View Full Version : Въпрос-недоумение за една поза:
Добро утро,
Така и не мога да разбера, защо когато момичето е отгоре по време на секс се счита за под достойнството на мъжа :shock: :lol:
На мен ми се чини много възбуждащо :oops: :P
`Death`Whore`
01-06-2006, 22:08
Такава глупост не бях чувала. Хем си почивате, хем се кефите.
Soldier_OF_Fortune
01-06-2006, 22:09
Възбуждащо си е и то доста. На мен тая поза много ми харесва.
Ами замисли се.. Жената е ОТГОРЕ.. Мъжът е отдолу.. звучи сякаш унизително за мъжа.. щото обикновено тези които са горе са победители .. :)
абе де а знам
ама иначе това е най удобната поза за мъжа..
Soldier_OF_Fortune
01-06-2006, 22:11
f0r3v3r]Ами замисли се.. Жената е ОТГОРЕ.. Мъжът е отдолу.. звучи сякаш унизително за мъжа.. щото обикновено тези които са горе са победители .. :)
абе де а знам
Има логика в това, което казваш но ти си правиш КЕФА, а не се правиш на победител.
f0r3v3r]Ами замисли се.. Жената е ОТГОРЕ.. Мъжът е отдолу.. звучи сякаш унизително за мъжа.. щото обикновено тези които са горе са победители .. :)
абе де а знам
Има логика в това, което казваш но ти си правиш КЕФА, а не се правиш на победител.
ми да е ама.. аз четах че за да лачи жената отгоре, значи я уважава и обича(поне в любовните връзки)..
`Death`Whore`
01-06-2006, 22:17
ПОнякога е възбуждащо да те унижават...
Ами.. тук чета постоянно, как било 'срамно' момичето да е отгоре.. какъв мъж си бил ти тогава :shock:
И това много пъти съм го чел, щом такова впечатление ми е направило.. та се зачудих какво аджеба му е срамното и нещо аз ли съм сбъркан, че ме привлича или.. :D
super nai-qkata poza e tfa!
`Death`Whore`
01-06-2006, 22:20
А повечето пози са унизителни за жената. И е прието, че мъжът ебе, така че и това е унижение.
А повечето пози са унизителни за жената. И е прието, че мъжът ебе, така че и това е унижение.
ми да.. то за тфа лисбийките толко много сички им са радват..
teenkopele
01-06-2006, 22:24
за пръв път чувам...
`Death`Whore`
01-06-2006, 22:24
Не схванах за лезбийките.
Soldier_OF_Fortune
01-06-2006, 22:25
В Секса според мен няма Унижавани и Унижаващи. Прието е, че мъжете са силния пол и си е така но Както се казва мъжът е 1, а жената е 0 по отделно са нищо, а заедно са 10.
Трябва да има респект от Любовния ти партньор без значение дали е момче или момиче
California
01-06-2006, 22:27
честно казано и аз за първи път чувам,че ако жената е отгоре било унизително...до колкото знам повечето момчета се кефят на тая поза...
то и на мен ми харесва де,може би ми е една от любимите :lol:
anonymous464110
01-06-2006, 22:28
hah be "po4ivka" ne e nai-to4noto opredelenie za taq poza ako znae6 kakvo pravi6... :roll:
ina4e tova s "unijenieto" e nelepo.a po vuprosa s nai-udobnata/qkata poza za men ima edna koqto nqma konkurenciq i se radva na izkliu4itelno tupo ime - zadna pra6ka
California
01-06-2006, 22:30
hah be "po4ivka" ne e nai-to4noto opredelenie za taq poza ako znae6 kakvo pravi6... :roll:
ina4e tova s "unijenieto" e nelepo.a po vuprosa s nai-udobnata/qkata poza za men ima edna koqto nqma konkurenciq i se radva na izkliu4itelno tupo ime - zadna pra6ka
именно...ако момичето знае кво прави там отгоре хич даже няма да е почивка :lol: :roll:
anonymous464110
01-06-2006, 22:35
kaliforniq...ne 4e ne6to ama az kato sum otdolu ako misli6 4e murzeluvam si v gre6ka
California
01-06-2006, 22:39
kaliforniq...ne 4e ne6to ama az kato sum otdolu ako misli6 4e murzeluvam si v gre6ka
кой говори за мързелуване?
тва че си отдолу не означава,че треа само да стоиш-напротив даже!
но просто в случая момичето има по-голяма свобода на действие...:lol:
П.С. Ника ми не се пише така....
Soldier_OF_Fortune
01-06-2006, 22:41
Абе Ебете се както ви е кеф няма значение коя поза :) важното е купон да става
anonymous464110
01-06-2006, 22:43
abe da be gledam i az 4e ne ti se pi6e taka nika ama k-to i q-to sa mi po-udobni ot c-to i a-to khahahah :mrgreen:
ina4e soljara (i na nego ne mu se pi6e taka nika ;) ) e prav mnogo :mrgreen:
Абе Ебете се както ви е кеф няма значение коя поза :) важното е купон да става
ми да .. ама за мене си остаа отгоре най яката поза.. :)
California
01-06-2006, 22:46
мда...наистина важното е купона да става...
обаче аз пък мисля,че понякога има значение позата...
защото например някои момичета могат да свършват в точно определени такива... :roll:
anonymous464110
01-06-2006, 22:47
haaa misionerskata e otvrat :evil: :evil: :evil:
anonymous464110
01-06-2006, 22:53
qna?rusata qna? :mrgreen:
anonymous464110
01-06-2006, 22:55
kude trqbva da e pristignala? :mrgreen: e predi tri 4asa bqhme s neq i billy pihme nqkvi biri :mrgreen:
anonymous464110
01-06-2006, 23:07
aa mi da.e podpiinala...uj tam ne6to :)
ti normalna li si.ne suzdava nikakavo unijenie.tova si e vzaimen kef.!!!purvo na nego mu vliza celiq po tozi na4in,a udovolstvieto pri jenata e po-golqmo.i ako e unizitelno,za6to mujete 6te ni karat ponqkoga da minavame otgore :?: :?:
Всъщност си спомням даже някакъв филм, в който това беше показано - правят секс мъжа и жената ама нещо живота между тях не върви и са пред раздяла. Жената иска да бъде 'главно действащо лице' в секса и постоянно иска да се 'качва' от горе.. и накрая мъжа не издържа и каза 'Аз искам да съм мъжът, не ти' - и това беше повода за раздялата :shock: защото тя иска да е отгоре, а за мъжа е 'под-достойнството' да е така. :lol:
anonymous464110
01-07-2006, 10:38
az puk v edin film gledah kak ogromna iguana razru6ava manhatun...to 4ovek ako obru6ta vnimanie na vsi4ko po filmite... :roll:
miloto_girl_4e
01-07-2006, 11:19
абе де а знам
чакай малко,вие в леглото секс ли правите или се съревновавате кой е "по-могъщ" от другия?!
да ви имам и логиката момчешка ... :roll:
Ne bqh 4uvala taka se unijava myja...no ima logika v tova,koeto kazahte..,no vse pak vie si lejite i vi e kef-tova kakvo unijenie e :roll: :lol: 8) :!:
абе де а знам
чакай малко,вие в леглото секс ли правите или се съревновавате кой е "по-могъщ" от другия?!
да ви имам и логиката момчешка ... :roll:
не не прайм секс - на войници си играйме..