View Full Version : Помогнете ми
анонимни
01-07-2006, 22:29
Имам няколко въпроса и те са:
1.До колко дена след акта могат да се пият хапчета,които не вредят толкова на организма(по възможност)и кои са те?
2.Може ли преди да е свършил приятелят ми да пусне малко сперма и то без да усети и след това да забременея от това малко количество ?!
Ще ми помогнете ако побързате !!!Моля ви!
123456789
01-07-2006, 22:31
Единствения начин да се предпази човек е с контрацептиви! Незнам дали си бременна, но за да бъдеш сигурна си направи тест! Надявам се си взела от онези хапчета! Простиньор май бяха!
Успех!
:wink:
веднага си търси ПОстиниор ДУО моментално !!! няма безопасен концетраптив след секса...Веднага търси 10лв... :? :? :? и мислете ве мама му стара ...като искаш пий противозачатъчни НО ПРЕДИ АКТА!!!!!след това вече постиньор !!!!
abe hora...ima slu4ai v koito moje da svarshi izcialo v teb i da ne si bremenna sled tva.taka 4e mai ne e samo do postinor ili kakvoto i da bilo.moje i nishto ne e stanlo.zashtoto malko ili mnogo kogato piesh neshto...a ti niama nishto si vredish.kato cialo polzvai prezervativ i go pravi bez prezervativ samo kogato imash doverie na partniora ti.zashtoto ako napravi belia pone sht ti kaje...a niama da zaekva i da se obiasniava.reshenieto e sled vreme kato ti zakasniava i to e progesteron,samo 4e ne redovno da se pribiagva do nego,shtoto kakto visk4o drugo v golemi koli4estva i toi vredi
Единствения начин да се предпази човек е с контрацептиви! Незнам дали си бременна, но за да бъдеш сигурна си направи тест! Надявам се си взела от онези хапчета! Простиньор май бяха!
Успех!
:wink:
а аз мисля че ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА НЕ СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ Е ДА НЕ СЕ ПРАВИ СЕКС но след като ти така казваш нямам нищо против твойто мнение.. :)
ОФФФФФФФФФ да може и да не е бременна НО ПО добре е да даде 10лв за ПОСТИниор отколкото после рискови аборти за по 200лв и с опастност да остане без деца....пък следващия път едни противозачатъчни и живи и здрави...за сега 10лв не са нищо...и по бързо да действа!!!!
Девствен на 19
01-08-2006, 08:22
Може ли преди да е свършил приятелят ми да пусне малко сперма и то без да усети и след това да забременея от това малко количество ?!
da
Svetlana_Pei4eva
01-08-2006, 14:30
2.Може ли преди да е свършил приятелят ми да пусне малко сперма и то без да усети и след това да забременея от това малко количество ?!
Ще ми помогнете ако побързате !!!Моля ви!
vazmojno e,vupreki 4e veroqtnostta e mnogo malka
abe hora...ima slu4ai v koito moje da svarshi izcialo v teb i da ne si bremenna sled tva.taka 4e mai ne e samo do postinor ili kakvoto i da bilo.moje i nishto ne e stanlo.zashtoto malko ili mnogo kogato piesh neshto...a ti niama nishto si vredish.kato cialo polzvai prezervativ i go pravi bez prezervativ samo kogato imash doverie na partniora ti.zashtoto ako napravi belia pone sht ti kaje...a niama da zaekva i da se obiasniava.reshenieto e sled vreme kato ti zakasniava i to e progesteron,samo 4e ne redovno da se pribiagva do nego,shtoto kakto visk4o drugo v golemi koli4estva i toi vredi
Aбе,човеко,ти чуваш ли се???
Какви ги говориш на момичето,защо я успокояваш?После ти ли ще й плащаш аборта,ти ли ще носиш отговорността ако нещо й се случи?!
Да,може и да не е бременна,но може и да е и вместо да седи и да чака да й закъснее,просто може да изпие две хапчета и да е спокойна.Вредни са,да,но само ако ги пиеш като бонбонки,не ако ти се случи веднъж.
И секс без презерватив не се прави!Не и ако не се предпазваш по никакъв друг наин!При никакви обстоятелства,независимо от доверие,продължителност на връзката или каквото и да е било.Има едно нещо,нарича се предеякуационна течност.Напиши в търсачката на форума или в гугъл и виж какво пише там преди да даваш глупави съвети.
i'm so excited!
01-08-2006, 16:21
някъде четох, че в 1 чаена лъжичка сперма се съдържат повече от 1 000 000 сперматозоида.
а нужен само един-едничък за да се оплоди яйцеклетката.
вади си изводите самичка.
и следващия път, когато ти се прииска да го направиш без презерватив, помисли с хубавата си главичка няколко дни преди тва и пий ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ.
а сега вземи колкото може по-бързо постинор дуо и се моли да няма бебе.