PDA

View Full Version : Moderated: "Падна ми" точно преди половият контакт

zamislenia
01-07-2006, 06:05
Zdraveite dosega ne sam pisal samo sam poseshtaval saita ot vreme na vreme i iskam da vi popitam neshto,zashtoto otgovora ne go znam.
Imam si momi4e s koet sme zaedno ot 3 sedmici i reshihme da go napravim .. oba4e pri men problema e 4e ne sam spal s momi4e do sega i kogat slojehme prezarvativa spadna (znaete koe) i nishto ne stana,zashto taka ?
Az nqmam nikav opit a tq e spala samo s edno mom4e i nqmame opit kakto se kazva,tq mi kazva spokoino shte opitame pak no az iskam da znam zashto taka se polu4i?
Moje nekoi da mi se smeqt ama..vse pak moje li otgovor4e na vaprosat mi?
Blagodarq !!

Разделена тема
.: machoka :.

Neuken
01-07-2006, 07:00
zamislenia, между слаганего на презерватива и спадането не би трябвало да има пряка връзка. Опита ли отново??

Девствен на 19
01-07-2006, 07:03
всичко е станало от напрежение според мен :o

01-07-2006, 09:20
сигурно си се притеснил, отне ли ви мн време да го сложите?

sex`y_f
01-07-2006, 09:36
zamislenia - polu4ilo se e taka ot pritesnenie...ne ot drugo :) dr pyt ne se pritesnqvai tolkova i 6te vidi6,4e vsi4ko 6te byde OK 8) !!! A na tozi po temata..az nemoga da ti kaja kakvo da pravi6,no nemislq 4e vi e tolkova trudno..,samo cakata e da ne se pritesnqva6,4e 6te padne..kakto e stanalo pri zamislenia :) spoko... :D

01-07-2006, 10:24
може и от презерватива да е било,ако не ти е бил по мярка,а по-малък,е вероятно да е станало така и заради него...опитай с друг вид...

anonymous464110
01-07-2006, 10:26
bratle tva 6tom ne si go pravil do sega e normalno...osobeno ako ne ti e "oburnala dostatu4no vnimanie" predi da sko4ite da slagate kaputa.
ako ima6 takuv problem gledaite da go slojite maximalno burzo (koeto ne zna4i nevnimatelno) i da vleze6 v neq kolko se moje po burzo.pak 6e si zagubil 4ast ot erekciqta si no sled nqkolko dvijeniq 6e se opravi6.

rowzz
01-07-2006, 12:31
Zdraveite dosega ne sam pisal samo sam poseshtaval saita ot vreme na vreme i iskam da vi popitam neshto,zashtoto otgovora ne go znam.
Imam si momi4e s koet sme zaedno ot 3 sedmici i reshihme da go napravim .. oba4e pri men problema e 4e ne sam spal s momi4e do sega i kogat slojehme prezarvativa spadna (znaete koe) i nishto ne stana,zashto taka ?
Az nqmam nikav opit a tq e spala samo s edno mom4e i nqmame opit kakto se kazva,tq mi kazva spokoino shte opitame pak no az iskam da znam zashto taka se polu4i?
Moje nekoi da mi se smeqt ama..vse pak moje li otgovor4e na vaprosat mi?
Blagodarq !!

Разделена тема
.: machoka :.
щото не ти е ааа... не си се възбудил достатъчно.. дайте малко първо на сфирки и така..

NeNaSiTnA_TA
01-07-2006, 12:43
nqma stra6no!nqma ni6to pritesnitelno spored men!prosto ti e bilo za parvi pat bil si pritesnen,a moje i tq da ne te e vazbudila dostata4no!drugiq pat prosto badi spokoen za6toto sexa ne e ne6to stra6no :lol: :lol: :lol:

hamilcar
01-07-2006, 12:54
всичко е станало от напрежение според мен :o

И аз така мисля.

KingSize
01-07-2006, 20:42
Blagodarq na vsi4ki koit pisaha do sega ..
Moje za nqkoi da e smeshno t`va koeto pitah i shte pitam no az iskam da znam zashtoto obi4am t`va momi4e i ne iskam da q zagubq zaradi t`va to4no ..
Nqkoi bqha pravi 4e se pritesnqvah ne moga da obqsnq ot kfo to4no no se pritesnqvah ..Nqkoi kazaha 4e moje da e razmera na prezarvativa da ne mi e bil po mqrka ..mi az dokolkoto znam nqma razmer nali?ox..kajete mi..ve4e razbrah 4e tva e pritesnenie kakto si go misleh i az daje mislq 4e vsi4ki poznaha zashto i dadoha dobri saveti ..no vse pak otgovorete mi

Девствен на 19
01-07-2006, 20:47
един колега от "бранша" :cry: :oops: :cry: :oops: :cry: :oops: :cry: :oops: