PDA

View Full Version : Moderated: Vazpolzva se ot men i me ostavi

veselata_elly
01-06-2006, 06:27
Iskam da kaja na vsi4ki dami,koito ne sa osaznali 4e majete sa ednakvi da ne se zablujdavat.Az sre6tnah edno mom4e,koeto naistina izglejda6e po-razli4no,no se okaza kato vsi4ki ostanali.Iskam da kaja 4e MAJETE ISKAT SAMO SEX.Da vnimavat vsi4ki momi4eta,koito ne iskat samo tova ot jivota,za6toto mogat da badat mnogo lo6o izlagani :!: .Naistina vnimavaite.Az daje v mo9menta iskam da se samoubiq,no nqma da napravq tazi ogromna gre6ka.
Kazvam vi vsi4ko tova,za6toto na nova godina tova mom4e,za koeto vi govorq se vazpolzva ot men,a sega mi zaqvqva,4e ni6to nqmalo da se polu4i.GADNO,A?Vnimavaite da ne se slu4i i na vas,za6toto stava neusetno!!!!!!!!!!!!!!!

Moderated by machoka
т. 1 от правилата
Благодаря!

lady_M
01-06-2006, 06:56
wow :shock:

01-06-2006, 07:08
Не е точно така както мислиш.Това че си попадала на неточните хора не означава ,че всички мъже са такива.На твоята логика:МЪЖЕТЕ ИСКАТ САМО СЕКС аз мога да ти отговоря с другото схващане:ЖЕНИТЕ ИСКАТ САМО ПАРИ.Както първото така и второто не важи за всички.
А ако видиш,че едно/една момиче/жена обича повече парите ти отколкото теб,защо да не се възползваш :?: При теб незнам как стоят нещата,не те познавам и затова не се наемам да давам оценка за теб.

Ani_girl
01-06-2006, 07:08
Ne vsi4ki mom4eta sa ednakvi tova 4e ti si popadnala na netravilniq 4ovek ne ozna4eava 4e vsi4ki mom4eta sa samo za EDINI SEX IMA i mom4eta koito iskat samo lubov i az poznavam mnogo takiva i priqtelqmi e edin ot tqh.kogato popadnesh na pravilniq 4ovek 6te si promenish mnenieto jalko 4e tova mom4e e postupilo taka s teb no gore glavata i ne mu pravi udovolstvieto da pravish nqkakvi gluposti zaradi nego .naprotiv zabravi go dokaji mu 4e ne ti puka za nego .oburni ne6tata v tvoq polza nakarai go da poludee po teb i mu bii 6uta za da po4uvstva tvoqta bolka !4ao 4ao i uspeh !!!!

zElEnA^mAsLiNkA
01-06-2006, 07:14
Zavisi 0t g0dinite skypa ...

MaLka`No`sLadKa
01-06-2006, 07:18
hey girlche,smqtam che nachina po koito govorish i opisvash e leko gaden,no syshtevremenno sym syglansa do nqkade che momchehtata sa ednakvi.No osven tova iskam da razbereshe kakto se opitvam da vtylpq na mnogo moi priqtelki che na Nova godina nikoi ne e mislil tolkova kakvo e pravil vseki si e gledal da mu e gotino i da ne e samichka,plus tov momchetoza koeto govorish sum pochti ubedena che e bilo pod vyzdeistvieto na alkohol i ne e mislil osobeno trezno za tova prosto ne se otchaivai do takava stepen ne izgubvai vqrata v hubavite neshta puk nali znaesh che ako naistina iskash da namerish mom4e razlichno ot vsichki drugi she go namerish razno ili kusno pojelavam ti mn kusmet i shtastlivi migove :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KOTKATA_17
01-06-2006, 07:28
Ohh boje momi4eta naistina o6te ne ste se osuznali i tva 6te stane dano da e skoro:VSI4KI MUJE SA BOKLUCI!!!!!! Nqma spor prosti ti 6te si im podednata broika...VNIMAVAITE :D mnogo celuvki ot men.

01-06-2006, 08:02
Ohh boje momi4eta naistina o6te ne ste se osuznali i tva 6te stane dano da e skoro:VSI4KI MUJE SA BOKLUCI!!!!!! Nqma spor prosti ti 6te si im podednata broika...VNIMAVAITE :D mnogo celuvki ot men.

Като чета написаното от теб ще излезе една много добра курвичка.Явно въпреки че си на 17 години още от сега си почнала да ходш с чичковци паричковци и затова така разсъждаваш.Но ти си още малка имаш време да преосмислиш нещата освен ако не ти е твърде голямо самочувствието да се замислиш над думите ми все пак живота е пред теб ти си решаваш.

bulgarche
01-06-2006, 08:53
Ех колко интересно...сякаш не сме го чували толкова мн пъти. Ама нали не те е изнасилил? К'во са оплакваш тогава?

LP_girl_14
01-06-2006, 10:37
Ама за кво трябва да съдиш по един човек за всички останали?!Има си свесни хора и боклуци,както от единия така и от другия пол.Не е нужно да слагаме няколко милиарда мъже по тая земя под общ знаменател.Например от жените има доста к**Ви,ама тва нали не значи че всички жени са такива?!Хубаво,попаднала си на един,двама или трима от тези така наречени"брокаджии",в момента си разочарована и наранена и всеки на твое място би се чувствал така,ама това не значи че трябва да се изпълниш със злоба към противоположния поли да се затвориш в себе си.Колкото и банално и изтъркано да звучи наистина просто не си попаднала на правилния човек.И разбира се преди да се довериш на някого,да му се посветиш изсяло,трябва да го опознаеш добре,за да не останеш после излъгана.Недей да загубваш вяра в любовта,заради едно разочарование :!:

kaua
01-06-2006, 10:40
wow :shock:

MaD_CaT*
01-06-2006, 10:41
всички мъже били еднакви... айде моля ви се... докато има глупави жени ще има и такива мъже... :wink:
грубо :twisted:
но вярно :roll:

veselata_elly
01-06-2006, 10:48
[quote="exploitedteen"]ми вие какво искате???
сигурно си се била облякла като *тралаллаала* и си пращала грешни сигнали, които той е разбрал за *тралала*...

Bqh se oblqkla savsem normalno mili4ak i ne e vazmojno da me e razbral pogre6no,za6toto mu go kazah kradko i qsno 4e ne sam za edna ve4er.Toi mi kaza 4e 6te ima ne6to po-natatak,a posle se otmetna!!!A az naistina ne sam za edna ve4er!!!!! :!: :?: :!: :?:

i'm so excited!
01-06-2006, 10:56
а може би не трябва да си толкова доверчива?

Sexy_sexy_sexy
01-06-2006, 16:15
4e mom4etata sa bokluci si go znaem no ne mojem da jiveem bez tqh pone az ne moga
:(

strawberry1988
01-08-2006, 19:58
Mila,ne sudi za vsi4ki hora po edin.tova,4e se e vyzpolzval ot teb,trqbva da ti govori kakvi sa pove4eto mom4eta na tazi vyzrast,no ne vsi4ki.Vse pak opai se da zabravi6 pone malko za slu4iloto se i znai,4e za 4ovek ima i vtori 6ns.Ne gubi nadejda,za6toto po-natatuk v jivota mnogo 4esto 6te ti se nalaga da prejivqwa6 takiva situacii i ne biva da se oguva6.Znam,4e e gadno za teb,no pri svyr6en fakt ni6to ne moje da se napravi i ne zabravqi,4e ne momi4eto haresvalo edin glupak e sgre6ilo,sgre6il e glupakut,izpusnal posledniq si 6ans :D da stane 4ovek... :D :D :D

e4o
01-10-2006, 12:03
ne sum popadala na takiva :lol:
s moq priqtel sme nqkolko godini zaedno, i nikoga ne sum mu bila samo za sexa :!: :idea: :!:

teenkopele
01-10-2006, 17:40
ми вие какво искате???
сигурно си се била облякла като *тралаллаала* и си пращала грешни сигнали, които той е разбрал за *тралала*...

всички мъже били еднакви... айде моля ви се... докато има глупави жени ще има и такива мъже... :wink:

Напълно съм съгласен с това мнение. :wink:

01-10-2006, 20:21
Всички мъже са еднакви за такива като теб-които пускат на втората разменена приказка!
Момичета като теб наистина не заслужават уважение или нещо по-сериозно!

NaSkO_
01-10-2006, 20:23
Iskam da kaja na vsi4ki dami,koito ne sa osaznali 4e majete sa ednakvi da ne se zablujdavat.Az sre6tnah edno mom4e,koeto naistina izglejda6e po-razli4no,no se okaza kato vsi4ki ostanali.Iskam da kaja 4e MAJETE ISKAT SAMO SEX.Da vnimavat vsi4ki momi4eta,koito ne iskat samo tova ot jivota,za6toto mogat da badat mnogo lo6o izlagani :!: .Naistina vnimavaite.Az daje v mo9menta iskam da se samoubiq,no nqma da napravq tazi ogromna gre6ka.
Kazvam vi vsi4ko tova,za6toto na nova godina tova mom4e,za koeto vi govorq se vazpolzva ot men,a sega mi zaqvqva,4e ni6to nqmalo da se polu4i.GADNO,A?Vnimavaite da ne se slu4i i na vas,za6toto stava neusetno!!!!!!!!!!!!!!!

Moderated by machoka
т. 1 от правилата
Благодаря!
Mi kvo da ti kaja..Slu4va se :(

KRaLiCa_na_OrGaZmA
01-11-2006, 14:39
tka stava 4esto :? za tfa pri men sa na izpitatelen srok 1 godina :) samo 1 izdyrja 8)

WindWaker
01-11-2006, 14:48
пак ли почваме темата "жените ли са по-гадни ли мъжете". тоя спор никога не може да бъде решен. гадни представители има и от двата пола, това че някой от вас е срещал само от гадните - еми сори, ама само по твоя опит недей съди за всички. и ти някой ден ще намериш този който търсиш

deni_vd
01-29-2006, 19:14
pored men nqma za kfo da sporite. kogato stava taka i to v pove4eto slu4ai nie sme si vinovni po nqkakaf na4in privli4ame vnimanieto na majete kajat ni 2 sladki dumi4ki i v legloto. za tfa kat si izpati nqkoq i se se6ta 4e ne e trqbvalo da bade taka i sajalqva, kat e ovca 6te sajelqva. i o6te ne6to majete ne sa bokluci spored men prosto nie se darjim s teh po takav na4in 4e te ni pravqt nas na bokluci

DevilWish
01-29-2006, 19:17
Гадно е било,но определено не всички са такива. 8)

He3HauKa
01-29-2006, 19:55
[-X Ne vsi4ki sa ednakvi..Tuka sama si si vinovna... Kato spish s momcheta deto ne hodish s tqh taka shte e [-( Moje bi kato se nauchish kak da se darjish za da te uvajavat okolnite shte razberesh che edno momche ako naistina darji na teb moje da bade super milo i gotino :-D

Ekita
01-29-2006, 19:57
Като не си за е
дна вечер,защо пускаш на първата вечер? :smt017