:27
Всички вие сте жалки.
Тоя форум трябва да се забрани със закон или пък да се направи експлоатейшън садо-мазо филм по мотиви от постовете тук!
Ebasi i podaryka ...kefi me...Xaxaxa Napravo e izrodsko...Xaxaxa
^Kiss_of_the_Sun^f
01-07-2006, 11:21
Тая е някаква малка Курва, която си мисли, че всичко знае и всичко може
za koq ot dvete govori6? :?
4akaite sega,vie ne se uto4nqvate kakvo razbirate pod iznasilvane 6toto za nqkoi tva e samo ako nepoznat te sre6ne na ulicata i ....a vsu6nost iznasilvane e vseki osu6testven polov kontakt bez suglasieto na dvamata partniori,taka 4e dori i muj moje da iznasili jena si,i v dvata slu4aq e super podlo(dobre 4e nzm ot li4en opit) no purviq variant e dale4 po travmira6t i tva za 70% e mn vqrno,az li4no poznavam edno momi4e koeto be6e devstveno i 6te i ostane travma za cql jivot-sega vijdam kak ne iska da dopuska nikoi muj blizo do sebe si
NeNaSiTnA_TA
01-07-2006, 12:47
slava bogu ne mi se e slu4valo do sega takova ne6to i se nadqvam da mi se slu4va :roll:
foxi_V12_turbo
01-07-2006, 13:01
f0r3v3r]
samiqt ti si prost ...tova e qsno ama dai da ne te obijdam 4e shte ti stane kofti ot istinata boli nali znaesh kenef mirizliv xodi se izkapi 4e mirishesh
dj_tigrica
01-07-2006, 13:29
f0r3v3r]
samiqt ti si prost ...tova e qsno ama dai da ne te obijdam 4e shte ti stane kofti ot istinata boli nali znaesh kenef mirizliv xodi se izkapi 4e mirishesh
saglasna sam s foxi...ne znaeh 4e sam maj i 4e mama me e rodila ne s pu...ami s k...ama 6om kazva6...gledai si rabotata .... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Napushen_Buhal
01-07-2006, 20:53
dj_tigrica foxi_V12_turbo NisHTo LIchNO aMA sTE ToLKOvA ProsTi cHe Me e sRAm cHe Vi cHEtA posToVetE cHEsno :roll:
Девствен на 19
01-07-2006, 20:55
не мога да си представа как има такива идиоти дето върват и изнасилват момичетата.......тва е гнусно хора.Секса е чувство,а не някво.........пуффффффф
За тебе може и да е така ама за други не :wink: .
cannabinoid
01-08-2006, 01:57
dj_tigrica foxi_V12_turbo NisHTo LIchNO aMA sTE ToLKOvA ProsTi cHe Me e sRAm cHe Vi cHEtA posToVetE cHEsno :roll:
Пич искаш да кажеп толкова ПРОСТ :lol:
fashion_f
01-08-2006, 13:21
е*ати :shock: :shock: :shock:
^ ебах тфа изнасилване дето е било :?
по темата не съм и се надявам никога
да не ми се случи..ако ше се случва...
дано поне е с някой готин дето да не
се съпротивлявам особено..ама къде такъф
късмет :shock:
dj_tigrica
01-08-2006, 15:38
Пич искаш да кажеп толкова ПРОСТ :lol:
avie 6o ne otidete da se obrazovate malko....4akai sega 6e govorq na va6iq ezik...V TOzI fOrUm ne moje li da prestanete da si davate tapoto mnenie...vie 6om ste takiva si e va6a rabota ama znaite 4e 6e si ostanete takiva...do kraq na jivota vi...t...da ne zapo4vam s ubidite....prosto za6oto sam po umna i po obrazovane i ne sam nqkoe de4ko kato vas....
thEClown
01-08-2006, 15:54
Не съм.Тази тема е болна.
white_chik
01-08-2006, 16:38
vednuj za malko pri tva ne nekuv pedofil a moi poznat no se izmuknah.No na taq tema mai ne i e tuk mqstoto
temata e...savsem normalna...ako se pravim 4e IZNASILVANETO ne sastestvuva..edva li moje da go ograni4im nali....badete otkrovenni!!!!
^Kiss_of_the_Sun^f
01-17-2006, 11:09
DA NO E TEJKO ZA NAS MOMI4ETATA,KOITO NI E SPOLETQLO TOVA NE6TO!!! :cry:
-----------------------------------------------------
kati написа:
да изнасилвана сам , но ми хареса !Не ме разбирайте погрешно, но наистина беше яко.Аз всъщност познавах хората( и 2 мата) които го направяха...То беше нещо като изненада за рожденния ден...И ми хареса!Правиха с мен какво ли не!
-------------------------------------------------------
Ebasi i podaryka ...kefi me...Xaxaxa Napravo e izrodsko...Xaxaxa
----------------------------------------------------- i men me kefi tova,iako e
chestra_f
02-19-2006, 18:36
pazi boje ne sa i mn se paza za da ne stane [-o<
Waterhand
02-19-2006, 19:22
напоследък е на мода момичетата да лъжат че са били изнасилени... за 2 месеца хванах 2 да лъжат !! ахахаа
mi ne i slava bogu ama nekoi usmeli li se da opita s men ili priatelka ot sq da znae 4e 6e mu otkusna topkite :evil: :evil: :evil:
a q se zamislete kolko trebva da si jalak za da iznasili6 momi4e-bahti kompleksata
za tva macki-suvet-trugvaite na karate http://www.stanford.edu/group/scti/scti97/pix/praj%20karate%20kid2%20s4.jpg
ae ko si misli6 ve 4e kato trenira6 karate nqma da ta iznasilqt ako ta fanat li ?ne 4e ti go pojelavam ma spored mene ne e taka
haha ei lola buni ako si taz ot avatara moje da ne se pritesnqva6 ot iznasilvane
напоследък е на мода момичетата да лъжат че са били изнасилени... за 2 месеца хванах 2 да лъжат !! ахахаа
ми кво да правим с момичетата,които наистина са изнасилени?Моя приятелка беше изнасилена на 12 и сега дето е на 17 като види мъж и бяга....я по-хубо не се шегувайте с това
LoRinSeR
02-26-2006, 09:43
haha ei lola buni ako si taz ot avatara moje da ne se pritesnqva6 ot iznasilvane
А ти ако си този от аватара, не се притеснявай ще си останеш девствен :-D
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
02-26-2006, 16:56
ne sam i ne si go pojelavam ne go pojelavam i na dr za6toto mi se struva mn jestoko ma mn :cry: :cry: :cry:
Angel_Girl
05-27-2006, 02:01
a be ne6tastnik kakvo se msee6 na momi4eto? Ako ti be6e na neino mqsto nqma6e da ti e mn sme6no. PEDAL NESHTASTEN
A otnosno temata ne ne sam i se nadqvam da ne bada a tozi koito e napravil taq tema trqbva da e SUPER SUPER SUPER.... TAP NESHTASTNIK basi i horata
i az sum suglasna 4e temata e postnata super tupo...no e mn vajna tema,za6toto az i edna moq priqtelka bqhme iznasileni zaedno ot 8 ciganina...posle edva sme se pribrali sutrinta...vsi4ko ni bole6e,no ne kazahme na nikoi,za6toto ni be6e sram...posle nqma6e da moga da otidem na kafe bez nqkoi da po4ne da ni so4i s prust i da si 6epnat...temata e naistina mn tupa,no i mnogo vajna,za6toto malkite momi4eta ne znaqt kakvo trqbva da pravqt v takiva situaciii...
Напълно съгласна съм... доста глупава тема, а тая статистика е още по-абсурдна...
=D>
black_dimond
05-27-2006, 11:30
ne sum i se nadqvam nikoga da ne mi se sluchi takova neshto
thirteen
05-27-2006, 14:04
Леле... да пази Господ!
Случи ми се нещо от тоя сорт.. също нямам намерение да разправям.
NeSTa_86
05-27-2006, 14:41
това сциганите гадно ;( да умрат дано бахти :smt010
hollaback_girl
05-27-2006, 16:33
aaaaaaaah, verno temi4kata e boleznena osobeno za jertvite... nz dali mu e tuk mqstoto da razpravqm, no edna moq sau4eni4ka tazi godina be6e iznasilena i zadu6ena pri samoto iznasilvane ot nqkuv narkoman ot sasedniq i vhod... be6e otvratitelno, slu4i se kogato nai-malko nqkoi o4akva6e da stane takova ne6to.. nikoga nqma da go zabravq, no mi e jal za momi4eto za6toto si otide ot toq svqt zaradi nqkuv smotanqk, koito ne moje da si darji huq v ga6tite i e prekaleno smotan, za da si hvane gadje i nqkuv tup kompleksar...tva ne6to ne go pojelavam na nikoi, no pone tezi koito ste si priznali tuk ste si jivi, dokato tq nqma6e tova 6tastie... taka 4e hora radvaite se na jivota, a kolkoto do na4inite za samootbrana..ami tva ne e garantirana za6tita ot posegatelstva.
hollaback_girl
05-27-2006, 16:35
mejdudrugoto v kraq na meseca 6te ima delo po slu4aq.. dano da go nakajat kakto podobava toq izvratenqk.onzi den stanah 6 meseca i ot daskalo hodihme na groba na momi4eto.. ama vse pak nqma kvo da vi zanimavam,malko se otklonqvam ot temata ama re6ih 4e e vajno da znaete kakvi ne6ta moje da podnese jivotat... :cry:
hollaback_girl
05-31-2006, 17:58
Hora, deloto be6e v4era-onzi polu4il dojivotna prisada!vse pak imalo 4udesa na toq svqt...ne 4e tova 6te varne momi4eto, no e uspokoitelno 4e sa nakazali kakto zaslujava onzi gadnqr