PDA

View Full Version : Histoire de Luv;((

IKisseDAGirL
01-07-2006, 10:38
Doide i moqt red da razkaja svoqta istoriq. Znam 4e nikoi ne bi mogal da mi pomogne, prosto mi se iska da q pro4etete. Malko e dalga i obarkana, sorry za tova :arrow:
Zna4i prez lqtoto moi priqtel me zapozna s edno mom4e, s koeto si bqhme 4atili ot dosta vreme predi tova (grada ni e malak i po4ti vsi4ki se poznavame). O6te dokato si 4atihme na men stra6no mnogo mi dopadna harakterat na tova mom4e, a sled kato se zapoznahme zapo4nah da go haresvam. Otna4alo be6e nevinno privli4ane no s vremeto mi dopada6e vse pove4e i pove4e :roll: Nakraq nqkoi mu be kazal 4e go haresvam i toi me pita dali e vqrno. Az pyrvo otrekoh, no posle si priznah :oops:
V kraina smetka toi iska6e da izlezem na kafe, a edin negov priqtel mi kaza 4e 6tql da tragne s men i az bqh neveroqtno 6tastliva :!: Oba4e nz kvo stana, taka i ni6to ne se polu4i (za6toto tova mom4e naistina neznae6e i mai vse o6te neznae kakvo iska - tu kazva6e 4e me haresva, tu 4e nqma ni6to kam men :? ) Na men po edno vreme mi pisna ot vsi4ko, sprqh da mu obr6tam vnimanie, ne go pozdravqvah, ne mu otgovarqh v 4ata tyi kato se 4uvstvah super gadno.
Oba4e edna ve4er s edna moq priqtelka bqhme sednali na sa6toto kafe, na koeto be6e i onzi negov priqtel i toi ni pokani da se premestim pri nego. Govorihme si, tva-onova i na sledva6tata ve4er otnovo se zasqkohme, no tozi pat i mom4eto, za koeto stava vapros, sa6to be6e s nego. Sednahme pri tqh, pri koeto az izob6to ne mu obra6tah vnimanie, lafih si s vsi4ki osven s nego i taka... Posle te ni pokaniha
da otidem u edin ot tqhnata kompaniq i otidohme... Az zapo4nah da se zaka4am s tozi, i qvno na mom4eto, koeto haresvah, mu be6e stanalo gadni4ko, za6toto zapo4na da se opitva da mi privle4e vnimanieto i t.n.
Ta kvo stana, kvo ne stana, no nakraq prez cqlata ve4er az bqh s tova mom4e, a moqta priqtelka - s nai dobriq mu priqtel. Tova be6e nai prekrasnata ve4er prez jivota mi i nikoga nqma da q zabravq :!: :!: :( Ot togava osaznah 4e obi4am tozi 4ovek :cry: :cry: Toi be6e parviqt (i veroqtno posledniqt :roll: ), koito be6e uspql da se dokosne do sarceto mi, tyi kato predi da go sre6tna vinagi hodeh s mom4eta, koito sa me haresvali, no az sam nqmala nikakvi 4uvstva kam tqh :? i vrazkata ni e prodaljavala nai mnogo sedmica... Ot momenta, v koito se celunahme za parvi pat, razbrah 4e nikoga nqma da go zabravq :o No eto i prodaljenieto...
Na sledva6tiq den az i moqta priqtelka bqhme super 6tastlivi spomnqiki si kakvo se be6e slu4ilo (tq sa6to se be6e vliubila v drugoto mom4e). Oba4e kogato gi vidqhme te se darjaha vse edno ni6to ne be6e se slu4ilo. Znam 4e 6te si pomislite 4e 4ovekyt, s koito sam bila, e palen izpolzva4, jenkar i t.n., no az go poznavam mnogo dobre i znam 4e ne e takav... Toi sled tova mi kaza, 4e ne iskal da tragne s men za6toto priqtelite mu govorili lo6i ne6ta za men, ne me haresvali i ne iskal otnovo da izbira m/u priqteli i momi4e, ne iskal da se po4uvstva gadno, kogato te zapo4nat da govorqt zad garba mi :( Kaza sa6to 4e pri drugi obstoqtelstva mnogo bi se radval da e s men, 4e sajalqva mnogo, 4e qvno ne e izbral vernite priqteli,no ne mojel da gi promeni :( :( Darjeshe se super dobre, postoqnno mi povtarqshe kolko sajelqva, kazva6e mi 4e ne haresva nikoq druga pove4e ot men i naistina si li4e6e 4e i toi se 4uvstva ujasno...4esto pati tagata v nego prosto nemoje6e da se skrie... S vseki den go opoznavah vse pove4e i pove4e i razbirah 4e e prekrasen 4ovek i bi mi bil prekrasen priqtel ako ne se bqh vliubila v nego :roll: Prosto ima6e mnogo mek harakter i prekaleno se saobrazqva6e s 4ujdoto mnenie i s pri6tevkite na priqtelite...strahuva6e se da im kaje istinata v o4ite - tova koeto naistina misli za darjanieto im.. :( Ima6e mnogo ne6ta, koito spodelq6e s men, no ne bi mogal da go kaje dori na nai dobriq si priqtel (koito se okaza golqm tapanar :evil: )
Posle ima6e o6te edna ve4er, prez koqto bqhme zaedno, no sled tova pak ni6to...i az go zaobi4vah vse pove4e i pove4e razbiraiki kolko e dobar. Prosto be6e stanal jertva na svoite kompleksi i straha da izrazi sobstveno mnenie.... :|
Oba4e nastapi nai ujasniqt za men mig - v edin moment toi ve4e nqma6e chuvstva kym mene i dori e predlojil na nai dobrata mi priqtelka, znaeiki oba4e 4e tq haresva negoviq priqtel. Moqta priqtelka ne mi e kazala za tova tyi kato ne e iskala da bada naranena... Az use6tah 4e ima ne6to, use6tah 4e toi q haresva, no tq otri4a6e... :roll: I sled kato mu e otkazala toi zapo4na da se darji gadno i s neq i s men, misleiki 4e az sam pri4inata tq da go otreje....a az vsa6tnost neznaeh ni6to... :( :(
Posle toi tragna s edno momi4e ot moeto u4ili6te i az izgubih vsqkakvi nadejdi da sam s nego. S neq hodeha, kasaha, pak tragvaha... prez tova vreme s nego podobrihme otno6eniqta si, stanahme 4udesni priqteli, govorehme si za vsi4ko kakto predi...s ednata razlika, 4e az prez cqloto vreme ne spirah da go obi4am i se privarzvah kam nego s vseki izminal den vse pove4e i pove4e bez toi da ima nqkakva begla predstava za tova...toi si misli 4e sam go zabravila, tyi kato izlizam s drugi mom4eta, a i se pravq 4e mi e prosto mnogo dobyr priqtel i mi e priqtno da si govorim,...a vsa6tnost e mnogo pove4e... I opoznavaiki go pak i pak vmesto da vijdam nedostatycite mu i da razbiram 4e e po dobre da sam bez nego, az vijdam kakyv dobar 4ovek e i nespiram da mislq za nego...makar 4e ve4e ne taq nikakvi nadejdi. Da ne govorim 4e s biv6ata mu pak sa se sabrali...toi mi e kazval za neq ne koi znae kolko priqtni ne6ta,a nakraq pak otiva pri neq i i kazva 4e ne mu e bilo hubavo bez neq i 4e iska da se saberat..moje bi go pravi za6toto vsi4kite mu priqteli v momenta si imat priqtelki i ne iska samo toi da e sam :?
..i na si4koto otgore tva momi4e mi e dobra poznata, haresvam q mnogo kato 4ovek vapreki 4e ne q poznavam koi znae kolko dobre...predstavqm si kak bi reagirala ako razbere kakvo 4uvstvam..makar 4e ne sam vinovna za 4uvstvata si.. :(
I taka ve4e 6-7 meseca se ma4a da go zabravq i ne moga..zaobi4vam go o6te pove4e, a znam 4e e prosto beznadejdno..s drugi mom4eta tragvam,izlizam mnogo, opitvam se da se zabavlqvam,oba4e ni6to ne pomaga :!: :( ...edinstveno toi e v sarceto mi... :cry:
4esto si kazvam 4e sigurno mi e napravil nqkakva magiq,za da ne moga tolkova vreme ve4e da go zabravq :P :oops:
I se pitam dali pone beglo si spomnq za dvete ve4eri prez koito bqhme zaedno...vapreki 4e znam otgovora... i bolkata e neponosima :cry: :cry: Dali nqkoga 6te utihne :?: :cry:

HopeLesss
01-07-2006, 10:59
Ти сама осъзнаваш някой неща. Това, че той предпочита приятелите си пред теб донякъде няма нищо лошо, защото може би с тях е от много много време и не би могъл да понесе да е без тях. Безсмислено е да ти казвам, че трябва да се откажеш... Не мисля, че това е начина. Ако го обичаш толкова много, колкото казваш, трябва да направиш всичко възможно, за да си с него. Бори се за любовта си. Ако и този последен опит е неуспешен, тогава е по добре да се опиташ наистина да го изтръгнеш от сърцето си. Знам, че е трудно... лесно е да се каже, но не толкова да се направи. Аз винаги си мисля, че когато Бог отнеме нещо от нас, то е не защото иска да ни нарани и накаже, а за да ни даде нещо по-добро. И в крайна сметка си спомням с добро за тези 2 прекрасни вечери... Животът е прекалено кратък, за да го изживяваме в сълзи и самота. Извличай само хубавото от него и си спомняй, за дните, когато си била истински щастлива, защото това със сигурност ще те накара да се почувстваш по-добре. Желая ти успех!!! Горе главата :D

iboorgork
01-07-2006, 11:18
Bahti puertorikanskiq serien film...nz ako bqh na tvoq mqsto purvoto neshto, koeto bih naprail e da zastana pred ogledaloto i da si baram cicite 6tot sum isktinski pi4 :D vtoroto, koeto 6te napravq e da se zamislq dali naistina iskam da spa s tva mom4e, 6toto 6ega s teq raoti ne biva 6ega...i ako naistina iskash mu go kaji, 6toto sa minali 6-7 meseca i neshata po-zle nqma da stanat...trqbva prosto da sednesh da se zamislish, 4e jivotut e to4no takuv kakuvto ti si go izgrajda6, 4e vijdash tova, koeto iskash da vijda6, nishto koeto se slu4va s teb ne e vun6no! Tvoqta realnost si e samo tvoq i ako go osuznaesh tfa ne mislq e 6te ima6 kakvito i da e problemi s gadjeta madjeta portokali mortokali narkotici ili puk meki cici :D taka 4e spoko gledai si kefa v kinefa i pomni edno : Vajnoto e da e vlajno! :P

01-07-2006, 11:34
бахти гадната история.. поне ми беше интересна..

rowzz
01-07-2006, 11:36
бахти гадната история.. поне ми беше интересна..
тфа бех аз..

01-07-2006, 11:47
Хора не пишете шибано дълги постове! Никои не ги чете! Ясно?!

poposkos
01-07-2006, 14:32
Хора не пишете шибано дълги постове! Никои не ги чете! Ясно?!izmorqva psihikata

IKisseDAGirL
01-07-2006, 14:52
Хора не пишете шибано дълги постове! Никои не ги чете! Ясно?!izmorqva psihikata
amiii az dori propusnah nqkoi podrobnosti :roll: ina4e sigurno 6te6e da e nai malko 20km :P :P

strange__
01-07-2006, 16:41
Ne si misli,4e vsi4ko se e slu4ilo samo,za da bude6 naranena!Ne si misli,4e toi ne si spomnq dvete prekrasni no6ti!Moje bi si misli za tqh mnogo po-4esto ot teb?!Ti sama kazva6,4e e imal 4uvstva kum teb...4e edin vid ti si ostanala samo edna krasiva me4ta za nego (kakto toi za teb :roll: ) :idea: Ami da,tova sa faktite!Ti moje bi si izpusnala momenta,v koito e trqbvalo da mu kaje6,4e ponqkoga trqbva da si otstoqva poziciqta...dori i pred priqtelite si!No tova ne ozna4ava,4e toi ne te pomni!!!A ti ot kude si sigurna,4e su6to kato teb i toi ne krie 4uvstvata si...4e ne se opitva 4rez priqtelkata si da te zabravi?!Pogledni malko po-pozitivno na situaciqta i moje i da otkrie6 pri4ina za o6te edin posleden opit da ste zaedno 8)
P.S. Mdaaa beznadejdna romanti4ka sum :wink:

ChoCoLAte_
01-07-2006, 22:04
Ne si misli,4e vsi4ko se e slu4ilo samo,za da bude6 naranena!Ne si misli,4e toi ne si spomnq dvete prekrasni no6ti!Moje bi si misli za tqh mnogo po-4esto ot teb?!Ti sama kazva6,4e e imal 4uvstva kum teb...4e edin vid ti si ostanala samo edna krasiva me4ta za nego (kakto toi za teb :roll: ) :idea: Ami da,tova sa faktite!Ti moje bi si izpusnala momenta,v koito e trqbvalo da mu kaje6,4e ponqkoga trqbva da si otstoqva poziciqta...dori i pred priqtelite si!No tova ne ozna4ava,4e toi ne te pomni!!!A ti ot kude si sigurna,4e su6to kato teb i toi ne krie 4uvstvata si...4e ne se opitva 4rez priqtelkata si da te zabravi?!Pogledni malko po-pozitivno na situaciqta i moje i da otkrie6 pri4ina za o6te edin posleden opit da ste zaedno 8)
P.S. Mdaaa beznadejdna romanti4ka sum :wink:

Добре го каза! ;) Съгласна съм. :P

sf_cheek
01-07-2006, 22:17
Божееееее,миличка,като го четох това,ти казвам на едно място щях да се разплача!!!Точно до преди няколко месеца и аз имах АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ до най-малката подробност от това с приятелите,дето не те харесват,до това че той тръгва с друго момиче,което не познаваш много добре,но все пак я намираш за свестен човек,влючително това с най-добрата приятелка абе същата работа без нито една единствена разлика!!!Казвам ти 100% същото,просто невероятно!!!
И мога да ти кажа,не губи надежда,след доста такива проблеми и цели 2,загубени години,с този човек се събрахме и сега найстина много се обичаме,приятелите му приеха факта(а и даже да не са не ми пука за тях),спря да се вижда с други момичета и се промени!Още не мога да повярвам,на късмета си,е явно се случват и чудеса :D

IKisseDAGirL
01-08-2006, 08:03
И мога да ти кажа,не губи надежда,след доста такива проблеми и цели 2,загубени години,с този човек се събрахме и сега найстина много се обичаме,приятелите му приеха факта(а и даже да не са не ми пука за тях),спря да се вижда с други момичета и се промени!
mnogo se radvam za teb...
vapreki 4e se samnqvam,4e nqkoga 6te badem zaedno, nikoga nqma da kaja 4e vremeto, prez koeto sam 4akala i sam go obi4ala e bilo zagubeno...
tyi kato toi mi dade mnogo dori samo kato priqtel :( :oops:

LoVe_RuSlAn
01-08-2006, 13:33
uspokoise naistina istoriqta ti ne e mn hubava a e mn tyjna.Nedei da protivore4i6 na syrceto si a prodyljavai da go obi4a6 makar toi da ne otvry6ta na 4uvstvata ti.Edin den vsi4ko 6te se promeni i toi 6te byde samo tvoi prosto trqbva malko da se potrudi6 za da go spe4eli6 otnovo.Dokolkoto priqtelite mu as sy6to ne bih se hvanala s mom4e sled kato znam 4e nai dobrata mi fr ne go haresva naprotiv daje i e antipati4en.E ne sega 4e se stremq da si tavam gadje s tozi kogoto tq haresva no prosto tq mie kato savetnik i ako ne go udobri rano ili kysno ubejdava i mene tova.Kato nmeri6 istinskata si liubov ti sama 6te razbere6 zshtoto ako tozi 4ovek te e obi4al s tzqloto si syrtze e nqmalo da se vliae ot prikazkite na priqtelite si a e 6tql da deistva kakto pravi6 ti.{}{}{}{}{}{}

IKisseDAGirL
01-09-2006, 09:31
ne bih posmqla tochno sega da pravq neshto za da
go spechelq otnovo, zashtoto ne vqrvam che shte se poluchi neshto, a samo mnogo hora shte me namrazqt :roll: Pyrvo, priqtelkata mu mnogo
go obicha vapreki che toi..nz..moje i da gresha no si mislq che e s neq 6toto v momenta nqma drugi vazmojnosti...da ne govorim, che neinite priqtelki sa moi poznati,a i priqtelite na momcheto....
samo bih ulojnila neshtata
nai-dobre vsichko da si ostane taka kakto si e
v kraina smetka ako ni e "pisano" da sme zaedno
sluchainostta ili sadbata,nz, shte ni sabere :roll: :(

VseznaiKo
01-09-2006, 12:00
poznata istoriq i na men mi se slu4va.prosto trqbva da pogovori6 s nego za6oto kato m1l4i6 ni6o ne stva.opitai ni6o ne gubi6 samo moje6 da spe4eli6 :wink:

TheMaggie
01-09-2006, 15:25
Анонимко написа: Хора не пишете шибано дълги постове! Никои не ги чете! Ясно?!
izmorqva psihikata
taka e

Disorder
01-09-2006, 15:55
Анонимко написа: Хора не пишете шибано дълги постове! Никои не ги чете! Ясно?!
izmorqva psihikata
taka e
Hora, kato vi e tolkova zatormozena psihikata ne puskaite postove samo zaradi broikata!

Inache mila az bih ti preporychala da si ostanesh priqtelka s nego. Za sega ne predpriemai nishto shtom smqtash che nqma smisyl pyk i shtom go obichash istinski nai-dobre go ostavi da byde shtasliv. Bydi do nego, podkrepqi go, pokaji mu kakvo e izgubil, no go ostavi toi sam da osyznae, zashtoto inache kolkoto i da opitvash nqma da ima efekt. Kakto sama kaza ako vi e pisano da ste zaedno shte bydete, stiga da dochakash podhodqshtiq moment, ako li ne pone shte ti ostanat hubavite spomeni i sled vreme shte se seshtash s usmivka za pyrvata si liubov :)
Uspeh ti jelaq kakvoto i da stane.