Влез

View Full Version : Trudno li se otvarq destvenica ?

01-07-2006, 07:41
Zdraveite, zadavam tozi vapros, po prostata pri4ina 4e nikoga do sega ne sam bil sas destvenica - spal sam s momi4eta no vsi4ki sa si bili gotovi ve4e. i nqkoi mi spomena 4e ako ne e otvorena nqma da moga da q otvorq ? vie kak mislite, ne mi se vqrva da e 4ak tolkova trudno ?!?!?!? kajete si mnenieto plz i za tapacite koito 6te me narekat kompleksar i t.n. -da 10x

01-07-2006, 08:20
Molq vi hora daite nqkakvi saveti - zabravih da kaja - ne sum destven pravil sam go s drugo momi4e

Девствен на 19
01-07-2006, 08:27
каза го вече

Moderated by miloto
т.10 от Правилника :!:

01-07-2006, 08:37
А трудно ли се отваря консервена кутия?

ако имаш отвара4ка и знаеш как се използва по предназна4ение не е трудно.

ако ти седърви пишката и моми4ето се възбужда от теб, няма да е трудно,
само недей да и го вкарваш бързо, 4е може да я заболи..
постарай се да се овлажни после и го
нанижи бавно, и и говори нещо на ушенце :wink:

01-07-2006, 09:18
изобщо не е лесно

miloto_girl_4e
01-07-2006, 10:01
е какво да му е трудното :shock: :shock:
ако тя те харесва,ако я възбудиш,ако тя го иска - вече психологическите бариери са преодолени :!:
следва същинската част :arrow: не е трудно,но трябва да си адски внимателен и нежен,защото наистина си боли(поне при по-голям процент от момичетата)
и все пак не е трудно,ще разкъсваш девствена ципа,а няма да разбиваш бетонна стена :shock: :lol:

Abuse_4_fun
01-07-2006, 10:17
Ако има кръв винаги можеш да я използваш и да направиш сатанински ритуал, докато го буташ на твоята девственица. Най-лесният начин да я отвориш, според мен, е с книжал за жертвоприношения, на който има обрисувани очите не Него. Ще получиш голямо сексуално удоволствие, никой от форума не го е изпитвал и подозирам, че ако опитат ще се зарибят. :shock:

Moderated by miloto
т.11 от Правилника :!:

anonymous464110
01-07-2006, 10:30
be ne e nai-lesnoto ne6to na sveta trqbva si podhod i da te svetne nqkoi kude i kak da pipa6 6toto ina4e moje da stane ko6mar cqlata taq istoriq.vuoruji se s pove4ko turpenie,4ift prusti i gledai ustnata ti kuhina da poddurja ezika ti vlajen 4e ina4e 6e ti e e*e m*ikata :mrgreen:

rowzz
01-07-2006, 12:13
А трудно ли се отваря консервена кутия?

ако имаш отвара4ка и знаеш как се използва по предназна4ение не е трудно.

ако ти седърви пишката и моми4ето се възбужда от теб, няма да е трудно,
само недей да и го вкарваш бързо, 4е може да я заболи..
постарай се да се овлажни после и го
нанижи бавно, и и говори нещо на ушенце :wink:
същото...

Death_F
01-07-2006, 12:25
Олеее найш колко е трудно бееее то онуй момиче има 1см. отвор отдолу ше врещи кат заклана ще и изтече цялата кръв на тебе няма да ти стане накрая ше земеш един нож ше я дозаколиш и после ще се самоубийш направооо...цяло мъчение си е да отвориш девственица!

01-09-2006, 14:47
ZA DA BADECH S DEVSTVENIZA TRIABVA DA SE 4UVSTVACH PSIHI4ESKI STABILEN I DA SI SIGUREN V SEX UMENIATA SI...AKO NE ISKACH DA SE PROVALICH DE....ZASTOTO MOMI4ETATA PREDI PARVIA SI PAT SA MNOGO NAPREGNATI I IM TRIABVA DA TE PO4UVSTVAT PREDI VSI4KO ,KATO PRIATEL,DA SE OTPUSNAT....EDVA TOGAVA MOJE DA PRISTAPICH KAM INTIM DEISTVIE...I TO MNOGO VNIMATELNO... :lol:
USPEH...!!!! :wink: