PDA

View Full Version : Nai-strastnata celuvka s ezik..

{Lenka-blondinka}
01-06-2006, 17:16
Spomnqm si s edno biv6e gadje,predi da go napravim, toi me celuna taka 4e napravo vsi4o mi omekna..daje vse edno go pravim ve4e..tolkova qko mi stana daje po-qko ot orgazma..
Ta celuvkata be6e ne6to takova vse edno mi pregla6ta ezika i az negoviqt,ei taka mnogo na dalboko si vkarva ezika v ustata mi...za prav i posleden pyt sam se chuvstvala taka.
Probvali li ste takava celuvka i vazbujda li vi?
i kak da nau4a sega6noto mi gadje da se celuva taka,za6toto mai ne6to ne se polu4ava,iskam pak da izpitam tova 4uvstvo...Kak da mu go obqsnq...kak da me celuva taka,za6toto az kato mu go obqsnqvam taka,kato na vas,toi pak ne moje da go napravi sa6toto..a mnogo mi se iska...super qko use6tane e!Probvaite,ako ne ste! :wink: :wink: :wink:

Twista
01-06-2006, 17:38
Хех, ми може да му е къс езика... А и всеки си има някакъв начин на целуване.
Мен лично много повече ме кефят нежните целувки, при които езиците се докосват съвсем леко и бавно.

bum`bum`f
01-06-2006, 18:07
az vinagi se 4uvstvam strahotno kogato se celuvam s gadjeto mi...(sega6noto stava vypros)...a kolkoto do...tva da nau4ish priqtelq ti da se celuva kat biv6iq ti...spored men nqma da mojesh,za6toto,vseki e individualen i sam po sebe si se razli4ava ot drugite,nqma zna4enie s kakvo...i s celuvkite e ne6to takova,vseki se celuva razli4no...nz,uspeh vse pak!

rowzz
01-06-2006, 18:35
Мен лично много повече ме кефят нежните целувки, при които езиците се докосват съвсем леко и бавно.
ммда от това по яко няма чесно..

aBnOrMaL_BaBy
01-06-2006, 18:42

Ей тфа рулира :!: Обаче съм забелязала че винаги съм на едно мнение с SkAtE^FeNkA :lol:
За кфо ти е да ти бърка в гърлото направо .. да ти вакумира сливиците ако мога така се изразя хаха :wink: Според мен няма как да го научиш освен ако ти не го направиш на него за да го разбере но .. по-добре не, защото както казаха другите всеки си има индивидуален начин на целуване и не е хубаво да разваляш индивидуалността :wink:

{P}evanescence{P}
01-08-2006, 11:51
i az sam na tva mnenie

{P}evanescence{P}
01-08-2006, 11:52

Svetlana_Pei4eva
01-08-2006, 14:04
i az sum na tova mnenie :) :P

thEClown
01-08-2006, 16:01
Неможеш да го научиш.Всеки се целува различно.Едиснтвения начин е да се синхронизираш с него и да се напаснете според това което ви харесва и на двамата.Ако го караш да се целува както ти искаш може и да не му харесва на него и да не испита удоволствие .
Винаги като се целувам всичко омеква като исключим инструментариума.Даже прекалявам по някой път.На моята пък това не и харесва да си вкарвам целия език , но се напасваме някак си .

01-17-2006, 09:10
Spomnqm si s edno biv6e gadje,predi da go napravim, toi me celuna taka 4e napravo vsi4o mi omekna..daje vse edno go pravim ve4e..tolkova qko mi stana daje po-qko ot orgazma..
Ta celuvkata be6e ne6to takova vse edno mi pregla6ta ezika i az negoviqt,ei taka mnogo na dalboko si vkarva ezika v ustata mi...za prav i posleden pyt sam se chuvstvala taka.
i kak da nau4a sega6noto mi gadje da se celuva taka,za6toto mai ne6to ne se polu4ava,iskam pak da izpitam tova 4uvstvo...Kak da mu go obqsnq...kak da me celuva taka,za6toto az kato mu go obqsnqvam taka,kato na vas,toi pak ne moje da go napravi sa6toto..a mnogo mi se iska...super qko use6tane e!Probvaite,ako ne ste! :wink: :wink: :wink:

VINAGI PAK MOJECH DA SE PO4UVSTVACH TAKA))))

ani_ani_91
05-15-2007, 15:49
hehehe

malkoto_sladur4e
05-15-2007, 15:53
Тфа целуване не ме кефи мн бе...имам чувството,че ще остана без сливици :smt016 Моя френд се целува супер,добре че не ми ги прай тес нища често :smt016

anunu
05-15-2007, 16:48
S Moeto biv6o gadje sme se celuvali tolkova strastno,4e...... mu stava!!! :smt007 No sa6to taka mi haresvat i po nejnite celuvki. :smt008 Toi prosto be6e maistor na celuvkite!!!

cacegka_3a_cekc
05-15-2007, 17:10

emi...to vsi4ki bqha is4erpatelni...nqma kvo da se dobavi...as li4no sa6to haresvam strastnite celvki :smt016 :smt016 :smt016 :smt016

Schnitzer
05-15-2007, 18:11
Мен сичките ме кефят 8)

CrazyInLove
05-15-2007, 18:20
Абе целувка ли е значи е божесветна (е божесвените де :-D ) Кисис Кисис :-D :-D :-D

monse
05-15-2007, 18:49
И мен най си ме кефят по нежните целуфки :)

jjjjjj6363
05-15-2007, 21:01
vseli ima stil na celuvane

05-30-2007, 16:14
kak da se naucha da se celuvam?az sum na 16 i ne sam se celuvala oshte a mn mi se iska no tova che ne moga da se celuvam me pritesnqva mn.kakvo da pravq???

05-30-2007, 17:03
Loveza NEO, spored men pk nikoga ne moje da se izpita ne6to po to4no sy6tiq na4in! No moje po-dobre da byde - tova za sydyrjatelkata na temata.Ti sigurno si zodia RAK 6tom ne mojesh da se ottyrsish ot ne6to staro. TYRSI NOVI USESHTANIA!

Na7a6a
05-30-2007, 18:29
Абе да ти кажа зависи от ситуацията и човека, но, да, попринцип съм съгласна с теб! :wink:

Levane
05-30-2007, 18:58
Еми секи се целува различно не можеш да постигнеш същото с друк човек :) и при мен едно бивше гадже мноо хубаво се целуваше ама друга не можеше да го направи :) такаче свиквай :)

InnchetO`
09-04-2007, 09:16
i az mislq 4e ne moje da byde sy6toto i ne moje da go0 nau4i6 da se celuva taka no.... vinagi moe6 da naprai6 ne6to s biv6iq ... :} xaxa :::
a 6t0o se otnasq do0 men az sy6to0 mislq 4e zavisi o0t 4oveka i situaciqta no poprincip nezavisimo0 kak o0b0javam da se celuvam :smt007 :smt008 :smt016 8) :) :D xaxa sq sym mn qko0 hlytnala p0o edin i naprao0o0o0o0o0 iskam da go0 izqm ! xaxaxaxxa ;] (ve4e sym na pyt ... :P )
xaxaxa

alkobalko
09-04-2007, 09:36
Tемата е стара!